به نقل از laminor2006 :
با تشکر از جناب سه سوت که جواب سولات بنده را می دهند .
سوال دیگه من اینه که آیا با نرم افزار این وی تری در کامپیوتر میشه یک متن برای اس ام اس نوشت و بعد به وسیله کابل وارد گوشی کرد ؟؟ در مورد باتری هم توی یکی از فروم های خارجی خوندم که نوشته بود اگر باطری را به وسیله usb و کامپیوتر شارژ کنید باطری گوشی مشکل پیدا و در غیر این صورت خیر ؟ آیا به نظر شما این گفته صحیح است ؟! در هر صورت من تصمیم دارم یک باطری اضافه دیگه هم برای این گوشی بخرم تا اگر باطری خودش مشکل پیدا کرد ازش استفاده کنم .
دوست عزيز دقت داشته باشيد گوشه T191 شما جز سري گوشي هاي قديمي بودند كه استحكام حرف اول رو ميزد الان كمتر اينجوريه يعني تمام كمپاني ها يه جورائي يه فرم ديگه كار ميكنند حتي سامسونگ گوشي هاي اولش از لحاظ آنتن دهي بهتر بودند الان وضعش چندان مساعد نيست از اين لحاظ بقيه كمپانيها هم تقريبا از لحاظ آنتن دهي برابر شدند با كمي بالا و پائين بگذريم از استثنا ها
در مورد قضيه اين باتري بايد بگم فكر نكنم شارژ از طريق كامپيوتر به باتري آسيب بزنه
هر چند كه موقع كار با نرم افزار ها گوشي خيلي سريع دشارژ ميشه ولي بايد قبول كرد يه باتري نبايد با اين مسائل زاقارتش در بره اين نقطه ضعفه البته بحث اصلي من سواي گير باتري ضعف باتري هم هست البته شنيده بودم ( وتوي پستهاي قبلي تو همين ثاپيك به اون اشاره كرده بودم ) باتري قوي تري تو بازار دنيا براي وي تري عرضه شده و لي تو ايران نديدم يعني اينكه ميلي آمپر باتري بالاتر باشه واقعيت اينه كه باتريهاي چندان مناسبي نداره چون ساخت چينه
اينكه 2 تا باتري بگيرين فكر اشتباهيه چون لزومي نداره شما اگه به نتيجه رسيدي كه بخري برو بخر بعدا هم كه مشكل ايجاد شد برو باتريشو بگير ( باتري بلاخره پيدا ميشه )
راستي يه مسئله اي كه اين گوشي داره و الان يادم اومد اينه كه مثلا من قبلا نوكيا 6230 داشتم ميتونستم هر فايلي رو حتي اگزه و .... بفرستم رو گوشي بعد از گوشي بعنوان يك حافظه يا هارد براي نقل و انتقال فايل استفاده كنم و لي اين وي تري فايلهائي رو كه نشناسه اجازه ترانسفر نمي ده كه اين يك نقطه ضعفه
پس اينم در نظر داشته باشيد .
اينا بحث هائي است كه بايد بهش توجه داشت و براي همينه كه ميگم عجله نكنيد و بيشتر تحقيق كنيد در مورد مشكل در ارسال اس ام اس شنيدم با بعضي از سيم كارتها مشكل داره حواستون باشه اگه تصميم به خريد گرفتيد سيم كارت رو جا بزنيد تو گوشي و يك اس ام اس ارسال كنيد ببينيد جواب ميده ( البته با بعضي سيم كارتها ).
به نظر من باز تو برند هاي ديگه تحقيق كنيد .