• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از جناب سه سوت که جواب سولات بنده را می دهند .
سوال دیگه من اینه که آیا با نرم افزار این وی تری در کامپیوتر میشه یک متن برای اس ام اس نوشت و بعد به وسیله کابل وارد گوشی کرد ؟؟ در مورد باتری هم توی یکی از فروم های خارجی خوندم که نوشته بود اگر باطری را به وسیله usb و کامپیوتر شارژ کنید باطری گوشی مشکل پیدا و در غیر این صورت خیر ؟ آیا به نظر شما این گفته صحیح است ؟! در هر صورت من تصمیم دارم یک باطری اضافه دیگه هم برای این گوشی بخرم تا اگر باطری خودش مشکل پیدا کرد ازش استفاده کنم .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
با تشکر از جناب سه سوت که جواب سولات بنده را می دهند .
سوال دیگه من اینه که آیا با نرم افزار این وی تری در کامپیوتر میشه یک متن برای اس ام اس نوشت و بعد به وسیله کابل وارد گوشی کرد ؟؟ در مورد باتری هم توی یکی از فروم های خارجی خوندم که نوشته بود اگر باطری را به وسیله usb و کامپیوتر شارژ کنید باطری گوشی مشکل پیدا و در غیر این صورت خیر ؟ آیا به نظر شما این گفته صحیح است ؟! در هر صورت من تصمیم دارم یک باطری اضافه دیگه هم برای این گوشی بخرم تا اگر باطری خودش مشکل پیدا کرد ازش استفاده کنم .

دوست عزيز دقت داشته باشيد گوشه T191 شما جز سري گوشي هاي قديمي بودند كه استحكام حرف اول رو ميزد الان كمتر اينجوريه يعني تمام كمپاني ها يه جورائي يه فرم ديگه كار ميكنند حتي سامسونگ گوشي هاي اولش از لحاظ آنتن دهي بهتر بودند الان وضعش چندان مساعد نيست از اين لحاظ بقيه كمپانيها هم تقريبا از لحاظ آنتن دهي برابر شدند با كمي بالا و پائين بگذريم از استثنا ها :)
در مورد قضيه اين باتري بايد بگم فكر نكنم شارژ از طريق كامپيوتر به باتري آسيب بزنه :) هر چند كه موقع كار با نرم افزار ها گوشي خيلي سريع دشارژ ميشه ولي بايد قبول كرد يه باتري نبايد با اين مسائل زاقارتش در بره اين نقطه ضعفه البته بحث اصلي من سواي گير باتري ضعف باتري هم هست البته شنيده بودم ( وتوي پستهاي قبلي تو همين ثاپيك به اون اشاره كرده بودم ) باتري قوي تري تو بازار دنيا براي وي تري عرضه شده و لي تو ايران نديدم يعني اينكه ميلي آمپر باتري بالاتر باشه واقعيت اينه كه باتريهاي چندان مناسبي نداره چون ساخت چينه ;) اينكه 2 تا باتري بگيرين فكر اشتباهيه چون لزومي نداره شما اگه به نتيجه رسيدي كه بخري برو بخر بعدا هم كه مشكل ايجاد شد برو باتريشو بگير ( باتري بلاخره پيدا ميشه )
راستي يه مسئله اي كه اين گوشي داره و الان يادم اومد اينه كه مثلا من قبلا نوكيا 6230 داشتم ميتونستم هر فايلي رو حتي اگزه و .... بفرستم رو گوشي بعد از گوشي بعنوان يك حافظه يا هارد براي نقل و انتقال فايل استفاده كنم و لي اين وي تري فايلهائي رو كه نشناسه اجازه ترانسفر نمي ده كه اين يك نقطه ضعفه :( پس اينم در نظر داشته باشيد .
اينا بحث هائي است كه بايد بهش توجه داشت و براي همينه كه ميگم عجله نكنيد و بيشتر تحقيق كنيد در مورد مشكل در ارسال اس ام اس شنيدم با بعضي از سيم كارتها مشكل داره حواستون باشه اگه تصميم به خريد گرفتيد سيم كارت رو جا بزنيد تو گوشي و يك اس ام اس ارسال كنيد ببينيد جواب ميده ( البته با بعضي سيم كارتها ).
به نظر من باز تو برند هاي ديگه تحقيق كنيد .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آقا ببخشید من پابرهنه میام وسط!
برا یکی از دوستان اطلاعات میخوام بگیرم:) . این موتو V3i ( حالا میدونم تقلید از کار قبلی اصلا خوب نیست!:D ) چطوره؟ کیفیت دوربین؟ و کیفیت mp3 ؟ قابل مقایسه با سونی هست ؟ اصلا بگم بخره یا نه!!:blush:

ممنون:rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
آقا ببخشید من پابرهنه میام وسط!
برا یکی از دوستان اطلاعات میخوام بگیرم:) . این موتو V3i ( حالا میدونم تقلید از کار قبلی اصلا خوب نیست!:D ) چطوره؟ کیفیت دوربین؟ و کیفیت mp3 ؟ قابل مقایسه با سونی هست ؟ اصلا بگم بخره یا نه!!:blush:

ممنون:rolleyes:

شرمنده من ندارم ولي mozaso خريده اگه جواب ميخواي به ياهو مسنجرش يه پي ام بده سريع جوابتو بده كه گزينه مناسبي هست يا نه :) البته دوربين و حافظه تقويت شده ولي دوستمون ميگفت يه گيرائي پيدا كرده از خودش بپرسي بهتره :)
به دوستت بگو يه 6600 بخره توپول :lol: :lol: :lol: بزاره بعد 15 منم ميخوام براي داداشم بگيرم براي اونم يه دونه ميگيرم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( بگزريم داداشم از من بدتره تو اين چند روزه نظرش رفته رو 6630 من ميخواست ارزون تموم كنم حالا گير داده ميگه اينو بگيرم .... اي خدا ...)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي اين گيراي اس ام اس و .... بپرس تو وي تري آي هست يا نه :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از 3soot :
شرمنده من ندارم ولي mozaso خريده اگه جواب ميخواي به ياهو مسنجرش يه پي ام بده سريع جوابتو بده كه گزينه مناسبي هست يا نه :) البته دوربين و حافظه تقويت شده ولي دوستمون ميگفت يه گيرائي پيدا كرده از خودش بپرسي بهتره :)
به دوستت بگو يه 6600 بخره توپول :lol: :lol: :lol: بزاره بعد 15 منم ميخوام براي داداشم بگيرم براي اونم يه دونه ميگيرم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( بگزريم داداشم از من بدتره تو اين چند روزه نظرش رفته رو 6630 من ميخواست ارزون تموم كنم حالا گير داده ميگه اينو بگيرم .... اي خدا ...)

مرسی:rolleyes: راجع به 6600 هم باهاش صحبت میکنم!:lol: :lol: :lol:
راستی این V3x اومده؟ فکر کنم خیلی چیز ردیفی باشه ها . دوربین 2mp و کارت هم میخوره , دیزاین هم که دیگه...:happy:

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.
باتري ضعيف ... باتري من الان زود خالي ميكنه و اين حالمو گرفته كلا فكر نمي كنم باترهاي مناسبي داشته باشند
سلام سه سوت جان
ميشه بگي چن وقته از اين باطري استفاده ميکني که الان زود خالي ميشه؟
يک سوال ديگه اينکه قيمت باطري وي تري الان تو بازار چنده؟ همين چينيه رو ميگم

در ضمن يک نکته مثبت وي تري که گفته نشد امنيت بالاشه وقتي phone lock باشه وقتي گوشي زنگ ميزنه بايد حتما password بزني تا بتوني جواب بدي رو بخشهاي مختلف گوشي هم ميشه پسورد گذاشت

با تشکر از همتون

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت بچه ها در مورد slvr l7 اگر سایت www.review.cnet.com رو نگاه کنید میبینید که امتیازv3 عدد 7 ولی L7
امتیاز 6.8 رو به گرفته در ضمن باتری v3 الان 7500 تومان تجریش پاساژ قا عم

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از The_UNDERTAKER :
.
باتري ضعيف ... باتري من الان زود خالي ميكنه و اين حالمو گرفته كلا فكر نمي كنم باترهاي مناسبي داشته باشند
سلام سه سوت جان
ميشه بگي چن وقته از اين باطري استفاده ميکني که الان زود خالي ميشه؟
يک سوال ديگه اينکه قيمت باطري وي تري الان تو بازار چنده؟ همين چينيه رو ميگم

در ضمن يک نکته مثبت وي تري که گفته نشد امنيت بالاشه وقتي phone lock باشه وقتي گوشي زنگ ميزنه بايد حتما password بزني تا بتوني جواب بدي رو بخشهاي مختلف گوشي هم ميشه پسورد گذاشت

با تشکر از همتون

حدود 8 ماهي ميشه كه ازش استفاده ميكنم :)
در مورد اين نكته بله يكي از چيزاي خوب وي تري اينه كه ميشه رو اكثر بخش ها پسورد گذاشت مثلا روي دفترچه تلفن گوشي تا هر كسي نتونه وارد بشه .......
ممنون از يادآوري:)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از kaivan_wolf :
با سلام خدمت بچه ها در مورد slvr l7 اگر سایت www.review.cnet.com رو نگاه کنید میبینید که امتیازv3 عدد 7 ولی L7
امتیاز 6.8 رو به گرفته در ضمن باتری v3 الان 7500 تومان تجریش پاساژ قا عم

دوست عزيز دقت كردي ببيني باتري عرضه شده تو پاساژ قائن چند ميلي آمپره؟؟؟
قيمتش كه مناسبه اگه اينطور باشه يكي ميگيرم :)
ممنون از اطلاعات :)

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه سوت جان ممنون میشم جواب سوالم را بدی . میخواستم بدونم میشه آیا با استفاده از نرم افزار v3 در داخل کامپیوتر متنی را برای اس ام اس نوشت و بعد به وسیله کابل وارد گوشی کرد ؟؟ کلا در داخل inbox وی تیری چند تا اس ام اس جا میشه ؟ ؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
سه سوت جان ممنون میشم جواب سوالم را بدی . میخواستم بدونم میشه آیا با استفاده از نرم افزار v3 در داخل کامپیوتر متنی را برای اس ام اس نوشت و بعد به وسیله کابل وارد گوشی کرد ؟؟ کلا در داخل inbox وی تیری چند تا اس ام اس جا میشه ؟ ؟

اختيار داريد عزيز در مورد بخش اول سوالت چون برام كاربردي نداشته تا حالا يادم نمياد انجام داده باشم فقط فكر كنم يه بار تو كامپيوتر اس ام اس رو تايش كردم و چون با كابل به وي تري وصل بود سند كه كردم فرستاد رفت :) البته مطمئن نيستم چون اينقدر با گوشي هاي مختلف كار كردم دقيق يادم نيست اجازه بده برات تست ميكنم در اولين فرصت خبر شو بهت ميدم كه بايد چيكار كني و آيا اصلا ميشه :)
در مورد ذخيره اس ام اس اگه تنظيم روي حافظه گوشي باشه حدود 20 تا :( كه البته با تغيير در سيم و تغييير مسير دايركتوري از سيم به گوشي ميرسه به حدود 90 تا 100 تا ( مجموع اين باكس و آوت باكس ) ;)
كه شايد بازم كم باشه ولي ديگه نمي شه كاريش كرد :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :

خب دوست عزيز برات تست كردم :) همراه پك وي تري يه سي دي هست كه تو اون يه نرم افزار فوق العاده ارزشمند بنام Mobile phone tools موجود است ( ايكونشو گوشه تو دكستاپ ميبيني كه روش كليك كني گوشي وي تري عزيز رو شكلشو مياره برات كه يه سري تنظيمات دست راست داره كه يكيش مربوط به اس ام اس است ) تصوير ي كه گذاشتم مشخصه براي اس ام اس يه محيط مياره فارس هم تايپ كنيد گوشي رو با كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل نمائيد متن را يادداشت و سند را بزنيد در جا پيغام ميره :) خيلي جالبه و سرعتش فوق العاده انگار با گوشي داريد اس ام اس ميديد ;)

mpt-v3.jpg

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يكي از اون فروم هاي خيلي خوب براي گوشي هاي موتورولا مخصوصا وي تري :)
http://www.motox.info/

و اينم سايت جناب موتو ايكس براي دانلود فريم وير و .... براي موتو سري وي تري و وي تري آي و ايكس :)
http://www.planetmotox.net/
موفق باشيد

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام خدمت جناب سه سوت باتری ها 680 معمولی ولی همون طور که شما هم گفتین قیمت مناسبه در ضمن از لحاظ ظاهری هم بنظز قلابی نیست کاملا ساتم با وکیوم

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون دوست عزيز از جوابتون :) حتما بعد عيد ميرم براي تهيه يه باتري :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب اونائي كه اهل نصب فريم وير و فلكس هستند :)
بهترين فلكس از نظر من كه نصب كردم
R374_G_0E.42.0CR_SE8615MBXXH1121_flexlash_MOTOX.shx
Stock Moto(Euro Edition)/Unlocked

و بهترين و جديدترين فريم وير :
Flash Version: R374_G_0E.42.10R_B
بعدش پكي كه زبان فارسي رو هم داره نصب كنيد كه اس ام اس هاي فارسي رو بتونيد رويت كنيد :
Language Pack: 0034

اين فريم وير و پك زبان رو بريد تو سايت :
http://www.motomodders.net/default.aspx?tabid=116

البته زبان رو از سايت موتو ايكس هم ميتونيد بگيريد ولي اونجا هم هست
دقت كنيد تو سايت motox.us هم كه بريد پكي كه شامل زبان فارسي ميشه با كد 0034 مشخص شده است :)
موفق باشيد

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از 3soot :
خب دوست عزيز برات تست كردم :) همراه پك وي تري يه سي دي هست كه تو اون يه نرم افزار فوق العاده ارزشمند بنام Mobile phone tools موجود است ( ايكونشو گوشه تو دكستاپ ميبيني كه روش كليك كني گوشي وي تري عزيز رو شكلشو مياره برات كه يه سري تنظيمات دست راست داره كه يكيش مربوط به اس ام اس است ) تصوير ي كه گذاشتم مشخصه براي اس ام اس يه محيط مياره فارس هم تايپ كنيد گوشي رو با كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل نمائيد متن را يادداشت و سند را بزنيد در جا پيغام ميره :) خيلي جالبه و سرعتش فوق العاده انگار با گوشي داريد اس ام اس ميديد ;)

mpt-v3.jpg

میخواستم بدونم آیا میشه این متن را وارد گوشی کرد و بعد اس ام اس کرد ؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میخواستم بدونم آیا میشه این متن را وارد گوشی کرد و بعد اس ام اس کرد ؟؟

بله ولي نه با اين نرم افزار :) بلكه با نرم افزار ارزشمند P2KTools كه لينك دانلودشو تو همين تاپيك گذاشتم من با اين نرم افزار و با بلوتوث به گوشي وصل شدم ( خيلي راحت ) و اين عمليات رو انجام دادم :) تصاوير رو ببينيد :

نرم افزار را تو مود at قرار ميدهيد بعد كانكت رو ميزنيد خودش شناسائي ميكنه بعد رو فولدرهاي سمت چپ كليك كنيد با گوشي خودشو رفرش ميكنه و همه چيزو نشون ميده :)

13.jpg

12.jpg

11.jpg

در تصوير دوم نيو رو كه بزنيد اون بالا شماره تلفن رو وارد كنيد و متن رو بنويسيد اگه خواستيد فارسي بنويسيد يونيكد را فعال كنيد و هم اينكه گزينه save only را تيك ميزنيد :) در تصوير آخر ميبينيد كه مسيج شما در آوت باكس رفته ولي فرستاده نشده البته چون در وي تري پوشه اوت باكس و سنت يكي است همه مسيجها رو با هم در يك پوشه ميبينيد بعد ميتونيد هر موقع خواستيد بريد تو گوشي و سندش كنيد .

موفق باشيد ;)

بالا