من تقریبا روال خاصی رو رعایت نمی کنم هر موقعی مطلبم آماده شد منتشر میکنم صبح ظهر عصر شب و... تگ هارو نبستم ( اصولا تگ برای چیه پس :دی تگ میزنیم که مشخص بشه کلیت مطلب در مورد چه چیزیه)1- من کلاً صفحات تگ ها رو غیرفعال می کنم که فقط مطالب اصلی ایندکس بشن و امتیاز بالاتری بگیرن.
2- پیوند داخلی هم کاملاً رعایت میشه.
3- هاستینگ باکیفیت + کش استفاده میشه و در تست سرعت سنجی همیشه امتیاز بالای 94 کسب میکنه.
4- آپدیت منظم ممکنه زیاد رعایت نشه.
بحث سر اینه که خزنده گوگل وارد سایت میشه و خزش رو انجام میده ولی به مطلب هیچ ارزشی نمیده و اصلاً اونو در سرچ نمیاره.
یک موردی که توی ایندکس شدن خیلی مهمه قدمت دامنه و تاریخچه اش هست من 2 سایت یکسان رو تست کردم قدمت دامنه یکی 14 سال ( و همیشه هم آنلاین بوده طی این مدت با موضوع مشخص نه اینکه هی دامین دست به دست شده باشه) و دامین دوم کمتر از 1 سال
هر مطلبی در دامین اولی خیلی سریع زیر 5 دقیقه ایندکس میشه بدون fetch و با fetch تقریبا realtime ایندکس میشه
ولی دامنه دوم کمه کم 24 ساعت طول میکشه حتی زمانی که دستی fetch کنم
چیزی که من طی این سالها یادگرفتم اینه که ما الگوی موفقیت نداریم توی وب اینکه یک سری کارهارو روتین انجام بدیم و همیشه جواب بده وجود نداره
شاید در دوره ایی کار می کرده و برای همین بین وبمسترها جا افتاده
اپتیمایز بیش از حد نتیجه برعکس میده گوگل از نرمال بودن خوشش میاد شخصا دیگه دنبال کمال! :دی نیستم لزومی نداره هر اروری برطرف بشه هیچ چیزی بی نقص نیست و گوگل هم نمی خواد هدف ما از مطلب نوشتن صرفا بازدید گرفتن باشه بلکه می خواد مطلب "خوب" بنویسیم