• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ツ ツ لــبخنـــد بـــرای ثانیــــه ای . . . ^_^

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
نمیدونم دیگه چقدر باید منتظر بمونم تا استعدادام و نبوغم مثل انیشتین و ادیسون بعد گذشت چند سال شکوفا بشه. کم کم دارم نگران میشم.
==========
من هیچ موقع بی گدار به اب نمیزنم ! یه گدار دارم همیشه همرامه، با اون به اب میزنم.
==========
ﻳﻪ ﻣﺴﻴﺞ ﺗﺒﻠﻴﻐﺎتی ﺍﻭﻣده"ﺧﺮﻳﺪ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﻫﻮﺍﭘﻴﻤﺎ ". عاﺧﻪ ﻋﺰﻳﺰ ﻣﻦ، ﺑﺮﺍﺩﺭ ﻣﻦ ﺑﺮﻭ ﺑﻪ ﺧﻂ ۰۹۱۲١١١١١١۱ ﺍین ﻣﺴﻴﺠﻮ ﺑﺪﻩ، ﻧﻪ ﺑﻪ ﺧﻂ ۵ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻨﻴﻪ ﻣﻦ. ﻣﻦ ﻫﺮ ﺷﺐ ﺗﻮ ﺭﻭﻳﺎﻫﺎﻡ ﺩﺍﺭﻡ ﺧﻮﺍﺏ ﭘﺮﺍﻳﺪ ﻣﻴﺒﻴﻨﻢ!
==========
ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﯾﮑﻢ ﺧﻮﺩﺷﯿﺮﯾﻨﯽ ﮐﻨﻢ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮔﻔﺘﻢ بابا ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﭘﺴﺮﺩﻧﯿﺎ ﭼﻪ ﺣﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ؟ ﮔﻔﺖ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻭﺍﻻ ﺍﺯ ﭘﺪﺭ ﺑﺰﺭﮔﺖ ﺑﭙﺮﺱ.
==========
ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﻭﺯﻥ ﮐﻢ ﮐﻨﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﮐﻪ ﻻﻏﺮ ﺷﻢ! ﻣﺎﺷﺎﻻ ﻭﺍﺳﻪ ﻻﻏﺮ ﺷﺪﻧﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺨﻮﺭﻩ! ﮐﻮﻓﺖ ﺑﺨﻮﺭ.
==========
این دوستانی که از عابر بانک پول میگیرن بعدش میشمارن. حالا گیریم کم بود، ناموسن میخوای چیکارکنی؟
==========
جهانگرد کیست؟ همون ولگرده ولی لامصب پولداره.
==========
دیدین بعضی از ﭘﺴﺮﺍ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﯾﺠﻮﺭﯼ ﺳﻼﻡ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﺁﺩﻡ ﺍﺣﺴﺎس ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺗﻮ ﺟﻤﻊ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪﺍﺱ:
بععععععععععععععععععع
ﺑــــــــــﻊ ﻣﻤﺪ
ﺑــــــــــﻊ ﺭﺿﺎ
ﺑﻌﻌﻌﻌﻊ علی ﺂﻗﺎ
ﺑﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻊ
==========
توی کره ی جنوبی اگه اگه صدا بزنی "کیم"، همه بر می گردن نگات می کنن. یه چیزی تو مایه های مهندس خودمونه.
==========
ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺗﻮﺟﻪ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻫﯿﭻ ﻗﻨﺎﺩﯼ ﻗﻨﺪ ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ؟ ﻫﯿﭻ ﻋﻄﺎﺭﯼ ﻋﻄﺮ ﻧﻤﯿﻔﺮﻭﺷﻪ. ﻗﻬﻮﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﻫﺎﻡ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﺟﺰ ﻗﻬﻮﻩ! ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﻭﻧﻪ ﺧﻮﻧﺴﺖ.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
تو تبلیغات یخچال فریزر همیشه یه کیک دست نخورده تو یخچاله. اصلا مگه میشه؟ مگه داریم؟
==========
ایرانی تو مواجهه با هر چیزی دو تا سوال ذهنشو درگیر میکنه:
۱) نون توش هست یا نه؟
۲) کلاس داره یا نه؟
==========
ﺍﻳﺘﺎﻟﻴﺎﻳﻲ ﺑﻪ ﺍﻳﺮﺍﻧﻴﻪ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻭﻧﯿﺰ ﺑﯽﻧﻈﯿﺮﻩ! ﻓﮑﺮ ﮐﻦ! ﯾﻩ ﺷﻬﺮ ﮐﻼً ﺭﻭﯼ ﺁﺑﻪ!
- ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﺮﺍﻧﻮ ﺑﺒﯿﻨﯽ؛ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ
ﯾﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﮐﻼً ﺭﻭ ﻫﻮﺍﺳﺖ!
==========
میدونین ضایع تر از بغض های احسان علیخانی چیه؟ خنده زورکیای رامبد جوان.
==========
انقدر که موبایلم ساکته اگه یه موقع یکی زنگ بزنه به گوشیم، به جای زنگ زدن هول میشه سرفه میکنه.
==========
ﻻﻣﺼﺐ ﺍﯾﻦ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﭼﻘﺪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔﺰﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭ ﻣﻠﺖ؛ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﻧﯿﺴﺎﻥ ﺁﺑﯽ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﻣﯿﺰﺩ!
==========
عموم به دختر پنج سالش گفت: اگه دستات رو نشوری از شام خبری نیست‌. اونم گفت: هیچ وقت یک ایرانی رو تهدید نکن! خوبه بالاخره یه چیز از این مذاکرات هسته ای بیرون اومد!
==========
شجریان آهنگاش اینطوریه که نوازنده هاش زنگ میزنن میگن کجایی آقا؟ میگه: من سر همتم، دارم میام... میگن اوکی، پس ما شروع کردیم زدن شما خودتو برسون.
==========
رتبه كنكورم اومده. از قلم چي زنگ زدن ميگن ٤ ميليون بهت ميديم نگو ميومدي كلاساي ما.
==========
تنها دلیل دانشگاه رفتن اینه که بری بفهمی دانشگاه رفتن هیچ فایده ای نداره.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
والا ما اینهمه اتفاق افتاد تو زندگیمون درس نگرفتیم و مسیر زندگیمون عوض نشد نمیدونم بعضیا چجوری با یه جمله مسیر زندگیشون و عوض میشه؟
==========
یه رسم خوبی و قشنگی هم جدیدا مد شده که برای صرفه جویی در مصرف آب عروس دامادا بصورت نمادین تو یه بشقاب شام میخورن که ظرف کمتری کثیف کنن.
==========
فامیلمون تردمیل داره هرسری میریم خونشون با لباس ورزشی میرم، بار آخر گفت بیا این صد تومنو بگیر یه باشگاه خوب ثبت نام کن.
==========
من یه بار تو یه مثلث عشقی گیر کردم، سریع با ضلع کناریم ریختم رو هم تانژانتو گرفتم و به صورت مماس از مخمصه خارج شدم.
==========
تو مترو پیر مرد یه جور نگاه میکرد انتظار داشت من بلند شم جامو بدم بهش. یه جور خودمو زدم به فلجی که یه پولی هم گذاشت تو جیبم.
==========
تماس گرفتم پسرخاله‌م که نتیجه کنکورش بپرسم. معمولا تا 10 هزار جواب می‌دن، از 10 تا 40 هزار رد تماس، این نمی‌دونم چند شده گوشی رو خاموش کرده.
==========
اگه دیدید کسی صداش گرفته و گفت شمال بودم، بدونید از جاده امام‌زاده هاشم برگشته. چون تونل‌ش اینقدر طولانیه که یک ربع باید جیغ بزنی تا تموم شه.
==========
واقعا یه نیم متر طول پتو رو بیشتر کنید به کجا برمی‌خوره. اصلا پولشو بگیرید ازمون. بابا هرشب ما باید سعی کنیم ببینم کدوم‌ورش کدوم‌وره آخه.
==========
ظریف بنده‌خدا هنوز شبا از خواب می‌پره می‌پرسه ساعت چنده، لباس منو بیارید. می‌گن دیگه نمی‌خواد بری مذاکره، توافق کردیم تموم شده. بخواب.
==========
اصغر فرهادی اگه راننده تاکسی میشد، خودش هیچوقت هیچ مقصدی نداشت، واگذار میکرد به مسافرا.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیشب به دوس دخترم اس دادم گفتم فردا بابامینا میرن مسافرت ولی من باهاشون نمیرم ،خونمون خالی میشه میای خونمون؟

اونم بدون اینکه ناز کنه گفت اره عزیزم حتما میام!

حالا که دقت میکنم میبینم دیشب اشتباهی به بابام اس دادم!!!
الان تو صندوق عقب ماشینم! داریم میریم شمال.جا همتون خالیه

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
رو دیوار مصلا نوشته بود:

نماز جمعه را با جلال وشکوه برگزار کنید.

یکی زیرش نوشته :

جلال نبود......!
با شكوه برگزار کردیم....!!!!
خیلی خوش گذشت ...

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
بچه بودم وقتی به کسی فحش میدادم و طرف آینه نشون میداد آنچنان شیرجه ای میرفتم که نکنه یه موقع فحش برگشتی بهم بخوره. یک دقیقه سکوت برای کودکی ابلهانه ام.
========
دم صبح یه پشه در گوشم هی ویز ویز می‌کرد. پا شدم گرفتمش خوابوندمش تو ظرف روغن، صداش کمتر شد. روون‌تر کار می‌کنه الآن.
========
بعضی‌ وقت ها اینقدر حواست به خودته و در آرزوهای خودت غرق میشی‌ که یادت میره که یک نفر منتظر توست، تا از توالت بیایی بیرون!
========
دقت کردین تو فیلمای هندی قدرت جاذبه زمین کمتر از جاهای دیگه است؟ بعضی وقتا هم کلا جاذبه زمین وجود نداره.
========
خيلي مشتاقم بدونم اون بدبختِ خودشيرينِي که ميگفت: "اجازه؟ مشق ها رو نمي بينيد؟" الآن چکاره این مملکت شده. بيشعور. یهو یادش افتادم اعصابم خورد شد.
========
تو پُر چیسـت؟ همون گامبوی خودمونه که نمیخواد با واقعیت کنار بیاد.
========
خارجیا تو توالت با روزنامه و تبلت سرشونو گرم میکن ما باید یه دستمون به در باشه که ییهویی یکی با لگد نیاد تو.
========
قابل توجه متقاضیان استخدام در دستگاه های دولتی: متولدین 1360 تا 1370 دارای مدرک کارشناسی رشته های فنی-مهندسی مدرک خود را لوله کرده و موشک بسازید. ضمنا دفعه آخرتون باشه دنبال آگهی استخدام میگردینا وگرنه به جرم اختلال در نظم کشور میفرستمتون اوین.
========
همیشه "یانی" الگوی زندگی من بوده، اینکه دویست نفر دورو برم بشینن و ساز بزنن منم اون وسط وایستم و با یه دستم بشکن بزنم.
========
آرامش الانمو مدیون همسرم هستم که وجود نداره. مرسی که نیستی. فدات بوس بوس.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
رفته بودم باغ وحش جلو قفس شترمرغ پسره از باباش پرسید بابا این چه حیوونیه؟ باباش گفت مرغ گردن دراز. یعنی یه گوریل بچش رو اینجوری راهنمایی نمیکنه.
========
تتلو گفته صداسیما یبار دیگه تصویرشو شطرنجی نشون بده از دستش شکایت میکنه. مث اینه شما وارد کننده مُخدری، پلیس بارتو بگیره، بری از پلیس شکایت کنی.
========
گروه القاعده به همراه گروه الارتفاع مسئوليت محاسبه مساحت مثلث برمودا را بر عهده گرفتند.
========
همین روزاست دیجی کالا فروش فوق العاده شهاب سنگ بزاره.
========
شمردن را از بیل گیتس یاد بگیرید: یک، دو، سه، نود و پنج، نود و هشت، اکس پی، ویستا، هفت، هشت، ده.
========
برقمون رفته بود زنگ زدم برق منطقه گفتم جناب یه ساعت برقمون رفته، گفت آره خودمونم برق نداریم، آب شما وصله؟
========
اگر دولت همت کنه ماشین این تندرو هایی که انتقاد میکنن رو بگیره بجاش دوچرخه بده بهشون دیگه نمیتونن تندروی کنن.
========
من به کره بادوم زمینی حساسیت دارم. تا حالا نخوردم و ندیدم ولی احساسم به من میگه این حساسیت کلاس کاریش بالاست.
========
شما ببین تمساح بیچاره چقد خسته س که خمیازه میکشه 50 دقیقه بعد دهنشو می بنده. وسطشم یه چشم میخوابه.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
آنقدر تو ذهنم خوب پیانو میزنم که هیچ وقت حاضر نیستم با انجامش تو واقعیت گند بزنم به تصوراتم.
========
از وقتی بابام فهمیده میشه اکانت کلش آف کلنز رو فروخت میگه اه بسه مطالعه برو بشین پای گوشیت تفریح کن.
========
من پرینتر 3 بعدی داشتم دیگه حموم نمیرفتم، خود تمیزم رو پرینت میگرفتم کثیفرو میکشتم.
========
من حمومم 45 دقیقه طول میکشه که 5 دقیقه خود حموممه ، 40 دقیقه تنظیم آب گرم و سرده طوریکه خروجیش آب ولرم باشه.
========
"جــــــــمــــــــــع کـــنــیــــــــن!" چیست؟ جمله ای که به محض آمدن مهمان ناخوانده در جای جای منزل شنیده میشود.
========
آخه این آلرژی فصلی چیه که ملت با اونم کلاس می ذارن! دختره همچین میگه آلرژی فصلی دارم که انگار به تنهایی قهرمان سه دوره جام ملت های اروپاس.
========
دقت کردید عروس دریایی داریم ولی دوماد دریایی نداریم؟ یعنی بی شوهری توعمق دریاهم موج میزنه.
========
ﺭﻓﺘﻢ ﺣﺸﺮﻩ ﮐﺶ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ "ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ". ﺗﺎﺯﻩ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﺸﺮﺍﺗﻢ ﻫﺴﺘﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺍحمن! ﻣﻮﻧﺪﻡ ﺑﺮﺍ ﺍﻭﻧﺎ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺖ ﻧﺸﻦ!
========
نشد من یه بار تو دلم بگم فلانی ادم خوبیه در عرض ۲۴ ساعت خودشو بهم ثابت نکنه.
========
تحقیقات نشون داده کسی که بلند کردنش برای رقص سخته، نشوندنش به مراتب سختره.

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
ﯾﻪ "ﺳﻮﺍﻝ" ﺩﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮔﺮﺍﻣﯽ :

ﺍﯾﻦ دخترایی ﮐﻪ ﺻﺒﺢ ﺯﻭﺩ ﺗﻮ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ ﻫﺴﺘﻦ و پر آرایش
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﺎﻥ ﯾﺎ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﯿﺮﻥ ؟ ؟

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
حتی اگه شاعرا به صراحت میگفتن:
عزیزم دلم واست تنگ شده، بیا بریم بیرون
.
.
.
.
.
.
.
بازم معلمای ادبیات میگفتن منظور شاعر معشوق الهی و عروج به سمت خدا بوده

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
تازه الان فهمیدم چرا تو بچگی وقتی که قایم موشک بازی میکردیم،
.
.
.
.
.
.
.
.
هيچوقت نمیتونستيم
دختر پسرای بزرگ فامیل رو پیدا کنيم؛ تف ب ذاتتون
كصصصصافطا

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
شما یادتون نمیاد سال 69 یه برف سنگین اومد که یه هفته همه خونه نشین شدن..........

واسه همینه هفتادیا زیادن!

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
" خانم ها مقدم ترند " يعنی چی؟
.
.
.
.
.
.
.
تعارف الکی بعضی از مردان جهت ديدن سايز باسن خانم ها..
ای هیزاا

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
دختره ۱۱ سالشه پست گذاشته اگه بابام برام آیفون نخره شب خونه نمیرم !!!
.
.
.
.
.
.
خدا شاهده
من تو اون سن پلاستیک پام میکردم و رو فرش لیز میخوردم ساعت ها به شادی میزیستم!!!

تا حالا دقت کردین
هر وقت دقت کردین
گند زدین؟!!!

ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﻭ ﺍﻗﺎ ﺯﺍﺩﻩ ﻫﺎ ! !
13 ﺗﻦ ﻃﻼ ﻭ 29 ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ ﺩﻻﺭ ﺑﻠﻮﮐﻪ ﺷﺪﻩ ﺁﺯﺍﺩ ﺷﺪ ﻭ ﻭﺍﺭﺩ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺷﺪ٬
ﺧﺪﺍﻭﮐﯿﻠﯽ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺭﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺸﻢ ﻫﯿﭽﮑﺪﻭﻡ ﺗﺎﻥ ﺩﻧﺒﺎﻝ ۴۵ ﺗﻮﻣﺎﻥ ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ ﻣﺎ ﻧﺒﺎﺷﻪ !!
.
.
.
..
.
ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ ﺟﻤﻌﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ ﺑﮕﯿﺮﺍﻥ
ﻣﻦ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻭﻗﺘﻲ ﭘﺎﻱ ﻣﻦ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﭼﺎﻳﻲ
ﻣﻴﺮﻳﺰﻩ بابام ﻣﻴﮕﻪ ﻣﮕﻪ ﻛﻮﺭﻱ...

.ﺍﻣﺎ ﭘﺎﻱ بابام ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ
ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﻣﻴﮕﻪ ﻛﺪﻭﻡ ﺧﺮﻱ ﺍﻳﻨﻮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻳﻨﺠﺎ..

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
شرکت بنز آلمان جهت عقد قرارداد وارد ایران شد
اما در این قرارداد بند عجیبی قرار داده است که البته حالت ملتمسانه و به صورت خواهش است.

شرکت بنز از خودروسازان ایرانی خواسته که از ساخت بنز وانت
بنز روا
بنز دانا و سارا
بنز هاچ بک
بنز تیبا
بنز LX - ELX - EF7 و بنز سال و پارسال
موتور سیکلت بنز
بنز 131 الی 141
خودداری کند
همچنین از خودرو سازان ایرانی خواسته از قرار دادن موتور پیکان بر روی بنز خودداری کند

....................

- نامه سرگشاده مدیر مرسدس بنز

به مدیران صنعت خودرو کشور :

با سلام و احترام

ما سالیان‌ سال است با سخت‌ترین کنترل کیفیت، تعبیه پیشرفته‌ترین سیستم‌های ایمنی، وسیع‌ترین برنامه بازاریابی، پرهزینه‌ترین تبلیغات و بهترین خدمات پس از فروش، خودرو تولید می‌کنیم و با این حال دایما تحت فشار مصرف‌کننده برای تولید محصولات با کیفیت‌تر بوده و مجبوریم با رقبای خود به صورت شانه‌ به ‌شانه رقابت کنیم. اگر مدیریت شرکت‌های خودروسازی ایران، ما را به غلامی قبول کنند، حضور محترمشان شرفیاب شده و این سوال‌ها را از محضر گرامی‌شان خواهیم پرسید :

یک - چطور ٦ ماه قبل از تحویل ماشین،
از مشتری پول می‌گیرید ؟

دو - چطور آنها پول می‌دهند ؟!؟

سه - این‌که می‌گویند در ایران ثبات مدیریتی وجود ندارد به چه معناست ؟
این‌جا یک پیچ و مهره گم شود،
گم‌ات می‌کنند !!

چهار - چه وردی می‌خوانید که مشتری
بعد از ٦ ماه، ماشین نقره‌ای را به جای
ماشین سفیدرنگ ( که ثبت‌نام کرده بود )
قبول کرده و صدایش در نمی‌آید ؟

پنج - می‌آیید کشورهایمان را عوض کنیم ؟

با احترام و تعجب.

مانفرد شفن ‌هاخن.
مدیر عامل مرسدس بنز

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خندیدن، خوب است

قهقهه، عالی است

گریستن، آدم را آرام می کند

اما…

باور کنید فحش دادن چیزی دیگریست....
دل ادم خنک میشه.....

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
شکم عزیز بیا مذاکره کنیم. من تحریم برنج و شیرینی رو بر می دارم، تو هم چربی سازی رو بیار زیر 4%
==========
یکی به ایرانسل بگه واسه من یکی وقت و هزینه نکنه. من شارژ بگیر نیستم.
==========
والله ما هر دفعه مریض شدیم رفتیم دکتر، گفتن ویروس جدیده، انگار ما تستر ویروسیم.
==========
ملت یه پاشون آنتالیاست و یه پاشون جزایر قناری، تازه افسردگی هم دارن. بعد ما اشتباهی دو تا پامون می ره تو یه پاچه شلوارمون غش می کنیم از خنده. خدایا این خوشی ها رو از ما نگیر.
==========
پرکاربردترین جمله دخترها: منم اینقدر آرایش کنم از این خوشگل تر می شم.
==========
یه زمانی ملت کارشون که با کامپیوتر تموم میشد روش کاور می کشیدن. یعنی در حد رومبلی پذیرایی! این روزا وقت نمیشه بدبختو خاموش کنیم خنک شه.
==========
یه چیزی هست که تو اکثر خونه های هر ایرانی هست. یه مشما پر از مشما!
==========
هیچ وقت دلم با این میوه هایی که روی شیرینی تر می ذارن صاف نشد. همیشه اینجوری با نوک انگشتام می گیرم می ندازمشون اونور. انگار که دم موش باشه
==========
ایرانیا تو هیچ چیزی به هم اعتماد ندارد جز رانندگی. طرف یه جوری می چسبونه به ماشین جلویی انگار قبل از سوارشدن از هم قول گرفتن یهو ترمز نکنن.
==========
آقای دکتر بفرمایید پیشگیری بهتر است یا درمان؟ معلومه درمان. این همه درس خوندیم که شما مریض نشید بیکار بمونیم؟
==========
امروز اومدم سر صحبت رو با بابام باز کنم بهش گفتم: چه خبرا؟ گفت خبر زیاده ولی به تو نمیگم که شب بری بذاری تو اون فیس بوک لعنتی و منو سوژه کنی، برو پی کارت!
==========
قدیما تا یکی مریض می شده این پیرزنا داروی چرت و بی ربط به خوردش می دادن ویروس ها پیش خودشون میگفتن پاشیم بریم این خله، مریضی ها زود خوب می شدن.
==========
موسیقی سنتی تا همون یه ساعت اولش خوبه که ساز میزنن فقط، به محض اینکه طرف شروع کرد خوندن باید بزنی بعدی.
==========
اگر منتظرید یه پسر پولدار و خوش تیپ بیاد خواستگاریتون بدونید پسر با اون مشخصات بعیده از تور دخترای فامیل و همسایه و همکلاسی رد بشه برسه به شما.
==========
اینکه تو فیلما نشون می دن زنه با پاشنه بلند می دوئه همش جلوه های ویژه س. من الان با کفش پاشنه بلند نشسته بودم رو مبل چایی از دستم افتاد.
==========
سه روزه زنگ می زنم دانشگاه یه سوال بپرسم گوشیو بر نمی دارن الان به پشتیبانی وی پی ان مسج دادم سریع جواب داد، اونا ترمی یه میلیون می گیرن این پنج تومن.
==========
به نظرم باید ماشینا رو مثل این ماشینای شهر بازی که می ریم می زنیم بهم می ساختن که هیچیشون نشه. اصلا رانندگی اینجوری باشه که بزنیم به هم هل بدیم.
==========
امروز نشستم با ژن هام صحبت کردم، گفتم اگه واقعا با ریختن موهای من مشکلتون حل میشه، خب بریزین.
==========
بالای تختم تو پادگان نوشته بودن: «الان که من اینو دارم می نویسم تو تو خونه خوابی، الان که تو داری اینو می خونی من تو خونه خوابم»، یه سرباز می فهمه.
==========
خارجکی کیست؟ به دختری می گویند که با جکی چان نسبت خواهری دارد. به جون خودم اگه می دونستید
==========
شما نیم رخ شناسی خزندگان غیرسمی بخون، توی معارفه بهت می گن این رشته تو خارج بعد از پزشکی اوله.
==========
قرمه‌سبزی، کوکو‌سبزی، سبزی پلو، باقالی‌پلو، شیویدباقالی‌پلو و سایر غذاهای مشابه رو میل کردین، بعدش حتمن تو آینه دندونای مبارک رو بررسی کنید. ممنون.
==========
به هرحال آدم به حماقت زنده س، بعضا بهش امید هم می گن البته.
==========
کمک کردن از کارای خوب ما ایرانیاس. می خوام پورشه بخرم حساب کردم اگه هر ایرانی فقط بیست تومن به حسابم بریزه سر برج خریدم. اگر ایرانی هستی واریز کن و انقدر شیر کنین به دست همه برسه.
==========
وزیر دفاع عربستان با ابراز نگرانی از برنامه هسته‌ای ایران از وجود حروف پ و چ در اسم سایت پارچین شدیدا انتقاد کرد.
==========
از وقتی به سفید میگم سپید احساس میکنم 38/75% آریایی تر شدم.
==========
چرا ما خارجی نیستیم خونه ویلایی نداریم بعد مدرسه با دوستمون بیایم بشینیم رو تاب مامانمون برامون آب پرتقال بیاره بخوریم بخندیم؟
==========
پشت چراغ قرمز یه گدایی اومده کنار ماشین، میگم برو اونور پول ندارم! میگه نمیگفتی هم از قیافت معلوم بود. اینا چرا اینجوری شدن؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
دیشب بابام رفت ماموریت خارج از شهر، فکر میکنید ماچیکار کردیم تاصبح؟ جاتون خالی، کولر پارتی گرفتیم، خیلی حال داد.
==========
به نظر من اگه کسی رو دیدین که هنوز داره از وایبر استفاده میکنه باهاش ازدواج کنید. اینا خیلی وفادارن.
==========
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺭﻓﺘﯿﺪ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻟﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺗﻮﺵ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﺘﻤﺎ ﯾﻪ ﻗﻠﻮﭖ ﺁﺏ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﮐﻪ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﻓﮏ ﻧﮑﻨﻪ ضدحال زده ﺑﻬﺘﻮﻥ.
==========
یه سوالی برام پیش اومده شمام وقتی میرین حموم خونه ی کس دیگه اگه 10 تا شامپو داشته باشن از همشون استفاده میکنید؟ یا فقط من این مرضو دارم؟
==========
با توجه به شانسم، ایمان دارم که اگه خارج به دنیا میومدم، ایران ابرقدرت اول جهان بود.
==========
آﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ Instagram ﻭ telegram ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭﻥ؟ ﭼﻮﻥ ﻓﺎﻣﯿﻠﯿﻪ ﻫﺮ ﺩﻭﺗﺎﺷﻮﻥ gram ﻫﺴﺘﺶ. من برم دنبال اکتشافات بعدیم.
==========
من فقط از یه نفر بدم میاد. دیدی یه جا مهمونی سر سفره صاحب خونه میگه: آخ علی پسرم بپر از سوپری دوغ و نوشابه بگیر. یکی اون وسط میگه: بابا ولش کن، کی الان نوشابه می خوره. از اون یکیه خیلی بدم میاد.
==========
رفتم داروخونه بقيه پولمو چسب زخم داد. منم زدم تو دهنش تا بفهمه همه فقط زخم ندارن بعضيام اعصاب ندارن. الان هروقت ميرم داروخونه بقيه پولمو قرص اعصاب ميده.
==========
ﺍﯾﻦ فیلم خارجیا ﯾﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﺷﮑﺮ ﻣﯿﺮﯾﺰﻥ ﺗﻮ ﻗﻬﻮﻩ، ﺑﻌﺪ ﻧﯿﻢ ﺩﻭﺭ ﻣﯿﭽﺮﺧﻮﻧﻦ میزﺍﺭﻥ ﮐﻨﺎﺭ ﯾﻨﯽ ﮐﻪ ﭼﯽ؟ ﻣﻦ ﺻﺒﺤﺎ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻓﻘﻂ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻭﺟﺪﺍﻧﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﻧﻤﯿﺸﻪ.
==========
بعضی از شماره ها تو گوشیم نقش شبکه چهار تو تلویزیون رو دارن.
==========
داداش گودزیلای من ۶سالشه انقد مامانمو اذیت کرد مامانم عصبانی شد گفت : اگه بیام انقد میزنمت که به خر بگی داداشی. خب آخه مادر من به من چه آخه؟
==========
دخترا دو دسته اند: یا ازدواج میکنن یا کارشناسی ارشد میخونن.
==========
"آقا منو میگی" چیست؟ عبارتی برای شروع یه خالی بندی تپل.
==========
بیماری چشمی داریم به اسم "رتی نوزیس پیگمن تاریا". قشنگ معلومه دکتری که کشفش کرده خودش کور بوده مشتاش رو کوبیده به کیبورد فقط.
==========
هوا را از من بگیر، خنده‌ات را هم. پاشو گمشو بیرون. درم ببند.
==========
رفته رفته دارم از مرتضی پاشایی میترسم. هنوز داره آلبوم میده بیرون!
==========
تتلو تو یکی از آهنگهاش میگه "انقدر تز دارم، که تو کل افتاده شرکت بنز با من" رئیس بنز بفهمه تتلو یه همچین چیزی گفته میزنه تو خط تولید شامپو پرژک.
==========
صابر ابر میتونه اسمش رو : ابر(ص+1) بنویسه.
==========
اگه کارمندا تو خونه صبحانه بخورن و نیم ساعت دیرتر بیان سرکار بازدهیش خیلی بیشتر از اینه که تا ساعت یازده تو آبدارخونه اداره دنبالشون بگردیم.
==========
یه فامیل داریم انقدر پیره که یه مدته دسته جمعی ریش گذاشتیم و مشکی پوشیدیم بلکه بیفته تو رودرواسی بمیره.
==========
بیخودترین ﺗﺎﺑﻠﻮﯼ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻭ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺗﺎﺑﻠﻮی ﺧﻄﺮ ﺭﯾﺰﺵ ﮐﻮهه! ﺧﺐ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ کنیم؟! ﺭﺩ ﻧﺸﯿﻢ؟ ﺯﻭﺩ ﺭﺩ ﺷﯿﻢ؟ ﺁﺭﻭﻡ ﺑﺮﯾﻢ؟ اشهدمونو بخونیم؟ دعاکنیم نریزه؟ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﭼﻪ غلطی بکنیم؟!
==========
ﺻﺒﺢ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﺗﻨﺒﻠﯽ ﻧﮑﻨﯿﺪ. ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺑﯿﻨﺪﯾﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﮐﺎﺭ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ.
==========
تو خواص یونجه نوشته تقویت کننده اعصاب. حالا فهمیدم چرا الاغ ها اینقد نسبت به مسائل بی خیال و بی تفاوتن.
==========
يه جور ميگن پول ميخواى چيکار تنت سالم باشه، انگار همه پولدارا قطع نخاعن!
==========
یکی از مواقعی که مطمئن میشی تو دردسر افتادی زمانیه که مادر یا پدرت اسم کاملتو با کلی پسوند صدا میزنه . "آقای محمد خان" تشریف بیارین یه لحظه.

بالا