خب اینا خودشونو دامینر میدوننمسخره ترین اسم رو برای دامین ir سرچ میکنی باز هم ثبت شده
چند سال میگذره و هیچ سایتی هم باهاش بالا نمیارن
گاهی اوقات در حالی که موقع سرچ کردن شک داری این دامین ارزش ثبت کردن 4هزار تومنی رو داره یا نه، میبینی یکی دیگه ثبت کرده و ایندکس براش گذاشته: قیمت : 4 میلیون
خدا همه مریضا رو شفا بده
خب اینا خودشونو دامینر میدوننمسخره ترین اسم رو برای دامین ir سرچ میکنی باز هم ثبت شده
چند سال میگذره و هیچ سایتی هم باهاش بالا نمیارن
گاهی اوقات در حالی که موقع سرچ کردن شک داری این دامین ارزش ثبت کردن 4هزار تومنی رو داره یا نه، میبینی یکی دیگه ثبت کرده و ایندکس براش گذاشته: قیمت : 4 میلیون
خدا همه مریضا رو شفا بده
سلام.سلام کسی پکیج یا سایت خوب برای آموزش فتوشاپ میشناسه؟
کلا کسی نتونه برای کسب و کارش برند انتخاب کنه و دنبال دامین رند به گفته خودشون بگرده بهتره شروع نکنه اصلا ! . فیس بودک شروع کرد بعد که جهانی شد برای دامین fb.com پول درست حسابی داد نه اینکه بجای انتخاب برند دنبال دامین از قبل ثبت شده باشیخب اینا خودشونو دامینر میدونن
اسپم فرا منطقه ایی؟ :general707:به یه نفر نیاز دارم بتونه هشتگ توییتر داغ کنه
ممل جون چرا توی گوگل سرچ نمیکنی؟کسی برنامه خوب برای واترمارک کردن ویدیو میشناسه؟ هم متن داشته باشه هم استیکر... سبک هم باشه:general503:
ریکا مازنی
چقدر صبر کردی؟ریکا مازنی
چرا با گوشی میخوام عکس آپلود کنم توی سایتت روی 99 گیر میکنه؟
سرعت آپلودم 1مگ هست.چقدر صبر کردی؟
چند هفته پیش این مشکل رو چند نفر دیگه هم ایمیل زدن گفتن 99 گیر میکنه، منابع رو افزایش دادیم و سرعت خوب شد و هرچی تست میکنم درسته و دیگه کسی ایمیل نزد
عجیبه باز اینطوری شده
99 جایی هست که فایل اپلود شده ، و باید لینک رو تحویل بده، همین الان با گوشی و فیلترشکن تست کردم درجا تحویل داد
با فیلترشکن اپلود کردی؟
سرور ایرانه
یافتم جیگر فدایتممل جون چرا توی گوگل سرچ نمیکنی؟
کلی نرم افزار هست.حتی فری
آره خوبه تقریبا دایمی میشه گفتtinypic.com
آره خوبه تقریبا دایمی میشه گفتtinypic.com