• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ツ ツ لــبخنـــد بـــرای ثانیــــه ای . . . ^_^

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
ما یه بار بین راه نگه داشته بودیم غذا بخوریم ، یه خانواده‌ دیگه هم اونور نشسته بودن. یه بچه داشتن به زور اگه سه سالش بود ، بعد باباهه راه افتاده بود دنبال این هی صداش میزد : آقا سید محمد صادق بیا اینجا. ما با این کهولت سن به زور اگه "هوی" صدامون کنن.
==========
يه بازي جدید کشف کردم. من شماره حساب ميدم بعد هركي پول نريزه ميبازه.
==========
وقتي "سگ" ميشيم هيچ كس دوسمون نداره، اما وقتي "خر" ميشيم همه عاشقمون ميشن. چرا اينقده بين حيوانات فرق ميذاريد؟
==========
نماینده مجلس اومده میگه ، ﻣﺎ ﺳﻪ ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ ﺗﻮﯼ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ. ﻣﺮﺩ ﻣﻮﻣﻦ، ﻣﺎ ﻓﻘﻂ پنج ﻣﯿﻠﯿﻮﻥ ﺑﯿﮑﺎﺭ ﺗﻮﯼ تلگرام ﺩﺍﺭﯾﻢ!
==========
نمیدونم چرا وقتی به مخاطب خاصام میگم با ماشین 90 میلیونی بابام میام سر قرار بریم بگردیم ذوق میکنن اما وقتی میرسم به محل قرار فحش میدن و میرن. مگه خاور ارزون شده؟
==========
فیدل کاسترو بیشتر بهش میخورد روغن موتور باشه تا **** انقلاب کوبا. همونطور که به آپارتاید بیشتر میاد یه نوع پودر لباسشویی باشه تا یه حکومت.
==========
جناب قاضی: خب، علت درخواست طلاقتون چیه؟
زن: clash of clans!
جناب قاضی: جدی ؟ لول شوهرت چنده ؟ میاد تو کلن ما؟؟؟
==========
شوهر گفت :دوستت دارم
زن گفت :منم دوستت دارم
شوهر گفت :ثابت کن,داد بزن تا همه دنیا بفهمند که دوستم داری....
زن در گوشش اهسته زمزمه کرد :دوستت دارم.
شوهر گفت: چرا داد نمیزنى چرا نجوا میکنى!
زن گفت :چون تو تمام دنیای منى...
و اینگونه بود که مرد گول خورد و يک سرویس طلا رفت تو پاچش.
==========
ﺩﯾﺸﺐ ﮐﻒ ﭘﺎﻣﻮ ﭘﺸﻪ ﺯﺩﻩ! ﺁﺧﻪ ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﮕﻪ احمق ﺍﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﻧﯿﺶ ﺯﺩﻥ ﺑﻮﺩ؟ 3 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻣﯿﺨﺎﺭﻭﻧﻢ! ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ.
==========
اینقد دوست دارم برم سر کلاس هندسه، بگم این درسا بسه، کاشکی این زنگ بخور دل به دلدار برسه. استاد حذفم کنه من پاشم نگامو بندازم تو نگاش و بگم خوب دستِ منو خوندی، منو بدجوری سوزوندی ...
==========
میگن شبایی که خوابت نمیبره یکی داره بهت فکر میکنه
گرفتار شدیم ها
هر شب؟؟؟هر شب؟؟؟
توکی هستی دس از سرم بردار؟!
==========
زن عاشق میگه اگه اتفاقی برات بیفته میمیرم
ولی مرد عاشق میگه بمیرمم نمیزارم برات اتفاقی بیفته
به افتخار هردوشون که فقط زر میزنن!
==========
جایزه چرت ترین ناله عاشقانه هم می رسه به جمله «عمرا اگه مثل من پیدا کنه». مگه مرض داره ولت کنه بره دوباره مثل تو پیدا کنه؟
==========
قورمه سبزی خیلی بی شرفه. چی چی می شد به غذاهای دیگه هم یاد بده تو یخچال چیکار می کنه که فردا خوشمزه تر می شه؟
==========
قبول دارید ما از بچگی بازیچه دست این نویسنده ها شدیم؟ وگرنه آخه کدوم روباهی پنیر می خوره؟
==========
رفتم کاغذ دیواری بخرم گفت از متری 90 هزار تومن داریم تا 450 هزار تومن... حساب کردم اگه اسکناس 1000 تومنی بچسبونم، متری 80 هزار تومن واسم درمیاد...تازه هرموقع هم پول لازم داشته باشم می تونم از رو دیوار بردارم.
==========
ﻳﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺍﺻﻼ ﺍﻫﻞ ﺗﻘﻠﺐ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﻧﺒﻮﺩ، ﻣﻴﮕﻔﺖ ﺳﻮﺳﻮﻝ ﺑﺎﺯﻳﻪ. ﺷﺐ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺎ ﻗﻤﻪ ﻣﻴﺮﻓﺖ ﺩﻣﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ. ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻛﺘﺮا ﻣﻴﺨﻮنه.
==========
تو مترو اومدم کتاب رو ورق بزنم، سمت راستی گفت صبر کن دو خط مونه، سمت چپی گفت شما نکبتا مگه کلاس تندخوانی رفتین؟
==========
زمان ما معلم می گفت فلان دفتر رو در بیارید، اول بوی نارنگی می زد بالا.
==========
مرد زندگی اونیه که مستقیم نامزدش رو ببره جیگرکی؛ کافی شاپ مافی شاپ سوسول بازیه.
==========
یه قانون هست که می گه وقتی مجردی همه متاهلن و خوشحال، وقتی متاهل می شی هم همه مجردن و خوشحال.
==========
رفته بودم پشت بوم که آنتن تلویزیون رو تنظیم کنم، با موبایل زنگ زدم خونه به مامانم می گم: الو مامان، خوبه؟ می گه: مرسی مامان خوبن، شما خوبین؟ خانواده خوبن؟ ببخشید به جا نیاوردم، جنابعالی؟
==========
اینایی که هر روز میرن آتلیه عکس می گیرن می ذارن اینستاگرام، اینا انسانای عادی نیستن ... اینا قهرمانن. 2 ساله دانشگاه به من میگه 6 قطعه عکس بیار واسه پرونده ات تا مدرکتو بدیم هنوز نبردم!
==========
نشستیم کل خانواده داریم فیلم نگاه می کنیم تیکه حساس فیلم، بابا گوشیش زنگ می خوره جای اینکه بره تو اتاق صحبت کنه، خیلی شیک و مجلسی همونجا می شینه و صدای تلویزیون رو کم می کنه! پدر جان، ما در نقش گلدونیم؟
==========
عمو زنجیر بافت؟ بله. زنجیر منو بافتی؟ بله. تا اینجاشو حرفی ندارم. بعد از این شاعر یکدفعه جو می گیرتش میگه پشت کوه انداختی؟ بله. خب مرد حسابی این همه زحمت کشیدی زنجیر بافتی برای چی پشت کوه انداختی؟ و در آخر هم شاعر به طور کل باباها رو تبدیل به بز و گوسفند و سگ و گربه و اینا می کنه. بابا اومده. چی چی آورده؟ نخود و کیشمیش. با صدای چی ... و اینگونه بود که ما خل و چل بزرگ شدیم.
==========
من هر وقت زمین می خورم به جای اینکه ببینم کجام داغون شده، فقط نگاه می کنم دورم کسی نباشه، بعد میام خونه می بینم اِه، دستم قطع شده.
==========
سرعت اینترنت در حد پنگوئن حامله اس که داره زیر بارون با عشقش قدم میزنه.
==========
تو شبکه دو، یه نفر گفت: اگر پول داشتم داف مدل 54 مو عوض می کردم زندانیا رو آزاد می کردم. بعد مجری گفت: داف مدل کامیونه اشتباه نشه!
==========
من شیرجه زدن رو قبل از اینکه تو آب یاد بگیرم، موقعی که رو سر عروس و دوماد پول میریختن یاد گرفتم.

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
9 تا از کوتاه ترین جوک های ایرانی:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1)سایپا مطمئن
2)دانشگاه آزاد اسلامی
3)اینترنت پر سرعت ایران
4))بانکداری اسلامی
5)گارانتی
6)شایسته سالاری
7)کی مهریه را داده کی گرفته
8)احساس تکلیف مسئولین
9)زن بگیره درست میشه

با اجازه من دو تا جوک بلندتر هم به ذهنم میرسه به اینا اضافه میکنم:

10. هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ملی ایران میدرخشد!
11. علامت استاندارد ایران نشانه مرغوبیت کالاست!!

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
اعصاب چیست؟
چیزیست که هیچ کس ندارد ولی توقع دارند که تو داشته باشی!
توقع چیست؟
چیزیست که همه دارند و تو نباید داشته باشی!

طرف اومده با عصبانیت میگه:
” این یارو زبون آدمیزاد حالیش نمیشه بیا تو باهاش حرف بزن …
نفهمیدم داره به من فحش میده یا به یارو

اﺳﺘﺎﺩ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮐﺪﺍﻡ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﺪﻥ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺗﺤﺮﯾﮏ ﺑﺸﻪ
ﺳﺎﯾﺰﺵ15 ﺑﺮﺍﺑﺮ ﻣﯿﺸﻪ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺳﺮﺷﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖ
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ ﮐﻼﺱ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻗﺮﻧﯿﻪ ﭼﺸﻤ
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺧﺎﻧﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺻﻔﺮ
ﻣﯿﮕﯿﺮﯼ
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ ﭼﺮﺍ ﺩﻭﺗﺎ
ﮔﻔﺖ ﯾﮑﯿﺶ ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﻮ ﺑﻠﺪ ﻧﺒﻮﺩﯼ
ﯾﮑﯿﺸﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻓﮑﺎﺭﺕ ﻣﻨﺤﺮﻓﻪ
ﺑﺎﺯ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺗﻪ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﯾﻪ ﺻﻔﺮ ﺩﯾﮕﻪ
ﻫﻢ ﺑﺪﯾﻦ
ﮔﻔﺖ ﭼﺮﺍ ؟؟؟
ﮔﻔﺖ ﭼﻮﻥ ﺗﻮﻗﻌﺶ ﺯﯾﺎﺩﻩ . 15 ﺑﺮﺍﺑﺮ !!! ؟؟؟

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
هر وقت زنت گریه می کنه، می خواد خرت کنه.
و هر وقت می خنده مطمئن باش این کارو کرده.

این مطلب رو هیچ کس گردن نمی گیره!!!
نه کوروش، نه حسین پناهی، نه شریعتی!!!!!

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
ماشین همسایمون رو دزدیدن، حالا مرده رفته تو پارکینگ نشسته سرشو کرده تو قوطی روغن موتور، صدای بوق درمیاره میگه من پراید حاج ممد ام.
======
صدای رضا یزدانی طوریه که وقتشه دنده عوض کنه.
======
کار ادمین های صفحه های فوتبالی خیلی سخته. اون همه فحشو بعد بازی های پرسپولیس چه جوری پاک می کنن؟
======
ایرانسل که فکر نمی کرد این همه جغد تو کشور زندگی کنن طرح 24 گیگ شبانه اش رو برداشت. من به شخصه فقط عبدالرضا هلالی باهاش دانلود نکرده بودم.
======
همسايمون فوت شد امروز تو مراسم تشييعش بوديم . دختر مرحوم که همش داشت گریه میکرد یهو با گریه و شیون گفت اصلا سابقه نداش بمیره! هیچی دیگه وسط خاکسپاری همه ی وابستگان داشتن سنگ قبرارو گاز میگرفتن.
======
زنه سرقبر شوهرش ميگفت:
کجایی صمد؟!
یدالله کفش نداره!
فضل الله بلوز نداره!
عین الله شلوار نداره!
روح شوهره شب مياد به خوابش ميگه: سکینه من مردم..نرفتم دبي جنس بيارم که!
======
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ :
ﻣﺮﯾﻢ ﺟﻮﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﭼﻨﺪ؟
650 ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ
ﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﭼﻪ ﺍﺭﺯﻭﻥ ..........
ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺮﯾﺪ :
ﺍﺣﻤﺪ ﺯﯾﺮ ﺷﻠﻮﺍﺭﯼ ﭼﻨﺪ ؟
ﺳﻪ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ
ﺧﺎﮎ ﺗﻮ ﺳﺮﺕ، ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻮ ﭘﺎﭼﺖ ، ﯾﺎﺭﻭ ﻗﯿﺎﻓﺘﻮ ﺩﯾﺪﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻩ ﮔﺎﻭﯼ
======
در زندگی هر وقت کسی برایت سنگ پرتاب کرد، تو با مهربانی برایش گل پرتاب کن. البته باگلدون.
======
زنه زنگ زده رادیو میگه :
50 ساله با شوهرم ازدواج کردم خیلی بدبینه چیکار کنم؟
مشاور:
یکمی دیگه تحمل کن... بلاخره یکیتون میمیرید
======
میدونید چرا تو گوشی لمسی خطای املای مردا خیلی بیشتر از خانوماست؟ چون انگشت نیس، که نعلبکیه.
======
ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯽ ﮔﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﭘﺮﺕ ﮐﻨﻢ ﭘﺎﯾﯿﻦ. ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ، ﺍﯾﻨﮑﺎﺭﻭ ﻧﮑﻨﯿﺎ! ﺗﻮﺭﯼ ﭘﺎﺭﻩ ﻣﯽ ﺷﻪ ﭘﺸﻪ ﻣﯿﺎﺩ ﺗﻮ.
======
تو فيلم عروسي هيچ جا نيستي ها، ولي دوثانيه که داري در ماس موسيرو ليس ميزني با ١٧ تا افكت و صحنه آهسته و ... عکست افتاده.
======
فيلم هاى ايرانى به دو قسمت تقسيم ميشن: اونايي که که مهران رجبى دارن و اونايى که مهران رجبى ندارن.
======
دختر بچه 14 ساله تو بیوگرافیش قسمت تفریحات نوشته "سورتمه سواری"! من تا پارسال فکر میکردم سورتمه جزء رنگاست. یه تیشرت سورتمه ای هم داشتم...!
======
چن روز پیش تا تو تاکسی نشستم دیدم دوست پدرم عقب تاکسی نشسته، به روی خودم نیاوردم که دیدمش. 5 دقیقه بعد اومد کرایه رو حساب کنه و گفت: آقا ۲ نفر حساب کنین لطفاً! من بسی خجالت زده دستشو گرفتم و کلی باهاش کشتی گرفتم که: توروخدا شرمنده نکنین! آخه این چه کاریه و این حرفا… بعد اینکه پولو داد دوباره یک کرایه دیگه هم حساب کرد و گفت: این هم مال این آقا! تازه فهمیدم دفعه اول کرایه خودش و پسرش رو حساب کرده بود! یعنی با آفتابه دوغ بخوری اینجوری خیت نشی جلو ملت.
======
اين خيابوناى صاف خارج رو كه ميبينم دلم واسشون ميسوزه، معلومه نه فاضلاب دارن نه واسشون لوله گاز كشيدن نه لوله آب فقط ما توى ايران از اين امكانات داریم. اروپاییای بدبخت.
======
آمپوله ... کراتینیه ... همش باده
واکنشِ پسرا وقتی یکی خوش هیکل تر از خودشون می بینن.
======
سخت ترین قسمت شنیدن یه شوخی بی مزه اون قسمتیه که نگاهت می کنن تا عکس العملت رو ببینن.
======
داشتیم فوتبالیستا رو نگاه میکردیم لامصب سوباسا تو دلش گفت: ما باید این بازی رو ببریم. بعد میزوگی از بین تماشاگرا بلند شد، گفت: درسته سوباسا!
======
اگه با هم قهرید اینو بدونید که دنیا دو روزه. پس واسه دو روز ارزش نداره برید منت کشی و آشتی و این حرفا!
======
دیروز سر چارراه یه نفر اومد گفت: گل می خوای؟ منم مثل فیلما ده تومن دادم و گفتم همشو بده. بعد یارو گفت: ببخشید آقا دونه ای هفت تومنه!
======
به ملتی تبدیل شدیم که اگه دست و پامون رو هم ببندن بندازن تو دریا، آبشش درمیاریم و خودمون رو با محیط سازگار می کنیمو تازه بعدش هم راجع بهش جوک می سازیم و می خندیم.
======
خوبه قد رو نمی شه عمل کرد وگرنه الان ایرونی جماعت همه 4 متر و 10 سانت بودن.
======
من احساس می کنم تو خونمون یک جن تک پا داریم چون همیشه یک لنگه جوراب من نیست.
======
وقتی یه روز دیدی دیگه زنت بهت غر نمی زنه خوشحال نشو. یعنی دیگه براش مهم نیستی. تموم شدی واسش بدبخت!
======
هر موقع احساس کردین دچار تباهی شدین به اونایی فک کنین که هنوز هم زنگ می زنن به برنامه های ماهواره ای آهنگ درخواست می کنن.
======
کاش گوگل یه امکانی بزاره آهنگی که نه شعرش یادته نه خواننده شو؛ به صورت نای نای نانای نای سرچ کنی بیاد.
======
دیشب یه قابلمه گرفتم دستم وایسادم دم خونه دوستم. بعد از پنج دقیقه دیدم 200 نفر پشتم قابلمه به دست وایسادن. منم به صورت نامحسوس مکان رو ترک کردم زنگ زدم به دوستم گفتم بیا دم در نذری ملت رو بده.
======
یکی باید پیدا شود به مادرانمان بگوید که اگر شام دیشب خوردنی بود، همون دیشب خورده می شد.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
میخوام برم هند اونایی که خورشید میپرستن رو بیارم آبادان ساعت 2 ظهر بذارمشون تو حیاط بهشون بگم عبادت کنید. ببینم سر دینشون می مونن یا نه.
======
یه بار یه شیشه زهرمار یه قوطی آب گریپ فروت رو میبینه و بهش میگه: سلام استاد!
======
بعضی از پسرا یه طوری میرن بدن سازی و دوس دارن هیکل بزرگی داشته باشن که انگار فیل سلطان جنگله.
======
28 مرداد روز جهانی عکاسی رو به تمام عزیزانی که فکر میکنن چون گوشی هوشمند 10 مگاپیکسلی دارن پس عکاس هستن رو هم تبریک عرض میکنم.
======
من یه مدت بعنوان بازار یاب فروش کار میکردم اینقدر رزومه ام ضعیف بود آخر هر ماه جهت حفظ آبرو خودم با اسم جعلی از خودم یه چی میخریدم.
======
بابام میگه دیگه تصمیم گرفتم از امروز بهت کاری نداشته باشم هر وقت آدم شدی خودت بیا بگو. فقط مشکلی که هست اینو تقریبا هر روز میگه.
======
ما يه فاميلامون اينجورى پولدار شد: اول تو بازار پادويى ميکرد، بعد يه زير پله اجاره کرد جنس ميفروخت، بعد بابابزرگش مرد بش ارث رسيد.
======
تو فروشگاه یه کیف زنونه قرمز گذاشته بود چهارده میلیون تومن. میخام برم کمین کنم هر کی کیفه رو خرید التماس کنم منو به فرزند خواندگی قبول کنه.
======
انقد که جمشید هاشم پور فیلم جنگی بازی کرده تو کل دنیا جنگ اتفاق نیوفتاده.
======
اونایی که برق نگاهشون زیاده تو ساعتهای اوج مصرف برق چشماشون رو ببندن.
======
به اندازه ای حالم خراب بود که یه ربع پیش یه ژلوفن خوردم رفته پایین الان بی سیم زده: حاجی نیرو کمکی بفرست به فنا رفتیم.
======
من اگه فامیلیم کرار بود اسم بچمو میذاشتم «خسته ام از این روزمرگی و تـ»
======
معاون رئیس جمهور روسیه در امور سوریه بعضی موقع ها قاطی میکنه که معاون رئیس جمهور روسیه در امور سوریست یامعاون رئیس جمهور سوریه در امور روسیه.
======
کریستین رونالدو به رفیقش هدیه عروسی ۱جزیره تو یونان داده بعد من واسه عروسی رفیقم ۲۰ تومن گذاشتم تو پاکت، بابام ۲ساله میگه تو قدر پولو نمیدونی.
======
دیروز دمای هوا تو ماهشهر ۶۸ درجه بوده. انگار کنترل هوا رو دادن دست هیتلر.
======
انقدر مورچه تو اتاقم زیاد شده که من رو تخت می‌خوابم وقتی بیدار میشم دم درم؛ فکر کنم میخوان از زیر در ردم کنن ببرن تو لونه‌شون.
======
حداقل یه اسمی رو بچه بذارین که خودش تا کلاس دوم سوم دیگه بتونه یاد بگیره قشنگ تلفظش کنه.
======
روزامون یه جوری تکراری شده انگار شبکه آی فیلمیم.
======
تیم چلسی یه مهاجم جذب کرده به اسم بابا رحمان. با این وضع پس فردا شاهد حضور عمه کتی، خاله میترا، دایی سعید و عمو مجتبی در این تیم خواهیم بود.
======
حریف سعید عبدولی دوپینگ بکنه، ظرف آزمایشش با عبدولی جابجا میشه، کلا از ورود به استادیوم ورزشی محرومش میکنن، اونقدر که خوش شانسه این بشر.
======
بابام گفت من میخوابم نیم ساعت دیگه خودت پاشو کولر رو خاموش کن، داره بهم رسم زندگی یاد میده.
======
من نمیگم دست نکنید دماغتون، من میگم میارید بیرون نگاش نکنید، قرار نیست از تو دماغتون کیک زرد بیاد بیرون که، هر سری همونه!
======
شهرام شکوهی صبح پا میشه میبینه گیتار هست میکروفون هست پنکه رو هم روشن میکنه تا شب یه البوم میده بیرون.
======
من اصلا نمیتونم از ذهنم استفاده کنم چون ملکه ی ذهنم همش میگه i dont work. Im a queen.
======
روز استقلال هند رو به همه عزيزان تهنيت ميگم كه واسه يه بارم شده تو زندگيم از كلمه تهنيت استفاده كرده باشم.
======
"آروم آروم رد شدى از من، من و احساسم از يادت رفتن." دلنوشته هاى يك خط عابر پياده.
======
وقتی یه افغانی تو صف نونوایی جلوته سریعا با یه حیله ازش جلو بزن. چون چهل تا نونی که تو تنوره همشو میخواد.
======
يه بار از يكى آدرس پرسيديم گفت مستقيم برو جلو از يكى بپرس ، راهنمايى خوبى كرد وگرنه ما مستقيم ميرفتيم هوا.
======
مادربزرگ دوستم 120 سالشه دو روز پیش خوابید بیدار نشد. چشاشو بستن تشهد خوندن براش بعد از نیم ساعت بیدار شد! داشت بروز رسانی میشد برای یه قرن دیگه.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
طرف قیافه اش مثل لاستیک پنچر ژیان میمونه اونوقت پست گذاشته: شباهتی است میان من و خورشید. یک هم کامنت گذاشته که: آره به جفت تون نمیشه مستقیم نگاه کرد
======
مرتضی پاشایی نشون داد که مرگ پایان زندگی نیست بلکه تازه اول آلبوم دادنه.
======
پرسپولیسیا تا باهاشون حرف می زنی می رن در موزه رو باز می کنن می گن یادته تو سال 536 هجری شمسی یه بار فلان طور شد؟
======
کتلت جوریه که اگه صدتام درست کنن وقتی میارن سر سفره نفری سه تا گیرت میاد.
======
تو یخچال که 3 متر با من فاصله دارد بطری آبی قرار دارد و من 80 کیلو وزنمه. اگه بخوام با شتاب ثابت 2 متر بر مجذور ثانیه به سمت یخچال حرکت کنم بنابر فرمول F=ma و K=F.d.cosx من باید 480J انرژی مصرف کنم... پس نتیجه میشود که من اصلا تشنم نیست.
======
دیدین تابستون چه زود گذشت؟ از 3 ماه فقط 2 هفتش مونده. حالا اگه مهر بود الان تازه زنگ دوم بود.
======
خانم های ایرانی هم دیگه کم کم دارن همه شبیه هم می شن، مثل چینی ها.
======
ساده از کنار هم نگذریم... حداقل یه پس گردنی به هم بزنیم دلمون خنک شه.
======
یه بارم یه دختره ازم پرسید: فلان ساختمون کجاس؟ با دست نشون دادم و گفتم: اونه، اونور خیابون. گفت: ینی الان باید برم اونور خیابون؟ فک کنم منتظر بود من هماهنگ کنم ساختمون بیاد اینور.
======
پیدا کردن شارژ ایرانسل توی جیب مرد متاهل که سیم کارتش همراه اوله؛ مثل پیدا کردن 20 کیلو تریاک توی ماشینه.
======
کاش یکی بود موقع گریه هام میومد کنارم می گفت مگه من مرده باشم تو گریه کنی، بعد منم می گفتم تو سگ کی باشی.
======
در حال حاضر من فقط شرایط ازدواج با دختر کسی رو دارم که می گفت:
.
دوماد ما باید شازده باشه
عاشقونه دلو باخته باشه
واسه دختر دل نازک ما
دو سه میلیونی اندوخته باشه
.
الانم حدود دو و پونصد دارم
======
به نظر من اسم فیلم «تنهایی لیلا» رو باید میذاشتن «بدبخت تر از ستایش».
======
یه سری هم هستن که میرن تو اتاق پرو لباس می پوشن عکس می گیرن می ذارن تو ایسنتاگرام که من از این تریبون بهشون خدا قوت میگم.
======
حیف که نه ثروتی دارم و نه آسایشی، وگرنه همینجوری که مشتمو می کوبیدم به دیوار می گفتم حاضرم همه ثروتمو بدم که فقط آسایش داشته باشم. خعلی با کلاسه لامصب.
======
از مدیر بانک مرکزی سوال کردن: چرا کارت زودتر از وجد نقد از دستگاه عابربانک بیرون میاد؟ جواب داد: چون این ملت تا پول می بینن همه چی یادشون میره.
======
یکی از دو راهیهای سخت زندگی وقتی است که بعد امتحان نمیدونی جزوتو پرت کنی بیرون یا نگه داری واسه ترم بعدی!
======
دوستان پیشنهاد میکنم در شکستهای عشقی به حامد پهلان اقتدا کنید
ایشون میفرمایند: "همگی دست بزنین دس دس دس
اونیکه میخواستمش رفت ازدست
خبری نیستش ازش چند هفتست
موبایلشم خاموشه،دیگه نیست در دسترس
همه دست بزنین دس دس دس"
شکست عشقی شادی رو برای شما آرزومندم
======
به درجه ای از تنهایی رسیدم که خودم بازوی خودمو گاز میگیرم، بعد به خودم میگم نکن توله سگ جاش ميمونه.
======
امروز راننده مسافرکش آنقدر در مورد فرهنگ پایین ایرانیا حرف زد که دهنش کف کرد. شیشه رو کشید پایین و تف کرد بیرون، افتاد روی شیشه ماشین بغلی!
راننده ماشین بغلی بهش گفت: ای بی شعور!
اینم گفت: حرف نزن مرتیکه بی فرهنگ!
بعد برگشت سمت ما، گفت: به حرفم رسیدید؟
======
نیمه گمشده من توقع ندارم ازت الان پیدا بشی، فقط بگو اگه ظاهر برات مهم نیست من دیگه بدنسازی نرم.
======
فوتبال ایران جزئی از اشتباهات داوری شده.
======
یکی از تفریحات زندگیم اینه که تو خیابون وقتی دو نفر خیلی عاشقونه دارن از روبه رو میان، از وسطشون رد بشم.
======
باباهه به پسرش میگه: امروز یه مهمون میاد خونمون، که بچش یه گوش نداره، حواست باشه، نری هی بگی این بچه چرا گوش نداره، ابرو ریزی کنی. مهمون میاد، بچه هی نگاه میکنه به این بچه بی گوش و میگه: شما باید به این بچتون زیاد آب هویچ بدین بخوره، مهمون میگه چرا عزیزم، میگه: آخه اگه چشماش ضعیف بشه، واسه عینکش باید داربست بزنید.
======
پسره رفته خواستگاری رفتن تو اتاق با هم حرف بزنن دختره میگه من قصد ازدواج ندارم پسره کم نیاورد گفت: منم همینطور.... فقط اومدم خونتون موز بخورم.
======
همین ﺭﻭﺯﺍست ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺩم ها مثل پاکت سیگار ﻋﮑﺲ کلیه های ﯾﻪ ﺁﺩﻡ ﺳﺎﻟﻢ ﺭﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﻋﮑﺲ کلیه های ﯾﻪ ﻣﻌﺘﺎﺩ ﺍﯾﻨﺘﺮنتی بذارن و ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﻨﻦ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻠﺖ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﺪﻥ!
======
من از وقتی به دنیا اومدم تا هنوزم دمپایی دسشوییمون سایزم نشده.
======
دو ساعته میخوام بخوابم، لامصب هر چی بالشت و جعبه دستمال کاغذی و ماشین حساب پرت می کنم به کلید برق نمی خوره که لامپ خاموش بشه، واسم یه لنگه دمپایی مونده فقط، این آخرین سلاحمه... دعا کنین به هدف بخوره وگرنه باید بلند شم.
======
رفتم سر یخچال گفتم مامان این شیره فاسد شده بندازمش دور؟ گفت نه بذار بابات بخوره حیفه! روابط بسیار زیبایی دارن اینا، منم حاصل عشقشونم...
======
بچه بودم قرار بود عموم اینا بیان خونمون نذری داشتیم، بابام گفت: عموت که اومد میری جلوش اگه شیرینی آورده بود، میگی عمو خودت شیرینی هستی، چرا شیرینی آوردی، اگه گل آورد، میگی عمو خودت گلی چرا گل آوردی... منم گفتم باشه، خلاصه عمو اومد و دیدم واسه نذری یه گوسفند آورده... و شد آنچه شد!

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
من بچه که بودم بیشتر از اینکه از گم شدن بترسم از پیدا شدن میترسیدم….!

وقتی پیدا میکردنم یعنی جوری میزدنم که تا یه هفته صدا سگ بدم!

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
پسره ﺍﮔﻪ یه ﮐﭙﯽ ﺍﺯ ﻗﯿﺎﻓﺸﻮ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺎﻧﮏ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼ

ﺑﻬﺶ ﻭﺍﻡ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﯽ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ

ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ :

ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﻣﻨﻮ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻦ ، ﻣــــــــــﺎﻫﺘﻮ ﺩﯾﺪﯼ؟

يعني كاكتوس اعتماد به نفس اينو داشت

سالي سه بار هلو ميداد

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
امروز صبح پشت چراغ قرمز یه 206 صفر وایساده بود مردم جوری به چشم خائن نیگاش کردن که اخرش پیاده شد داد میزد و میگفت : به اون خدایی که میپرستید مدلش نود و يكه فقط سالم نگرش داشتم..
منم رفتم دلداریش دادم گفتم: از من میشنوی چند تا خط وخش و دو تا تصادف باهاش بکن فقط سریع !!!:general711:

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
یارو به بچه ش میگه کلاغ خبر آورده سیگار میکشی.....
بچه ش میگه من سیگار میکشم؟ تو چی میکشی که با کلاغ حرف میزنی!؟

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
یا میدانید هشت پا هفت تا پا داره؟
اون یکی چیزه...
متوجه اید دیگه :))
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خب دیگه چه خبـــرااااااا؟ چه میکنی؟ D:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
حتما بخونید
دوموش سر تقسیم پنیری دچار اختلاف شدند ونزد گربه ای رفتند تا با استفاده از ترازوی که داشت، پنیر را بطور مساوی بین آنها تقسیم کند.گربه پنیر را به نحوی تقسیم کرد که یک تکه سنگین تر از تکه بعدی شد.پس از تکه سنگین مقداری جدا کرد وخورد.اینبار تکه بعدی سنگین گردید .گربه دوباره از آن مقداری جداکرد وخورد باز هم یکی از دو تکه پنیر از دیگری سنگین ترشد .گربه آنقدر این عمل را تکرار کرد تا تنها تکه ای کوچکی باقی ماند .پس گربه آخرین تکه را به موشها نشان داد وگفت : اینهم مزد کارم است وآن رابردهان گذاشت وخورد.ودو موش گرسنه با شکم گرسنه باز گشتند.
این حکایت .حکایت یارانه ماست.اول گفتند .یارانه عادلانه نیست وبرخی افراد ثروتمند چندین اتومبیل دارند واز بنزین یارانه ای استفاده می کنند وبرخی افراد فقیر اصلا ماشینی ندارند که از یارانه استفاده کنند پس بابد یارانه را هدفمند کنند.پس به ان بهانه برق وگازو آب وبنزین ونان وغیره ذالک را گران کردند.ویارانه رانصف کردندونصف آنرا خوردن ونصف دیگر را هر ماهه به مردم دادند .بعد گفتند یارانه به برخی افراد تعلق نمی گیرد وبدین سان نصف نصف را باز خوردند وبه مابقی یارانه را از اول ماه به آخر ماه کشاندند وحالا جناب آقای نوبخت اعلان کردند. پرداخت یارانه به شکل نقدی برای دولت میسر نیست و این پول باید صرف اشتغال شود...واین همان آخرین تکه پنیر است....

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
دختره 4 ﺳﺎﻟﺸﻪ ﺩﯾﺪﻡ ﺍﺧﻤﺎﺵ ﺗﻮ ﻫﻤﻪ ﻣﯿﮕﻢ
ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻧﻤﯽ ﮔﯿﺮﯼ؟ !؟!
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
ﻣﯿﮕﻪ ﺳﻔﺎﺭﺷﺖ ﻧﺪﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻡ ﺗﺤﻮﯾﻠﺖ ﺑﮕﯿﺮﻡ
.
.
ﺍﻻﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﺩﻡ!!!!
دیگه فقط دهه نودی به ما تیکه ننداخته بود که به قوه ی الهی حل شد

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
دوستم میگه میخوام ماشینمو بفروشم برای تبلیغش چیکارکنم؟؟؟

گفتم بزنش تو "دیــــــــــوار"

الان زنگ زده میگه زدمش تو دیوارهمسایه،، کلا جلوماشین تا شیشه جمع شده مطمعنی حالامشتری میاد"!!!!"

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
زنه در حال وصیت به شوهر لحظه مرگ :
وقتی مُردم دوست دارم تو غسلم بدی :((
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شوهرش گفت : تو توکل بر خدا کن و بمیر
من موهاتو هم سشوار میزنم :|

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
ﻣﻮهاﯾﺶ ﺳﭙﯿﺪ ﮔﺸﺖ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﮐﻪ ﺩﻓﺘﺮ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪ:(:general503:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﺳﺮ ﮐﺮﺩﻣﺶ ﺗﻮ ﮔﻮﻧﯽ ﺁﺭﺩ

ﮐﻪ بفهمه ﺩﻓﺘﺮ ﺧﺎﻃﺮﺍﺕ ﺷﺨﺼﯿﻪ

ﮐﺎﻣﻼ ﺷﺨﺼﯽ

;):general711:

aryan sTs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
492
یه خانوم همسایه داریمکه هر وقت میخواد پارک دوبل کنه،من با نیم کیلو تخمه میشینم تو تراس نیگاش میکنم …
اصن یه وضیه هااااااااا

بالا