• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از CP-YOU :
سلام دوستان من یه هفته اس که v3i گرفتم . می خواستم ایکس بگیم اما ظرافت آی گولم زد آخرش
گوشی خوبیه امااااااااااااا

1-چرا با 1.2 مگاپیکسل عکساش انقدر افتضاحه ؟ :( کاریش میشه کرد ؟ البته وقتي نور كم باشه ( شب تو اتاق ) عكساش مات ميشه و كلا در مقابل 6111 پدرم که 1 مگی هست اصلا عکسها و فیلمهای خوبی نمی گیره

2- واقعا با p2k ميشه صدای اسپیکر رو زیاد کرد یا نه ؟

3- اینکه من فیفا 2006 رو ریختم رو ی گشوی و اینستال کردم و اجرا شد اما
الف ) صفحه بازیش از صفحه ال سی دی گوشی بزرگتره جوری که من قسمتی از نوشته ها رو نمی تونم ببینم
ب ) وقتی همه مراحل رو طی می کنم و استادیوم رو هم اوکی ی کنم که وارده بازی بشم یه نوشته ای پایین می آد که من کامل نمی بینمش و نمی تونم بخونمش تبعا و نمی تونم وارد بازی بشم . نوشته یه چیزی رو press كنم و لي من نمي تونم بخونم ببینم چی نوشته . این بازی جویستیک می خواد ؟ :blink:

4- موقع فيلمبرداري باهاش وقتي از يك نقطه ميرم به يه نقطه دیگه حتی با با کمترین سرعت هم که برم بازم توی تصویر کشیدگی ایجاد میشه و تصویر بهم میریزه . البته توی ال سی دی موقع ضبط اینو نشون نمیده اما موقع پخش معلم میشه . شما با این مورد برخورد کردید ؟

و سوال آخر میشه بفرمایید flex چی هست ؟

مرسی

این تاپیک چرا انقدر فعاله ؟
من خودم سوال می پرسم خودم جواب خودمو میدم . از خودم تشکر می کنم و ...

کسی اینورا نمی آد ؟

ehsan3023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت دوربین این گوشی همین است
و تغییر نمی کند اگر دوربین خوب میخواهید باید سونی اریکسو ن یا نوکیا بخری
flex قسمتی از نرم افزار گوشی است که در ان منوها تعریف شده

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا ممنون
راه گم کرده بودید ؟ چه عجب بعد سالها یکنفر اینطرفا پیداش شد ...
من و نوکیا ؟ این وصله ها به ما نمی چسبه !! بازم سونی یه چیزی
در مورد دوربین متوجه شدم که نور خیلی مهم و تعیین کننده س ...
البته اینکه دوربین موتو بشدت به نور کم حساسه و عکساش در داخل خونه خصوصا شب با عکسای نوکیا قابل مقایسه نیست قابل انکار نیست اما در نور روز عکسای قابل قبولی میندازه
در مورد فیلمبرداری هم اشکال از پلیر من روی پی سی بود و گوشی موردی نداشت اما همچنان3سوال باقیست ....
1- واقعا با p2k ميشه صدای اسپیکر رو زیاد کرد یا نه ؟ اسپیکر خراب نمیشه ؟

2- اینکه من فیفا 2006 رو ریختم رو ی گشوی و اینستال کردم و اجرا شد اما
الف ) صفحه بازیش از صفحه ال سی دی گوشی بزرگتره جوری که من قسمتی از نوشته ها رو نمی تونم ببینم
ب ) وقتی همه مراحل رو طی می کنم و استادیوم رو هم اوکی ی کنم که وارده بازی بشم یه نوشته ای پایین می آد که من کامل نمی بینمش و نمی تونم بخونمش تبعا و نمی تونم وارد بازی بشم . نوشته یه چیزی رو press كنم و لي من نمي تونم بخونم ببینم چی نوشته . این بازی جویستیک می خواد ؟

3- من یه متن کوچک هم که برای اس ام اس تایپ می کنم گوشیم اونو توی 2 یا 3 صفحه سند می کنه !! چرا ؟ متن اگه از 1-2 خط زیادتر بشه طی چند صفحه سند میشه !! چکار کنم درست بشه ؟

ممنون

mehrad-a

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
علت بوق زدن اين گوشي هر نيم ساعت يك بار چيست ؟
چه جوري بايد اينو حذف كرد ؟
با تشكر

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از mehrad-a :
با سلام
با تشكر

سلام . خوبی ؟
ببینید گوشی من وقتی که اس ام اسی داشته ب اشم و نخونمش یا میس کال داشته باشم و چک نکنم که چه شماره ایی بهم زنگ زد ، هر چند دقیقه ( حدودا همین نیم ساعت ) یه بوقی برای هشدار میزنه که اتفاقا بدم نیست چون متوجه میشی که یکی باهات کار داشته ... دنبال قطع کردنش نرفتم ولی فکر کنم حتما تنظیمی واسه قطع این بوق هست . شاید مشکل شما اینه و اگر غیر اینه من برخورد نکردم و بهتره منتظر بمونی تا بقیه کمکت کنند من خیلی وقت نیست که وی تیری آی گرتم
راستی وقتی که شارژ باتری در حال تمام شدن باشه هم همون جوری هر نیم ساعتی یه بوق میزنه ولی بعید ه مشکل شما این باشه
موفق باشی

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrad-a :
با سلام
با تشكر

تو تنظیماتت یه چیزی به اسم message alert داری ، باید غیر فعالش کنی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
یه آدم چست مرامه چابک مسلک جواب سوالاته بچه رو بده بابا جان

1- واقعا با p2k ميشه صدای اسپیکر رو زیاد کرد یا نه ؟ اسپیکر خراب نمیشه ؟

2- اینکه من فیفا 2006 رو ریختم رو ی گشوی و اینستال کردم و اجرا شد اما
ب ) وقتی همه مراحل رو طی می کنم و استادیوم رو هم اوکی ی کنم که وارده بازی بشم یه نوشته ای پایین می آد که من کامل نمی بینمش و نمی تونم بخونمش تبعا و نمی تونم وارد بازی بشم . نوشته یه چیزی رو press كنم و لي من نمي تونم بخونم ببینم چی نوشته . این بازی جویستیک می خواد ؟

3- من یه متن کوچک هم که برای اس ام اس تایپ می کنم گوشیم اونو توی 2 یا 3 صفحه سند می کنه !! چرا ؟ متن اگه از 1-2 خط زیادتر بشه طی چند صفحه سند میشه !! چکار کنم درست بشه ؟

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
بین ابتدا سعی کن بعد از اینکه با p2k tool گوشی رو اوردی در قسمت تنظیم صدا بعد از زدن گزینه go ببینی که هر 5 قسمت تنظیم روی جه عددی هستند تا اگر خواستی برگردی بدونی هر کدوم رو روی چند بزاری چون حالت پیش فرضش اصلا مثل اولش نیست
ببین اگه برات ممکنه بگو پیش فرضش در ابتدا چند بود تا من هم گوشیم رو درست کنم

ehsan_869

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمت جناب mozaso0وسه سوت استاد عزیز سلام عرض میکنم میخواستم نحوه نصب بازی و نرم افزار رو بصورت کامل به همراه نرم افزارهای مربوطه رو به من یاد بدین چون با نرم افزارهایی که معرفی کردین نتونستم با گوشی ارتباط برقرار کنم خیلی از شما ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید قبلا از شما تشکر میکنم و خیلی ممنون از اطلاعاتی که در این مورد دادی .

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
بین ابتدا سعی کن بعد از اینکه با p2k tool گوشی رو اوردی در قسمت تنظیم صدا بعد از زدن گزینه go ببینی که هر 5 قسمت تنظیم روی جه عددی هستند تا اگر خواستی برگردی بدونی هر کدوم رو روی چند بزاری چون حالت پیش فرضش اصلا مثل اولش نیست
اخر مشکل صدای گوشی بعد از دست زدن بوسیله p2k حل نشد
شما رو بخدا بابا یکی این مشکل رو حل کنه
عجب غلطی کردیم v3 خریدیم گول بچه های این فروم رو خوردیم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از NILAFILM :
اخر مشکل صدای گوشی بعد از دست زدن بوسیله p2k حل نشد
شما رو بخدا بابا یکی این مشکل رو حل کنه
عجب غلطی کردیم v3 خریدیم گول بچه های این فروم رو خوردیم

سلام
من سرم تا 2-3 روز دیگه شلوغه اما مطمئن باش بعد از اون هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم ...
فقط ببینم این p2k روي pc نصبت میشه مثل آی تون یا اینکه باید روی گوشی نصب کنم ؟

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
ببین این p2k یه برنامه خیلی راحته که در کامپیوتر نصب می کنی و خیلی راحت با اجرای exe با گوشی می تونی هر بلایی خواستی سرش بیاری
فقط کافی اونو تو کامپیوتر داشته باشی
خداحافظ و ممنون از لطفت

peyman_v3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو به جون عزیزتون به من وی تری ای دار کمک کنید من بدبخت هنوز یک برنامه هم نصب نکردم چون میگن یرای وی تری ای برنامه نیست اگه سایتی وبلاگی چیزی سراغ دارید به من کمک کنید

تو رو خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ضمن اینکه در بین فک و فامیل ابروی وی تری ای در خطره چون میگن بخاطر اینکه برنامه بهش نمیره چرته
کمکم کنید:(

peyman_v3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما رو به جون عزیزتون به من وی تری ای دار کمک کنید چون هیچ برنامه ای نصب نکردم میگن که واسه این گوشی هیچ برنامه ای نیومده اگه سایتی وبلاگی سراغ دارید کمکم کنید

یادتون نره بخاطر ارزش موتورولا

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از peyman_v3i :
شما رو به جون عزیزتون به من وی تری ای دار کمک کنید چون هیچ برنامه ای نصب نکردم میگن که واسه این گوشی هیچ برنامه ای نیومده اگه سایتی وبلاگی سراغ دارید کمکم کنید

یادتون نره بخاطر ارزش موتورولا

عزیزجان ما دو مدل عمده گوشی داریم .. یکی سیمبین ها هستند یکی هم اونایی که با جاوا کار می کنند . سیمبین ها سیستم عاملی دارند که طیف متنوع تری از برنامه ها رو پشتبیانی می کنه . موتو هم گوشی سیمبین داره اما فوق العاده گرونه اما سیستم عامل وی تری آی جاوا هست ... مثل 90% گوشی های نوکیا و سونی اریکسون و سامسونگ و ... پس 90% برنامه هایی که روی اون گوشی ها نصب میشه روی اینم نصب میشه و این حرف که برای موتو برنامه نیومده یه حرف خنده داره که بلانسبت شما فقط یه آدمی که 6600 رو آخر گوشی میدونه !! باید بزنه :blink:
توی همین تالار وی تری آی بگرد انواع و اقسام برنامه ها و سایت ها رو پیدا می کنی ... البته من فقط نقشه تهران رو روش نصب کردم .
یکیش اینه
http://www.motox.us/razr_v3i.php
زیاد به اوایل تالار نرو چون اونجا بیشتر صحبت وی تری هست ... وی تری آی از وسطاش شروع شده ..
کلیه کلیپ ها ی صوتی و تصویری ( کلیپ صوتی !! ) هم روی گوشی شما اجرا میشه با کیفیت بسیار خوب
گوشی باید اصالت داشته باشه و دست هر کسی نباشه که موتو اینجوریه . بهت تبریک میگم
همین که با usb مینی معمولی شارژ میشه و به کامپیوتر وصل میشه تکنولوژیه که بقیه گوشی ها باید سالها به احترامش بوق بزنند !! می دونی لازم نیست همیشه شارژرت همرات باشه چون توی هر خونه ای کامپیوتر و کابل usb پیدا میشه :)

راستی

1- چند خریدی ؟

اینا تو جعبه اش بود ؟

شارژر
cd راهنماي فارسي
هندزفیری
روکش اضافه هنز فیری
پاک کننده روی ال سی دی ( پشت چرمی )
بند چرمی
کیف چرمی
رم 256 و تبدیل اون
سی دی i tune و خود گوشی
کابل usb

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به نقل از NILAFILM :
ببین این p2k یه برنامه خیلی راحته که در کامپیوتر نصب می کنی و خیلی راحت با اجرای exe با گوشی می تونی هر بلایی خواستی سرش بیاری
فقط کافی اونو تو کامپیوتر داشته باشی
خداحافظ و ممنون از لطفت

ببين من p2ktools رو نصب كردم . اول بازش می کنم بعد گوشی رو به یو اس بی وصل می کنم اما همیشه می نویسه که " دیسکانکت " هستی ... جریان چیه ؟ چکار باید بکنم ؟

یکبارم اول گوشی رو وصل کردم بعد این برنامه رو اجرا کردم انگار نه انگار ... در حالت عادی و بدون هیچ برنامه ای وقتی با ی اس بی وصل میشک کامپیوتر خودش گوشی رو میشناسه اما با p2k همه اش پیغام اون زیر صفحه اینه " در حال دیسکانکت هستید " ری استارت هم می کنم باز همینه

راستی یه چیزی من یه عکس دیدم توی همین فاروم از p2k در حال افزایش قدرت اسپیکر گوشی ... بنظرم عکس از حالت پیشفرض بود ... از بالا همه گزینه ها روی 1 بود و آخری روی 8 ....
اگر بتونی یکاری کنی من با p2k به طوشي وصل بشم ... می تونم کمک کنم .

من این مشکل رو با mobile PhoneTools یا آی تون ندارم ... خیلی راحت گوشی کانکت میشه

peyman_v3i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cp-you جان عزیز لطف کن یاد بده که چجوری این برنامه ها رو نصب کنم البته میدونم سوال پیش پا افتاده ای یه
اما چه کنم چه ناچارم...
در مورد سوال تو هم باید بگم که من 250000 خریدم و همه اون وسایل ها رو داره!
ضمنا اگه ای دی داری برام پیام خصوصی بده تا با هم بچتیم:)

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
ببین با بقیه برنامه مثل p2k commander وصل می شی یا نه
برنامه pst تو ویندوز نصب هست یا نه

ببین اینارو بیخیال زنگ بزن به محل کارم تا همه رو سریع بهت بگم
48903672 فلاح
تهران

mimin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عذر می خوام که این سؤال پیش پا افتاده رو می پرسم
ولی هر کار می کنم با برنامه P2Kman کانکت نمی شه
لطفا مرا راهنمایی کنید
در ضمن با برنامه فابریک خود گوشی Motorola Phone Tools کانکت می شه

Zoup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز ، سلام :)

من یک گوشی Motorola V3 دارم و دو مشکل :

۱ ) آداپتور شارژر گوشی رو ندارم ، اطلاع دارید از کجا ممکنه بتونم پیدا کنم ؟
۲ ) گوشی Provider Lock دارد ، باید از طریق Unlock , Smartbox شود . فکر میکنید کجا بتونم این کار رو انجام بدم ؟

در هر دو مورد ، ترجیح میدم اگر در کرج آشنایی دارید معرفی کنید ، ممنونم :)

بالا