دوستان میتونن اینجا ببینن که این ویژگی به اصطلاح هوشمند quick glance چطور کار میکنه. یا بهتره بگم کار نمیکنه!
کند و کاملاً از روی تصادف و غیر قابل پیش بینی جوری که قیدش رو میزنید.
وحشتناک بود کارت...100% این ویدیو رو خودت اپلود کردی...دقیقا پست Sasameki قسمت سومش در مورد شما ذکر میکنه..بهتون توصیه میکنم اول کار با گوشی رو یاد بگیرید بعد بیاد اینجا ایراد بگیرید.
چرا داری با گوشی بای بای میکنی ؟ این چه طرز استفاده از Quick Galance هست ؟؟؟
دوستان برن ببینن ویدیرو که به چه شکل داره با Quick Galance کار میکنه...حالا من برات ویدیوشو از خودم میزارم تا با طرز استفاده از Quick Galance و Pen Keeper بهتر اشنا بشی.
جالبه که فقط ویدیو شما در رابطه با کار نکردن Quick Galance تو یوتیوب هست..من هرچی گشتم چیزی به غیر از ویدیو شما در رابطه با کار نکردن Quick Galance نتونستم پیدا کنم تو یو تیوب..اگر واقعا ایراد داشت یقین بدون الان یوتیوب پر بود از این دست فیلم ها.
شما باید برای استفاده از قابلیت Qucik Galance فقط باید او نرو رو صفحه تخت قرار بدید....رو دست یا سطح شیب دار عمل نمیکنه..چون وقتی گوشی تو دستت که نیازی به استفاده از Quick Galance نیست....Quick Galance وقتی کاربرد داره که شما گوشی رو گذاشتی یه کنار بعد میخوای بیای بدون این که گوشی رو دستت بگیری و دکمه پاور رو بزنی ببینی میس کال یا مسیجی چیزی امده یا نه...وقتی گوشی دستت هست که نیازی به این کار نیست ، به نظر خودت هست ؟ یکم فکر کن هست ؟
اونوقت شما گوشی رو رو سطح شیب دار قرار دادی و داری با گوشی بای بای میکنی و انتظار داری گوشی روشن شه ؟
این همه ویدیو تو یو تیوب هست..سرچ کن و طرز استفادش رو یاد بگیر...اگر وقت کنم حتما خودم فیلم میگیرم میزارم.
شما بهتره تا دیسلایک های فراوان تو یوتیوب نگرفتی و همه مسخرت نکردن ویدیوت رو پاک کنی.
pen keeper رو راست میگن من توی یوتیوبم دیدم خالی بندیه
شما بهتره تا یه چیزیرو از نزدیک تست نکردی و ندیدی زود قضاوت نکنی...تا چند وقت دیگه خودم برات ویدیو میزارم که ببینی واقعا کار میکنه.
Last edited: