وای که مطالبی و چه استادان زبر دستی
لازمه چند نکته هم به زهن من رسید به شما بگم . همون طور که از اسم این پروسه استنباط میشه (هک ) یک روش غیر متعارف و علمی هست که روی گوشی طورت میگیره که ممکنه یک مشکلاتی رو هم به گوشی وارد کنه . همون طور در بیشتر فرووم های معتبر این مسئله رو گوشزد میکنن .
در ضمن یک چیز دیگه اینکه در بیشتر مرجعها و رفرنسها تکنولوزی نوکیا و یا اریکسون (( سونی اریکسون )) در زمینه تولیدات گوشی همراه از موتورلا جلوتر است و فقط تنها چیزی که علم دوستان و اساتید رو به خودش جلب میکنه اپن بودن و راحت بودن کار با PPM و MCU و در این گوشهاست که با کابل USB به راحتی قابل تغییر و انگولک هست در حالی که از این پیچیده تر و جالبتر کار بر روی فایلهای فلش نوکیا هیت ولی نیاز به دستگاه جانبی هست و کابلهای مربوطه که دست هر کسی نیست و نیاز به خرید آن و بودجه تقریبا 120 هزار تومنی است فقط این نکته قابل زکر در مورد نوکیا که الان گوشی استاد بزرگ که 6630 است توانایی خواندن و نوشتن روی رم 4 گیگا بایتی را دارد که نیاز به یک CPU گردن کلفت است که از cpu هایگروه Rass هستند استفاده شده که موتورلا فعلا اندر خم یک کوچه هست
و با شاهکار خود V3 ما رو سر کار گذاشته که 6 ساعت سر و کله بزنم نیم مگ فضا اضافه کنیم . یاد کارهای غجیب غریب افتادم که دیسکتهای DD را با هزار ترفنند به HD تبدیل میکردیم و ....
به نظر من هنوز نوکیا حرف اول در گوشهاست .:lol:
لازمه از این اساتید کمال تشکر رو بکنم که این چنین سر سخت و از روی کنجکاوی و تحقیق دارن کار میکنن .
کاش کسی تو این مملکت دلسوز بود و این سیل عظیم عطش و کنجکاوی را هدایت میکرد یک لابراتوار با تمام امکانات در اختیار میذاشت تا دنیا ببینه که اندیشه و فکر آریایی چقدر وسعه .
به قول دوستمون زیاد وراجی کردم جو گیر شدم
بای بای :blink:
:lol: