ممنون میشم منو راهنمایی کنید . جدیدا میگن باید جواز از شهرداری بگیرید ! ؟
شما چطورنماد گرفتید چقدر طول کشید ؟
برای دائم باید پست کرد همون مدارک رو ( کپی شو ؟ ) ؟
برای درگاه چه چیز هایی نیاز داره ؟؟
مجوز از شهرداری که نه
برای نماد مدارک مورد نیاز کاملاً مشخصه و تو هر مرحله مشکل داشتین پشتیبانی خوبی دارن و راهنمایی میکنن تلفنی و از طریق ایمیل
من تا مرحله تائید مدارک اینترنتی 1 هفته طول کشید و بعد مرحله ارسال مدارک فیزیکی
مدارکی رو که تو سایت اینماد آپلود کردی رو باید کپی کنی با یه تعهد نامه که دفتر خونه گواهی امضاش کرده برا اینماد بفرستی که من مدارک فیزیکی رو امروز فرستادم
قبلا نماد موقت میدادن که الان دیگه حذف شده و مستقیم نماد دائم میدن
مدارک برای نماد هم
کپی شناسنامه خودت - کارت پایان خدمت و یا اشتغال به تحصیل یا اشتغال به خدمت
کپی محل کسب و کار اگه خونه خودتونه سند خونه صفحاتی که مشخص میکنه مالک کیه و این که مالک باید خودتون یا پدر ، مادر یا همسر تون باشه و کپی شناسنامه مالک و کپی صفحه پروانه ساخت یا نوسازی خون هکه شماره ملک داره و فقط برای کنترل سنده فکر کنم این قسمت رو میگن جواز از شهرداری جواز آنچنانی که شهرداری نمیده
اگه خونه برا خودتون نیست اجاره نامه رسمی میخوان
اونایی که میگن سخته و گیر میدن باید بگم برا من که برای 3 تا سایت تا حالا نماد گرفتم همچین چیزی ندیدم و خیلی راحت بود چون بدون هیچ مشکلی مدارکم کامل بود و اطلاعاتم رو کامل وارد کردم و زود تائید کردن
هزینه ای هم که برای گرفتن نماد پرداخت کردم 11 تومن هزینه گواهی امضا و هزینه کپی برابر اصل مدارک همون مدارکی که تو سایت اینماد اپلود کردم که اینم فکر کنم هر صفحه رو هزار تومن کپی برابر اصل میکنه دفتر خونه و هزینه پست پیشتاز که شد 5 هزار و 500 تومن چیزی حدود 25 تومن
و برای گرفتن درگاه بانک ملت هم اول باید تو سایت به پرداخت اصلاعاتت رو وارد کنی و کد رهگیری بگیری یه پرینت از صفحه کد رهگیری و یه پرینت از هویز سایت و یه پرینت از صفحه نماد سایتت اگه داری کپی سند برای مشخص شدن محل کسب و کار و کپی شناسنامه و کارت ملی و من درخواست گواهی ثبت عادی هم تو سایت ساماندهی دادم و از اونم پرینت گرفتم یه چیز هم میخوان که فقط 2-3 روز طول میکشه اونم گرفتن استعلام از بانک مرکزی برای نداشتن چک برگشتیه من فعلا برای درگاه تا این مرحله پیش رفتم و شعبه هم واقعا عالی بودن و خوب همکاری کردن حالا قراره شنبه برم ببینم چی میشه
راستی دادا ماساژ خوب سراغ داری اینقدر تایپ کردم انگشتام ذوق زوق میکنه
بازم سوالی داشتی خصوصی کن در خدمتت هستم