عمومی - همه چی در همبا چه موضوعاتی ؟
عمومی - همه چی در همبا چه موضوعاتی ؟
من اومدم از طریق دیتابیس، پست ها رو حذف کردم و طبق آموزش بالا، جداول رو تعمیر + بهینه سازی کردم. متاسفانه اون دیتاهای مرتبط رو پیدا و حذف نکرد. منطقی هم هست. چون وقتی شما پست ها رو مستقیماً از دیتابیس حذف کنید، ID شون از بین میره و روابط بین جداول دچار اختلال میشه و دیگه اسکرپیتی نمیتونه اونو تعمیر کنه.آموزش تعمیر دیتابیس وردپرس و نحوه تعمیر پایگاه داده وردپرس
تعمیر دیتابیس وردپرس یکی از نیازهای سایتهای وردپرسی است که باید هرازگاهی برای بهینه سازی دیتابیس در وردپرس اقدام به انجام این کار کرده و پایگاه داده در وردپرس را تعمیر کنند. در این آموزش به نحوه تعمیر پایگاه داده وردپرس و بهینه سازی دیتابیس در وردپرس پرداختهایم که با آن میتوان سرعت پردازش سایت...mizbanfa.net
لیست قیمت برام بدهعمومی - همه چی در هم
صنعت اکی هست ولی اسم شرکت ایرانی ممنوعه. بعدا شاکی میشن که فلان جا درمورد ما این صحبت رو کرد. دیدم که میگم الکی این قوانین رو ننوشتملیست قیمت برام بده
بیشتر موضوعات موسیقی و صنعت مورد نیازمه
لپتاپ برا تدوین؟ افتر افکت کار میکنی یا پریمیر؟دوستان برای کار گرافیک و تدوین چه لپ تاپی پیشنهاد میکنید؟
دست دوم پیشنهاد بدین لطفاً
واسه خودم نمیخواملپتاپ برا تدوین؟ افتر افکت کار میکنی یا پریمیر؟
چرا کیس نمیگیری
چقدر هزینه میخوای کنی؟
پیشنهادت کجاست؟خیلی جاها هست که کیفیت بالاتر میدن با قیمت پایینتر
نت افراز به نظرم گرانفروشی میکنه
داره وبسرور آپاچی و هارد دیسک رو با این قیمت میده. در صورتی که ssd و لایت اسپید جاهای دیگه ارزون تر هست و تیکت هم زودتر جواب میده
من خودم پارس پکمپیشنهادت کجاست؟
چقدر ارزون!!من خودم پارس پکم
یه سایت 8 کا بازدید با 65 هزار تومن در ماه
سایت من وردپرسی هستچقدر ارزون!!
من از رایگانش که استفاده کرده بودم خیلی کم سرعت بود...
سرویس ابری رو پیشنهاد میدی؟
واسه ۱کا بازدید هاست وردپرس چه مشخصاتی پیشهاد میدی؟ من رو پارس وی دی اسم بد نیستمن خودم پارس پکم
یه سایت 8 کا بازدید با 65 هزار تومن در ماه
512 رمواسه ۱کا بازدید هاست وردپرس چه مشخصاتی پیشهاد میدی؟ من رو پارس وی دی اسم بد نیست