دوستان من سوالی مرا به فکر فرو برده آنچنان که خیلی درگیر موضوع شده ام!
به نظر شما (مخصوصا برنامه نویسان عزیزم همچون
@aalireza439 ) یه برنامه نویس تو این مملکت تا کی باید از کد نوشتن پول بدست بیاره؟! افق این کار در کشور ما چیست؟! یعنی مثلا یه برنامه نویس باید تا 60 سالگی همچنان پشت سیستم کد بزنه؟!
فکر می کنم سوال مهمی باشه که اگر هر کسی بیاد تو این حرفه و بخواد آیندشو در نظر بگیره این موضوع بخشی از اون آینده نگریه خواهد بود! شاید یه تاپیکی بزنم در این مورد!
اینکه مثلا تو 50 سالگی می خواهی چه وضعی داشته باشه و چه کاری انجام بدی ، حالا چه شغل برنامه نویسی داشته باشی یا هر شغل دیگه ای ، بر میگرده به خودت ، شما وقتی تو دهه 20 سالگی ات هستی ، با توجه به مهارتی که داری و زمینه ای که توش فعالیت میکنی باید یک بینشی داشته باشی که تو 50 سالگی چطور خودت رو میبینی ، با به عبارت دیگه اینکه تو 50 سالگی چی میخواهی باشی و بر اساس اون بینش الویت ها و هدف ها تو مشخص کنی و موفقیت بستگی به این داره که با چه دقتی اون اهداف ات رو برای رسیدن به اون بینش برنامه ریزی کنی.
درست مثل سفر کردن ، تا وقتی ندونی که کجا میخواهی بری ، هیچ وقت نمیدونی که به کجا میخواهی برسی .
نکته ای که باید بهش توجه داشته اینکه همیشه باید انعطاف پذیر باشید ، برای مثال اکثر افراد تو دهه 20 بر این تصور اند که ، شریک زندگی ایده الشون رو پیدا میکنن (اگه تا الانش پیدا نکرده باشن :دی) ، به خوبی خوشی زندگی رو شروع میکنن ، بچه دار میشن ، خونه و ماشین میخرین و... خوب این یکی از اصیل ترین برنامه ریزی های جوان هاست ، اما نکته ای که وجود داره اینکه همیشه قرار نیست ، همه چی طبق مرادتون پیش بره ، همیشه وقتی شرایط تغییر کرد باید خودتون رو برای تغییر آماده کنید و همیشه و همیشه از هر شرایط بیشتر استفاده رو ببرید.
این هم یک برنامه ریزی بلند مدت برای شرایط ایده آل :android12:
1. پیدا کردن زمینه شغلی ای که بهش علاقه دارید
2. کسب مهارت و متخصص شدن تو اون زمینه
3. پس انداز کردن مقدار قابل توجه پول برای ایجاد یک شرکت
4. ایجاد شرکت خودتون تو زمینه شغلیتون
5. مبارزه و کردن و نهایت تلاش برای به موفقیت رسوندن شرکتتون (سخت ترین مرحله)
6. لذت بردن از زندگی (خوشگذرونی از اینجا شروع میشه)
7. بازنشتگی و متعجب از اینکه چرا بچه های بی عرضه و بی مصرف تون ارزش پول رو نمیدونن :android06:
8. کمک کردن به مراکز خیریه
9. مرگ در آرامش
10. (نامشخص ، اگه میدنید به من هم بگید.)
در کل بخواهم خلاصه کنم حرفام رو برای اینکه بدونید در آینده چی مخواهید بشید باید به دو تا سوال جواب بدید:
اول اینکه ، از خودتون بپرسید که انجام چه کاری شما رو به اشتیاق میاره و دوست اش دارید ؟
دوم اینکه ، چقدر تو انجام اون کار خوب هستید ؟
اگر شما به صورت واضح به این دوتا سوال جواب بدید ، شما یک برنامه ای دارید حالا برای هر کاری که میخواهید انجام بدید و بهش برسید.