این داستان : دردو دل با عمو فیلتر چی و دوستان !
نزدیک به 22 روز پیش یا بیشتر درخواست رفع فیلتر دادیم برای یک سایت !!
امروز لطف کردن , منت سر ما گذاشتن , مارو شرمنده کردن , باسن مبارک رو تکون دادن و پای سیستم نشستن , و در حد یه جمله گفتن با رفع فیلتر مشروط موافقت گردید ! تازه دوباره باید صبر کنیم ببینیم چه مواردی رو میگن حذف کنید ! یه هفته دیگه اینجوری علاف شیم ! خب به نظر شما دکتر عزیزی که رفتی توی وزارت ارشاد کار میکنی , 1 ماه فیلتر بودن چیزه زیادی نیست ؟ :general304: مرد حسابی سایت 2 روز بسته باشه تمام اعتبار و بازدیدش از بین میره چه برسه به یک ماه ! شاید طرف کل زندگیش به این سایت بسته س ! شاید کسب در امدش ازین راهه , شاید کلی هزینه کرده !
خب برادر من ؟ عزیز من , مریضی ؟ سادیسم داری ؟ مشکل اعصاب روان داری ؟ مشکل روحی داری ؟ با فیلتر کردن سایتا روحت ارضا میشه ؟
خب عقلت کمه مگه ! میزنی فیلتر میکنی بعد میگی باید بررسی شه کجاهاش مشکل داشته :| یعنی تو نمیدونی چه مشکلی داشته که فیلترش کردی ؟

خب به جای این مسخره بازیا , از اول بزن اقا فلان مطالب مشکل داره , توی این تایم مشخص , وقت داری حذفش کنی ! نکردی فیلتر ! نه اینکه بیای فیلتر کنی , با هزار خواهش و التماس جواب بدی که چرا فیلتر شده ( که اونم جواب نمیدن چون خودشون ام نمیدونن :general304: ) بعد بگی حالا صبر کن میگیم چیارو حذف کنی ؟!!
این چه قانونیه ؟ شمارو کی اورده سر کار ؟ به خدا قسم انقد که من نفرین کردم تا هفت نسل بعدتون فلج میشه:general304: , رنکینگ توی صفحات گوگل , اعتبار الکسا , اعتماد کاربران به سایت , بازدید , از هیچ چیزی سر درنمیارید , یا براتون مهم نیست ! که یک کسبو کار که 5 سال در حال فعالیت بوده , به راحتی فیلتر کنید ! شاید هم از روی قصد و غرض این کارو میکنید و سودی براتون داره !
به هر حال امیدی به درست شدن این سیستم نیست تمام سایت های مرتبط با وزارت ارشاد از نظر طراحی ظاهری , سیستم داخلی , پاسخگویی از نظر من مخاطب امتیاز منفی 100 رو میگیرن !

از بیرون تحریم از داخل فیلتر , با هزار امیدو آرزو فعالیت کنی که چی بشه ؟ اخرش این ... حالا خدارو شکر نون شبمون به این چیزا بسته نیست وگرنه باید کاسه گدایی دست میگرفتیم !