• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

isf

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام

بنده با دانلود بعضی از لینکها توسط فایلگیر مشکل دارم و پیام "اتصال به سرور مبداء میزبان فایل ..." ظاهر میشه و همینطور زیر هم ادامه پیدا میکنه و نتیجه ای هم نمیده
مثلا لینک زیر رو خودتون تست کنید میبینید که دانلود نمیشه در حالی که فایل وجود داره
http://filecloud.io/2gcbnpfk
من فکر میکنم یه ارتباطی به ف ی ل ت ر ی ن گ داشته باشه
لطفا چک کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
این لینکی دادین رو الان تست کردم و بدون هیچ مشکلی مستقیم شد:
http://fs2.filegir.com/admin/ants-dove.rar
احتمالا در اون تایمی که شما تست کردید لینک از مبداء در دسترس نبوده و خود سایت filecloud مشکل داشته.
با هر لینک دیگه ای هم که مشکل دارید حتما برام ارسال کنید تا بررسی کنم.
با سپاس

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
با سلام.استارتر عزیز من اکانتم رو شارژ کردم ولی با کمال تعجب در زمان تبدیل های kingfiles باید کد وارد کنم؟ آخه چرا؟ مگه اکانت هاتون پرمیام نیست؟؟؟؟؟ :general710:سرعت دانلود هم خیلی پایینه (دانلود از سرور های ترا فایل به عنوان مثال)
واقعا حالم گرفته شد از راپید پارس هزینه بیشتر میدم بعد اینطوریم هست خوب دیگه چه کاریه پول بدم اکانت بخرم:general405:

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
با سلام.استارتر عزیز من اکانتم رو شارژ کردم ولی با کمال تعجب در زمان تبدیل های kingfiles باید کد وارد کنم؟ آخه چرا؟ مگه اکانت هاتون پرمیام نیست؟؟؟؟؟ :general710:سرعت دانلود هم خیلی پایینه (دانلود از سرور های ترا فایل به عنوان مثال)
واقعا حالم گرفته شد از راپید پارس هزینه بیشتر میدم بعد اینطوریم هست خوب دیگه چه کاریه پول بدم اکانت بخرم:general405:
سلام
علتش این هست که kingfiles بصورت فری (یعنی بدون اکانت پریمیوم) در فایل گیر ساپورت میشه.
سایتهایی که در صفحه اصلی فایل گیر لوگوشون قرار داده شده بصورت پریمیوم و بدون محدودیت ساپورت میشن.
بقیه هاست ها بصورت فری ساپورت میشن و هر کدوم از اون سایتها برای خودشون محدودیت های مختلفی برای دانلود در حالت فری دارند که همون محدودیت ها برای دانلود از اون سایتها در فایل گیر هم منعکس میشه.
در مورد سرعت دانلود از ترافایل فرمودید، عرض کنم که کلا در مورد سرعت انتقال یک قاعده کلی وجود داره که: سرعت انتقال فایل به فایل گیر یا همون سرعت مستقیم شدن لینک، به سرعت سرور مبداء میزبان اون فایل بستگی داره. همین ترافایل برای خودش سرورهای متعددی داره، در بعضی زمانها سرعت بعضی سرورهاش پایین هست، این دست ما نیست، دست خود مسئولین ترافایل هست که وضعیت سرورهاشون رو چک کنند و مشکلاتش رو رفع کنند، وقتی که شما فایلی رو می خواهید دانلود کنید، اگر اون فایل در سروری قرار داشته باشه که اون سرور وضعیت نامناسبی از لحاظ سرعت داره، دیگه شما در هر جای این کره خاکی که باشید نمی تونید در اون لحظه اون فایل رو با سرعت مناسب دریافت کنید.
شما می تونید از طرف فایل گیر خیالتون راحت باشه، برای سایتهایی که بصورت پریمیوم ساپورت میشن، فایل گیر با تمام سرعتی که سرور مبداء میزبان فایل کشش داشته باشه، فایل رو دریافت می کنه.

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
سلام دوست عزیز
چرا انقدر سرعت پایین اومده الان سرعت تو مدیا فایر450 -60 کیلوبیت هست !!
تا حالا انقدر پایین نبود !
مرسی

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
من از همون اویل که سایت افتتاح کردید دارم خرید میکنم بیشتر لینک با شما مستقیم میکنم:general601:
ولی الان همونطور دوستان گفتن جدیدا سرعت کمی کند شده کمی ضریب بالا ببرید :general707::general711:

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
درخصوص سرعت دانلود توی صفحه قبل همین تاپیک توضیح دادم لطفا نگاه کنید.
مطمئن باشید مشکل از سرویس دهنده اینترنتتون هست، همین الان لینکهای فایل گیر با سرعت بالای 40 مگابایت بر ثانیه قابل دانلود هستند.
هیچ کندی از طرف فایل گیر نیست و می بایست از سرویس دهنده اینترنتتون پاسخ بخواهید که چرا سرعتتون رو برای دانلود از فایل گیر محدود کردند.

m343

Registered User
لایک‌ها
356
به نظر بنده سرعت تغییری نداره همین الان چندگیگ رو دانلوده و مثل پی سی دانلود که سرور عالیی داره دانلود میشه (هردو 174 کیلوبایت)

inkor

Registered User
لایک‌ها
61
filegir واقعا سایت عالی هست
دوستان قدر این سایت رو بدونین
من بالای 100 هزار تومان از این سایت اکانت گرفتم فوق العادست
من خیلی از این سایت راضیم
از مدیریت محترم هم متشکرم

Last edited:

Alireza0119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
بسیاااررر سیستم عااالی ای هستش !!! خیلی ازش خووشم اوومد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام
علتش این هست که kingfiles بصورت فری (یعنی بدون اکانت پریمیوم) در فایل گیر ساپورت میشه.
سایتهایی که در صفحه اصلی فایل گیر لوگوشون قرار داده شده بصورت پریمیوم و بدون محدودیت ساپورت میشن.
بقیه هاست ها بصورت فری ساپورت میشن و هر کدوم از اون سایتها برای خودشون محدودیت های مختلفی برای دانلود در حالت فری دارند که همون محدودیت ها برای دانلود از اون سایتها در فایل گیر هم منعکس میشه.
در مورد سرعت دانلود از ترافایل فرمودید، عرض کنم که کلا در مورد سرعت انتقال یک قاعده کلی وجود داره که: سرعت انتقال فایل به فایل گیر یا همون سرعت مستقیم شدن لینک، به سرعت سرور مبداء میزبان اون فایل بستگی داره. همین ترافایل برای خودش سرورهای متعددی داره، در بعضی زمانها سرعت بعضی سرورهاش پایین هست، این دست ما نیست، دست خود مسئولین ترافایل هست که وضعیت سرورهاشون رو چک کنند و مشکلاتش رو رفع کنند، وقتی که شما فایلی رو می خواهید دانلود کنید، اگر اون فایل در سروری قرار داشته باشه که اون سرور وضعیت نامناسبی از لحاظ سرعت داره، دیگه شما در هر جای این کره خاکی که باشید نمی تونید در اون لحظه اون فایل رو با سرعت مناسب دریافت کنید.
شما می تونید از طرف فایل گیر خیالتون راحت باشه، برای سایتهایی که بصورت پریمیوم ساپورت میشن، فایل گیر با تمام سرعتی که سرور مبداء میزبان فایل کشش داشته باشه، فایل رو دریافت می کنه.
خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط کاشکه پرمیوم KINGFILES هم اضافه میکردید با این حال من دوباره 67 گیگ برای همین کینگ شارژ کردم امیدوارم سایت به خوبی پیش بره در آینده بازم خرید ترافیک کنم :p

Last edited:

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط کاشکه پرمیوم KINGFILES هم اضافه میکردید با این حال من دوباره 100 گیگ برای همین کینگ شارژ کردم امیدوارم سایت به خوبی پیش بره در آینده بازم خرید ترافیک کنم :p
خواهش می کنم
متاسفانه سایت kingfiles فعلا که متقاضی آنچنانی در فایل گیر نداره که اکانت پریمیومش رو بخریم.

nima6933

Registered User
لایک‌ها
13
آخه چرا سرعتش اینقدر پایین اومده؟ اوایل خیلی خوب بود ولی الان افتضاح شده؟
این جوری باشه من دیگه تمدید نمیکنم.
چند روز پیش یه فایل 1.2 گیگابایتی رو تو 6-7 ساعت تونستم دانلود کنم.ولی قبلآ یکی دو ساعت بیشتر طول نمیکشید.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
آخه چرا سرعتش اینقدر پایین اومده؟ اوایل خیلی خوب بود ولی الان افتضاح شده؟
این جوری باشه من دیگه تمدید نمیکنم.
چند روز پیش یه فایل 1.2 گیگابایتی رو تو 6-7 ساعت تونستم دانلود کنم.ولی قبلآ یکی دو ساعت بیشتر طول نمیکشید.
سلام
چند پست بالاتر این توضیح رو داده بودم:
درخصوص سرعت دانلود توی صفحه قبل همین تاپیک توضیح دادم لطفا نگاه کنید.
مطمئن باشید مشکل از سرویس دهنده اینترنتتون هست، همین الان لینکهای فایل گیر با سرعت بالای 40 مگابایت بر ثانیه قابل دانلود هستند.
هیچ کندی از طرف فایل گیر نیست و می بایست از سرویس دهنده اینترنتتون پاسخ بخواهید که چرا سرعتتون رو برای دانلود از فایل گیر محدود کردند.

MoReS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
در صورت امکان سایت flyfiles.net رو هم به هاست های پشتیبانی شدتون اضافه کنید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
درود
در صورت امکان سایت flyfiles.net رو هم به هاست های پشتیبانی شدتون اضافه کنید
سلام
سایت ضعیفی هست، با جستجو هیچ لینک سالمی ازش پیدا نکردم.
یک نمونه لینکش رو برام بفرستید تا امکان ساپورتش رو بررسی کنم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عزیز 4 گیگ فایلهای ناقص هواوی منو برگشت نزدیا!!!ناقص بودن
ایمیل هم دادم!
وارد شده با نام کاربری ham!d

blue-panther

Registered User
لایک‌ها
284
سلام من امروز عضو شدم برای تست و یک فایل 500 مگی رو در 15 ثانیه مستقیم کرد و با سرعت 23 مگایبات در ثانیه دانلود کردم!!!!!!!
و الان 30 گیگ شارژ کردم.. برای تست بیشتر و دراز مدت.. امیدوارم همچنان همیشه عالی باشه سرویستون.. و مشتری دراز مدت بشم..
مطمئنا اگر مشکلی هم باشه در همین تاپیک اعلام میکنم موفق باشید

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
بالا