emperatoor73
Registered User
بلاگ بیان خیلی خوب هستتقریبا همه وبلاگدهی ها همچین امکانی دارند
بیان یا رزبلاگ گزینه خوبی هست
ولی برای اتصال دامنه باید امکانات اختیاری خریداری بشه که فکر کنم قیمتش 15 هزار تومان باشه
بلاگ بیان خیلی خوب هستتقریبا همه وبلاگدهی ها همچین امکانی دارند
بیان یا رزبلاگ گزینه خوبی هست
همون لحظه که صفحه رو رفرش کردم گفتم دارمت تو یاهوبا من در ارتباط باش
خودم رو سرورم دارم بهت میدم
ای دی یاهو : senatoor73
بله اتفاقا میخواستم اشاره کنم بیان اکثر امکاناتش پولیه :general510:بلاگ بیان خیلی خوب هست
ولی برای اتصال دامنه باید امکانات اختیاری خریداری بشه که فکر کنم قیمتش 15 هزار تومان باشه
داداش اگه اشتباه نکنم سایت ایشون (mahmoodsoft) ی نوع سایتی هست که امارش از گوگل تامین میشهدوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی
ولی کسی که بخواد با خراب کردن دیگران خودش را آباد کنه به جایی نمیرسه
بیایید رقابت سالمی داشته باشیم
مستقیم به این بستگی داره که چهجوری استارت بزنی کار روبا توجه به تجربه ی کاری دوستان همکار
یه سایت دانلود نرم افزار که ماهانه هزینه های خاص خودش رو داره ، بعد از رسیدن به چه السکایی می تونه کسب درآمد کنه ؟ و هزینه های هاست فایل خودش رو پوشش بده ؟
هدف فعلی فقط پوشش هزینه های جاری سایت هست ، و نه کسب سود
ممنون میشم نظرتون رو بفرمائید
عه مگه من چی گفتم :|دوست عزیز امیدوارم ناراحت نشی
ولی کسی که بخواد با خراب کردن دیگران خودش را آباد کنه به جایی نمیرسه
بیایید رقابت سالمی داشته باشیم
ما ایرانیا تو همه چیز شرشو در میاریم هر چی که فکرشو کنی فقط کافیه ده سال گذشته رو خوب با دقت یه نیگاه بندازی قشنگ سالی چندین بار شور یه چیزی رو در میاریم ...خدایا این ایرانیا کی میخوان آدم بشن !!!!!!!
شد یه بار شور یه چیزیو در نیارن ؟ همین مونده بیان بگن ش.ر.ت سلنا گومز برای فروش !
مشاهده پیوست 922239
از روز اولشم از تلگرام خوشم نیومد الانم نمیاد !
سحر ولدبیگی چرا انقدر ارزونه؟؟خدایا این ایرانیا کی میخوان آدم بشن !!!!!!!
شد یه بار شور یه چیزیو در نیارن ؟ همین مونده بیان بگن ش.ر.ت سلنا گومز برای فروش !
فروش جوراب بازیگران زن در تلگرام!
به تازگی یکی از کانال های تلگرامی اقدام به فروش جوراب های برخی از بازیگران زن کرده و برای آنها قیمت هم تعیین کرده است که بعید است بازیگران زن از این اقدام مطلع باشند در ادامه تصویر این کانال و قیمت های در نظر گرفته شده برای این جوراب هارا می بینید:
![]()
معذرت میخوام.عه مگه من چی گفتم :|
من گفتم با بک لینک میتونم از اونا جلو بزنم نگفتم که میرم مثلا سایتشو گزارش بدم فیلتر کنن :|
اصن بک لینک جرمه ؟ :|
یارو جوراب اینارو از کجا آورده؟!!!خدایا این ایرانیا کی میخوان آدم بشن !!!!!!!
به تازگی یکی از کانال های تلگرامی اقدام به فروش جوراب های برخی از بازیگران زن کرده و برای آنها قیمت هم تعیین کرده است که بعید است بازیگران زن از این اقدام مطلع باشند در ادامه تصویر این کانال و قیمت های در نظر گرفته شده برای این جوراب هارا می بینید:
![]()
آرهما ایرانیا تو همه چیز شرشو در میاریم هر چی که فکرشو کنی فقط کافیه ده سال گذشته رو خوب با دقت یه نیگاه بندازی قشنگ سالی چندین بار شور یه چیزی رو در میاریم ...
چند سال پیش فکر نمیکردم روزی برسه که برم سایت میهن دانلود و با پست هایی با بازدید 5 - 12 - 8 مواجه بشم.
میهن دانلود با خودت چیکار کردی؟
سو استفاده از یه مشت ...خل الاف و حش.... !یارو جوراب اینارو از کجا آورده؟!!!
قدیم هرآدمی کامپیوتر نداشت وهر آدمی نمیتونست با فیلتر شکن کار کنه وبره فیسبوک-ولی الان از کارتن خواب گرفته تا بچه10ساله بایه گوشی اندرویدی راحت میرن تلگرام-این چیزا برا اینه که از هر قشری تو تلگرام هست-این یارو هم احتمالا شبی نیم ساعت میخوابه مغزش درست کار نمیکرده-بعضی ها یه زندگی دارن و یه تلگرامخدایا این ایرانیا کی میخوان آدم بشن !!!!!!!
![]()
اره خوبم مثل اینکه فروش داره 80 هزار تومان برای یک جوراب !قدیم هرآدمی کامپیوتر نداشت وهر آدمی نمیتونست با فیلتر شکن کار کنه وبره فیسبوک-ولی الان از کارتن خواب گرفته تا بچه10ساله بایه گوشی اندرویدی راحت میرن تلگرام-این چیزا برا اینه که از هر قشری تو تلگرام هست-این یارو هم احتمالا شبی نیم ساعت میخوابه مغزش درست کار نمیکرده-بعضی ها یه زندگی دارن و یه تلگرام
همونطوری که خودت گفتی فیلترینگ داره غوغا میکنه و هیچ شرکت بیمه ای حاضر نیست روی ایده ای که حتی یک درصد احتمال برشکستگی وجود داشته باشه سرمایه گذاری بکنه.میگم نظرتون با یه طرحی مثل بیمه وبمستری چیه؟الان با این وضع نت ایران هر سایتی که فیلتر میشه هم در آمد وبمستر از بین میره هم ارزش ِ کلی سایت از بین میره یا افت شدید میکنه . ما که نمیتونیم با اینا و قدرت فیلترینگشون مقابله کنیم حداقل خودمون به فکر همدیگه باشیم . الان مثلاً یه سایتی که 20 میلیون میرزه و فیلتر میشه و کلی بازدید و اعتبارش از بین میره مثه این میمونه یه ماشین 20 میلیونی آتیش گرفته و نابود شده ، سرمایه همون سرمایه ست. یه چیزی مثل بیمه سایت که بتونه تو همچین شرایطی به کمک مالک سایت بیاد بنظرم میتونه کمک کننده باشه تو این وضعیت نت فارسی
:general609: