Hamid2day
مدیر ارشد بازنشسته
خدااااااهاست دی ال دوباره گرون کرد
خدااااااهاست دی ال دوباره گرون کرد
فرجاد شوک نده دیگهالان دقت کردم دیدم مثل اینکه گرون نشده
از ماه پیش گرون شده من پرداخت هم کرده بودم ولی نفهمیدم گرون شده :دی
اقایون داداشم عرضم به خدمتتون که بخش دیسکاور سایتم اصلا ورودی نداره
در صورتی که سایت یکی از بهترین های اموزش در ایران هست
ظاهرا قالب همه چیزش اوکی هست و فید هم باز هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 1326489
گروهبان قندلی امیر مافیا مگه چی داره این همه دیسکاور براش بازدید خورده
بنظرم میخواد خودشو از کانون توجهات دور تر کنه..گوگل داره سبک میشه
سرویس هاش بی سر و صدا از دسترس خارج میشن. از سیستم های چت صوتی و تصویری شروع شد تا آلبوم.
احتمالا آخر کار گوگل search و جیمیل بمونن!
کسی که اینقدر حرفه ای باشه . چیزش هم دست این شرکت های دوزاری نمیدهطراح سایت (wordpress)|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|دیوار
طراح سایت (wordpress)|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|خرید و فروش استخدام در شرکت مهندسی در زمینه شبکه و IT در محیطی خلاق، دوستانه و حرفهای شرح وظایف : - تسdivar.ir
مشاهده پیوست 1326502
@MihanV
اینا بیشتر بی سوادن یا دنبال یه بدبخت آچار فرانسه برای بیگاری میگردن؟
طراح سایت (wordpress)|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|دیوار
طراح سایت (wordpress)|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|خرید و فروش استخدام در شرکت مهندسی در زمینه شبکه و IT در محیطی خلاق، دوستانه و حرفهای شرح وظایف : - تسdivar.ir
مشاهده پیوست 1326502
@MihanV
کسی که روزی ۵ ساعت وقت برای یادگیری بذاره کل این تخصص هارو توی ۹ ماه بدست میارهکسی که اینقدر حرفه ای باشه . چیزش هم دست این شرکت های دوزاری نمیده
الان کجا رو تعطیل کرده؟گوگل داره سبک میشه
سرویس هاش بی سر و صدا از دسترس خارج میشن. از سیستم های چت صوتی و تصویری شروع شد تا آلبوم.
احتمالا آخر کار گوگل search و جیمیل بمونن!
طراح سایت (wordpress)|رایانه و فناوری اطلاعات|تهران، ونک|دیوار
مشاهده پیوست 1326502
@MihanV
اینایی که گفته چیزی نیست که. منم همه اینا رو بلدم. تازه اصلا کارم کامپیوتر نیست. به کسی برنخوره، منظورم به شخص خاصی نیست، اما من بعضی وقتا سوال هایی که اینجا پرسیده میشه رو می بینم تعجب میکنم که کسی که شغلش اینه و داره از این کار پول در میاره، چطور ممکنه چیزهایی که من بلدم رو بلد نباشه. بعضی وقتا هم فکر میکنم که نکنه من زیادی بلدم، بهتره برم ازش پول در بیارم
البته این آگهی چیز خاصی نمیخواست و فکر میکنم طرف اصلا درکی از فرانتاند و بکاند ندارهاینایی که گفته چیزی نیست که. منم همه اینا رو بلدم. تازه اصلا کارم کامپیوتر نیست. به کسی برنخوره، منظورم به شخص خاصی نیست، اما من بعضی وقتا سوال هایی که اینجا پرسیده میشه رو می بینم تعجب میکنم که کسی که شغلش اینه و داره از این کار پول در میاره، چطور ممکنه چیزهایی که من بلدم رو بلد نباشه. بعضی وقتا هم فکر میکنم که نکنه من زیادی بلدم، بهتره برم ازش پول در بیارم
یوتیوب کامنت های من رو پابلیک نمیکنه!الان کجا رو تعطیل کرده؟
چون گوگل خیلی چیز ها رو تعطیل میکرده از قبل مثل گوگل پلاس و...
نمونش اینا
Killed by Google
Killed by Google is the open source list of dead Google products, services, and devices. It serves as a tribute and memorial of beloved services and products killed by Google.killedbygoogle.com
The Google Cemetery - Dead Google products
A list of dead google products and services and why they died.gcemetery.co
الان کجا رو تعطیل کرده؟
چون گوگل خیلی چیز ها رو تعطیل میکرده از قبل مثل گوگل پلاس و...
نمونش اینا
Killed by Google
Killed by Google is the open source list of dead Google products, services, and devices. It serves as a tribute and memorial of beloved services and products killed by Google.killedbygoogle.com
The Google Cemetery - Dead Google products
A list of dead google products and services and why they died.gcemetery.co