تا اونجا که من ذهنم یاری میکنه همیشه همینجوری بودهبقیه سایت ها که همچین کاری نمیکنن. ریسایز میسازن نه اینطوری توی رسانه ها هم 4 تا بشن
تا اونجا که من ذهنم یاری میکنه همیشه همینجوری بودهبقیه سایت ها که همچین کاری نمیکنن. ریسایز میسازن نه اینطوری توی رسانه ها هم 4 تا بشن
درسته، یه عکس به چند حالت ریسایز میشه ولی چند بار آپلود و کپی نمیشهتا اونجا که من ذهنم یاری میکنه همیشه همینجوری بوده
ابزار های آنلاین طراحی صفحه htmlکسی ابزار آنلاینی میشناسه برای ادیت قالب html
سرچ کردم ادیت مطلب میاد مثل ادیتور عادی سایت یا وبلاگ
واسه ادیت قالب html چه برنامه یا ابزاری خوبه؟
متوجه نمیشیم..درسته، یه عکس به چند حالت ریسایز میشه ولی چند بار آپلود و کپی نمیشه
همون یک دونه عکس، ریسایز میشه. نه به تعداد حالت های ریسایزش کپی بشه
مگرنه هاست پر میشه
مثلا کجا؟ابزار های آنلاین طراحی صفحه html
بعد کدت رو توی قسمت کدش کپی کن
متوجه نمیشیم..
یه شات یا لینک واضح بده..
تا اونجا که من ذهنم یاری میکنه همیشه همینجوری بوده
مثلا کجا؟
این رو زدم هم محدودیت تعداد کارکتر گذاشت هم ارور داد
Free Online HTML Editor and Cleaner - HTML-Online.com
This free online WYSIWYG HTML editor allows you edit your source code without downloading and installing any application. Guaranteed the best visual webpage builder with AI integrationhtml-online.com
این نمای رسانه ها یه سایت استاندارد که دستمه
مشاهده پیوست 1326628
اینم نمای رسانه ها سایتی که گفتم. هر عکسی که آپلود بشه 4 تاش میکنه!!! چی کارش کنم درست کار کنه؟
مشاهده پیوست 1326629
آهان..مثلا کجا؟
این رو زدم هم محدودیت تعداد کارکتر گذاشت هم ارور داد
Free Online HTML Editor and Cleaner - HTML-Online.com
This free online WYSIWYG HTML editor allows you edit your source code without downloading and installing any application. Guaranteed the best visual webpage builder with AI integrationhtml-online.com
این نمای رسانه ها یه سایت استاندارد که دستمه
مشاهده پیوست 1326628
اینم نمای رسانه ها سایتی که گفتم. هر عکسی که آپلود بشه 4 تاش میکنه!!! چی کارش کنم درست کار کنه؟
مشاهده پیوست 1326629
درست بود، اشتباه از طرف من بود که نفهمیدمآهان..
نه این بنظرم باگه.
Url نسخه های کپی یکی از عکس ها رو چککن تفاوت اسمشون به چه شکله؟
بعدش اگه با دقت به اسم فایل ها نکته خاصی کشف نشد..
اول با تغییر قالب به پیشفرض تست کن..
اگه بازم مشکل پا بر جا موند با غیر فعال کردن همه افزونه های مشکوک و تست کردن آپلود بعد از فعال کردن هر افزونه شروع کن..
پ ن :
HTML Code Editor
Free online HTML code editor with instant live preview. Enter your code in the editor and see the preview changing as you type. Compose your documents easily without installing any program.htmlcodeeditor.com
سلام
یک کسب و کار تو زمینه خاصی میخوام راه اندازی کنم که قدیمی های اون رشته بعد از گذشت 7 سال هنوز به صورت تخصصی فعالیت نمی کنند(کارشون رو گسترش ندادند).
در قبال ارائه محتوای رایگان میخوام از تبلیغات کلیکی همان کوتاه کننده لینک استفاده کنم:
سایت زیر:
Payout rates - Shorte.st links
Use shorte.st link shortener to make money online. We pay for each visit to your short link.shorte.st
برای کشور ایران "0.70 سنت" به ازای "1000 بازدید" پرداخت انجام میده.
کشور های اروپایی هم که بیشتر هست و "7 و 10 دلار" پرداختی میرسه که اگر بازدید کننده های ایرانی با "ip" خارج کلیک کنند برای حمایت شرایط بهتر میشه.
ایا میشه به این سبک نتیجه گرفت؟
مخاطب عام و خاص(افراد با تجربه و با سواد) هستن(کسانی که به دنبال کسب درامد دلاری می باشند)معمولا وی پی ان شناسایی میکنند و پول نمیشمارن برات !
مخاطب شما چه هستش ؟ ایا کار شما راه اندازی شده ؟
خودشون کل اینترنت رو بستن اقدام حرفه ای حساب میشه!محمد جعفر پور، رییس شرکت ارتباطات زیرساخت ایران نوشت: «در چند روز گذشته شرکت گوگل در اقدامی غیر حرفه ای، نسبت به ایجاد اختلال در استفاده از سرویس جستجوی خود (Google.com) برای کاربران ایرانی اقدام کرده است.
من قبلا یبار مشکل مشابهی داستم..سلام دوستان
روی تگ های سایت سرچ کنسول خطای Duplicate without user-selected canonical داده. مثلا روی آدرس زیر
چیکار کنم؟ tags رو Disallow کنم؟
من وردپرس با قالب سبک داشتم تا 20 هزار تا هم جواب میدادهاست دی ال این پلن 200 هزارتومنیش تا چند آی پی روزانه جواب میده؟
سلام
یک کسب و کار تو زمینه خاصی میخوام راه اندازی کنم که قدیمی های اون رشته بعد از گذشت 7 سال هنوز به صورت تخصصی فعالیت نمی کنند(کارشون رو گسترش ندادند).
در قبال ارائه محتوای رایگان میخوام از تبلیغات کلیکی همان کوتاه کننده لینک استفاده کنم:
سایت زیر:
Payout rates - Shorte.st links
Use shorte.st link shortener to make money online. We pay for each visit to your short link.shorte.st
برای کشور ایران "0.70 سنت" به ازای "1000 بازدید" پرداخت انجام میده.
کشور های اروپایی هم که بیشتر هست و "7 و 10 دلار" پرداختی میرسه که اگر بازدید کننده های ایرانی با "ip" خارج کلیک کنند برای حمایت شرایط بهتر میشه.
ایا میشه به این سبک نتیجه گرفت؟