• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید گوشی رو از کجا آوردید؟؟

Zoup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farbod_123 :
ببخشید گوشی رو از کجا آوردید؟؟

فکر میکنم کاملا خارج از موضوع باشد ولی ;
من گوشی رو در امریکا خریدم و روی شبکه Cingular قفل شده ، متاسفانه شارژر ۱۱۰ ولت است .

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از Zoup :
فکر میکنم کاملا خارج از موضوع باشد ولی ;
من گوشی رو در امریکا خریدم و روی شبکه Cingular قفل شده ، متاسفانه شارژر گوشی رو جا گذاشتم .
:blink: :blink: :blink:

virgile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز داشتم با برنامه P2KTools ور میرفتم با گوشی یک لحظه دیدم منو مسیج و پخش فیلم گوشی غیب شده ؟! مستر ریست هم کردم فایده نداشت . یکی به من بگه چیکار کنم . خیلی فوریه ؟؟ مرسی :(

Zoup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 > شارژر این گوشی خیلی راحت در هر فروشگاهی پیدا میشه .
۲ > با حدود ۲۰ هزار تومان هزینه میشه قفل گوشی روی شبکه رو غیر فعال کرد .

این جواب رو برای کسانی که مانند من به دنبال جواب روی Google میگردند مینویسم ، تا مجبور نباشن مطلب جدید پست کنند و بدتر از اون ، جواب احمقانه دریافت کنند :)
قدرت و فرهنگ یک Community از رفتار اعضا گروه شناخته میشه :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما اگه یه سرچ می کردین همین فروم رو نه مجبور بودین پست جدید بدین، نه خودتون رو تو زحمت گوگل کردن موضوع بندازید که همونم زحمتی نداره والا!

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ای داد ای بی دادوی تری گرفتمم نمی تونم با سر ی نرم افزار های P2k کانکتش کنم
آخه میخوام روش تم بریزم
با نرم افزار چرت و مزخرف خودش کانکت می شه ها
جدیترین درایور ها رو هم گرفتم
20h963q.jpg

گوشی هم با یو اس بی کامپیوتر شارژ می شه
اما با P2k کانکت نمی شه
من میخوام تم بریزم
شمنا گوشی من وی تری ساده است نه وی تری آی
همه صفحات قبلی رو هم خوندم دقت کنید تو چندتاش پست هم دادم

Zoup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما سرچ کردم که Topic جدید باز کردم ، در ضمن شما هم اگر سرچ بفرمایید متوجه میشید چنین تاپیکی در مورد همین محصول قبلا باز شده بوده و بی جواب مانده بوده . البته بر خلاف این پست ، جواب بی ربطی ندیدم .

m_maziyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطف ميكنيد جواب بديد من روز 5 شنبه. 12 مرداد . از طبقه 6 علاء الدين گوشي moto v3i خريدم باهاش ور رفتم ولن نه در حدي كه به pc , وصلش كنم روز جمعه كه از خونمون (سعادت آباد) حركت كردم به سمت منيريه بعد از يك تماس تلفني نوشت no accses تا همين امروز master reset , master clear هم انجام دادم ولي فرقي نكرد به نظر شما آيا اشكال از register (با توجه به اين كه 2 روز آنتن داد )يا نرم افزاري خواهشمندم كمك كنيد

GreenWordz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man ye moshkeli daram omidavaram betunid komakam konid
serial number v3 ro chetor mishe avaz kard
mamnoon misham age komakam konid

amertad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام خسته نباشین
من یه وی تری معمولی دارم و امروز توی فایل هاش داخل فولدر system رفتم و فایل mma_ucp را که از توی یه اسکین که از توی سایت موتوکس بر داشته بودمو جایگزین فایل روی گوشی کردم و بعدش ریست کردم ولی گوشیم روشن نمیشه یعنی لوگوی موتو مییاد ولی هیچ کلیدی کار نمیکنه دیگه توی p2k man هم connect نمیشه تو رو خدا اگه میدونیین بگین باید چیکار کنم.
مرسی

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از m_maziyar :
سلام لطف ميكنيد جواب بديد من روز 5 شنبه. 12 مرداد . از طبقه 6 علاء الدين گوشي moto v3i خريدم باهاش ور رفتم ولن نه در حدي كه به pc , وصلش كنم روز جمعه كه از خونمون (سعادت آباد) حركت كردم به سمت منيريه بعد از يك تماس تلفني نوشت no accses تا همين امروز master reset , master clear هم انجام دادم ولي فرقي نكرد به نظر شما آيا اشكال از register (با توجه به اين كه 2 روز آنتن داد )يا نرم افزاري خواهشمندم كمك كنيد

احتمالا مشکل شما سیم کارت بوده

amir83t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فایل http://www.planetmotox.net/download...A_G_0E_V3_01_0AR_SE8670MXXM4129_1FF_MOTOX.rar
رو ابتدا با برنامه وین رار باز کنید و با
نرم افزار RSD Lite 2.7 که می تونید از اینجا بگیرید
http://www.drmoto.net/files/RSD_LITE_2_7.rar
بریزید رو گوشی همه چی حل می شه
دوست عزیز میشه برای گوشی موتورولا مدلL7هم برنامه اش(فلش)رادر اینجا قرار دهیداز شما دوست عزیز خواهش می کنم جوابم را زودتر بدهید.

se_k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در باره ,چطوري از كامپيوتر توش چيزي كه مي خوام بريزم؟v3i

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
من v3i رو فلش كردم گوشيم ديگه بالا نمياد فقط تا صفحه موتو مياد دوباره خاموش ميشه براي يكي از دوستان اين مشكل پيش امد حلش كرد تورو خدا بگين چيكار بايد بكنم.اگه كسي مشكل مثل من براش پيش امد و حلش كرد به منم بگه:(

cocain

Registered User
لایک‌ها
129
:lol: سلام
از cesootعزيز و mozaso0جان تشكر كنم براي راهنماييهاي خوبشون:lol:
بوت 8,26 رو با rsd نصب كردم موتو بالا نيومد:wacko: بعد به طور اتفاقي بوت 8,23 رو نصب كردم
موتو روشن شد :eek: :D :lol:
بازم ممنون اين برنامه rsd عالي بود:lol: :lol: :lol: :blush:

تورو خدا بگو چيكاركردي مرحله به مرحله منم انجام بدم دارم دق ميكنم:( گوشي من v3i itunse

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به دوستان عزیزم
من هم برادرم یک v3i خریدم و از این به بعد باز هم باید به فروم موتورولا سر بزنم و مزاحم دوستان بشم
چند تا مورد در v3i نظرم رو جلب کرد که با اینکه در v3 معمولی که مموری نداشت خیلی بدرد می خورد
ولی درv3i که مموری داره به کل حذف شده :eek:

بالا