هاستینگ یاهوخب پس حله قیمت و لینکو بده ببینم چی میگن اینا :general606:
https://smallbusiness.yahoo.com/hosting
هاستینگ یاهوخب پس حله قیمت و لینکو بده ببینم چی میگن اینا :general606:
نمیدونم والا واس من ایرانسله بدون مشکلاینترنت من عجیبه به هیچ سرویسی وصل نمیشه. حتی کRیو هم گرفتم وصل نشد.
های وب توی امر قیرمالی خیلی حرفه ای عمل کرده و فیلتر شکن ها اکثرا کار نمیکنن.اینترنت من عجیبه به هیچ سرویسی وصل نمیشه. حتی کRیو هم گرفتم وصل نشد.
فعلا همین اسمشو نبر وصل میشه. ساعتای دیگه هم اسمشو نبر 2 وصل میشه مشکلی ندارم. اسمشو نبر 2 خیلی سرعتش بیشتره.
الان قلی داره آتیش میگیره اسمشو نمیبرم
های وبم یکی درمیونه بچه ها دارن از یه سرویس استفاده میکنن همونو من میگیرم وصل نمیشه.
جفتمون قطعیم هم من هم تو
هم من هم تو خوب میدونیم / فیلتریم فیلتر میمونیم
سایت پت شاپ رو هم فیلتر کردن نامردا یه همستر میخواستیم بخریم اونه به من ندادهای وب توی امر قیرمالی خیلی حرفه ای عمل کرده و فیلتر شکن ها اکثرا کار نمیکنن.
اما با نت همراه اول راحت همون فیلتر شکن ها وصل میشه
توی ای او اس یه فیلتر شکن خوب هست. که با نت های وب باز نمیشه منم اول با نت همراه اول وارد وی پی ان میشم.بعدش وای فای روشن میکنم که عمل کنه
پ.خ ش کن:general211:یه اسمشو نبری هم هست خیلی خوب کار میکنه،
قطعی تحت هیچ شرایطی نداره، سرعتشم خوبه
پابلیک dns های معروف رو تست کن وصل میشن ( بخصوص روی دیتا موبایل)اینترنت من عجیبه به هیچ سرویسی وصل نمیشه. حتی کRیو هم گرفتم وصل نشد.
سایت من یه مدت ویروسی شده بود و یه سری لینک ایجاد کرده بود که داخل سایت مپ موجود بود
حالا تمام اون لینک ها 404 شده
بهترین کار واسه ریدایرکتشون چیه ؟
منم مثل حاجی کسری بالا شخصی دارم ولی کلا همیشه dns کارساز بوده :general609: و نکته ایی که جالبه اینه که همه اونایی که من باهاشون در ارتباط بودم در تلگرام همچنان هستن حتی 1 نفرشون هم پشت خاکریز نمونده این همه بگیرو ببند و هزینه آخرشم فوقش دسترسی 5% از ملت کم شدهبا موبایل که مشکلی نیست. اینترنت ثابت به هیچی وصل نمیشه. البته ساعتای مختلف ممکنه شرایط عوض بشه. مثلا الان اسمشو نبر 2 وصله سرعتشم خوبه
منم مثل حاجی کسری بالا شخصی دارم ولی کلا همیشه dns کارساز بوده :general609: و نکته ایی که جالبه اینه که همه اونایی که من باهاشون در ارتباط بودم در تلگرام همچنان هستن حتی 1 نفرشون هم پشت خاکریز نمونده این همه بگیرو ببند و هزینه آخرشم فوقش دسترسی 5% از ملت کم شده
کل سایتو ریدایرکت کنی؟سلام دوستان. اگر سایتی که در صفحات گوگل رقیب ماست خریداری کنیم (ما از اون بالاتریم) و ریدایرکت 301 بزنیم به خودمون. چقدر تاثیر داریم.
به فرض در یک کلمه کلیدی خاص که مدنظرمونه دوم هستیم ورقیب 5 ام و امکان خرید فراهمه.
با تشکر.
چرا توي كار بيت كوين نميزني؟تعدادی از تلگرام های متفرقه بدون فیلتر باز میشن، کسی میدونه کدوما کار میکنن؟ مولتی یوزر هم باشه
مستر کارت، ویزا کارت، پی پال، وب مانی و...
99 درصد سایت های earning اسکم و کلاهبردار هستن ماینینگ هم تجهیزات درستی ندارم، برای خرید فروش نه وقتش را دارم نه پول کافی، افق های جدید رو به اسپم پیدا کردم اولویت اون ها بیشترهچرا توي كار بيت كوين نميزني؟
:general509::general509::general509:مشاهده پیوست 1069669
@Business plan جاروکش..این کامنت رو تو توی سایت من دادی؟
آی پی که مال isp تو هست
خودیا رو هم اسپم می کنی؟ این حرکت پنالتی اخراج داره:general509::general509::general509: