یادش بخیر
نیوک مشهد تیم
یادمه دبیرستان بودم اینها cd زده بودن با عنوان راه اندازی سایت در چند دقیقه
البته من اون موقع دیتالایف بودم ، یادش بخیر سالار ادمین soft98 هم بود
پیر شدیم
یادش بخیر
نیوک مشهد تیم
قالباش دو تا ستون سمت چپ و راست داشتیادمه دبیرستان بودم اینها cd زده بودن با عنوان راه اندازی سایت در چند دقیقه
البته من اون موقع دیتالایف بودم ، یادش بخیر سالار ادمین soft98 هم بود
پیر شدیم
سریال و آپدیت و ... راحته ؟
نود که سرویسمون کرده
مگه هنوزم آنتی ویروس نصب میکنید؟آنتی ویروس رایگان Kaspersky اینجا:
https://me-en.kaspersky.com/free-antivirus
(بر خلاف چیزی که نوشته امکان محافظت از وبسایت هم در نسخه رایگان فعاله... پس از ساختن اکانت، ۳۶۰ روز فعال میشه و چند روز مونده به پایان مدت، مجدد برای سال بعد تمدید میشه. فقط موقع نصب نباید روی هفت روز آزمایشی بزنید و اگر چنین چیزی اومد باید روی ضربدر بزنید.)
چتجیپیتی حالا میتونه کدهایی که مینویسه رو اجرا کنه
چند روز پیش بود گفتیم که ChatGPT تصمیم داره ویژگی به اسم Code Interpreter رو اضافه کنه که یک مفسر کد هست و میتونه کدهارو داخل چت براتون اجرا کنه، مثلا یه نمودار سخت ازش بخواید و همونجا توی چت نمودار رو برتون ترسیم کنه
حالا برای تمام کاربران نسخه پلاس آماده هست و از مسیری که توی ویدیو میبینید میتونید فعالش کنید
کسی نظر نداشت؟دوستان راه اندازی سایت که در ایران مورد داره، درصورت بستن آی پی ایران و تهیه سرور از خارج میتونه مشکل ساز بشه؟
ترجیحا از توی تنظیمات بگرد و گزینه مربوطه رو پیدا کن و غیر فعال کن..قالب انفولد. برای پست ها عکس شاخص میذارم. اون عکس رو توی محتوا هم میخوام قرار بدم. ولی این قالب میاد عکس شاخص رو داخل صفحه محصول بالای عنوان هم میذاره یعنی عکس تکرار میشه. چی کار میشه کرد که عکس شاخص رو نذاره بالای عنوان و توی مطلب فقط داخل مطلب بیشتر و... از عکس شاخص استفاده کنه
دوستان راه اندازی سایت که در ایران مورد داره، درصورت بستن آی پی ایران و تهیه سرور از خارج میتونه مشکل ساز بشه؟
آلبوم ؟گوگل داره سبک میشه
سرویس هاش بی سر و صدا از دسترس خارج میشن. از سیستم های چت صوتی و تصویری شروع شد تا آلبوم.
احتمالا آخر کار گوگل search و جیمیل بمونن!
تا جایی که یادمه تنظیمات دارهقالب انفولد. برای پست ها عکس شاخص میذارم. اون عکس رو توی محتوا هم میخوام قرار بدم. ولی این قالب میاد عکس شاخص رو داخل صفحه محصول بالای عنوان هم میذاره یعنی عکس تکرار میشه. چی کار میشه کرد که عکس شاخص رو نذاره بالای عنوان و توی مطلب فقط داخل مطلب بیشتر و... از عکس شاخص استفاده کنه
اگه زبان سایت انگلیسی باشه و آموزش های مربوط به افزایش نسل شبکه تلفن همراه، خارجی باشه و ایرانی نباشه مشکلی ندارهدوستان راه اندازی سایت که در ایران مورد داره، درصورت بستن آی پی ایران و تهیه سرور از خارج میتونه مشکل ساز بشه؟
موضوع شورت بن دی هستاگه زبان سایت انگلیسی باشه و آموزش های مربوط به افزایش نسل شبکه تلفن همراه، خارجی باشه و ایرانی نباشه مشکلی نداره
کدوم شهریموضوع شورت بن دی هست
همون که تو پروفایل زدمکدوم شهری
میخوای بیای دزگیرم کنی ؟کدوم شهری