اره لامصب ها تو این تاپیک کمک کنید
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-فوری-چت-روم.531649/
دادا انگار به استراحت نیاز داری الان از مدیران پی تی میان گواهی استراحت رو امضا میکنن
اره لامصب ها تو این تاپیک کمک کنید
حاجی اینقدرا هم برا من سخت نبود و راحت کارم را افتاد خدا وکیلی خوب همکاری میکردن هم بانک برا درگاه و هم نمادبرای نماد گرفتن باید 7 خان رستم و سهراب و زال و .... رد کنی! یه عده آدم نابلد و کج فهم دارن کار میکنن و عین ربات هستن و هیچی تو کتشون نمیره!!!! باید ماچشون کنی تا کارت رو انجام بدن :|
مجوز فکر نمیکنم!!! همون مدارکی که میگیرن باهاش میتونن کله پا کنن آدم رو!!! از تمام مدارک خودت بابات مادرت و.... کپی میخان و سند خونه و....(کلن زندگی نامت) کپی برابر اصل میخان... حدودا 1 ماهی درگیر نماد میشی(تا 1 ستاره بگیری)
بله باید پست کنی(تمام مدارکت رو باید پست کنی یعنی باید همه مدارکت رو کپی برابر اصل کنی...من نمیدونم کپی برابر اصل میخان چیکا؟ ازت گواهی امضا میگیرن)
اگه سابقه زندان داری یعنی سوء سابقه داری نمیتونی بگیری!!! من داشتم برای سایتم نماد میگرفتم چون سند خونه ب نام بابام هستش گفتم راحت تره و ب اسم اون بگیرم ... یه دفعه دیدم بعله بابا 1 سال حبس داره و بعد از کلی دوندگی و اسیری و خرج کرن نماد دایم ب نام بابام ندادن
کلن بیخیال نماد شدم!!! خدا برکت بده به جهان پی و درگاه های واسط هرچی میگیرن نوش جونشون بشه!!!!! و خاک بر سر این وزارت صنعت معدن تجارت :|||
برای درگاه هم باید اولش اصلن چک برگشتی نداشته باشی اگه داری برو سریع رفع سو کن....(سر همین قضیه 1 ماه اسیر شدم )
اگه از بانک ملت میخای برو سایت به پرداخت و ثبت نام کن! بعدش باید مدارکت رو ببری شعبه!!! (کپی شناسنامه کارت ملی و یه سری فرم که باید پر کنی و فرمی که به پرداخت بهت میده رو باید پرینت بگیری) میبری شعبه و باید مسئول شعبه و رئییس بانک تاییدت کنن!!! بعد از تایید اونا به پرداخت میاد برسی میکنه سایتت رو و یه سری فرم میفرسته دم خونتون و باید فقط امضا کنی و براشون پست کنی!!! تا برات درگاه رو اوکی کنن!!!!
ببخشید زیاد شدش ولی خاستم کاملن توضیح بدم که حالش رو ببری
نتیجه اخلاقی : مشتری خودش عقل و درک و فهم داره و میدونه که از کی و کجا خرید کنه!!! برو از همین درگاه های واسطه یه درگاه بگیر حالش رو ببر!!!! پیر میشی پیییییییییر
ارادت
اگر تاپیک زدید برای فروش و کسی نمیخره احتیاجی نیست دائم پست بزنین اینجا ! بزارید تو امضا که اهمه جا دیده بشه .اره لامصب ها تو این تاپیک کمک کنید
داداش بچه کجای؟ کدوم شعبه رفتی؟ من برای درگاه رفتم شعبه محلمون(اسلامشهر) به طرف گفتم برای درگاه ثبت نام کردم باید تاییدم کنید و... به خدا 1 هفته طول کشید حالیشون کنم درگاه چیهحاجی اینقدرا هم برا من سخت نبود و راحت کارم را افتاد خدا وکیلی خوب همکاری میکردن هم بانک برا درگاه و هم نماد
من بچه یکی از شهرای آذربایجان هستمداداش بچه کجای؟ کدوم شعبه رفتی؟ من برای درگاه رفتم شعبه محلمون(اسلامشهر) به طرف گفتم برای درگاه ثبت نام کردم باید تاییدم کنید و... به خدا 1 هفته طول کشید حالیشون کنم درگاه چیه
سر نماد هم خیلی اذیت شدم که جاش نیست اصلن توضیح بدم
کدوم شهر؟ سراب نیستی؟من بچه یکی از شهرای آذربایجان هستم
شعبه مرکزی شهرمون رفتم - گفت مدارک رو کامل کن ( استعلام چک ) بیا شنبه میزنیم برات حالا ببینم شنبه چی میشه نماد هم که 1 هفته طول کشید تا سایت تائید شه و مدارک رو هم امروز براشون پست کردم
کدوم شهر؟ سراب نیستی؟
شما همه راه ها رو رفتید دیگه !سلام این سایت منه لطفا بازدید کنید و بهم بگید در حاظر حاظر بهترین راه کسب درامد با توجه به این سایت چیه؟
www.persian-day.ir
با تشکر از شما اخه من در ضمینه سایت خیلی تجربه دارم ولی در ضمینه کسب درامد تازه وارد شدم گفتم بیام به مشاوره ای از استادان گرامی بگیرمشما همه راه ها رو رفتید دیگه !
پاپ اپ + همکاری در فروش !
+ با کمال با معرفتی گذاشتم پاپ آپ لود شد :دی
البته منظورم از همه راه ها بهترین راه ها بودبا تشکر از شما اخه من در ضمینه سایت خیلی تجربه دارم ولی در ضمینه کسب درامد تازه وارد شدم گفتم بیام به مشاوره ای از استادان گرامی بگیرم
سلام این سایت منه لطفا بازدید کنید و بهم بگید در حاظر حاظر بهترین راه کسب درامد با توجه به این سایت چیه؟
www.persian-day.ir
توصیه هاتون عالیع مرسی دوست عزیزبیشتر شبیهه فروشگاه تا سایت تفریحی
من که به شخصه از این سایت ها بدم میاد ، یه صفحه باز میکنی هزار تا پاپ آپ باز میشه
تا حالا نشده تو سایتم یه پاپ آپ بزارم ، شاید در حد تست و اونم تو وبلاگ
پاپ آپ برای رتبه سایت ضرر داره دوست عزیز
در کل سایت خوبی داره به محتوا و قالبش برس و از همکاری در فروش استفاده کن نه پاپ آپ
http://www.ranksignals.com/nدوستان یک سایتی معرفی کنید که بک لینک ها رو نشان بده
ممنون