• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty

KingMKH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
COD Bazi Khooobieh Vali To Multiplayer Va Bazi Online Medal Of Honor Chize Digarist :)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من بالاخره United offencive رو گرفتم دو تا CD هستش میشه گفت از بازی ارجینالش هم بهتره !
کسایی که از خود بازی لذت بردن اینو از دست ندن!

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
دمتون گرم يكي به ما هم بگه اين بازي چي هست؟ به چه صورته؟ تو چه مايه هايي هست؟
مثل مدال افتخار هست؟ چجورياست؟
تشكر

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مستر پي هست تو بازار اين يونايتد آفنسيو؟
همين اضافه شونده كال آو ديوتي هست ديگه؟
پس چجوري دو تا سي ديه؟؟ نيازي به داشتن بازي اصلي و نصب اين روش هست يا نه؟ اين خودش مستقل نصب و اجرا ميشه؟‌ فكر كنم خود كال آو ديوتي و اضافه شوندش رو گذاشتن رو اين دو تاسي دي....

مستر iransw.com (يا شايدم ميسيز)
بابا بازي خداست اين تاپيكو نخوندي په ؟ بابا ايول دست خوش...... بخون ببين ما چه حالي كرديم شمام برو بگير حالشو ببر......آخرت بازيه بخدا! خيلي طراحي قشنگي داشت. مخصوصا بخش روسيهاش كه هنوزم پاش بيافته بازي ميكنم...

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
بله وارد بازار شده و بعضی ها با نام Call Of Duty2 می فروشن!! اما این فقط یک Expansion Pack هست و نیاز به بازی اولیه داره.(هر دو CD برای خود United Offensive هست)
همچنان خیلی قشنگه و البته به نظرم یکم هم سخت شده البته باید یه مقدار بازی کنم دوباره راه بیافتم! من اینقدر این بازی رو دوست دارم که وقتی برای امتحان کردن WineX روی لینوکس نصبش کردم دوباره رفتم تمومش کردم :D
و اما iransw.com: بله این بازی مانند Medal Of Honor هست و البته از نظر من بسیار زیبا تر ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اول تاپيك كه بحث شد(يادته علي آقا)
كه همون گروه مدال نوشتن و انجينش يكيه و ديگري اومد گفت همونا نيستن و يه شركت ديگس و .....
ولي اصولا همون مود مدال رو داره با كلي قابليت اضافه و گرافيك بالا!
واقعا بهترين گرافيك بازي هاي اكشن جنگ جهاني كه ديدم همين بود. اصلا از دوم و ... خوشم نيومد. خدائيش بازي جنگي مثل مدال حال ميده اينم كه اصلا خداست.
به كسايي كه اضافه شونده هاي مدال رو( Spearhead و Breakthrough)‌ بازي نكردن توصيه ميكنم قبل از COD اونارو بازي كنن. هم اونا خيلي خوبن هم COD. واقعن قشنگن همشون. البته هر دو اضافه شونده هاي مدال(مخصوصاBreakthrough) سخت تر شده اند. ولي بازم حال ميده.
آقا اين بازي ها آخرت قشنگن من نميدونم از دووم چي ميخوان اين ملت؟ اصلا قشنگ نيست فقط گرافيك. والبته فضاي ترسناك(اونم بواسطه خشونت! خون! مرده! زامبي! جك و جونور.....) اينم شد بازي؟

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم همينو ميگم فقط همون سبكشو من نميفهمم! :p
خدا رو شكر بروبچ بازيباز اينجان امروز. زيارت كرديم.
(بقول حاج مارمولك حالي بكنيما! :D )
بازي ترسناك كه گفتم فقطUndying

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
من كه اصلا Undying رو هيچ وقت بازي نكردم ولي بازم به نظر من Doom 3 بهترينه.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نظر من کسانی که COD رو دوست دارن حتما Medal of Honor و Return to castle wolfenstein رو هم دوست داشتن! این بازیها علاوه بر تیم سازنده مشابه در این موضوع هم مشترکن:

This product contains software technology licensed from Id Software ("Id Technology"). Id Technology © 1999-2000 Id Software, Inc.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ضمنا دارن COD 2 رو هم می سازن!(فکر کنم با موتور گرافیکی Doom3)

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس چجوري دو تا سي ديه؟؟ نيازي به داشتن بازي اصلي و نصب اين روش هست يا نه؟ اين خودش مستقل نصب و اجرا ميشه؟‌ فكر كنم خود كال آو ديوتي و اضافه شوندش رو گذاشتن رو اين دو تاسي دي....
منم تعجب کردم ولی دو تا CD هستش ضمنا مثل اینکه 3 تا Camping هست که من یکی و نصفش رو رفتم با این حساب بر خلاف حجمش باید خیلی کوتاه باشه!:(

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
:happy: اقا منم از بس تعريف اين بازي رو داديد امروز رفتم و خريدمش
بازي خيلي قشنگ و جالبيه
:lol: البته هموون مرحله اول ميخواستم تريپ مدال افتخار برم جلو بستنم به رگبار
ولي واقعا بازي قشنگيه...

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
خوب كاري كردي ولي اين بازي مثل اونا نيست كه بري جلو و بكشي !!!

iranisoft

Registered User
لایک‌ها
0
خوب كاري كردي ولي اين بازي مثل اونا نيست كه بري جلو و بكشي !!!
اقا دقيقا با حرفت موافقم... واقعا بازي جالب و قشنگيه . و بايد خيلي تاكتيكي عمل كنيم يجوري كه انگاري واقعا توي ميدون جنگ هستيم!!!

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسي Pay ميرم ميگيرمش. هر چند هنوز اكسپنشن پك هاي مدال رو تموم نكردم ولي اينم ميگيرم.
علي اقا ممنون. راست ميگي اينا همشون مال Id software هستن.
گرگ شب اگر واقعا بازي ترسناك و غافلگير كننده ميخواي Undying رو بازي كن. من از آبي كامپيوتر گرفتم. جاي ديگه سخت گير مياد. بايد آرشيو داشته باشن. اگرم خواستي من كپي بدم بهت ولي بازيش كن.
(كلا اين سليقه شخصي منه كه از بازي جك و جونوري خوشم نمياد! ;) در عوض اگر آدم باشه بكشي خوبه-قاتليم ديگه ذاتا :p - )

ei_baba_bi_khial

Registered User
لایک‌ها
20
متاسفانه توي اصفهان در مورد بازي ها و كلا در مورد نرم افزارهاي جديد فروشنده ها چند وقتي دير از خواب بيدار ميشن.در واقع يه مشت آدم شنگول! مشتري هاي اينا هستن و فروشنده هام فقط به فكر جيب خودشونن.
مثلا يه بازي جديد كه اومده رو ميپرسي ميگه نداريم...آقا ولش كن... يه چيز توپپ دارم بيا اينو ببر ...يه بازي عهد بوق ميذاره جلوت فكر ميكنه با خر طرفه!
يه چند تايي ام كه آرشيوشون به روز هستش به قيمت خون پدرشون محصولات جديد رو ميفروشن و وقتي در مورد علتش ازشون سوال ميكني ميگن اين پك از فلان شركت از تهران برامون مياد و اونا گرون ميدن و فلان و... در صورتي كه همش مال خودشونه.دروغ ميگن مث سگ! :eek: و بازم فكر ميكنن با خر طرفن! :hmm:
كلا اصفهان از لحاظ خدمات و فروش كامپيوتري خيلي درب و داغونه و بيشتر فروشگاها و شركتها داخل شهر پخشن و حتي يه مركز ...پاساژ يا مجتمع تجاري خريد لوازم و قطعات كامپيوتري وجود نداره(ولي تا بخواي فروشگاهها و پاساژهاي بزرگ فروش لباس وجود داره! :eek: ) حالا نميدونم بقيه شهرستاها هم همينطورن يا نه :rolleyes:

هههه...اين بود انشاي من در مورد :D ...آقا من با COD خيلي حال كردم.اين United Offensive رو حتما بايد بگيرم ;)
من از اين سبك بازي ها خيلي خوشم مياد.همونطور كه irgamer گفت wolfenstein هم چون يكم چاشني ترسناكي داشت خيلي عالي بود :) چه حالي ميداد اين بازي ها رو با صداي بلند اونم با يه هدفون توپ بازي ميكرديم...وااايي :p
هنوز يادمه توي cod نصفه شب يه دفه يه خمپاره كه كنارم!! ميخورد همه خونه از خواب بيدار ميشدن! :D :blink:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چطوري داش پژمان؟
آره داداش اون بي حسي هاي(!) بعد از خمپاره هاش اولين بار تو اين بازي مطرح شد كه آخرشم هست. آخرت ابداع!

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تمومش کردم اونقدر ها هم که فکر می کردم کوتاه نبود !
فقط می شه یه کلمه در موردش گفت عالی بود وسلام!

بالا