تا کی لازم داری اوس جواد؟
وی پی اس دارم
ولی مریض شدم افتادم توی خونه
همین یکی دو روزه
تا کی لازم داری اوس جواد؟
وی پی اس دارم
ولی مریض شدم افتادم توی خونه
کجا واست اپلود کنمهمین یکی دو روزه
کجا واست اپلود کنم
گوگل درایو خوبه لینک مستقیمش کنم؟
تا الان 4 تا پلاگین وردپرس و 3 اسکریپت پایتون اختصاصی بواسطه همین هوش مصنوعی ساختم : )من chatgpt دارم ولی در مورد خیلی از سادهترین چیزها جواب های پرت میده.
مثلاً یکی دو هفته قبل میخواستم یه صفحه html بسازم با چند ستون و ردیف ، دهنم سرویس شد و آخرش نتیجه ای درست درمونی نداشت.
در مورد ۳۰٪ موارد هم که همش میگه «من به عنوان هوش مصنوعی قابلیت انجام این کار رو ندارم!»
البته شاید نسخه پولی فرق داشته باشه ولی طبق تجربه من نسخه رایگانش بیشتر شبیه گوگل با دسترسی راحت تر هست
شناسه نیک یه دامنه رو میخوام بدست بیارم
از کجا میشه؟
جدیدا نمیشه انگار فقط دی ان اس رو نشون میده
وبهاستینگ تالک برو درخواست بده، بهت آف میدنسلام
دوستان سرور مجازی امریکا از کجا بگیرم؟ با سرور مجازی میشه راجب تغییر نکردن آی پی صددرصد مطمئن بود؟
همچین بی سر و صدا هم نبود. تقریبا یک ماه پیش خبرش همه جا بود. دامنه شون هم گرفتن ازشونpay.ir به تاریخ پیوست و بی سرو صدا هم ایندکس هاشو از گوگل حذف کرد....
همچین بی سر و صدا هم نبود. تقریبا یک ماه پیش خبرش همه جا بود. دامنه شون هم گرفتن ازشون
چی بود دلیلش؟ اینا که مجوز داشتن ؟
۴ سایز مختلف ازش میسازه برای نمایش در قسمت های مختلف..هر عکسی که داخل وردپرس آپلود میکنم. خودکار 4 تا نسخه ازش ساخته میشه!!!
قالب انفولد هست
دلیل این مشکل چیه؟
تنظیمات، رسانه ها. همه چی عادیه تیک بریدن بند اگشتی اینجا و بقیه سایت ها فعال هست ولی این سایت یکی رو میکنه 4 تا. چرا؟؟
بقیه سایت ها که همچین کاری نمیکنن. ریسایز میسازن نه اینطوری توی رسانه ها هم 4 تا بشن۴ سایز مختلف ازش میسازه برای نمایش در قسمت های مختلف..
بعضی جاها میخواد عکس رو نمایش بده ولی نه با سایز اصلی..
اگه همون عکس اصلی رو بخواد لود کنه صفحه بی خود سنگینمیشه.. بخاطر همین عکس ری سایز شده مناسب اونجا رو که ساخته میذاره..
نه.. چک کن..بقیه سایت ها که همچین کاری نمیکنن. ریسایز میسازن نه اینطوری توی رسانه ها هم 4 تا بشن