استاد واست یدونه کیلیپ فرستادم ندیدیشاینو دست خود گوگل هم بدی نمیدونه چی روش بالا بیاره
استاد واست یدونه کیلیپ فرستادم ندیدیشاینو دست خود گوگل هم بدی نمیدونه چی روش بالا بیاره
متوجه نشدم دقیقاسلام
یه سایتی هست با وردپرس و ووکامرس که کارشون فروش یه سری فرش و این چیزاس
محصولات چند تا دسته بندی داره که هر محصولی چند تا سایز مشخص داره اما طرح ها متفاوته
با توجه به این که تعداد محصولات زیاد هست و قیمت براساس متر مربع تعیین میشه میخواستم بدونم امکانش هست طوری تنظیم کرد که مثلاً قیمت وقتی تغییر کرد رو کل قیمت ها تاثیر بزاره یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوباره بفرست مهندساستاد واست یدونه کیلیپ فرستادم ندیدیش
داداش هنوز ۸ میلیارده؟ تروخدا صبر کن بالا نبر ۵ میلیون تومن کم دارم این ماه اسمم تو صندوق در بیاد بگیرم ازتتقریبا 20 روز پیش بود که من در پستی داخل همین تاپیک, باکلاس ترین دامنه ایران رو معرفی کرده بودم.
لینک
این دامنه با آدرس youtubeanalytics و با پسوند ir. به مبلغ 2/600/000/000 تومان به فروش گذاشته شده بود.
متاسفانه دوستان خندیدن به این موضوع و سیگنالی رو که دادم بودم برای پولدار شدن رو نادیده گرفتن.
حالا باید به عرضتون برسونم که این دامنه هم اکنون با قیمت 8/000/000/000 تومان بفروش میرسه و تنها چیزی داخل ایران هست که تونسته در برابر تورم مقاومت کنه و طی مدت کوتاهی حتی ارزشش چند برابر بشه. این دامنه تا یک ماه دیگه میشه 24 میلیارد دیگه نگین نگفتی.
مشاهده پیوست 1326366
جا موندی دیگه، این دامین جهشش از دلار سریعترهداداش هنوز ۸ میلیارده؟ تروخدا صبر کن بالا نبر ۵ میلیون تومن کم دارم این ماه اسمم تو صندوق در بیاد بگیرم ازت
بی تربیت پیام منو پاک میکنیدوباره بفرست مهندس
با مثال برات بگممتوجه نشدم دقیقا
اما شما میتونی از افزونه های ویرایش گروهی محصولات استفاده کنی (Bulk)
به طور مثال میتونی بگی کل محصولات یا یه دسته بندی خاص، N درصد یا N ریال افزایش قیمت داشته باشن اونم فقط با یکی دو کلیک
وقتی قبلا یه بار ثبت نام شده، دیگه اجازه ثبت نام مجدد نمیده. باید وارد قبلیه شد.کسی تونسته طی این چند روز اینماد ثبت نام کنه؟ (ثبت نام کاربری فقط)
<div class="form-group">
<label >دامنه</label>
<input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="0" checked>
دامنه
<input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="1" >
ساب دامین
</div>
<div class="form-group" id="domain_text">
<label>دامنه</label>
<input name="domain" class="form-control" placeholder="yoursite.com" dir="ltr">
</div>
<div id="subdomain_text" class="field fullwidth" style="display:none;">
<div class="form-group">
<label>ساب دامین</label>
</div>
<div class="row">
<div class="col-xs-4">
<select size="1" name="subdomain_domain" class="form-control" style="height: 32px;">
<option>test.ir</option>
</select>
</div>
Checkedو Disabled استفاده کنسلام دوستان
داخل این کد گزینه دامنه میخوام غیر فعال بشه و امکان انتخاب نداشته باشه. و فقط گزینه ساب دامین از پیش انتخاب شده باشه.
کسی میتونه ادیتش کنه؟ هرکاری کردم نشد.
سپاسس
کد:<div class="form-group"> <label >دامنه</label> <input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="0" checked> دامنه <input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="1" > ساب دامین </div> <div class="form-group" id="domain_text"> <label>دامنه</label> <input name="domain" class="form-control" placeholder="yoursite.com" dir="ltr"> </div> <div id="subdomain_text" class="field fullwidth" style="display:none;"> <div class="form-group"> <label>ساب دامین</label> </div> <div class="row"> <div class="col-xs-4"> <select size="1" name="subdomain_domain" class="form-control" style="height: 32px;"> <option>test.ir</option> </select> </div>
از شانس بد من, این دامنه مال من نیستداداش هنوز ۸ میلیارده؟ تروخدا صبر کن بالا نبر ۵ میلیون تومن کم دارم این ماه اسمم تو صندوق در بیاد بگیرم ازت
Checkedو Disabled استفاده کن
اصلا بلد نیستم کد نویسی. میشه زحمت تغییرشو بکشین؟
<div class="form-group">
<label >دامنه</label>
<input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="0" disabled>
دامنه
<input type="radio" name="domain_type" onchange="$('#domain_text').slideToggle(); $('#subdomain_text').slideToggle();" value="1" checked>
ساب دامین
</div>
<div class="form-group" id="domain_text">
<label>دامنه</label>
<input name="domain" class="form-control" placeholder="yoursite.com" dir="ltr">
</div>
<div id="subdomain_text" class="field fullwidth" style="display:none;">
<div class="form-group">
<label>ساب دامین</label>
</div>
<div class="row">
<div class="col-xs-4">
<select size="1" name="subdomain_domain" class="form-control" style="height: 32px;">
<option>test.ir</option>
</select>
استاد واست یدونه کیلیپ فرستادم ندیدیش
چند میلیارد؟ به یوتیوب آنال اتیکز نمیرسهدامنهٔ yek1.ir آزاد شده، به درد کسی میخوره ثبتش کنه. به دیجیدست نمیرسه اما خوب بد نیست.