saeid700
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 3,627
- لایکها
- 5,283
:general405:
:general405:
سر چی گرفتنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط مارو مسخره نکرده بودنا !!
تا فرصت باقیست رو سریال آسپرین مانور بدین بازدید بگیرین
راستی چقد بگیر بگیر شده !! بازپرس پرونده من میگفت اینا بعد یه مدت یه دفه میان پیگیری میکنن
حالا منو بگو واسه سه خط متن دادگاهی شدم امروز نکته جالب اینه همیشه پیشوند فروش اضافه میکنن به هر پرونده ای حالا میخواد موزیک باشه یا فیلم یا نرم افزار !!
میگم بابا فروش نیس که میگن نه همون انتشار دادی میگم خب همونم لینک دانلود نداره میگن نه همین که نوشتی نباید مینوشتی :general112:
مملکته داریم ؟! کی میخواد درست شه این وضع ؟؟
اگر با وردپرسه احتمالا قالبتون تصاویر بند انگشتی یا همون thumbnail image براش چند نوع تعریف شده شما یه تصویر آپلود میکنید اما براش مثلا ده تا تصویر ساخته میشه ، خود وردپرس هم اگر در قسمت رسانه مقادیر رو صفر نکرده باشین همونجا چند تا ساخته میشهدوستان و اساتید محترم
ما یک سایت خبری(فایل دانلودی نداره) زدیم حدود یک ماه، بعد این قالبش تعداد بالایی فایل میسازه ، کلا شاید 300-400 مطلب زده باشیم
بطوریکه الان تو دایرکت ادمین اینو زده :
Inodes:
41459 / 128000
بعد یکی دوماه این تعداد فایل طبیعیه ؟
سوال دومم اینه که با این تعداد مطلب باید حجم بک آپ چقدر باشه حدودا؟
الکی الکیسر چی گرفتنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سر فیلم همین؟الکی الکی
نه بابا یه نرم افزار تو یکی از سایتام بود که خودمم خبر نداشتم از یکی خریده بودم سایتو طرف گذاشته بود همین داستان شده بودسر فیلم همین؟
https://web.telegram.org/#/im?p=@ecoreporterدوستان کسی ایدی تلگرام @mohebali رو نداره؟
نه باز میشه برای من.بچه ها اینم به فا* رف که !!
http://shetabha.com
شیلترهنه باز میشه برای من.
اگه ازشون سرویس دارید کافیه تو ساعات روز که البته در روز بالای 10 بار ارتباط سایت با خارج از کشور قطع میشه مخصوصا ساعات رایگان یه مطلب رو از گوگل fetch بزنید اون موقع متوجه حرف بنده میشددوست من اینطوری نیست به هیچ وجه / ربات های گوگل اگه دسترسی به سایت های هاست ایران نداشتن و یا مشکل آنچنانی بود / هیچ وقت بهترین سایت های ایران که روی سرور های داخلی و همین هاست دی ال هستن نمیتونستن همچین ورودی از گوگل بگیرن
بله آلکساش که فیلتر شدهشیلتره
بچه ها چک کنید
باز میشه مشکلی ندارهشیلتره
بچه ها چک کنید
هیتلره/// های وبشیلتره
بچه ها چک کنید
من یک سال پیش سایتی از سرور خارج آوردم رو سرورشون به صورت کاملا اسپانسری و رایگان / با اینکه همین مشکلی که میگید رو داشت / البته به ندرت و خیلی کم / ولی فکر میکنم از یه لحاظ هم گوگل نگاه به آپتایم سرور برای کاربر هم میکنه و همینطور سرعت لود سایت برای کاربر / همونطور که گفتم نتیجه مثبته برای سایت های بزرگ وگرنه همه کوچ میکردن از روی سرور های داخلی / من خودم هم توی اون مدت تاثیر مثبت خیلی ازش دیدم که در مقایسه با مشکلاتش می ارزیداگه ازشون سرویس دارید کافیه تو ساعات روز که البته در روز بالای 10 بار ارتباط سایت با خارج از کشور قطع میشه مخصوصا ساعات رایگان یه مطلب رو از گوگل fetch بزنید اون موقع متوجه حرف بنده میشد
الکساش شیلتره. خودش باز میشه. مخابراتشیلتره
بچه ها چک کنید