- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,494
تو ماهی ۲۰ تومن پول دستمزد داری؟ماهی ۲۰ حقوق کمه ؟
توی کل پیتی پرینت حساب بگیریم ۹۹ درصد انقدر درآمد ندارن
مگه حجم گردش مالیت چقدره؟
نسخه جدید از امثال افتک و دیوید..
این یکی ۲۲ سالشه..
تو ماهی ۲۰ تومن پول دستمزد داری؟ماهی ۲۰ حقوق کمه ؟
توی کل پیتی پرینت حساب بگیریم ۹۹ درصد انقدر درآمد ندارن
حسودان را چشم نیستتو ماهی ۲۰ تومن پول دستمزد داری؟
این یکی ۲۲ سالشه..
تو ماهی ۲۰ تومن پول دستمزد داری؟
این یکی ۲۲ سالشه..
ولی با قوقولی قوقو خروس میشهآدم با قد قد کردن مرغ نمیشه..
در سایت های فریلنسر شما احتمالش کمه گیر آدم کار بلد بیفتید. بلکه دارید با وقت تون بازی میکنید...
...مساله کارفرماهای بخیل هستن که دنبال یه حرفه یی ولی با حقوق اندک و کار راه بنداز میگردن.. بخاطر همین اکثرا عطایش را به لقایش می بخشن و میرن سراغ یه کار دیگه..
البته من بیشتر نطرم در مورد آگهی های استخدامی توی دیوار بود..هر دو نفر درست میگید!
tazone میگن در سایت های فریلنسری مجری خوب خیلی کمه و nima هم علتش رو گفتند. nima به صورت کلی گفت که اکثر کارفرماها نمیخوان زیاد هزینه کنند.
حالا ممکنه یه درصد کمی از این کارفرماها هم هزینه خوبی بدن ولی در مجموع وقتی مجری ببینه از هر 10تا کارفرما، فقط یکیش خوب هزینه می کنه، در مجموع تصمیم به ترک فریلنسری میگیره. من خودم چندتا مجری خوب برای تست، در سایت های فریلنسری زیر نظر داشتم. بعد از سه سال حتی یکیشون هم دیگه فعالیت نمی کنند و این چرخه ادامه داره! یعنی مجریِ جدیدِ کاربلد، شروع به کار می کنه. بعد از مدتی می بینه سرجمع درآمدش مناسب نیست، میره سراغ کار دیگه.
دلم به حال زنان این سرزمین میسوزه
وقتی تو آگهی نوشته تماس گرفته نشود فقط پیام یعنی آگهی ۹۹.۹۹٪ فیک هست و طرفت دنبال خانم بازی هست
شدیدا تایید میکنمتوی ایران نیروی کار متخصص نداریم
شما چون کارفرما نیستی و خودت برای یکی دیگه کار میکنی این نظر رو دارینیروی کار متخصص به وفور داریم..
مساله کارفرماهای بخیل هستن که دنبال یه حرفه یی ولی با حقوق اندک و کار راه بنداز میگردن..
دوتا سوال :تو ماهی ۲۰ تومن پول دستمزد داری؟
این یکی ۲۲ سالشه..
داستان تخیلی جالبی بودیه دختره بود روزی 8 ساعت کار میکرد برای ماهی 1 میلیون
من زیاد در موردش نمیدونمآقا این هوش مصنوعی رو هرچی مقاله و ویدیو راجبش می بینم بازم متحیر بودنم تموم نمیشه و به یه آرامش نسبی نمیرسم...
شماها نتبجه گیریتون چی بوده؟
توی حوزه کاری منطورمه..
بگو وی پی ان ایرانی استفاده کنه..عشقا سلام
من فایلای این لینک رو میخوام یه جایی آپلود کنم که یکی از دوستان ساکن خارج کشور هم بتونه دانلود کنه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟
اگه vps داشتید یه جایی آپلود کنید برام
دانلود !Udemy r Programming A-Z: r For data Science with Real exercises - آموزش زبان برنامه نویسی آر برای علوم داده همراه با تمرین
در دوره آموزشی udemy R programming A-Z: r For data Science with Real Exercises! با آموزش زبان برنامه نویسی آر برای علوم داده همراه با تمرین آشنا می شوید. / learn Programming in R and R Studio. data Analytics, data Science, statistical Analysis, Packages, Functions, GGPlot2p30download.ir
بگو وی پی ان ایرانی استفاده کنه..
آپلود سنتر های ایرانی هم هستن که که فایل بهشون میدی از url مستقیم دانلود میکنن...امکانش نیست
علیرغم جالب بودن، فعلاً نسخه ارائه شده اش برای عموم، زیاد عملی نیست. دقیقاً شبیه ارزهای دیجیتال که اوایل، چقدر تب و تابش زیاد بود.این هوش مصنوعی رو هرچی مقاله و ویدیو راجبش می بینم بازم متحیر بودنم تموم نمیشه و به یه آرامش نسبی نمیرسم...
شماها نتیجه گیریتون چی بوده؟
اگر نظر من رو بخوای چیزایی که تو یوتیوب در موردش می بینی اغراق آمیز هستآقا این هوش مصنوعی رو هرچی مقاله و ویدیو راجبش می بینم بازم متحیر بودنم تموم نمیشه و به یه آرامش نسبی نمیرسم...
شماها نتبجه گیریتون چی بوده؟
توی حوزه کاری منطورمه..
با نت ایرانسل دانلود کن و بعد با همون نت ایرانسل تو گوگل درایو یا مدیا فایر آپلود کنعشقا سلام
من فایلای این لینک رو میخوام یه جایی آپلود کنم که یکی از دوستان ساکن خارج کشور هم بتونه دانلود کنه
کسی میتونه کمک کنه ؟؟
دانلود !Udemy r Programming A-Z: r For data Science with Real exercises - آموزش زبان برنامه نویسی آر برای علوم داده همراه با تمرین
در دوره آموزشی udemy R programming A-Z: r For data Science with Real Exercises! با آموزش زبان برنامه نویسی آر برای علوم داده همراه با تمرین آشنا می شوید. / learn Programming in R and R Studio. data Analytics, data Science, statistical Analysis, Packages, Functions, GGPlot2p30download.ir
تا کی لازم داری اوس جواد؟عشقا سلام
کسی میتونه کمک کنه ؟؟