دقت کن روی image نباشه و روی حالت web باشه..اقایون داداشم عرضم به خدمتتون که بخش دیسکاور سایتم اصلا ورودی نداره
در صورتی که سایت یکی از بهترین های اموزش در ایران هست
ظاهرا قالب همه چیزش اوکی هست و فید هم باز هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 1326489
تبلیغ؟ نه من تبلیغ نکردم فقط برام جالب اومد اینجا فرستادمخیلی کنجکاوم بدونم وقتی دامنه مال شما نیست چرا اینقدر تبلیغ میکنی؟
وقتی نوجوون ها در سایت های فریلنسری با 150 تا نهایت نهایت 300 هزار تومان فروشگاه طراحی می کنند، پرداخت 20 تومن برای کار نه چندان تخصصی تایپ زیاد هم هست!اصلا درسته شخصی که میخواد برای هر کلمه 20 تومن پرداخت کنه کارفرما نام برده بشه؟!!!
یه مقاله چند میشه؟در هر جایی که فکر کنید وضعیت پرداختی به طور خاصی مزخرف شده
مشاهده پیوست 1326490
اصلا درسته شخصی که میخواد برای هر کلمه 20 تومن پرداخت کنه کارفرما نام برده بشه؟!!!
مومن ایمیج نداره کدقت کن روی image نباشه و روی حالت web باشه..
مال من که کلا این قسمت رو نداره!اقایون داداشم عرضم به خدمتتون که بخش دیسکاور سایتم اصلا ورودی نداره
در صورتی که سایت یکی از بهترین های اموزش در ایران هست
ظاهرا قالب همه چیزش اوکی هست و فید هم باز هست
دلیلش چی میتونه باشه؟
مشاهده پیوست 1326489
ما که آخر نفهمیدیم به کدام ساز گوگل و سازمان کله قند سازی و قیمت هاستینگ و دامنه، رقابت ناسالم رقیب ها و... برقصیممال من که کلا این قسمت رو نداره!
اصلا چطور فعال میشه!
اگه همه کاربران هجوم ببرن هاست رو تمدید چند ساله کنن هم بازم نمیشه بهشون اعتماد کرد..هاست دی ال دوباره گرون کرد
اگه همه کاربران هجوم ببرن هاست رو تمدید چند یاله کنن هم بازم نمیشه بهشون اعتماد کرد..
ممکنه بعدا از منابع کاربران یواشکی کم کنن..
اخرین بار 950 فاکتور زده بودن برامهاست دی ال دوباره گرون کرد
اخرین بار 950 فاکتور زده بودن برام
این ماه چند شده؟
ایتیصام میتونه به علت نشر اکاذیب ازت شیکایت کنهالان دقت کردم دیدم مثل اینکه گرون نشده
از ماه پیش گرون شده من پرداخت هم کرده بودم ولی نفهمیدم گرون شده :دی
ایتیصام میتونه به علت نشر اکاذیب ازت شیکایت کنه
مثل گلزار
هاست رو از خارج دلاری بدی بنظرت راحتتر نیست :/ما که آخر نفهمیدیم به کدام ساز گوگل و سازمان کله قند سازی و قیمت هاستینگ و دامنه، رقابت ناسالم رقیب ها و... برقصیم
هاست رو از خارج دلاری بدی بنظرت راحتتر نیست :/
من سایتم دانلودیه اسپانسر دادم، هاستم مجانیه، دیگه اونجی نیستمالان تیکت میدم سرویس تو رو به صورت انحصاری گرون کنه
خارج به داخل قطعی و محدودیت زیادههاست رو از خارج دلاری بدی بنظرت راحتتر نیست :/
سلامبچه ها
قالب وردپرس خبری رایگان سراغ دارید معرفی کنید؟