• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از The_UNDERTAKER :
مشکل بسيار عجيبيه
ممکنه اشکال از پورت usb باشه البته اين احتمالش خيلي کمه ولي شايد شما از پورتهاي usb pci استفاده ميکنيد که پورتها مشکل پيدا کردن به هر حال پيشنهاد ميکنم گوشيتونو با يک کامپيوتر ديگه امتحان کنيد اگر باز جواب نداد کابلتونو عوض کنيد اگر باز هم جواب نداد اونوقته که ميتونيد به ايرادات سخت افزاري گوشيتون فکر کنيد......ولي ايني که گفتي با کامپيوتر charge نميشه به احتمال خيلي زياد مشکل از کابله ..............

در ضمن گوشي با سرويس پک 2 هم کار ميکنه من تمام کارهاي گوشيمو با sp2 انجام ميدم.....

ممنون ازت آندرتراكر عزيز از راهنمائي خوبت
البته منظور من از سرويس پك 1 اين بود كه اون درايور يو اس بي رو لازم داره والا براي سرويس پك 2 اصلا به اونهم احتياجي نيست و خيلي راحت كار ميده
قربان تو ....:)

mkhn121121

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من گوشیمو با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم
ولی وقتی به یو اس بی وصلش کردم ، جالب انجاست که ویندوز هیچ پیغامی نداد!!!!!
یعنی ممکنه ایراد از کابلم باشه؟؟
در ضمن این مستر کلیر چیه؟
فرقش با مستر ریست چیه؟

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
ممنون ازت آندرتراكر عزيز از راهنمائي خوبت
البته منظور من از سرويس پك 1 اين بود كه اون درايور يو اس بي رو لازم داره والا براي سرويس پك 2 اصلا به اونهم احتياجي نيست و خيلي راحت كار ميده
قربان تو ....:)

ببخشيد من اول منظورتو متوجه نشدم
ما چاکرتيم

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mkhn121121 :
سلام
دوستان من گوشیمو با یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم
ولی وقتی به یو اس بی وصلش کردم ، جالب انجاست که ویندوز هیچ پیغامی نداد!!!!!
یعنی ممکنه ایراد از کابلم باشه؟؟
در ضمن این مستر کلیر چیه؟
فرقش با مستر ریست چیه؟

رو کامپيوتر دوم هم درايور usb رو نصب کرده بودي؟
به هر حال اگر تمام کارا رو درست انجام دادي بازم جواب نداد به احتمال بسيار زياد از کابل هست چون فکر ميکنم حداقل وقتي به کامپيوتر وصل بشه indicator باتري نشون ميده که گوشي داره charge ميشه............نگران نباش کابلش miniusb معمولي هست همه جا گير مياد!!!!
مستر ريست مياد تمام تنظيمات گوشي رو به حالت اول در مياره وتمام فايلهايي که خودتون اضافه کردين مثل عکس کليپ و... رو پاک ميکنه ولي مستر کلير فقط کار دومو انجام ميده و به تنظيمات کاري نداره......موفق باشيد

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت همه بچه ها من زیر lcd گوشیم خاک گرفته میخواستم بدونم این مورد برای شما هم پیش اوموه یا نه و اینکه چی کار میتونم بکنم اگه بازش کنم مشکلی نداره ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از kaivan_wolf :
با سلام خدمت همه بچه ها من زیر lcd گوشیم خاک گرفته میخواستم بدونم این مورد برای شما هم پیش اوموه یا نه و اینکه چی کار میتونم بکنم اگه بازش کنم مشکلی نداره ؟

چيز خيلي عجيبيه من تا حالا همچين موردي برام پيش نيومده بود :blink:
نمي دونم چي بگم باز كردنش به اين راحتيا فكر تمي كنم باشه چون دقت كردن باشين صفحه بالائي روي ال سي دي خيلي چسبيده با انگشت كمي فشار بدين رو صفحه نمايش اثر ميزاره
حالا گرد و خاك از كجا رفته نميدونم

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
چيز خيلي عجيبيه من تا حالا همچين موردي برام پيش نيومده بود :blink:
نمي دونم چي بگم باز كردنش به اين راحتيا فكر تمي كنم باشه چون دقت كردن باشين صفحه بالائي روي ال سي دي خيلي چسبيده با انگشت كمي فشار بدين رو صفحه نمايش اثر ميزاره
حالا گرد و خاك از كجا رفته نميدونم
گوشی من هم زیر LCD گرد و خاک اندکی وجود دارد .احتمالا از دو شیار موجود در بالای کلید های کناری وارد می شوند.

mr_hany2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 3soot عزیز
می خواستم بدونم نرم افزاری برای منشی هست که بشه رو v3i نصب کرد ؟
ممنون

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از mr_hany2020 :
سلام 3soot عزیز
می خواستم بدونم نرم افزاری برای منشی هست که بشه رو v3i نصب کرد ؟
ممنون

دوست عزيز سلام
متاسفانه براي اعظم و قريب به اتفاق گوشي هاي مبتني بر پلاتفرم جاوا ( مانند وي تري و وي تري آي ) منشي وجود ندارد ....
شما چنانچه خيلي به اين ابزار احتياج داريد ميتونيد با مراجعه به دفاتر خدمات مشتركين تلفن همراه نسبت به ايجاد يك VMS يا صندوق پستي صوتي اقدام نمائيد .
موفق باشيد

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
sesoot جان سلام
خسته نباشی
خواستم بپرسم برای نصب برنامه روی گوشی V3i میشه با برنامه هایی که مربوط به V3 هست
کانکت شد یا باید از برنامه دیگه ای استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنی .اگه باید پست خاصی رو بخونم ,بفرمایید ممنون میشم
آخه چیزی پیدا نکردم.:blush:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از SiahSepid :
sesoot جان سلام
خسته نباشی
خواستم بپرسم برای نصب برنامه روی گوشی V3i میشه با برنامه هایی که مربوط به V3 هست
کانکت شد یا باید از برنامه دیگه ای استفاده کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنی .اگه باید پست خاصی رو بخونم ,بفرمایید ممنون میشم
آخه چیزی پیدا نکردم.:blush:

سلام دوست عزيز من وي تري آي ندارم ولي فكر نكنم براي كانكت كردن مشكلي باشه با همين برنامه ها ولي طبيعتا فريم وير و فلكس وي تري با وي تري آي فرق ميكنه از باقي فكر كنم بشه استفاده كرد .
درضمن اينجا فريم وير و فلكس وي تري آي رو ميتوني پيدا كني :
http://www.motox.us/razr_v3i.php

به نظرم براي سوال هاي تخصصي برو اينجا:
http://www.motox.info/
بعضي از بچه ها وي تري آي خريدن گاهي ميان اينجا سري ميزنند اونا بهتر ميتونند راهنمائيت كنند
موفق باشيد

amertad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام 3soot جان
آقا واقعا هر چی بگم کم گفتم .فقط مییتونم بگم مرسی وایول به آدمهایی مثل شما.
3soot جان من یه سوالم دارم:
من یه اسکین از سایت www.motomodders.netگرفتم که علاوه بر اون فایلهایی که شما تو آموزشتون گذاشته بودید چند تا فایل دیگه هم داره میخواستم بدونم اونها رو باید چکار کنم:a وaudioو وpictureوskinsو flexو...
در پایان باز هم ممنونم از شما.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از amertad2000 :
"]سلام 3soot جان
آقا واقعا هر چی بگم کم گفتم .فقط مییتونم بگم مرسی وایول به آدمهایی مثل شما.
3soot جان من یه سوالم دارم:
من یه اسکین از سایت www.motomodders.netگرفتم که علاوه بر اون فایلهایی که شما تو آموزشتون گذاشته بودید چند تا فایل دیگه هم داره میخواستم بدونم اونها رو باید چکار کنم:a وaudioو وpictureوskinsو flexو...
در پایان باز هم ممنونم از شما.
[/]

سلام دوست عزيز
اولا خواهش ميكنم اينجوري كه شما صحبت كرديد واقعا شرمنده شدم :) هميشه گفتم تو فروم كار هميشه گروهي است و بازم ميگم اين اطلاعات مديون يك نفر نيست بلكه حاصل تبادل نظر دوستان در اين مملكت و خارج از اين مملكت است .
در مورد اسكين من اون فايل ها رو اصلا نصب نمي كنم و مشكلي هم پيش نمياد ولي :
در مورد پيكچر خب اون عكسهاي بكراند شما رو ايجاد ميكنه كه بايد تو پوشه پيكچر گوشيتون نصب نمائيد .
موفق باشيد ;)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بههههههههههه ! سلام خدمت دوستای گلم . چطورین بچه ها خوبین ؟ 3 سوت که طبق معمول داره میترکونه . موزاسو هم که معلوم نیست کجا هست .:rolleyes: بچه ها هنوز شما دارین در مورد وی تری صحبت میکنین ؟:D بابا هر چی فن و فوت داشت که دیگه حاج 3 سوت گفت:D دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه !:D راستی می خواستم از استقامت این گوشی هم براتون بگم : این گوشی از نظر استقامت بد نیست یعنی تا حالا چند بار از دستم افتاده تو خیابون ولی چیزی براش پیش نیومده !:lol:

3 سوت و موزاسو خیلی می خوامتون

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از djbehi :
بههههههههههه ! سلام خدمت دوستای گلم . چطورین بچه ها خوبین ؟ 3 سوت که طبق معمول داره میترکونه . موزاسو هم که معلوم نیست کجا هست .:rolleyes: بچه ها هنوز شما دارین در مورد وی تری صحبت میکنین ؟:D بابا هر چی فن و فوت داشت که دیگه حاج 3 سوت گفت:D دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه !:D راستی می خواستم از استقامت این گوشی هم براتون بگم : این گوشی از نظر استقامت بد نیست یعنی تا حالا چند بار از دستم افتاده تو خیابون ولی چیزی براش پیش نیومده !:lol:

3 سوت و موزاسو خیلی می خوامتون

سلام به به چه عجب شما كجا اينجا كجا؟؟؟
كجائي كه من گوشيمو رد كردم رفت :lol: :lol: :lol: :lol: الان يه 6630 گرفتم ;)
آره وي تري منم همين آخريها ( فكر كنم فهميده بود دارم ردش ميكنم :lol: ) از دستم سوت شد با اجازتون در پشتش و باتريش هركدوم پرت شدن يه طرف افتاد تو يه چاله آب :blink: ولي با اجازتون هيچچيش نشد :rolleyes: كلي حال كردم و با خيال راحت دادمش رفت تا ديگه اون باشه به من نخواد بزنه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
همه بچه ها تو اين بخش خيلي زحمت كشيدن يكي از اون تاپيكهاي خيلي خوب شده اميدوارم شما ها بياين دنباله كارو بگيرد سوال هاي دوستانو جواب بدين
ممنون
من و موزاسو هم مخلص شما هستيم ( از طرف اونم گفتم ;) )

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه :)
قابل توجه دوستان و 3soot جان،راستی 3soot گوشی رو فروختی رفت راحت شدی چون برای من یک اتفاقی افتاد یعنی برای گوشی که خیلی ضرر کردم :(
گوشی رو گذاشته بودم تو جیبم ،تو جیبم کلید کارتهام بود که اونم نو جیبم بود و داشتش می افتاد بیرون ولی من متوجه نشدم که داره می افته ،خونه یکی از اقوام بودیم که کف خونشون سرامیک بود من همینطور که اومدم از جایی که نشسته بودم پا بشم یک قدم برداشتم گوشی از جیبم افتاد بیرون رو سرامیک ها و صدای خیلی بدی هم داد. خلاصه برداشتم و اصلا بهش دقت نکردم که ببینم چه بلایی سرش اومده، آخر شب بود داشتیم بر میگشتیم سمت منزل از جیبم دوباره درآوردم بیرون که ببینم ساعت چنده دیدم LCD روی درش کار نمیکنه :blink: :(

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
همون بیرونیه. ما هم که آخر شب بود و خسته با خودم فکر کردم که شاید عکس پاک شده ،بعد چند لحظه فکر کردمو به خودم اومدم گفتم پاک شدن چه ربطی داشت به افتادنش. هیچی دیگه در اثر ضربه ای که خورد صفحه بیرونیه از کار افتاد و دیگه کار نمیکنه هر موقع هم که دوربینشو راه میندازمو درشو میبندم یه سری شیار سفید می افته روی صفحه که واقعا حال آدمو میگیره.
خلاصه مواظب باشید از دستتون نیفته چون یک گوشی فانتزی هستش، حالا جالبیش اینجاست که پیش چند نفر بردم میگن اصلا درست نمیشه یا اگرم درشت بشه درش باید عوض شه یعنی هم صفحه نمایش بیرون هم داخلیه، اونم اصلا ایران نیستش.:eek:
بیچاره شدیم رفت حالا اگر راه حلی یا مشکلی مثل من تو اینترنت به چشتون خورد مارو خبر کنید که ببینیم میشه یه بلایی سرش آورد ولی دیدید 3soot دیدی منم میخواستم بفروشمش بره که فهمید میخوام بدمش بره یک کاری کرد که تا ابد پیشم بمونه;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از 3soot :
سلام به به چه عجب شما كجا اينجا كجا؟؟؟
كجائي كه من گوشيمو رد كردم رفت :lol: :lol: :lol: :lol: الان يه 6630 گرفتم ;)
من و موزاسو هم مخلص شما هستيم ( از طرف اونم گفتم ;) )
منم فکر کنم باید خداحافظی کنم با V3 .
3soot گوشی 6630 مبارکه :D عجب گوشیه دادشم گرفته خدایی چیزه ردیفیه. همه نرم افزاراش کامله :)
اصلا احتیاج به نصب نرم افزار دیگه نداری ، انشاا... مبارکت باشه :D خوب شد نرفتی v3i بگیری که خیلی ستمه;)
در ضمن اگر کسی برای این v3 خسته ما مشتری داشت ما رو خبر کنید :p

amertad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه مشکل برام پیش اومده :
اونم اینه که من در نرم افزار pktoolsوارد a/mobile/system/cl.gif شدم واین عکس رو با یه عکس96*80*256 gif دیگه که خودم ساخته بودم عوض کردم و گوشیمو ریست کردم و خیلی راحت دیگه وقتی flip گوشیمو باز میکردم به جای لوگوی M موتورولا اون عکسی که خودم جایگزین کرده بودم روی LCD خارجی گوشی ظاهر میشد . بعد از یه مدت از اون عکس هم خسته شدم و وارد :
pktools /tools /External lcd
شدم وخواستم از اونجا یه متن رو مثلا اسم خودمو نشون بده و این کار هم بدون مشکل انجام شد ولی بعد ازاینکار دوباره این بخشو غیر فعال کردم وخواستم یه عکس روش نمایش بدم ولی هر کار میکنم وعکسی با همون فرمت میزارم بعد از ریست فقط همون M موتورولا رو نشون میده . می خواستم ببینم راهی هست که دوباره بتونم عکسهای دلخواهمو روی lcd خارجی قرار بدم؟ آخه من از این M خیلی بدم مییاد .
در پایان باز هم ممنونم از برو بچز این فروم که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم .

ehsan3023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من تازه عضو شدم شرمنده که سوال تکراری میکنم
لطفا بگید چه چوری skinها رو روی v3i نصب کنم
و اگر امکان دلرد linkفایل اموزشی که اقای 3صوت گذاشتن رو به من بگید
با تشکر

بالا