افزونه های فرم ساز مثل نینجا..دوستان وردپرسی , با المنتور یا ویژوال کامپوزر میشه همچین فرمی رو بصورت چک باکس درست کرد ؟
مشاهده پیوست 1326862
سلام دوستان
به فرض یه سیستم وبلاگدهی هست و میخوایم دامین های مختلف روش پارک کنیم. چیکار کنیم که همه دامنه ها با SSL بالا بیاد؟
گواهینامه Wildcard روی دامنه اصلی نصبه، و هاستینگ میگه فقط یک دامنه رو ساپورت میکنه.
دیدم که بعضی ها برای چنین مواردی گواهینامه Ssl رایگان روی دامنه های ثانویه ثبت میکنن و دامنه رو جداگانه تو هاست اضافه میکنن و بعد متصلش میکنن به دامنه اصلی. اما چطور میشه متصلش کرد به دامنه اصلی؟ کسی اگه روش و تنظیماتش رو بلده ممنون میشم راهنمایی کنین
If you have subdomains at different levels, you should choose multi-domain SSL
این برای زیر دامنه ها گفته.Choosing the Right SSL for Your Subdomain? | Indusface Blog
What is the right SSL certificate for subdomains? What considerations should you make while buying SSL for subdomains? Find out here.www.indusface.com
آهان ببخشید من اولشو نصفه ناقص خوندم فکر کردم منظورتونو فهمیدم..این برای زیر دامنه ها گفته.
برای پارک دامنه بر روی دامنه اصلی منظورم هست.
مثلا یه سایت با دوتا دامنه یا چندتا دامنه بیاد بالا. که ssl رو هم ساپورت کنه همه دامنه ها.
یه آشنایی یه سایت وردپرس بهم سپرده که یکمی تغییرات روش اعمال کنم , سایت با ویژوال کامپوزر مثلا طراحی شده ولی در عمل خیلی ساده هستافزونه های فرم ساز مثل نینجا..
متوجه نمیشم..یه آشنایی یه سایت وردپرس بهم سپرده که یکمی تغییرات روش اعمال کنم , سایت با ویژوال کامپوزر مثلا طراحی شده ولی در عمل خیلی ساده هست
امروز متوجه شدم سایت شمارنده صحفه بندی کلا نداره !! یکی دوتا پلاگین هم نصب کردم ولی نشون نمیده ! داستان چیه ؟
آهان..در حالت عادی سایت در پایین هر صفحه شماره صفحه بندی داره مثل این
مشاهده پیوست 1326863
حالا این سایت که به من دادن کلا همچین چیزی نداره , پلاگین زیر هم نصب کردم عمل نکرد !
یا همینجاستنکته اینجاست چون با کامپوزر ساخته شده برگه صفحه اصلی خالیه ! با ویرایشگر کامپوزر هم چک کردم بازم چیزی نداره !
ویرایشگر معمولی اینجوری
مشاهده پیوست 1326866
با کامپوزر هم با خالیه !
مشاهده پیوست 1326868
نکته اینجاست چون با کامپوزر ساخته شده برگه صفحه اصلی خالیه ! با ویرایشگر کامپوزر هم چک کردم بازم چیزی نداره !
ویرایشگر معمولی اینجوری
مشاهده پیوست 1326866
با کامپوزر هم با خالیه !
مشاهده پیوست 1326868
ورژن جدید وردپرس چقدر فاجعه ست !!! قبلا از داخل پنل یه ویرایشگر بود که میشد فایل های CSS و Function رو ادیت کرد !!WordPress - adding pagination - visual composer
I have a WordPress theme that uses visual composer built in plugin. The blog and porfolio are inside a function that is then expressed as shortcode on a page. Whenever I try to add some paginationstackoverflow.com
مگه توی سفارشی سازی نیست؟ من وردپرس ندارم کلاورژن جدید وردپرس چقدر فاجعه ست !!! قبلا از داخل پنل یه ویرایشگر بود که میشد فایل های CSS و Function رو ادیت کرد !!
الان به هاست دسترسی ندارم , این ورژن هم اون قسمت ویرایشگر رو نداره !
مشاهده پیوست 1326878
چی داری استادمگه توی سفارشی سازی نیست؟ من وردپرس ندارم کلا
البته منم خیلی وقته وردپرس کار نکردم ولی قبلا تو قسمت نمایش یه گزینه داشت ویرایشگر فایل یا یه همچین چیزی که میشد CSS و یا Function رو ادیت کرد یا کلا کدهای phpمگه توی سفارشی سازی نیست؟ من وردپرس ندارم کلا
لینک بده بررسی کنمیه آشنایی یه سایت وردپرس بهم سپرده که یکمی تغییرات روش اعمال کنم , سایت با ویژوال کامپوزر مثلا طراحی شده ولی در عمل خیلی ساده هست
امروز متوجه شدم سایت شمارنده صحفه بندی کلا نداره !! یکی دوتا پلاگین هم نصب کردم ولی نشون نمیده ! داستان چیه ؟
لینک سایت یا دسترسی ادمین ؟لینک بده بررسی کنم