من تنها چیزی که ندارم ، مشغولیت ذهنی هست ، حالا چرا و چگونه اش بماند. (ولی تا اونجایی من شنیدم میگن هر چی بیشتر مشغولیت ذهنی داشته باشی بیشتر میخوری)سلام
داداش دلیل چاق نشدنت فقط یک دلیل داره
اونم اینکه موقع غذا خوردن حواست به همه چی هست الا غذا!! ذهنت درگیره و وقتی از سر سفره پامیشی اصلا یادت نیست کی غذاتو شروع کردی و چجوری خوردی.
درست میگم؟
من ادم چاقی ام. و تنها علتش هم اینه که موقع غذا خوردن اگه بیخ گوشم بمب بترکته هم حواسمو پرت نمیکنه و تا غذا رو تموم نکنم ذهنم درگیر چیز دیگه ای نمیشه.
در حالیکه اصلا پرخور نیستم و تحرکمم زیاده تو کار نصب دوربینم همش بالای در و دیوارم
در مورد غذا خوردن ، هر چیزی رو میخورم ، مادامی که انرژی بدنم رو تامین کنه ، کافیه، (خیلی دوست داشتم یک غذایی مثل فیلم ماتریکس می بود ) البته هر غذایی رو هم نمیخورم ، مثلا غذاهای آماده و فست فود اصلا دوست ندارم ، هل و هولهایی مثل چیپس و پفک خیلی خیلی کم میخورم ، شاید سالی 3-4 بار ، ولی میوه رو تا دلت بخواهد میخورم ، به خصوص میوه های تابستان ، روزی یک جعبه آلو و شلیل بهم بدی میخورم :دی
به نظر من یکی دلایلی که افراد چاق میشن به این دلیل که از خوردن لذت میبرن ، ولی بعضی ها هم مثل من خوردن براشون در الویت قرار نداره.
کجاشو نمی فهمی ؟دوستان جایی سراغ دارید ارتباط many to many با laravel خوب توضیح بده
laravel fundamental رو دیدم، انگار یه قسمتایی رو قبل ویدیو ها اضافه میکنه توضیحش هم انگلیسیه متوجه نمیشم.
سایت roocket هم مثلا اومده مثل همین fundamental آموزش بده خودشم نمیفهمه چی میگه:general710:....