به نقل از laminor2006 :
با تشکر از عزیزانی که در این تاپیک زحمت می کشند . تصمیم دارم بعد از تعطیلات یک گوشی بخرم و پس از تحقیقات این گوشی v3 را انتخاب کردم . انتظارات زیادی اصلا از گوشی ندارم . یک گوشی میخواهم که جمع و جور باشه و البته شیک با آنتن دهی بسیار خوب و برای اس ام اس زدن هم راحت باشه . برای همین این وی تیری را انتخاب کردم. از دوستانی که این گوشی را دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و آیا در این چند ماه که این گوشی را داشتند راضی بوده اند یا خیر ؟! در مورد آنتن دهی و صدای مکالمه نسبت به گوشیهای نوکیا چطوره چون من موتورولا نداشتم و مطمین نیستم ؟؟ در ضمن من چند جا خوندم این گوشی در زدن اس ام اس گاهی اوقات مشکل داره و نمیفرسته ؟؟ آیا دوستانی که این گوشی را داشتند تایید میکنن ؟؟ پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم . :happy:
خواهش ميكنم وظيفه است دوست عزيز حالا كه داري تصميم ميگيري :
اين Motov3 گوشي خيلي خوبيه مخصوصا اين تاپيكو مطالعه كرده باشي متوجه ميشي ولي چند نكته كه بعد از چند ماه كار كردن اومده دستم چه مثبت و چه منفي برات ميگم :
اين گوشي جنس بدنه خيلي خوبي داره خيلي محكم و با آبكاري خيلي خوب كلا مواد ساخت عالي
آنتن دهي خوب
نازك و كم حجم و سبك
خوش دست با طراحي صفحه كليد فوق العاده براي اس ام اس زدن
قابليت سرك كشيدن تو تمام زواياي گوشي با نرم افزارهائي كه تو اين تاپيك معرفي كرديم كه در كمتر گوشي قابل اجراست .
و..........
اما مشكلات :
عدم پشتيباني درستو حسابي تو ايران اگه مشكلي برات پيش بياد صاحب اول و آخرش خودتي .
باتري ضعيف ... باتري من الان زود خالي ميكنه و اين حالمو گرفته كلا فكر نمي كنم باترهاي مناسبي داشته باشند .
اگه اهل اس ام اس هستي امكانات خوبي داره ولي مشكلش اينه كه اكثر اس ام اس هاي تصويري رو نمي گيره و كلا نمي توني بفرستي پس دور اس ام اس هاي تصويري رو بايد خيط بكشي
مشكلش در ارسال اس ام اس اينه كه اگه خط رو شلوغ ببينه اس ام اس رو مي فرسته تو اوت باكس و خودش اوتوماتيك اونو مي فرسته و بهت خبرشم ميده .
امكاناتي رو كه خيلي از گوشي ها مثل بلك ليستو و اين حرفا دارن اين فاقد اوناست كلا خيلي ساده است .
حافظه كمي داره و شايد اين برات مشكل ايجاد كنه
كيفيت دوربينش اصلا مناسب نيست
و.........
حالا اگه واقعا گير موتورولا هستي :
يه تاپيك داشتيم براي moto silver L7 گوشي خيلي نازك و جالبيه اونو نگاه كن ببين ميپسندي .
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38309
يك نكته اخلاقي :
مثلا گوشي 1600 نوكيا با قيمت 70 يا 60 تومن به نظر من خيلي جالبه اين گوشي با اينكه جاوائي است ولي مجهز به اس ام اس كانتر و اس ام اس تايمر است و .... يعني كلي امكانات در اين گوشي ارزان تعبيه شده است .
http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.php?phone_id=1221314
يه سوال:
الان چه گوشي داري؟؟؟
توصيه برادرانه :
بازم تحقيق كن و عجله تو خريد نكن يه موقع پشيمون ميشي ما هم در خدمت شما هستيم ..تحقيق تحقيق .