easytrading
Registered User
ببینید من نظرم رو گفتم...خواستید لینکهاتون رو سفارش بدید من با قیمتی که گفتم میتونم دیگه اظهار نظر بیشتر نمیکنمیعنی امازون هم جنسش رو از چین تهیه میکنه و یک واسط (دلال)بیشتر در روند توزیع کالا وجود داره
ببینید من نظرم رو گفتم...خواستید لینکهاتون رو سفارش بدید من با قیمتی که گفتم میتونم دیگه اظهار نظر بیشتر نمیکنمیعنی امازون هم جنسش رو از چین تهیه میکنه و یک واسط (دلال)بیشتر در روند توزیع کالا وجود داره
اگه امشب واریز کنید ۲تومان تخفیف میدم و ۵۵تومان واریز کنید کافیه دوست عزیزاهاا بله شاید دلیل همین باشد..
شما جفتش را 57 گفتین...
این قیمت تخفیف هم داره؟
سلامسلام داداش قیمت xiomi redemi note و one plus one رو می شه بفرمایید با تشکر
سلام مجدددلاری چند حساب می کنید ؟ با تشکر
سلامhttp://www.aliexpress.com/item/new-...otional-trinket-free-shipping/1688541923.html
قیمت لطفاً !!! عمده و تک فرق میکنه؟
یه سوال دیگه! برای فری شیپینگ ها به غیر از قیمت خودش و تبدلیش به ریال! چقدر روی قیمت میاد؟
یعنی واسه خرید زیر 400 دلار میشه قیمت به دلار 106% mazanex بعلاوه ی 10هزار تومن اسکونت شما! درسته؟سلام
قیمت عمده اگر بالای ۴۰۰ دلار باشه ازتون کارمزد ثابت رو نمیگیریم و فقط ۶%قیمت فروش دلار اسکناس در تهران در سایت mazanex.comرو کارمزد میگیریم.
زیر ۴۰۰دلار هم ۱۰هزار توان به کارمزد فوق اضافه میشه
سلام مجددیعنی واسه خرید زیر 400 دلار میشه قیمت به دلار 106% mazanex بعلاوه ی 10هزار تومن اسکونت شما! درسته؟
هزینه پست که دیگه نداره تا برسه دستم!؟
مجموعش بشه 50 دلار؟ اگر 20 تا کالای 10 دلاری هم باشه گمرکی داره؟سلام مجدد
بله این مقدار مبلغی میشه که به من میدید. پست هم بین ۴تا۲۰ تومن ازتون میگیره(مثلا موبایل اغلب ۲۰تومن هست و اجناس کوچک اغلب ۴ تومن هست) اگر جنستون بالای ۵۰دلار هم باشه ازتون گمرک هم میگیرند.
سلامبله اگر بسته شما بالای 50 دلار بشه گمرک بهش میزنن دوست عزیزمجموعش بشه 50 دلار؟ اگر 20 تا کالای 10 دلاری هم باشه گمرکی داره؟
سلامداداش پخ دادام برات
سلاماينم سوال اخر,
کالاهايي که مشکل دارن ميشه وارد کرد؟؟؟
sent from hell
ممنونم دوست عزیزبا تشکر از آقا الیاس عزیز یکی از جنسای ما رسید. اینم از تصویرش![]()
Pants = شلوار ورزشیعزیز یه سوال...
اقا واسه خرید سوییشرت و شلوار مشگلی نیست منظورم همون گرمکن ورزشی هست من سوئیشرت رو سرچ کردم تو علی اکسپرس چیزی نیومد چه وازه ای رو باید سرچ کرد...؟
میخوام یدونه سوییشرت و شلوار ورزشی بگیرم مشگلی تو سایز بندی با سایز بندی ایران نیست؟
کلا ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید