با سلام.استارتر عزیز من اکانتم رو شارژ کردم ولی با کمال تعجب در زمان تبدیل های kingfiles باید کد وارد کنم؟ آخه چرا؟ مگه اکانت هاتون پرمیام نیست؟؟؟؟؟ :general710:سرعت دانلود هم خیلی پایینه (دانلود از سرور های ترا فایل به عنوان مثال)
واقعا حالم گرفته شد از راپید پارس هزینه بیشتر میدم بعد اینطوریم هست خوب دیگه چه کاریه پول بدم اکانت بخرم:general405:
سلام
علتش این هست که kingfiles بصورت فری (یعنی بدون اکانت پریمیوم) در فایل گیر ساپورت میشه.
سایتهایی که در صفحه اصلی فایل گیر لوگوشون قرار داده شده بصورت پریمیوم و بدون محدودیت ساپورت میشن.
بقیه هاست ها بصورت فری ساپورت میشن و هر کدوم از اون سایتها برای خودشون محدودیت های مختلفی برای دانلود در حالت فری دارند که همون محدودیت ها برای دانلود از اون سایتها در فایل گیر هم منعکس میشه.
در مورد سرعت دانلود از ترافایل فرمودید، عرض کنم که کلا در مورد سرعت انتقال یک قاعده کلی وجود داره که: سرعت انتقال فایل به فایل گیر یا همون سرعت مستقیم شدن لینک، به سرعت سرور مبداء میزبان اون فایل بستگی داره. همین ترافایل برای خودش سرورهای متعددی داره، در بعضی زمانها سرعت بعضی سرورهاش پایین هست، این دست ما نیست، دست خود مسئولین ترافایل هست که وضعیت سرورهاشون رو چک کنند و مشکلاتش رو رفع کنند، وقتی که شما فایلی رو می خواهید دانلود کنید، اگر اون فایل در سروری قرار داشته باشه که اون سرور وضعیت نامناسبی از لحاظ سرعت داره، دیگه شما در هر جای این کره خاکی که باشید نمی تونید در اون لحظه اون فایل رو با سرعت مناسب دریافت کنید.
شما می تونید از طرف فایل گیر خیالتون راحت باشه، برای سایتهایی که بصورت پریمیوم ساپورت میشن، فایل گیر با تمام سرعتی که سرور مبداء میزبان فایل کشش داشته باشه، فایل رو دریافت می کنه.