متاسفانه توي اصفهان در مورد بازي ها و كلا در مورد نرم افزارهاي جديد فروشنده ها چند وقتي دير از خواب بيدار ميشن.در واقع يه مشت آدم شنگول! مشتري هاي اينا هستن و فروشنده هام فقط به فكر جيب خودشونن.
مثلا يه بازي جديد كه اومده رو ميپرسي ميگه نداريم...آقا ولش كن... يه چيز توپپ دارم بيا اينو ببر ...يه بازي عهد بوق ميذاره جلوت فكر ميكنه با خر طرفه!
يه چند تايي ام كه آرشيوشون به روز هستش به قيمت خون پدرشون محصولات جديد رو ميفروشن و وقتي در مورد علتش ازشون سوال ميكني ميگن اين پك از فلان شركت از تهران برامون مياد و اونا گرون ميدن و فلان و... در صورتي كه همش مال خودشونه.دروغ ميگن مث سگ!

و بازم فكر ميكنن با خر طرفن! :hmm:
كلا اصفهان از لحاظ خدمات و فروش كامپيوتري خيلي درب و داغونه و بيشتر فروشگاها و شركتها داخل شهر پخشن و حتي يه مركز ...پاساژ يا مجتمع تجاري خريد لوازم و قطعات كامپيوتري وجود نداره(ولي تا بخواي فروشگاهها و پاساژهاي بزرگ فروش لباس وجود داره!

) حالا نميدونم بقيه شهرستاها هم همينطورن يا نه
هههه...اين بود انشاي من در مورد

...آقا من با COD خيلي حال كردم.اين United Offensive رو حتما بايد بگيرم
من از اين سبك بازي ها خيلي خوشم مياد.همونطور كه irgamer گفت wolfenstein هم چون يكم چاشني ترسناكي داشت خيلي عالي بود

چه حالي ميداد اين بازي ها رو با صداي بلند اونم با يه هدفون توپ بازي ميكرديم...وااايي

هنوز يادمه توي cod نصفه شب يه دفه يه خمپاره كه كنارم!! ميخورد همه خونه از خواب بيدار ميشدن!

:blink: