چند میلیارد؟ به یوتیوب آنال اتیکز نمیرسهدامنهٔ yek1.ir آزاد شده، به درد کسی میخوره ثبتش کنه. به دیجیدست نمیرسه اما خوب بد نیست.
چند میلیارد؟ به یوتیوب آنال اتیکز نمیرسهدامنهٔ yek1.ir آزاد شده، به درد کسی میخوره ثبتش کنه. به دیجیدست نمیرسه اما خوب بد نیست.
چطور میشه به ادیتور وردپرس. اسمال اضافه کرد؟ منظورم از اینا نیست
از اینا
![]()
باید دستی آپلود کنم؟ میشه آورشون به ادیتور اضافه کرد؟
@MihanV
این شرکت های کامپیوتری تهران هرکدوم 100 تا 200 پرسنل دارناستخدام با حقوق و درآمد تا سقف ۳۰۰ میلیون در نازی آباد..
توی دیوار تهران رنج حقوق دستمزد های حوزه وب رو ببین..این شرکت های کامپیوتری تهران هرکدوم 100 تا 200 پرسنل دارن
من چندتاشون بازدید رفتم که یکیش دفتر یکی از مارکت های اندروید ایرانی هست.
نهایتا 6-7 تومن میدن بهشون
این بنده خدارو احتمالا میخوان هر روز گنگش کنن اونجا
دونات میشه
الان دامینه چه قیمت شده؟تقریبا 20 روز پیش بود که من در پستی داخل همین تاپیک, باکلاس ترین دامنه ایران رو معرفی کرده بودم.
لینک
این دامنه با آدرس youtubeanalytics و با پسوند ir. به مبلغ 2/600/000/000 تومان به فروش گذاشته شده بود.
متاسفانه دوستان خندیدن به این موضوع و سیگنالی رو که دادم بودم برای پولدار شدن رو نادیده گرفتن.
حالا باید به عرضتون برسونم که این دامنه هم اکنون با قیمت 8/000/000/000 تومان بفروش میرسه و تنها چیزی داخل ایران هست که تونسته در برابر تورم مقاومت کنه و طی مدت کوتاهی حتی ارزشش چند برابر بشه. این دامنه تا یک ماه دیگه میشه 24 میلیارد دیگه نگین نگفتی.
مشاهده پیوست 1326366
منشی 300 یا اصلا 30 تومن یا شاید 3 تومن حتما در حد یه پورن استار ازش توقع دارهاستخدام با حقوق و درآمد تا سقف ۳۰۰ میلیون در نازی آباد..
سسشعر..منشی 300 یا اصلا 30 تومن یا شاید 3 تومن حتما در حد یه پورن استار ازش توقع داره![]()
دادا خوشحالم پیگیر باکلاس ترین و با ابهت ترین دامنه ایران هستی
این دو لینک رو لطفا بخون
لینک
لینک
مشاهده پیوست 1326455
فکر کنم ارزشش رو داشته باشه یک تاپیک مخصوص برای این دامنه در پرشین تولز زده بشه
مورد دیدم تو اینستاگرامسسشعر..
میگه اگه بتونی فلان کارا رو کنی درآمد ۳۰۰ میلیون هم میتونه بشه..
بله..
خودتم اگه یه ساختمونو دوماهه یه نفره بسازی میلباردر میشی..
دو هفته ست که آدمای کار بلد بهش زنگی نزدن..توی دیوار تهران رنج حقوق دستمزد های حوزه وب رو ببین..
خندت میگیره..
دیگه گذشت اون زمان..
دوستم داره از شرکتشون میاد بیرون..
میگه سه هفته ست آگهی گرافیست زدن که بیاد جای من.. حقوق رو هم ۱۲ زدن ولی کسی زنگ نزده..
این کارفرماها انقدر دنبال بیگاری کشیدن بودن که ملت دیگه سرد شدن..
آدم بره دلالی کنه بیشتر درآمد داره.. تا اینکه کار تخصصی با این رنج دستمزد ها انجام بده..
ماشالا همه هم با اون حقوق هاشون دنبال آدمای آچار فرانسه میگردن..
عه فرزاد وب ممهچرا تعطیل نشد پس ؟ پشیمون شدن ؟
اینو باید از فرزاد وب ممه بپرسی که تو کار فیلمه
ماهی ۲۰ حقوق به کارمندی میدن که ۶۰ واسه صاحب کارش کار کنه که ۴۰ سود بندازه واسه کارفرماتوی دیوار تهران رنج حقوق دستمزد های حوزه وب رو ببین..
خندت میگیره..
دیگه گذشت اون زمان..
دوستم داره از شرکتشون میاد بیرون..
میگه سه هفته ست آگهی گرافیست زدن که بیاد جای من.. حقوق رو هم ۱۲ زدن ولی کسی زنگ نزده..
این کارفرماها انقدر دنبال بیگاری کشیدن بودن که ملت دیگه سرد شدن..
آدم بره دلالی کنه بیشتر درآمد داره.. تا اینکه کار تخصصی با این رنج دستمزد ها انجام بده..
ماشالا همه هم با اون حقوق هاشون دنبال آدمای آچار فرانسه میگردن..
ایرانی ها ۹۵ درصد شون تخصص ندارن و فقط ادعان آگهی استخدام زدم حالم بهم خورد از مراجعه کننده ها یا همه سن بالا بودن اگر هم چیزی بلد بودن قشنگ معلومه یارو تا ۳۰ سالگی و قبل ازدواج فقط میخورده و میخوابیده بعد چنین اشخاصی طالب زندگی خوبن ؟ماهی ۲۰ حقوق به کارمندی میدن که ۶۰ واسه صاحب کارش کار کنه که ۴۰ سود بندازه واسه کارفرما
دیگه خودت حساب کن چجوری کارمند میتونه همچنین سودی رو به کارفرما برسونه
دلال هم تا متخصص ها و کارمند ها و کارگر ها وجود نداشته باشن کاری واسش وجود نداره
درسته و باهات موافقم..ایرانی ها ۹۵ درصد شون تخصص ندارن و فقط ادعان آگهی استخدام زدم حالم بهم خورد از مراجعه کننده ها یا همه سن بالا بودن اگر هم چیزی بلد بودن قشنگ معلومه یارو تا ۳۰ سالگی و قبل ازدواج فقط میخورده و میخوابیده بعد چنین اشخاصی طالب زندگی خوبن ؟
اون ۵ درصد هم یک درصد شون متخصص حرفه ای واقعا واقعا باشن....
دلیلش چیز دیگست. نکته اینه در تمام شبکه های اجتماعی هر موضوعی در رابطه با « پول و یا چطور پول در بیاریم » جز پربیننده ترین موارد هست از این رو هر کسی بدون هیچ تخصصی میاد ۴ تا خزعبل سرهم میکنه که چطور پول در بیاریم!مورد دیدم تو اینستاگرام
22 23 ساله
کلاً با 24 تا پست داره تبلیغ میکنه که چطور با طراحی سایت ماهیانه حداقل 20 میلیون تومن درآمد داشته باشیم اما دریغ از یه دونه نمونه کار طراحی سایت که استوری یا هایلایت کرده باشه
خیلی کنجکاوم بدونم وقتی دامنه مال شما نیست چرا اینقدر تبلیغ میکنی؟دادا خوشحالم پیگیر باکلاس ترین و با ابهت ترین دامنه ایران هستی
این دو لینک رو لطفا بخون
لینک
لینک
مشاهده پیوست 1326455
فکر کنم ارزشش رو داشته باشه یک تاپیک مخصوص برای این دامنه در پرشین تولز زده بشه