• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
به نظرتون کی سایت هایی مثل تهران موزیک و فارس کیدذ و پاپ موزیک و میهن دانلود و دانلود ها میپوکن که ما جدیدا جاشونا بگیریم؟
اخه سن سایت و سن مدیرشون خیلی بالاس اینا
1- فارس کیدذ به نظرم دیگه اصلا نیازی به رقابت کردن باهاش نیست خودش از دور خارج شده !
2- پاپ موزیک قدیمی هست!؟
3- سن سایت قبول ولی سن مدیرشون دیگه چه صیغه ای هست :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
از یکسال پیش تو فکر تغییر دادن cms از وردپرس به هر چیز دیگه ای هستم ولی هنوز گزینه خوبی برای خودم پیدا نکردم :rolleyes: فکر کنم آخرش باید خودم دست به کار بشم و سی ام اس جدید بزنم :D
چه ویژگی هایی مد نظرته ؟
ووووووواییی وااایییی
آواتارت رو عوس کردی؟ عکس خاک بر سری میذاری :دی
آواتار رو بعد سالی تغییر دادم ، حالشو ببرید:دی

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
1- فارس کیدذ به نظرم دیگه اصلا نیازی به رقابت کردن باهاش نیست خودش از دور خارج شده !
2- پاپ موزیک قدیمی هست!؟
اخه اینا پیر مرد شدن باید از دور خارج بشن

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
یکی از سایت های قدیمیم الان دیدم روزی 30-40 تا ورودی از پیوندها داره!!!! چک کردم میبینم توی صفحه پیوند ها ثبت شده!!!!! :eek:
ریپورتر برو حیا کن ثبت سایت تو ساماندهی به چه قیمت :دی
به قیمت ریپورت کردن سایت بچه ها :دی
جایزه هم میدن :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
به گزارش سرویس وبگردی سیتنا، مردم و سازمان های مختلف می توانند با پرداخت ۳۵ دلار، آدرس URL خود را در لیست سایت هایی قرار دهند که قرار است روی بدن این مرد خالکوبی شود.
35 دلار بخوای بدی شما هر دلار رو 2985 هم حساب کنی میشه یه چیزی حدود 104 هزار تومان :دی
میری یه پاپ اپ برا سایتت میخری سایتت رو برا یه ماه هم که شده میاری زیره 1000 ایران :دی

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
35 دلار بخوای بدی شما هر دلار رو 2985 هم حساب کنی میشه یه چیزی حدود 104 هزار تومان :دی
میری یه پاپ اپ برا سایتت میخری سایتت رو برا یه ماه هم که شده میاری زیره 1000 ایران :دی

من فک نکنم با 100 ت بشه اوردش زیر 1000 ایران اونم واسه یک ماه

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
2- پاپ موزیک قدیمی هست!؟

اتفاقا فارس کیدز تازه عاقل شده !
راه درست رو انتخاب کرده با این قالب جدید. اگه سایت های موزیک غیر مجاز چند سال پیش اینکار رو میکردن الان رادیوجوان ، رادیو جوان نبود.

سایت های مجاز رو هم با غیرمجاز نمیشه مقایسه کرد !

tak3azir

Registered User
لایک‌ها
183
راه درست رو انتخاب کرده با این قالب جدید. اگه سایت های موزیک غیر مجاز چند سال پیش اینکار رو میکردن الان رادیوجوان ، رادیو جوان نبود.

خب سایت هایی مثل آهنگستان و پاپ موزیک و تک ملودی اینا از بین برن خیلی عالی میشه خخخخخخخخ

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
رفقــــــــا مدیر سایت پاپ موزیک pop-music تو اینجا یوزر داره ؟
اگه اشتباه نکنم ایشون هستن
http://forum.persiantools.com/members/farbodpoles.251472/
سلام
دوستان قیمت این پکیج اقاامین چنده تاحالاکی ازش استفاده کرده
باتشکر
نمونه کار هاشون هستن - فروشش هم که یه مدت زیر نظر من بود هرچند بازم میگم پتانسیل خوبی برای فروش داره ولی بیشتر دنبال پاپ آپ هستن
چرا مطالب من تشکر نداره؟
امکانش هست ی نفر پیدا بشه و هر ای پی واقعی رو 1 ریال بده :دی
چون مطلب مفید ارائه نمیدین دوست دارین فقط پست بزارید

tissit

Registered User
لایک‌ها
1,190

100% با حرفت موافقم میلاد جان.
خوشبختانه فارس کیدذ داره به یک سایت جهانی تبدیل می شه که در آینده نزدیک شاهد پیشرفت چشمگیرش خواهیم بود.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
چه ویژگی هایی مد نظرته ؟

آواتار رو بعد سالی تغییر دادم ، حالشو ببرید:دی
هنوز به این مورد فکر نکردم :D فقط دارم سیستم ها رو چک میکنم ببینم چه مزایا و معایبی دارن تا در جای مناسب ازشون استفاده کنم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
خب سایت هایی مثل آهنگستان و پاپ موزیک و تک ملودی اینا از بین برن خیلی عالی میشه خخخخخخخخ
سایت هایی که اسم بردی چیزی بیش از یک کپی کار نیستند و فقط با ورودی گوگل بالا اومدن! من خودم بارها از این سایت ها مخصوصا آهنگستان شده که آهنگ دانلود کنم ولی تگ سایت دیگه روی آهنگ بوده!! اگه بازدید کننده ها آهنگ ها رو از همون سایت های منبع برن دانلود کنن بقیه به کل از دور خارج میشن.
در مورد فارس کیدذ هم به نظر من اضافه کردن بخش دانلود فیلم و سریال کار اشتباهی بود میتونستن روی سایت مجزا کار کنن و تبلیغات اش رو توی فارس کیدذ بذارن تا از ترافیک اش استفاده کنند.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
هنوز به این مورد فکر نکردم :D فقط دارم سیستم ها رو چک میکنم ببینم چه مزایا و معایبی دارن تا در جای مناسب ازشون استفاده کنم
خوب اول نیاز هاتو تعیین کن ، بعد بر سراغ چیزی که می خواهی ، اینطوری وقت تو هدر میدی.

بالا