اشتباه کردی گلم
این یه داستان دیگه هست.
چون رتبه الکسا یهو اومده پایین یا بالا
اکانت الکسا گرفته
----
عبور دادن سایت از پاپ اپ رتبه را کم کم ولی با سرعت خوب میکنه
من نوشته ها و وبلاگ و سرگذشت وبمستریت رو دنبال میکنم . پیشنهاد میکنم اگه داری یه مغازه ای بخر اصلا کلا نت رو بزار کنار . یه عکس هم فک کنم دیدم عینک قطوری رو چشمت بود یا حداقل یه فروشگاه اینترنتی بزن با محصولای خودت شب تا شب سفارشا رو چک کن و صب پست کن با کمی هم وقت برای خود فروشگاه .
خیلی وقت پیش ی دامنه ملی داشتم 5 ساله ثبت کرده بودم (دامنه خاصی هم نبود که کسی دنبالش باشه)
تقریبا 2/3 ماه قبل از اینکه اکسپایر بشه تمدیدش کردم
ی روز دیدم یهو dns هاش تغییر کرد یه سایت دیگه اومده بالا روش!!
رفتم دوباره تغییر دادم برگشت به حالت اول
بعد 1/2 ماه دوباره همون داستان پیش اومد
پیگیری کردم ببینم ماجرا چیه؟ گفتن آقا صاحب این دامین یکی دیگه اس که! ( در صورتی که همه چیز تو پنل خودم بود!)
گفتم چطور ممکنه آخه؟ تراکنش ها و لاگ های اکانت منو ببینید این دامین 5 ساله مال منه
گفتن پیگیری می کنیم
نشون به اون نشون که هنوز که هنوزه اون دامین رو 2 نفر می تونن کنترل کنن! توی پنل 2 نفر دسترسی برای هر نوع تغییری بهش وجود داره می تونه تمدید کنه dns تغییر بده و الی ماشالله!
اشتباه کردی گلم
این یه داستان دیگه هست.
چون رتبه الکسا یهو اومده پایین یا بالا
اکانت الکسا گرفته
----
عبور دادن سایت از پاپ اپ رتبه را کم کم ولی با سرعت خوب میکنه
چه فرقی میکنه در هر صورت :general502:زدن به نت فارسی
الکسا خیلی بی درو پیکر شده
برای مثال این سایتو ببین mobna.com رتبه 207 ایران در صورتی که شاید بزور 5k ورودی گوگل داشته باشه اما تبلیغاتش 10تا بنر مسقتیم گذاشته اونم از شرکتای گنده، کاری به ...خوریش ندارم اما منی که اصولی و بدون تقلب کار کردم آمارمم چندین برابر ایناست چرا باید رتبم پایین تر باشه!
اره راحته نمیخواد زیاد کد بنویسی همون تو وردپرس زیر مطلب زمینه دلخواهتو وارد کن و تو قالب اخر متن یا هر جا که میخوای فراخوانی کن تو نت بگردی پیدا میکنی .(یه کلاسی هم بده و css اضافه کن)
حوصله سرچ نداشتی پیام خصوصی بده کد های امادش رو بدم ویرایش کن فقط
اره راحته نمیخواد زیاد کد بنویسی همون تو وردپرس زیر مطلب زمینه دلخواهتو وارد کن و تو قالب اخر متن یا هر جا که میخوای فراخوانی کن تو نت بگردی پیدا میکنی .(یه کلاسی هم بده و css اضافه کن)
حوصله سرچ نداشتی پیام خصوصی بده کد های امادش رو بدم ویرایش کن فقط
استفاده کردم ولی کلمه " منبع " که روی زمینه دلخواه هستش رو نمیاره فقط متن داخل فیلد رو میاره
چیکار باید بکنم که لیبل زمینه دلخواه رو هم بیاره ؟؟ اگر بخوام داخل php بنویسم کلمه منبع رو مواقعی که زمینه دلخواه رو خالی میزارم باز همون کلمه منبع رو خواهد اورد