آره همش دنبالشم ولی پیدا نشده اون نامحدودام برای دان و اپ نیسهاست نامحدودی وجود نداره !
اگه خواستی چند دلار خرج کنی من برات میتونم هاست نامحدود واقعی بگیرم از هاستینگ های خارجیآره همش دنبالشم ولی پیدا نشده اون نامحدودام برای دان و اپ نیس
درود امیر اقا
avs video editor
منظور شماست
این برنامه خداترین برنامه کانورت و واترمارک و ادیت فیلم است
من بیش از 100برنامه نصب کردم و این avs سبک و ترین و حرفه ای ترین است
کدوم سایت؟ قیمتش چنده لینکش رو ببینم ... شرکا قبول کنن میدم بت بخر فقط با دلار آزاد یا جهانگیریاگه خواستی چند دلار خرج کنی من برات میتونم هاست نامحدود واقعی بگیرم از هاستینگ های خارجی
شروع ایده یا سایت واقعا بیهوده شده . الان فقط کسایی که قبلا وارد اینکار شدن موفقن و یا کسایی که بصورت شرکتی و با صرف هزینه زیاد دارن کار میکنن . توجه کردین از هر 10 تا ایده جدید هم که اجرا میشه یکی به زور بالا میاد .
همین الانش شبکه های اجتماعی هم متلاشی شدن و حتی شبکه های مثل اینستاگرام که فیلتر نشدن دچار افت تو جذب تبلیغات میشن چون هیچ تظمینی نیست تا یه ساعت بعد فیلتر نشه . در مورد سایت هم وقتی بستر مناسب هاستینگ و حتی اینترنت وجود نداره کسایی که بخوان از طریق موتور های جستجو بالا بیان متضرر میشن . نمونش همین چند هفته اخیر . الان فقط زمونه زمونه ی سایت های که پشتشون به جای گرمه .مجوز هایی مثل ساماندهی , سرآمد, فیلترینگ و ای نماد سرمایه گذاری در فضای مجازی رو نا امن کرده, هر لحظه باید استرس فیلترینگ یا گرفتن یک مجوز جدید رو داشته باشیم
به نظرم دلیل اصلی اینکه خیلی از وبمسترها به سمت فعالیت در شبکه های اجتماعی رفتند وجود همین موانع بوده
ادپالس رو من هزار تومان مونده بود به حدنصاب پرداختش برسم ديگه تبليغاتو توي سايتم نشون نداد!دوستان به جز سایت های زیر، سایت کلیکی دیگه ای می شناسید که پرداختی داشته باشه؟
کلیک یاب
صباویژن
انتورک
یکتانت
تبلیغ ایرانی
وی کلیک
اینا هم که اخیرا ترکیدن:
ادپالس
نکست ادز
ظاهرا.دلار شده 6200؟
برای منم یک هفته است ترکیده.ادپالس رو من هزار تومان مونده بود به حدنصاب پرداختش برسم ديگه تبليغاتو توي سايتم نشون نداد!
توي پنلش سايت رو زده فعال اما ديگه تبليغات توي سايتم نشون داده نميشه!!!
مستر کارت، ویزا کارت، پی پال، وب مانی و...فقط با دلار آزاد یا جهانگیری
تعدادی از تلگرام های متفرقه بدون فیلتر باز میشن، کسی میدونه کدوما کار میکنن؟ مولتی یوزر هم باشه
مستر کارت، ویزا کارت، پی پال، وب مانی و...
دلار 4 تومنی عمو اسحاق(اسحاق خوشگله!) اگه گیرت بیاد که باید با شومبولت تار بزنی
باید با شومبولت تار بزنی
برا من هیچی پایدار نیست. سرویس های پولی هم گرفتم هیچکدوم وصل نمیشن.
یه سرویس رایگان هست که وصل میشه خیلی کنده. اسم نمیارم اینجا هرچی اسم میگی به یکی ریپورت میدن قلی زیاد داریم
:general105:
قلی ها اولش فک میکنن با ریپورت خیلی زرنگن ولی نمیدونن با این کار بیشتر به خودشون ضربه میزنن ( مث آدمای حسود که تنها آسیب رو به خودشون وارد میکنن )یه سرویس رایگان هست که وصل میشه خیلی کنده. اسم نمیارم اینجا هرچی اسم میگی به یکی ریپورت میدن قلی زیاد داریم
:general105: