جواد توجه کردی هر دومون 36 امتیاز آوردیم؟؟؟!!! با این تفاوت که در واقع 37 امتیاز دارم! :دی هر دومون 3 بازیکن دیگه داریم که فردا بازی دارن!!! رقابت بسیار نزدیکی داریم آقا!
توجه کردم ! :دی البته بونوس اکوتو رو ندیدی من شدم 39! این بی وجدان ها باید یه یک هم به چک میدادن که دوبل میشد.
لمپارد چی شده فقط 4 مین!
اون چیزی که تو فکرمه اینه که : اگه امیر رو بزنم تو هد تو هد خیلی خوبه :دی ولی بعید میدونم مگه سیلوا حرکت بزنه. حالم بد میشه که بخواهم منتظر مانچینی و تفکراتش باشم.
يعني زهرمار بالاتر از اين نيست كه بايد منتظر درخشش سيتي باشم... :grrr:
این تیم منو بدبخت کرد پارسال. اخرشم به یه ترکیب ثابت نرسید!
هفته ی دوم با بازی سوانسی و وستهم آغاز شده...
صدرنشین 65 امتیازی ما نولان رو جایگزین سانگ کرد, در مورد این انتخاب صبر می کنیم تا زمان قضاوت کنه... پتر چک کماکان مورد اعتماد مربی هست و بازوبند رو بر دست بسته باید دید بعد از آتش بازی کلاغ ها در استمفوردبریج هفته های آینده هم چک کاپیتان خواهد بود؟!
در مورد کاپتان چک باید بگم واقعیتش هر دو بار ریسک (ریکس :دی) کردم و جواب داد ولی دیگه تو ریسک کردن هتریک نمیکنم.
نولان بازیکن خوبیه. امسال که گذشت نبود ولی سال قبلترش برام خیلی امتیاز اورد و ازش خوشم میاد. هفته قبل اشتباه کردم که ردش کردم. این هفته هم هیچی شد ولی بازیهاش چند تایی پشت هم با تیمهای هم سطح هست احتمال جواب بودنش هست :دی
اعصابم خوردههههههههههههههههههههههههههههههههه
جان تری مصدوم رو تعویض کرده بودم دیشب ولی دکمه تائید رو نزده بودم
ون پرسی رو هم که گذاشته بودم رو نیمکت گراهام رو بازی داده بودم....هر دوشون گل زدن ولی خب امتیازی از ون پرسی به ما نرسید!
فن میاد تو علی.
ببین اگر تیمت رو با سه دفاع چیده بودی الان فن رو به جای تری نمیاورد . چون تعداد دفاع هات میشد 2 که قبول نیست ولی چون با خروج تری بازم سه تا دفاع میمونه تو زمین پس مشکلی نیست و اولویت ها رعایت میشه که فن اولویت اوله.
و در ضمن این امتیازا خوردن نداره :دی
پ.ن: جواد حواست باشه علی تو باند ماست ها :دی اشتباهی نزنیش.
----------------------
شک ندارم لیور پول یه باخت دیگه میاره ولی راضیم همه بازیها 0-0 بشه :دی