• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لعنت به این شانس:hmm:

ویدیچ گل به خودی زد کلارک اخراج شد:hmm: امتیاز منفی!

البته سوپر گل به خودی که 3 بار به تصویر کشیده شد!!! :lol: :D
///

نیوکاسل فقط زد حال زد به ما وگرنه همه چیز خوب داشت پیش می رفت و دایر هم با پاس گلی که داد جواب اعتماد مربی رو داد تا حدودی! :دی
ببینیم شاهزاده پولدی چی داره برامون! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جواد توجه کردی هر دومون 36 امتیاز آوردیم؟؟؟!!! با این تفاوت که در واقع 37 امتیاز دارم! :دی هر دومون 3 بازیکن دیگه داریم که فردا بازی دارن!!! رقابت بسیار نزدیکی داریم آقا!

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
درود
فرزاد@ لذتی که در گذشت است در انتقام نیست. :دی

شوخی کردم داداش.ولی میدونی هفته های آینده تیم های دیگه رو میبرم میام با هم بریم صدر.فعلا این هفته که با دشمن فرضی بازی دارم.ببینیم چی میشه...

فری خان مربی تیم سوم هفته ی اول ما , شخصا فکر میکنم ایشون تواناییش رو در کوچینگ نشون داده و باقیش بر عهده ی عملکرد بازیکنا در زمین بازیه...

مرسی آقا مسعود از آنالیز خوبتون.فعلا که عملکرد بازیکنا چنگی به دل نمیزنه.البته هنوز بازی هست.ببینیم فردا چی میشه.
27 امتیاز از 6 تا بازیکن اصلا خوب نیست.
به امید درخشش سوارز

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
آقا تبانی کردن --- ما جایگاهمون این نیست --- اصلا من دیگه این فوتبال رو نمی خوام --- این لیگ رو نمی خوام -- به خدا نمی خوام
cry222.gif

پ.ن:
126fs2277341.gif

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههههههه

جان تری مصدوم رو تعویض کرده بودم دیشب ولی دکمه تائید رو نزده بودم :(

ون پرسی رو هم که گذاشته بودم رو نیمکت گراهام رو بازی داده بودم....هر دوشون گل زدن ولی خب امتیازی از ون پرسی به ما نرسید!

علی جان تعویض تری با فن پرسی برای شما محتمله ( امروز یه سرکی به بقیه تیما کشیدم این نکته رو دیدم :D )

جوادیون همه جا پارتی دارن :دی

:دی
الان دیدم من چه اومدم بالا :دی
امیدوارم فردا سقوط نکنم :D

تازه می خواستم بیام اینجا بگم از کاپیتان شانس نیاوردم هرکی رو می گذارم کمترین امتیاز ممکنه رو می یاره :(

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان

الان دیدم من چه اومدم بالا :دی
امیدوارم فردا سقوط نکنم :D

تازه می خواستم بیام اینجا بگم از کاپیتان شانس نیاوردم هرکی رو می گذارم کمترین امتیاز ممکنه رو می یاره :(

درود بر جواد عزیز

اول تبریک بابت برد یووه , به نظر میرسه کار چندان سختی برای رسیدن به 29مین اسکودتو ( چی ؟! 31می؟؟!! بی خیال :دی ) در پیش نداشته باشین...

آقا این آسو اکوتو به تو و جواد حال داد دیگه , شانس آوردیم تاتنهام گل خورد 4 امتیاز پرید!

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
درود بر جواد عزیز

اول تبریک بابت برد یووه , به نظر میرسه کار چندان سختی برای رسیدن به 29مین اسکودتو ( چی ؟! 31می؟؟!! بی خیال :دی ) در پیش نداشته باشین...

آقا این آسو اکوتو به تو و جواد حال داد دیگه , شانس آوردیم تاتنهام گل خورد 4 امتیاز پرید!

مرسی :happy:
همون 31 درستشه :دی

بله اتفاقا بد موقعی هم گل خورد در وقت های تلف شده بازی :D
خرید جدید رو هم بازیش رو دیدم واقعا با بدشانسی رو به رو شد و توپش به تیرک خورد :(

البته بازی های فردا هم واقعا برایم حساس هستند در بازی رو در رو با علی بازی دارم که با خوش شانسی ( مصدومیت جان تری ) یک تعویض اتوماتیک برایش کنار گذاشته شده و ون پرسی با امتیاز 9 به تیمش اضافه خواهد شد :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مرسی :happy:
همون 31 درستشه :دی

بله اتفاقا بد موقعی هم گل خورد در وقت های تلف شده بازی :D
خرید جدید رو هم بازیش رو دیدم واقعا با بدشانسی رو به رو شد و توپش به تیرک خورد :(

البته بازی های فردا هم واقعا برایم حساس هستند در بازی رو در رو با علی بازی دارم که با خوش شانسی ( مصدومیت جان تری ) یک تعویض اتوماتیک برایش کنار گذاشته شده و ون پرسی با امتیاز 9 به تیمش اضافه خواهد شد :دی

من قوانین رو با دقت نخوندم , بازیکنی بازی نکنه ذخیره با بالاترین امتیاز جاش میاد ؟ من در ذهنیت خودم فکر می کردم اولویت با دخیره ی هم پستش باشه... روی کاغذ شانس شما خیلی بیشتره مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی رخ بده

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
من قوانین رو با دقت نخوندم , بازیکنی بازی نکنه ذخیره با بالاترین امتیاز جاش میاد ؟ من در ذهنیت خودم فکر می کردم اولویت با دخیره ی هم پستش باشه... روی کاغذ شانس شما خیلی بیشتره مگر اینکه اتفاق عجیب و غریبی رخ بده

نه بازیکن های تعویضی هم خودمون باید در نیمکت بچینیم و به ترتیب از چپ ( بعد از گلر ) به بازی می آیند و حتی اگه امتیاز منفی هم گرفته باشند از امتیاز تیم کم می شود :D

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
نه بازیکن های تعویضی هم خودمون باید در نیمکت بچینیم و به ترتیب از چپ ( بعد از گلر ) به بازی می آیند و حتی اگه امتیاز منفی هم گرفته باشند از امتیاز تیم کم می شود :D

عجب! پس این گونه است...

من از بس نیمکت نشینام درب و داغونن فرقی به حالم نداره :D

در هر صورت مرسی که روشنم کردی ;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد توجه کردی هر دومون 36 امتیاز آوردیم؟؟؟!!! با این تفاوت که در واقع 37 امتیاز دارم! :دی هر دومون 3 بازیکن دیگه داریم که فردا بازی دارن!!! رقابت بسیار نزدیکی داریم آقا!
توجه کردم ! :دی البته بونوس اکوتو رو ندیدی من شدم 39! این بی وجدان ها باید یه یک هم به چک میدادن که دوبل میشد.
لمپارد چی شده فقط 4 مین!
اون چیزی که تو فکرمه اینه که : اگه امیر رو بزنم تو هد تو هد خیلی خوبه :دی ولی بعید میدونم مگه سیلوا حرکت بزنه. حالم بد میشه که بخواهم منتظر مانچینی و تفکراتش باشم.

يعني زهرمار بالاتر از اين نيست كه بايد منتظر درخشش سيتي باشم... :grrr:
این تیم منو بدبخت کرد پارسال. اخرشم به یه ترکیب ثابت نرسید!
هفته ی دوم با بازی سوانسی و وستهم آغاز شده...

صدرنشین 65 امتیازی ما نولان رو جایگزین سانگ کرد, در مورد این انتخاب صبر می کنیم تا زمان قضاوت کنه... پتر چک کماکان مورد اعتماد مربی هست و بازوبند رو بر دست بسته باید دید بعد از آتش بازی کلاغ ها در استمفوردبریج هفته های آینده هم چک کاپیتان خواهد بود؟!
در مورد کاپتان چک باید بگم واقعیتش هر دو بار ریسک (ریکس :دی) کردم و جواب داد ولی دیگه تو ریسک کردن هتریک نمیکنم.

نولان بازیکن خوبیه. امسال که گذشت نبود ولی سال قبلترش برام خیلی امتیاز اورد و ازش خوشم میاد. هفته قبل اشتباه کردم که ردش کردم. این هفته هم هیچی شد ولی بازیهاش چند تایی پشت هم با تیمهای هم سطح هست احتمال جواب بودنش هست :دی

اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههههههه

جان تری مصدوم رو تعویض کرده بودم دیشب ولی دکمه تائید رو نزده بودم :(

ون پرسی رو هم که گذاشته بودم رو نیمکت گراهام رو بازی داده بودم....هر دوشون گل زدن ولی خب امتیازی از ون پرسی به ما نرسید!
فن میاد تو علی.
ببین اگر تیمت رو با سه دفاع چیده بودی الان فن رو به جای تری نمیاورد . چون تعداد دفاع هات میشد 2 که قبول نیست ولی چون با خروج تری بازم سه تا دفاع میمونه تو زمین پس مشکلی نیست و اولویت ها رعایت میشه که فن اولویت اوله.
و در ضمن این امتیازا خوردن نداره :دی
پ.ن: جواد حواست باشه علی تو باند ماست ها :دی اشتباهی نزنیش.
----------------------

شک ندارم لیور پول یه باخت دیگه میاره ولی راضیم همه بازیها 0-0 بشه :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی جان تعویض تری با فن پرسی برای شما محتمله ( امروز یه سرکی به بقیه تیما کشیدم این نکته رو دیدم :D )

فن میاد تو علی.
ببین اگر تیمت رو با سه دفاع چیده بودی الان فن رو به جای تری نمیاورد . چون تعداد دفاع هات میشد 2 که قبول نیست ولی چون با خروج تری بازم سه تا دفاع میمونه تو زمین پس مشکلی نیست و اولویت ها رعایت میشه که فن اولویت اوله.
و در ضمن این امتیازا خوردن نداره :دی
پ.ن: جواد حواست باشه علی تو باند ماست ها :دی اشتباهی نزنیش.
----------------------

برای هفته دوم که نمیاد داخل...برای هفته سوم میاد...که اونم وقتی خودم میتونم تعویض کنم چه فایده؟؟

اگه برای هفته دوم هم بیاد که تا الان که دیدم نیومده...باز وقتی منچستر بازیش رو کرده تموم شده چه فایده؟ امتیازش رو که نمیده به من...10 امتیاز گرفت این فن!!!!

تا الان که هفته دوم هنوز تری تو زمینه...

برای هفته سوم هم که خودم تری رو تعویض کردم...

الان میشه رونی مصدوم رو ترانسفر کرد؟ :دی

تری وضعیت مصدومیتش چطوریه؟ :p برم تو کلوپ چلسی ببینم :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
لعنت

زامورا 9 امتیاز گرفته اونوقت من این سیسه احمقو گذاشتم تو زمین:hmm:

این تیم تا بخواد تیم بشه حداقل سه هفته دیگه زمان میبره:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099

برای هفته دوم که نمیاد داخل...برای هفته سوم میاد...که اونم وقتی خودم میتونم تعویض کنم چه فایده؟؟

اگه برای هفته دوم هم بیاد که تا الان که دیدم نیومده...باز وقتی منچستر بازیش رو کرده تموم شده چه فایده؟ امتیازش رو که نمیده به من...10 امتیاز گرفت این فن!!!!

آقا عجله نکن! بازی ها که تموم شه قبل از بسته شدن پرونده ی هفته دوم میاد و 9 امتیاز رو بر بدن می زنی

بالا