• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ پرداخت در علی اکسپرس و علی بابا بسیار بسیار ارزان قیمت را مقایسه کنید█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂

وضعیت
موضوع بسته شده است.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
میخواستم بدونم برای یک گوشی مثلا 1 میلیون تمانی چقدر باید پول گمرک بدیم؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
میخواستم بدونم برای یک گوشی مثلا 1 میلیون تمانی چقدر باید پول گمرک بدیم؟
سلام
اگر گوشی رو تا به حال یک وارد کننده اورده باشه و قیمتش برای گمرک مشخص باشه ۴درصد گمرکی و ۸ درصد مالیات بر ارزش افزوده هست که دلارش رو بر اساس دلار.دولتی حساب کنید.
اگر هم نیاورده باشه که علی راس میزنن تقریبا بین ۱۱تا ۵۰تومان

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
یک سوال دیگه اگه فروشنده معتبر باشه ولی فیدبک نداشت باید چکار کرد

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93
اقا یک سوالی که برای من همیشه پیش اومده بگم
فروشنده کد می فرسته یعنی اون کالا پست شده منظورم تحویل پست داده درسته
جای دیگه می خواستم این بپرسم که وقت نشد بپرسم

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
یک سوال دیگه اگه فروشنده معتبر باشه ولی فیدبک نداشت باید چکار کرد
فروشگاهش فیدبک بالایی داشته باشه اما جنسش فیدبک نداشته باشه باید ازش بپرسید که ایا جنسش موجود هست یا خیر
اگر موجود داشت میشه اعتماد کرد

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اقا یک سوالی که برای من همیشه پیش اومده بگم
فروشنده کد می فرسته یعنی اون کالا پست شده منظورم تحویل پست داده درسته
جای دیگه می خواستم این بپرسم که وقت نشد بپرسم
بله یعنی تحویل پست داده شده اما بین ۵تا۱۰روز طول میکشه تا کد در سیستم رهگیری انلاین ثبت بشه

amireza21

Registered User
لایک‌ها
34
شما فرمودید

۸. در صورتي كه در خريد شما مشكلي پيش بيايد اعم از تمام شدن موجودي فروشنده، عدم ارسال كالاي شما، عدم دريافت كالا توسط شما، دريافت كالاي معيوب يا مسايلي از اين قبيل، در راستاي قوانين علي بابا و علي اكسپرس و سيستم مالي Escrow اجازه آزاد شدن پول را نخواهم داد و هر زمان كه وجه پرداختي به حساب ما برگشت بخورد معادل ريالي آن را بر اساس قيمت دلار سايت صرافي جلالي به حساب شما واريز خواهم كرد. تا امروز 6 ریفاند انجام شده که همگی با موفقیت انجام شده اند: 4 ریفاند برای کاربر mortezas2 که پوشاک بودند و 2 ریفاند برای کاربر nafas2000به ارزش 250 و 10 دلار که موبایل بودند. تا الان هیچ مشکلی در ریفاند ها نداشتیم و فکر هم نمی کنم مشکل خاصی پیش بیاید اما برای اطمینان این مطلب رو عرض می کنم به هر جهت اگر وجهی ریفاند بشود مبلغ برگشتی ابتدا باید به حساب بشینه و بعد من معادل ریالیش رو به نحوی که گفتم با شما حساب کنم. در صورتی که وجه به حساب واریز نشه من نمیتونم مبلغی به دوستان بدم.

جسارت نباشه ها خب قربان ما از کجا متوجه شویم که این مبلغ واقعا هنوز واریز شده به حساب شما یا خیر ؟

۲- در علی اکسپرس از کجا بفهمیم که فلان فروشنده معتبره یا نه ؟

۳- علی اکسپرس هم سایتیه که خودش محصول میفروشه هم محصولات کسانی که ثبت میکنند ؟
یعنی مثل دیجی کالای خودمونه یا هرکسی میتونه توش محصول بفروشه ؟

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اعتبار سنجی یک فروشنده رو از روی امضای بنده میتونیدببینید.
واریزی به حساب هم از روی صورت حسابی که از حساب داده میشه مشخصه که فلان مبلغ کی به حساب واریز شده یا کی از حساب برداشت شده. با ارایه فایل صورت حساب کل تراکنش ها مشخص میشه دوست عزیز.
هرکسی نمیتونه در علی اکسپرس جنس بفروشه

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام ، جهت اطلاع ... یکی از کالاهای من رسید!!! تاریخ خرید 5 ژوئیه یعنی 10 روز قبل !!! خیلی تعجب آور بود چون تازه کد رهگیریش رو گرفته بودم ، رهگیری نکرده اومد در خونه... پست ارسال: سنگاپور .. ظاهرا تا این جا همه چیز اوکی و خوبه (البته هنوز کالا رو تست نکردم)...از آقای حسینی هم تشکر می کنم ... پست هم 18 هزار تومن گرفته! یه کالای فنگیلی 200 گرمی رو! ظاهرا گمرکی نخورده که خب طبیعیه ...

این هم عکس :

IMG_2413.JPG IMG_2418.Compressed.jpg

Last edited:

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93
سلام ، جهت اطلاع ... یکی از کالاهای من رسید!!! تاریخ خرید 5 ژوئیه یعنی 10 روز قبل !!! خیلی تعجب آور بود چون تازه کد رهگیریش رو گرفته بودم ، رهگیری نکرده اومد در خونه... پست ارسال: سنگاپور .. ظاهرا تا این جا همه چیز اوکی و خوبه (البته هنوز کالا رو تست نکردم)...از آقای حسینی هم تشکر می کنم ... پست هم 18 هزار تومن گرفته! یه کالای فنگیلی 200 گرمی رو! ظاهرا گمرکی نخورده که خب طبیعیه ...

این هم عکس :

مشاهده پیوست 629975 مشاهده پیوست 629977
مبارک باشه دوست من بله پست سنگاپور سریع تر از پست چین...حالا کدتون میشه بزارید ببینم

Last edited:

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ممنون بابت گذاشتن تصویر
خواهش می کنم... باز هم ممنون بابت زحماتتون... :) ... در پاسخ به سؤال یکی از دوستان گفتین که وقتی کد داده می شه یعنی به پست تحویل داده شده ولی 5 تا ده روز می کشه تا تو سیستم آنلاین رهگیری ثبت بشه.. حالا یکی از فروشنده هایی که من کلی ازش کالا سفارش دادم و متاسفانه کمی در ارسال کالا و پاسخگویی بدسابقه هم هست، کد کالاها رو داده ولی همه اونها رو که امتحان کردم پیام می ده
iconInformation.gif
Success find: 0 items! ... حالا نمی دونم هنوز برای قضاوت زوده یا بهتره پیگیری کنیم؟ می شه یه فروشنده ای کد جعلی بده ؟

مبارک باشه دوست من بله پست سنگاپور سریع تر از پست چین...حالا کدتون میشه بزارید ببینم
خیلی ممنون... منظورتون کد همین کالاست؟ کدش اینه RF237807246SG اما جسارتا می شه بپرسم برای چی؟ چه کمکی می تونه بهتون بکنه ؟

Last edited:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خواهش می کنم... باز هم ممنون بابت زحماتتون... :) ... در پاسخ به سؤال یکی از دوستان گفتین که وقتی کد داده می شه یعنی به پست تحویل داده شده ولی 5 تا ده روز می کشه تا تو سیستم آنلاین رهگیری ثبت بشه.. حالا یکی از فروشنده هایی که من کلی ازش کالا سفارش دادم و متاسفانه کمی در ارسال کالا و پاسخگویی بدسابقه هم هست، کد کالاها رو داده ولی همه اونها رو که امتحان کردم پیام می ده
iconInformation.gif
Success find: 0 items! ... حالا نمی دونم هنوز برای قضاوت زوده یا بهتره پیگیری کنیم؟ می شه یه فروشنده ای کد جعلی بده ؟

خیلی ممنون... منظورتون کد همین کالاست؟ کدش اینه RF237807246SG اما جسارتا می شه بپرسم برای چی؟ چه کمکی می تونه بهتون بکنه ؟
سلام مجدد
پست چین ۵تا۱۵روز طول میکشه کدش ثبت بشه.اگر بعد از ۱۵روز ثبت نشد اطلاع بدید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا