مشکل رو بنویس کسی بتونه کمکم میکنه دیگه .پی اچ پی دانان عزیز کسی هست یه کمک برسونه
شماره طرف را بفرست به من یا امیر ترفند به عنوان مفعول شماره اش را پخش میکنیم ترتیبشو بدن یاد میگیره شلوارشو محکم بچسپه امیر رو دسته کم نگیر مدیر فروم چورنه
اول قندرشکن بزن بعد همینطور که وصله سرچ کن web proxy با وب پراکسی بازش کن به احتمال زیاد باز میشه7-8 تا سایت رو میخوام باز کنم باز نمیشه
همه شون هم https دارن
چکار میکنن با اینترنت
تمام انجمن رو من خراب کردمبعد تایپ یبار دکمه ارسال و فشار بده حتی اگه به ظاهر ارسال نشده باشه . فروم مشکل پیدا کرده .
کسی برنامه خوب برای واترمارک کردن ویدیو میشناسه؟ هم متن داشته باشه هم استیکر... سبک هم باشه:general503:
از این سایتای بک لینک فروش نگیر سعی کن خودت دستی بگیریسلام
بازگشت همه به همین تاپیکه!!!
بک لینک کجا بدی بهتره ؟! )
زیاد چیز مهمی نیستسلام.....لطفا اگه نظری دارید یا راهکاری دارید درباره ی پست بنده بدید.
این مشکلم رو 3 روز پیش هم نوشتم ولی بعدش به نتیجه خاصی نرسیدم....
من سایتم رو حدود 2 ماهی میشه راه اندازی کردم.....تا 3 روز پیش همه چی خوب پیش میرفت و هم ورودی گوگلم تقریبا هر روز داشت رشد میکرد و هم مطالب با سرعت بالایی کم تر از 10 ساعت تو گوگل ایندکس میشدن؟
اما امان از روزی که از پنل کاربریم در وردپرس با قند شکن هات اسپات وارد سایتم شدم.....تا اون روز از 300 ip روزانه ام 250 ای پی ایرانی و بقیه خارجی بود معمولا.........اما از اون روز روزی بالای 1000 ip برام داره از کشور چین میاد و تعداد ip های سایتم به بالای 1300 رسیده........و این ip ها مثل یه روبات فقط با مرورگر اکسپلوور از کشور چین وارد سایت میشن و 1 بازدید میکنن و دیگه اثری ازشون نیست.....
اما سوالاتی که دارم اینا هستن.....من اولا امدم ip های کشور چین رو همگی با افزونه بلاک کردم...اما این بلاک کردن باعث شد از اون 300 ip درست واقعی هم که داشتم تا زیر 200 ip روزانه افت داشته باشم و بعد بیخیال شدم.
به هاستم که نت افراز باشه گفتم اونا گفتن که فقط میتونن کل ip خارجی های سایتمو ببندن....که اینم با توجه به فیلتر گسترده این روزا و استفاده از قند شکن کاربردی نیست.
یه نکته هم بگم اینه که از اون روز به بعد من حدود 5 ip از موتور جستجوگر چنینی ها یعنی باید بایدو دارم؟ ایا این ورودی ها نمیتونه مثلا روبات های این جستجوگر باشه؟
بنظر شما چه کاری رو پیشنهاد میدید؟
ایا این ip ها روی ورودی گوگلم تاثیر داره ؟ چون تا 3 روز پیش سرعت ایندکس پست هام حتی تا 3 ساعت هم رسیده بود.....اما الان بعد از 3 روز از این اتفاق هنوز پست جدیدی ازم ایندکس نشده....با این که حدود 50 پست اختصاصی دانلودی گذاشتم؟؟؟
#Baiduspider
User-agent: Baiduspider
Disallow: /
#Yandex
User-agent: Yandex
Disallow: /
زیاد چیز مهمی نیست
البته باعث افزایش استفاده از منابع میشه، ولی ربطی به رتبه بندی سایت در گوگل نداره
باید فایل های log رو بررسی کنید و اگر رنج آیپی خاص یا user agent خاص دارند، براحتی بلاک کنید
واسه موتور جستجوbaidu هم میتونید از robots.txt بلاک کنید تا دیگه سایت شمارو crawl نکنه:
کد:#Baiduspider User-agent: Baiduspider Disallow: / #Yandex User-agent: Yandex Disallow: /
کاهش بازدید در یک هفته اخیر، فراگیر هست و روی اکثر سایت های ایرانی تاثیر گذاشته
avs video convertor
هاست نامحدودی وجود نداره !هاست نامحدود ایران داریم (خوب)؟ از کجا بگیرم؟