• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از 3soot :
سوني اريكسون جان گوشي خوتو نگاه نكن حتي بازيهاي جاوا هم روي اين گوشي نصب نميشن :( :(
فكر كنم مربوط به ورژن جاواش باشه بهرحال با جاواي گوشي هاي سوني اريكسون مقايسه نكنيد كه كاملا اشتباهه من بازيهاي تحت مثلا كا 750 رو ديدم خيلي عاليه ولي رو اين گوشي هيچكدوم از اونا نصب نمي شه :(
خلاصه مطلب با خريد اين گوشي قيد بازي رو هم بايد بزنيد ;)
اتفاقن من اوایل که K750 رو گرفته بودم یه مجموعه بازی جاوای 176*220 پیدا کرده بودم که خیلی محشر بودن اما همه شون برای گوشی های موتورولا بود و ترکیب کلیداش مخصوص خود موتو. نمی خوای بگی که اونا هم روی V3 اجرا نمی شن؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
اتفاقن من اوایل که K750 رو گرفته بودم یه مجموعه بازی جاوای 176*220 پیدا کرده بودم که خیلی محشر بودن اما همه شون برای گوشی های موتورولا بود و ترکیب کلیداش مخصوص خود موتو. نمی خوای بگی که اونا هم روی V3 اجرا نمی شن؟

رئيس بعيد ميدونم اجرا بشن :) من كه موفق نشدم بازي رو اجرا كنم :rolleyes: بازي حسابي ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
سه سوت جان یعنی بازیها و برنامه هایی که در لینک زیر است روی v3 کار نمیکنه ؟؟
http://www.getjar.com/software/Motorola/Razr_V3

بازيهائي كه تو اين سايت گذاشته اكثرا منچ و تو اين مايه هاست بازيهاي حسابي اصلا نيست :)
مثلا فيفا 2006 كه جاوائي است كه دوستم روي K750 خودش نصب كرده بود عالي اجرا ميشد :) دوستان ديگه من كه 7610 و 3230 داشتند نيز بدون مشكل با اين بازي كار كردند ولي روي وي تري نصب كه شد همون اولش گير ميكرد و بالا نمي يومد :(
اينم يكي از اون دلايل كه حالمو گرفت :(

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من بازی های هین سایت رو چند تا شو نصب کردم و تمام بازی هایی که در قسمت v3 هست رو می تونین نصب کنین در ضمن فکر میکنم دلیل اجرا نشدن fifa روی v3 بر میگرده به procecor اون چون کلا جاوا روی اکثر گوشیها که شامل v3 هم میشه gava midp 2.0 و فرقی نمیکنه

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
ببين اينقدر با اين گوشي حال مي كنم كه پرس

اقا فقط يه سوال
اين برنامه Motorola PST MultiFlashFlex رو توهيچ سايتي پيدا نكردم تا حالا 5 بار كل اين فروم رو خوندم ولي چون خيلي گسسته است نتونستم flex و فارسي نصب كنم

تو رو خدا اگه ممكنه الان يه لينك دانلود اين برنامه رو بزار

ممنون فلاح

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از NILAFILM :
ببين اينقدر با اين گوشي حال مي كنم كه پرس

اقا فقط يه سوال
اين برنامه Motorola PST MultiFlashFlex رو توهيچ سايتي پيدا نكردم تا حالا 5 بار كل اين فروم رو خوندم ولي چون خيلي گسسته است نتونستم flex و فارسي نصب كنم

تو رو خدا اگه ممكنه الان يه لينك دانلود اين برنامه رو بزار

ممنون فلاح

سلام عزيز جان :rolleyes:

آره وي تري از اين لحاظ هاي نصب فريم وير و فلكس و انگولك در قابليتها بوسيله سيم و ...... واقعا بي نظيره :)
اينم لينك دانلود اين برنامه كه حدود 13 مگابايت ميشه
PST-6.7
البته بعد از نصب اين كركش رو هم بايد تو پوشه اصلي كپي كني تا باز بشه با حجم حدود 2 مگابايت :
PST-PATCH

اينم سايتي كه روش كار با اين برنامه رو بهتون ياد ميده :
http://www.mob453.com/phones/motorola_v600/
يا اينجا :
http://www.motox.us/motox101/howto_flash_flex.htm

در مورد فلش و فلكس و نصب زبان پارسي در وي تري :

بهترين فلكس از نظر من كه نصب كردم
R374_G_0E.42.0CR_SE8615MBXXH1121_flexlash_MOTOX.sh x
Stock Moto(Euro Edition)/Unlocked

و بهترين و جديدترين فريم وير :
Flash Version: R374_G_0E.42.10R_B
بعدش پكي كه زبان فارسي رو هم داره نصب كنيد كه اس ام اس هاي فارسي رو بتونيد رويت كنيد :
Language Pack: 0034

اين فريم وير و پك زبان رو بريد تو سايت :
http://www.motomodders.net/default.aspx?tabid=116

البته زبان رو از سايت جناب موتو ايكس http://www.motox.us/language_packs.php هم ميتونيد بگيريد ولي اونجا هم هست
دقت كنيد تو سايت motox.us هم كه بريد پكي كه شامل زبان فارسي ميشه با كد 0034 مشخص شده است

موفق باشيد :)

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
اقا 3 سوت دستت درد نكنه با اين همه لطفي كه نسبت به ما داريد
مي رم اين ها رو انجام ميدم بعد يه تشكر ديگه
راستي تو رو خدا اين skin رو چطور عوض كنم
منم مشكل نصب پيدا كردم مثل بقيه

با تشكر و امتنان

فلاح

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از NILAFILM :
اقا 3 سوت دستت درد نكنه با اين همه لطفي كه نسبت به ما داريد
مي رم اين ها رو انجام ميدم بعد يه تشكر ديگه
راستي تو رو خدا اين skin رو چطور عوض كنم
منم مشكل نصب پيدا كردم مثل بقيه

با تشكر و امتنان

فلاح

اختيار داريد :) وظيفه است :)
براي اسكين برو اينجا دقيقا و تصويري گفتم چيكار كنيد :
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=23516&page=22

پست شماره 330 فكر كنم باشه :) اگه ويندوزت اصلا با اين نرم افزارها وصل نمي شه بايد آپديت usb رو نصب كني كه رديف بشه ;) كه تو همين تاپيك گذاشتم يل ميتوني بري اينجا :

http://www.motox.info/showthread.php?t=1297

موفق باشيد

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه و cesoot جان:)
دوستان اول توصیه میکنم کل پستهای صفحه های قبل رو بخونید و قبل از انجام بعضی از کارها حتما ورژن فلکستون رو upgrade کنید، که اگر میتونید برای t-mobile رو نصب کنید فکر کنم بهتر باشه :blush:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
راستی cesoot جان شرمنده دیر میام آخه یک کم وضعیت تحصیلی ریخته به هم، این اینترنت هم که دارم شبانه هستش و نمیتونم همیشه سر بزنم، خلاصه شرمنده :blush: :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از mozaso0 :
راستی cesoot جان شرمنده دیر میام آخه یک کم وضعیت تحصیلی ریخته به هم، این اینترنت هم که دارم شبانه هستش و نمیتونم همیشه سر بزنم، خلاصه شرمنده :blush: :D

اختيار داريد عزيز خيلي خوشحال شدم كه پستتو ديدم
اگه بتوني يه تاپيك جديد بزني و از وي تري آي بيشتر بنويسي خيلي خوب ميشه براي خيليها در مورد اين گوشي سوال پيش اومده

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... ادب و مهربانی بیکران ..... دوستان همیشگی ... چقدر دلم برای این فرم تنگ شده بود .... ما توی بروجرد
زندگی میکنیم ... و الان به خاطر زلزله 15روزه زیر چادریم ... حدود 200 پس لرزه اومده ..... اما من دلم برای این فرم .. و نوشته هاش ... و آدماش .... و تغییر دادن امکانات گوشیم عجیب گرفته بود .... اما بالاخره امروز که تولد حضرت محمد (ص) هستش برگشتیم خونه .... تا خدا چی بخواد ....... بهرحال مهربانی بی دریغ من رو پذیرا باشین ................. امیدتون همیشگی بشه ... قربون شما : باران

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از baran21 :
سلام ... ادب و مهربانی بیکران ..... دوستان همیشگی ... چقدر دلم برای این فرم تنگ شده بود .... ما توی بروجرد
زندگی میکنیم ... و الان به خاطر زلزله 15روزه زیر چادریم ... حدود 200 پس لرزه اومده ..... اما من دلم برای این فرم .. و نوشته هاش ... و آدماش .... و تغییر دادن امکانات گوشیم عجیب گرفته بود .... اما بالاخره امروز که تولد حضرت محمد (ص) هستش برگشتیم خونه .... تا خدا چی بخواد ....... بهرحال مهربانی بی دریغ من رو پذیرا باشین ................. امیدتون همیشگی بشه ... قربون شما : باران

فوق العاده متاثر شدم از وضعيت شما و ديگر هموطنان عزيز در بروجرد
ضمن تبريك اين روز خدمت شما و خانواده محترمتان اميدوارم دلتون هميشه شاد باشه و اميدوارم در زندگي غمي نبينيد
بدون تعارف امري بود بفرمائيد در خدمتگذاري حاضرم
سلام منو خدمت هموطنان عزيزم برسانيد ..... و ....... آرزوي سلامتي
ما دوستان خود در اين فروم را بي خبر نگذاريد از حال خود

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از 3soot :
اختيار داريد عزيز خيلي خوشحال شدم كه پستتو ديدم
اگه بتوني يه تاپيك جديد بزني و از وي تري آي بيشتر بنويسي خيلي خوب ميشه براي خيليها در مورد اين گوشي سوال پيش اومده
3soot جان هیچ فرقی با v3 نداره یعنی کارهای اصلیش ولی تز لحاظ کیفیتهای دوربین و صدا و در کل کارایی خیلی بهتر شده. منوها سریعتر عمل میکنه و فایلها هم سریعتر اجرا میشه.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
در ضمن من که فروختمش چون به نیابت mp3 گوش دادن گرفته بودم که فهمیدم اصلا برای این کار ساخته نشده، میدونی اصلا راه دست نیست چون آدم رو بعد از چند تا آهنگ گوش دادن خسته میکنه چون ترکیب منوهاش برای این کار خسته کننده هستش البته منوها که کاملا شبیه v3 ، منظورم از منو playlist ها هستش ولی w800i که خدایی آخرشه :cool:

helenik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ye soal e sade dashtam omidvaram ke betunid javabamo bedid
man mikham KEYAPAD e mobilamo gofl konam valuy nemishe too site e moto raftam ghesmate support kgofte PRESS MENU AND THEN *
valy har kari mikonam movafagh nemisham
lotfan rahnemayim konid;)

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از helenik :
ye soal e sade dashtam omidvaram ke betunid javabamo bedid
man mikham KEYAPAD e mobilamo gofl konam valuy nemishe too site e moto raftam ghesmate support kgofte PRESS MENU AND THEN *
valy har kari mikonam movafagh nemisham
lotfan rahnemayim konid;)

شما ميتونيد با مراجعه به settings>security>phone lock>lock now و زدن پسورد 4 رقمي گوشيتونو قفل کنيد و براي باز کردن مجدد اون بايد پسوردو بزنيد همچنين با automatic lock در همون قسمت به صورت اتوماتيک قفل ميشه نکته جالب اينه که همونطور که چند صفحه قبل گفتم به خاطر امنيت بالاي اين گوشي هر وقت گوشي اينجوري قفل بشه وقتي گوشي زنگ ميخوره حتما بايد اول پسوردو بزنيد تا بتونيد جواب بدين من که واسه قفل کردن اين راه به نظرم ميرسه حالا هر کس راه ديگه اي بلده اينجا مطرح کنه

شما هم اگر نياز داريد گوشيتونو زياد قفل کنيد پيشنهاد ميکنم security رو به يکي از soft key هاي home screen منتقل کنيد تا دم دست باشه.............

اميدوارم تونسته باشم کمکتون کنم..............

helenik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam mersi az inke yeki javabamo dad akhe in dar sooratie ke gooshi kamelan khamoosh beshe mage na?
:blush:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از helenik :
salam mersi az inke yeki javabamo dad akhe in dar sooratie ke gooshi kamelan khamoosh beshe mage na?
:blush:
اولا دوست عزیز فارسی بنویس ثانیا بیشتر توضیح بدی بهترها ! :)

بالا