• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ehsan3023 :
با سلام
من تازه عضو شدم شرمنده که سوال تکراری میکنم
لطفا بگید چه چوری skinها رو روی v3i نصب کنم
و اگر امکان دلرد linkفایل اموزشی که اقای 3صوت گذاشتن رو به من بگید
با تشکر

سلام دوست عزيز
شرمندگي نداره من در خدمت شما هستم البته اگه كاري بتونم بكنم ;)
اينم لينك :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=525076&postcount=330

پست 330 صفحه فكر كنم 22 بود ;)
موفق باشيد

ehsan3023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی ممنون که جواب من رو دادید
من یک مشگل عجیب تو نصب skinپیدا کردم
گوشی من folder skin نداره یا اینکه hideاست
چون همه folderها رو نشون میده در برنامه p2kcommander غیر از skinلطفا من را
راهنمایی کنید
با تشکر

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
خب طبق قولي كه داده بودم ميخوام براتون طريقه نصب اسكين روي گوشيتونو بهتون ياد بدم ، اولين چيزي كه بايد بدونيد اينه كه اين كار خيلي راحته و اصلا مشكل نيست و دوم اينكه فايلهاي اسكين رو كه دانلود مي كنيد معمولا حاوي فايلهاي زيادي مي شوند كه ممكنه باعث گيج شدن شما بشه !!! ولي چيزي كه شما براي نصب يك اسكين و استفاده از اون احتياج دارين يه پوشه به اسم Picturesا هست كه يه عكس بكراند توش باشه براتون كفايت ميكنه و ديگه يه پوشه بنام Skin كه شامل چند فايل با پسوند dat و يك فايل هم با پسوند ski ميباشد همين .
هميشه يادتون باشه موقعي كه ميخواهيد با نرم افزارهاي مختلفي روي گوشيتون كار انجام بدين هميشه گوشيتون فول شارژ باشه كه وسط هاي كار براتون مشكل ايجاد نشه.
براي شروع من يه اسكين نمونه انتخاب كردم بنام Matrix كه براتون ميزارم و نرم افزار P2kcommander حالا براي شروع آماده ايد :
گوشي رو بوسيله كابل به كامپيوتر متصل كنيد
نرم افزار P2kcommander رو باز كنيد اين نرم افزار دو قسمت رو همزمان بهتون نشون ميده سمت چپ محيط كامپيوتر و سمت راست محيط گوشي.

m7xdv5.jpg

از بالا سمت راست p2k mobile phone را انتخاب كنيد تا نرم افزار محتويات گوشي شما رو بخونه.
كل فايلهاي گوشي شما رو با حرف a نشون ميده .
m7xdvq.jpg

m7xdw6.jpg

ابتدا رو a وسپس رو mobile كليك كنيد تا وارد فايلهاي اصلي گوشيتون و اونجائي كه اسكين هست بشين.
m7xdz8.jpg

رو اسكين كليك كنيد ... معمولا شما اينجا چند تا اسكين داريد ولي من چون پاك كردم فقط moto رو دارم يادتون باشه اين موتو رو هيچموقع پاك نكنيد چون گوشيتون ميريزه بهم .
پائين روي new folder كليك كنيد .
m7xdzd.jpg

چيزي كه اينجا نكته اساسي در ايجاد اسكين هست اينه كه بايد اسم اسكينتونو وارد كنيد ... ولي چه نامي؟؟ هر چي كه دوست داشتين ؟؟ بايد بگم نه شما اينجا موظف هستيد نامي رو براي اسكينتون انتخاب كنيد كه در پوشه skin فايلهاتون به همون نامه ...مثلا تو اونجا اسم فايلها Matrix هست پس بايد اينجا هم همين نام رو بزارين البته با توجه به اين نكته اساسي كه به كوچيك و بزرگ بودن فونتها خيلي دقت كنيد اين اسكين حرف اولش بزرگه بقيه كوچيك پس به همين شكل اسمو وارد ميكنيم و پوشه رو ميسازيم .

m7xe02.jpg

پوشتون ساخته شد حالا رو پوشه خالي كليك ميكنيد و وارد اون ميشويد در سمت چپ نرم افزار هم روي پوشه اسكين كه روي دسكتاپ كامپيوترتون گذاشتيد كليك ميكنيد
چهار فايل مربوطه رو انتخاب ميكنيد و سمت راست نرم افزار پايين دكمه كپي رو ميزنيد تا فايلها تو پوشه اي كه ساختيد كپي بشن .
m7xe0m.jpg

حالا از اسكين ها خارج ميشويم و وارد پوشه Picture همين كارو براي كپي كرده تصوير و قرار دادن اون در پوشه عكس ميكنيم
m7xe0x.jpg

...گوشيتونو با دكمه Restart كه بر روي نرم افزار ميبينيد رسيت كنيد بعد از ريست كامل كابل رو از گوشي جدا كنيد ...... از اسكين جديد خود لذت ببريد

سلام شرمنده آقا من وقتی که برنامه رو باز می کنم و میخوام p2k mobile phone رو از بالا سمت راست انتخاب کنم نمیشه و دوباره \ c: میاد چه کار کنم ؟:wacko:
سه سوت جان کمکم کن. :(
ممنون:eek:

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد؟
لطفا کمکم کن

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يكي بياد واسه V3X هم يكم كمك كنه. من هر كار ميكنم يا نميتونم به گوشي وصل بشم يا وقتي هم وصل ميشم فايلي نميبينم ، البته P2K بهم ميگه مثالا" 530 تا فايل ليست شد ، ولي هيچي تو محيط گوشيم نميبينم ، با انواع P2K Explorer هاي مختلف هم تست كردم
.
.

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يكي هم بياد يكمي از V3X بگه ، من هر كار ميكنم يا نميتونم بهش وصل شم يا وقتي وصل ميشم هيچ فايلي ندارم حتي فولدر /a با انواع P2K Explorer هاي مختلف كه MotoX گذاشته هم امتحان كردم نشد كه نشد

ehsan3023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکه p2k commander
گوشی رو پیدا کنه باید قبل از وصل گوشی
به کامپیوتر connection را روی حالت data/faxدر بیاری
توی گوشی این مراحل رو انجام بده
Settings > connectivity > USB settings > default connection: Data/fax connection
بعد p2k commander شروع به نصب driverبرای گوشی میکنه که باید ادرس driver که
ازت پرسید رو بگی که یک folder در folder برنامهp2k commander است به اسم p2kdrivers_2.9
3 بار ازت سوال میکنه که هر 3 بار ادرس این folder رو میگی
بعد p2k commander گوشی رو پیدا میکنه

emadfn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب AzzA ممنون ميشم بگي از گوشيت V3X راضي هستي ؟ باتريش چطوره؟ ميخوام يكي بخرم

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از emadfn :
جناب AzzA ممنون ميشم بگي از گوشيت V3X راضي هستي ؟ باتريش چطوره؟ ميخوام يكي بخرم
emadfn عزیز هیچ فرقی با v3 معمولی نمیکنه ولی البته از لحاظ منو و کارایی گوشی, مثلا در گالری عکسها و صداها و ویدیوها تمام فایلها رو نمایش میده که اونهایی رو مموری هستش رو کنارشون عکس مموری میندازه و وقتی هم view space از گوشی میگیرید مموری و حافظه خود گوشی رو جدا نشون میده و در مورد باتری هم اینه که مثل v3 و اگر مدام موزیک گوش بدی و باهاش کار کنی یه روزه خالی میکنه :)
اما در کل من که باهاش حال نکردم البته برای موزیک گوش دادن ولی کیفیت صداش بدون هدفون از w800 SE بهتره ولی با هدفوناش خیلی معمولیه :happy: منظورم اینه که به هدفونهای W800 SE نمیرسه:p :p

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از amirsina.amiri :
چی شد؟
لطفا کمکم کن
شما احتمالا موقع نصبه برنامه های گوشی, اون برنامه USB رو گذاشتی نصب کنه !
در کل اگر نشناسه دو حالت داره ، یا ویندوز SP1 نیست یا گذاشتید اون برنامه USB که برنامه PST_6.7_GENERAL نصب میکنه رو گذاشتید اجرا بشه:)

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
ببخشيد من تقريبا تا حالا 10 دفعه كل اين فروم رو خوندم تا اينكه بتونم تم هاي گوشي رو عوض كنم ولي نشد كه نشد
ببين حدود صد تا برنامه دانلود كردم پرينت گرفتم و ترجمه كردم ولي اقا مگه اين وصل شد
خلاصه امروز ديگه قاطي كردم نزديك بود بشكنمش
حالا تو رو خدا درست فقط يه بار يكپارچه بگين ما چه خاكي به سرمون بريزيم
ببينيد وقتي گوشي رو وصل ميكنم ابتدا يه بار درايور مي خواد و بعد ميگه درايور ituns رو نشون بده منم مسير p2k driver و بقيه درايورهاي اين بخش رو مي زنم بازم هيچ وقت با اين برنامه p2k commander وصل نمي شه
فقط يه مودم مي شناسه و بعدا ديگه نمي شناسه

خلاصه اقا كمك كن ما هم به يه ارامشي برسيم
دستتون درد نكنه

با تشكر فلاح

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از NILAFILM :
ببخشيد من تقريبا تا حالا 10 دفعه كل اين فروم رو خوندم تا اينكه بتونم تم هاي گوشي رو عوض كنم ولي نشد كه نشد
ببينيد وقتي گوشي رو وصل ميكنم ابتدا يه بار درايور مي خواد و بعد ميگه درايور ituns رو نشون بده منم مسير p2k driver و بقيه درايورهاي اين بخش رو مي زنم بازم هيچ وقت با اين برنامه p2k commander وصل نمي شه
با تشكر فلاح
این تمها با بعضی از گوشی ها فکر کنم مشکل دارن مثل من که فقط تونستم اون ماتریکس رو نصب کنم ولی شما گفتی درایور ituns ، منظورت چه گوشی هستش ؟

nasoodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر تمامی دوستان
من تازه به جمع شما پیوسته ام
حدود یک ماه است که v3i خریده ام ولی هرچی در اینترنت میگشتم چیز بدرد بخوری پیدا نمیکردم تا اینکه با شماها آشنا شدم . چیزهای خوبی خواندم و سوالاتی دازم که بعدا میپرسم فعلا برای اولین سوال این که . پگونه میشود بازی جدیدی روی گوشی نصب کرد با تشکر

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
درايور itunes ميخواد ببين يلدت هست اون اوايل كه گوشي خريده بودي نمي تونستي اونو به كامپيوتر كانكت كني
االن من هم همون مشكلات رو پيدا كردم
فداي تو موزو جان
خوشكل

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از NILAFILM :
درايور itunes ميخواد ببين يلدت هست اون اوايل كه گوشي خريده بودي نمي تونستي اونو به كامپيوتر

كانكت كني
االن من هم همون مشكلات رو پيدا كردم
فداي تو موزو جان
خوشكل
خوشم میاد مو به مو این فرم خوندی :lol:
آره آقا من اون موقع هر کاری میکردم نمیتونستم گوشی رو به pc وصل کنم و کارهایی را که cesoot جان بهم گفت رو انجام دادم که

بعدا دیدم اشتباههایی که در نصب داشتم دو تا هستش که pc گوشی رو نمیشناسه:
1- مراحل نصبی که در سایت motox هستش ,همون سایتی که برنامه های PST رو دانلود کردی رو میگم, اونهارو کامل انجام نداده
بودم که حالا شاید شما درست انجام داده باشی :)
2- موقع نصب PST ها در آخر SETUP برنامه اولی که نصب میکنید یک PACK USB میخواد نصب کنه که اسمه عجیبی هم داره شبیه (WindowsXP-KB822603-x86-ENU) , نباید اجازه نصب بهش بدید چون USB رو به هم میریزه و نمیگذاره گوشی به PC وصل بشه, اگر کامل نصب بشه میشه مثل من که هر موقع گوشی رو وصل میکنم در DEVICE MANAGER مینویسه USB Composite که براش دیوایسی که وصل کردی نامعلومه و برای من هم در حال حاضر این طوری شده و چاره ای ندارم جزء پاک مجدد ویندوز ,البته این حرفی که میزنم کمی غیر حرفه ای چون میتونی این خصیصه ای که رو ویندوز نصب شده رو پاک کنی بدون پاک مجدد ویندوز اما من با دوباره نصب کردن ویندوز راحت ترم :) :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
نکته دیگری هم هست که خیلی مهمه نصب سرویس پک 1 هستش که حتما ویندوزتون رو SP1 باشه .
البته من با SP2 هم نصب کردم اما نه با PC خودم چون درایورهای USB با برنامه نخوند ولی با یک کامپیوتری که ویندوز مدیا سنتر داشت شد.
به هر حال از SP1 استفاده کنید فکر کنم بهتره ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از nasoodi :
سلام بر تمامی دوستان
پگونه میشود بازی جدیدی روی گوشی نصب کرد با تشکر
nasoodi عزیز بازی های V3I جاوا هستش و بازی های تحت جاوا تو اینترنت زیاده ولی من تا حالا یکی دو بار بازی نصب نکردم و زیاد وارد نیستم :blush:

nasoodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
nasoodi عزیز بازی های V3I جاوا هستش و بازی های تحت جاوا تو اینترنت زیاده ولی من تا حالا یکی دو بار بازی نصب نکردم و زیاد وارد نیستم :blush:

mozaso0 سلام
از اینکه به سوالم پاسخ دادید متشکرم ، البته میدانکم که بازیها تحت جاوا میباشد ولی نحوه نصب آنها را نمیدانم ، ساده تر بگویم وقتی که به گوشی وصل میشویم دایرکتوری های مختلفی را میبینم ، من میخواهم بدانم که فایلهای مربوط به بازی را باید کجا کپی کرد . البته با توجه به اینکه شما این کار راکرده اید حتما میتوانید در این زمینه کمک کنید.
متشکرم:)

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از nasoodi :
mozaso0 سلام
از اینکه به سوالم پاسخ دادید متشکرم ، البته میدانکم که بازیها تحت جاوا میباشد ولی نحوه نصب آنها را نمیدانم ، ساده تر بگویم وقتی که به گوشی وصل میشویم دایرکتوری های مختلفی را میبینم ، من میخواهم بدانم که فایلهای مربوط به بازی را باید کجا کپی کرد . البته با توجه به اینکه شما این کار راکرده اید حتما میتوانید در این زمینه کمک کنید.
متشکرم:)

منبع بازي را در يكي از دايركتوريهاي عمومي نظير Other بريزيد بعد انرا اجرا يا open گنيد باقي مراحل هم مشخص است

nasoodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saanei :

منبع بازي را در يكي از دايركتوريهاي عمومي نظير Other بريزيد بعد انرا اجرا يا open گنيد باقي مراحل هم مشخص است

با سلام و تشکر مجدد

منظور از منبع بازی چیست ؟
دوم بازی هایی که از اینترنت دانلود کرده ام فایل اجرایی نداشتند.

بالا