• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستی سلام عرض کردیم حاج cesoot

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

سلام كبلائي mozaso0 كجائي بابا بيا از اين گوشي كه جديدا از كربلا خريدي و آوردي صحبت كن بينيم چيكارست.
در ضمن خدمت دوستان عرض كنم قطعا فريم وير و فلكس اين گوشي با وي تري فرق ميكنه نرين فريم وير وي تري رو بريزين رو گوشيتون :lol: :lol: :lol: :lol:
برين اينجا براي وي تري آي :

http://www.motox.us/razr_v3i.php

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میبینم که این RAZR V3 تو زرد از آب در اومده :p و یه تعدادی از اونها رو تو آمریکا ( اونایی که از اول فوریه پخش شده بودن) رو جمع کردن به دلیل اینکه مشکل داشتن و مکالمه رو قطع میکردن و گوشی ریست میشده.... :eek: :eek:

از موتورلا بعید بود این حرکت.....:blink:
ببینید:

http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,39342935,00.htm

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میبینم که این RAZR V3 تو زرد از آب در اومده و یه تعدادی از اونها رو تو آمریکا ( اونایی که از اول فوریه پخش شده بودن) رو جمع کردن به دلیل اینکه مشکل داشتن و مکالمه رو قطع میکردن و گوشی ریست میشده....

از موتورلا بعید بود این حرکت.....

خب هميشه درصدي از خطا براي همه چي هست البته اينجا تو گزارش نوشته بود تعداد محدودي احتمالا تو خط توليدش يه مشكلي براشون پيش اومده ;) اميدوارم اين گوشي هارو نفرستن ايران :lol: :lol: :lol:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از cesoot :
خب هميشه درصدي از خطا براي همه چي هست البته اينجا تو گزارش نوشته بود تعداد محدودي احتمالا تو خط توليدش يه مشكلي براشون پيش اومده ;) اميدوارم اين گوشي هارو نفرستن ايران :lol: :lol: :lol:

اتفاقا دقیقا فکر کنم این V3 های مشکل دار سر از ایران بدبخت دربیارن....:wacko: :wacko:

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم این v3 بلک لیست و یا وایت لیست نداره ؟؟ اگر دارد در کدام منو است ؟؟:hmm:

NILAFILM

Registered User
لایک‌ها
11
من امده ام واي واي من امده ام

اقا من هم v3i خريدم با هزار ارزو و اميد به راهنمايي بزرگاني همچون شما دلير مردان
البته براي همسرم

حال فقط يه مشكل كوچولو مونده وقتي گوشي رو وصل ميكنم برنامه i tuns مياد بالا ولي يه پيغام ميده كه نمي تونه با گوشي ارتباط برقرار كنه
حالا من چطور اهنگ بريزم داخل كارت 256 مگابايتي

:( :rolleyes:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حال فقط يه مشكل كوچولو مونده وقتي گوشي رو وصل ميكنم برنامه i tuns مياد بالا ولي يه پيغام ميده كه نمي تونه با گوشي ارتباط برقرار كنه
حالا من چطور اهنگ بريزم داخل كارت 256 مگاباي
ت

مبارك باشه البته من اين مدل رو ندارم دوستاني كه خريدن اميدوارم جوالب سوال شما رو بدن :)
دوستاني كه اين مدل در دسترسشون هست خوشحال ميشم اين گوشي رو اينجا سوال هائي كه در موردش ميشه ساپورت اطلاعاتي كنند :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از 3soot :
ت

مبارك باشه البته من اين مدل رو ندارم دوستاني كه خريدن اميدوارم جوالب سوال شما رو بدن :)
دوستاني كه اين مدل در دسترسشون هست خوشحال ميشم اين گوشي رو اينجا سوال هائي كه در موردش ميشه ساپورت اطلاعاتي كنند :)
چشک ولی آش دهن سوزی هم نیست.آقا v3 یه چیزه دیگه هستش,هم از لحاظ استیلش هم کارایی والا این v3i فقط مموری میخوره دوربین بهتر با 8x زوم داره و نسبتا کند کار میکنه مثلا موقعی که بالای 30 تا مسیج تو inbox داشته باشی راستی شنیدم تو آمریکا بعضی هاشون مشکل داشته و شرکت پس گرفته البته من از سایت یا روزنامه نخوندم یکی از دوستانم گفت :blink:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چشک ولی آش دهن سوزی هم نیست.آقا v3 یه چیزه دیگه هستش,هم از لحاظ استیلش هم کارایی والا این v3i فقط مموری میخوره دوربین بهتر با 8x زوم داره و نسبتا کند کار میکنه مثلا موقعی که بالای 30 تا مسیج تو inbox داشته باشی راستی شنیدم تو آمریکا بعضی هاشون مشکل داشته و شرکت پس گرفته البته من از سایت یا روزنامه نخوندم یکی از دوستانم گفت

دوستمون سوني اريكسون عزيز گفتند :) البته تو مدل وي تري ...نه وي تري آي :cool:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از 3soot :
دوستمون سوني اريكسون عزيز گفتند :) البته تو مدل وي تري ...نه وي تري آي :cool:
اونو که آره ولی من این خبرو یه جای دیگه دیدم ولی در کل v3 یه چیزه دیگس .3soot جان یه موقع نخریها ... :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته باید زودتر خدمت میرسیدم ولی خب حالا اومدم:happy: :lol:
آقا دیگه جمع کنید تاپیکتونو!!!:D :lol: رئیستون که دیگه میخواد N80 بگیره:D دیگه کسی نیست راهنمایی کنه!!:D :D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اونو که آره ولی من این خبرو یه جای دیگه دیدم ولی در کل v3 یه چیزه دیگس .3soot جان یه موقع نخریها ...

سلام دوست عزيز ، نه موقعي كه وي تري آي اومد اصلا هم وسوسه نشدم چون خوشم نمياد يه مدل ديگه عين مدل قبلي توليد بشه بعدش يه ذره امكاناتشو ببرن بالا :rolleyes: البته اينو به خاطر محبوبيت بسيار بالاي وي تري كردن ولي من كلا از اين روش خوشم نمياد :) هدف بعدي من NOKIAN N80 البته اگه اتفاق خاصي نيفته ;)

البته باید زودتر خدمت میرسیدم ولی خب حالا اومدم
آقا دیگه جمع کنید تاپیکتونو!!! رئیستون که دیگه میخواد N80 بگیره دیگه کسی نیست راهنمایی کنه!

درسته كه من رو ان 80 سوئيچ كردم ولي الحق و الانصاف اين بخش وي تري فوق العاده عمل كرد :rolleyes: نه بخاطر عملكرد من تنها بلكه بواسطه كار گروهي بچه ها كمتر تاپيكي رو تو فروم هاي خارجي ديدم اينجوري راجع به وي تري صحبت كنند و مرجع نرم افزار هاي اون باشن دقيقا به شكل كامل .... اينجا شده دائره المعارف وي تري ولي در ضمن اينجا وابسته به من نيست بچه هاي علاقه مند هستند و پيگير اين تاپيك :rolleyes:
در ضمن هنوز كه دارمش پس هنوزم در خدمتم :lol: :lol: :lol: :lol:

miraculousboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hey salam bache ha
man az amrica daram quote mizanam
ki mikhad gooshi e v3 bekhare????
har ki mikhad be [email protected] mail bezane ta bebinim chi kar mishe kard:blush:

kaivan_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ba salam khedmat hame bachaha mikhastam bedonam kasi nemidone in battry haye jadid ro to iran az koja bayad khardi chon man harja didam hamin 680 ma dashtan

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
فارسی نویسی جزو قوانین این فرومه، لطفن رعایت کنید.

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از عزیزانی که در این تاپیک زحمت می کشند . تصمیم دارم بعد از تعطیلات یک گوشی بخرم و پس از تحقیقات این گوشی v3 را انتخاب کردم . انتظارات زیادی اصلا از گوشی ندارم . یک گوشی میخواهم که جمع و جور باشه و البته شیک با آنتن دهی بسیار خوب و برای اس ام اس زدن هم راحت باشه . برای همین این وی تیری را انتخاب کردم. از دوستانی که این گوشی را دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و آیا در این چند ماه که این گوشی را داشتند راضی بوده اند یا خیر ؟! در مورد آنتن دهی و صدای مکالمه نسبت به گوشیهای نوکیا چطوره چون من موتورولا نداشتم و مطمین نیستم ؟؟ در ضمن من چند جا خوندم این گوشی در زدن اس ام اس گاهی اوقات مشکل داره و نمیفرسته ؟؟ آیا دوستانی که این گوشی را داشتند تایید میکنن ؟؟ پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم . :happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
با تشکر از عزیزانی که در این تاپیک زحمت می کشند . تصمیم دارم بعد از تعطیلات یک گوشی بخرم و پس از تحقیقات این گوشی v3 را انتخاب کردم . انتظارات زیادی اصلا از گوشی ندارم . یک گوشی میخواهم که جمع و جور باشه و البته شیک با آنتن دهی بسیار خوب و برای اس ام اس زدن هم راحت باشه . برای همین این وی تیری را انتخاب کردم. از دوستانی که این گوشی را دارند خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند و آیا در این چند ماه که این گوشی را داشتند راضی بوده اند یا خیر ؟! در مورد آنتن دهی و صدای مکالمه نسبت به گوشیهای نوکیا چطوره چون من موتورولا نداشتم و مطمین نیستم ؟؟ در ضمن من چند جا خوندم این گوشی در زدن اس ام اس گاهی اوقات مشکل داره و نمیفرسته ؟؟ آیا دوستانی که این گوشی را داشتند تایید میکنن ؟؟ پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم . :happy:

خواهش ميكنم وظيفه است دوست عزيز حالا كه داري تصميم ميگيري :
اين Motov3 گوشي خيلي خوبيه مخصوصا اين تاپيكو مطالعه كرده باشي متوجه ميشي ولي چند نكته كه بعد از چند ماه كار كردن اومده دستم چه مثبت و چه منفي برات ميگم :
اين گوشي جنس بدنه خيلي خوبي داره خيلي محكم و با آبكاري خيلي خوب كلا مواد ساخت عالي
آنتن دهي خوب
نازك و كم حجم و سبك
خوش دست با طراحي صفحه كليد فوق العاده براي اس ام اس زدن
قابليت سرك كشيدن تو تمام زواياي گوشي با نرم افزارهائي كه تو اين تاپيك معرفي كرديم كه در كمتر گوشي قابل اجراست .
و..........
اما مشكلات :
عدم پشتيباني درستو حسابي تو ايران اگه مشكلي برات پيش بياد صاحب اول و آخرش خودتي .
باتري ضعيف ... باتري من الان زود خالي ميكنه و اين حالمو گرفته كلا فكر نمي كنم باترهاي مناسبي داشته باشند .
اگه اهل اس ام اس هستي امكانات خوبي داره ولي مشكلش اينه كه اكثر اس ام اس هاي تصويري رو نمي گيره و كلا نمي توني بفرستي پس دور اس ام اس هاي تصويري رو بايد خيط بكشي ;)
مشكلش در ارسال اس ام اس اينه كه اگه خط رو شلوغ ببينه اس ام اس رو مي فرسته تو اوت باكس و خودش اوتوماتيك اونو مي فرسته و بهت خبرشم ميده .
امكاناتي رو كه خيلي از گوشي ها مثل بلك ليستو و اين حرفا دارن اين فاقد اوناست كلا خيلي ساده است .
حافظه كمي داره و شايد اين برات مشكل ايجاد كنه
كيفيت دوربينش اصلا مناسب نيست
و.........
حالا اگه واقعا گير موتورولا هستي :
يه تاپيك داشتيم براي moto silver L7 گوشي خيلي نازك و جالبيه اونو نگاه كن ببين ميپسندي .
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38309
يك نكته اخلاقي :
مثلا گوشي 1600 نوكيا با قيمت 70 يا 60 تومن به نظر من خيلي جالبه اين گوشي با اينكه جاوائي است ولي مجهز به اس ام اس كانتر و اس ام اس تايمر است و .... يعني كلي امكانات در اين گوشي ارزان تعبيه شده است .
http://www.newmobile.nl/eur/en/phone.php?phone_id=1221314
يه سوال:
الان چه گوشي داري؟؟؟
توصيه برادرانه :
بازم تحقيق كن و عجله تو خريد نكن يه موقع پشيمون ميشي ما هم در خدمت شما هستيم ..تحقيق تحقيق .

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر گوشی من T191 موتورولا است که حدود 5 سال پیش 420 هزار تومان گرفتم . واقعا گوشی معرکه ای است یکبار داخل بنزین افتادو هیچیش نشد و از لحاظ آنتن دهی بی نظیر است . حدود 1 ماه پیش یک اتفاق افتاد که آنتن گوشیم شکست و متاسفانه الان خوب آنتن نمیده :wacko: . برای همین تصمیم گرفتم عوضش کنم . از این وی تیری و با توجه به سابقه خوب موتورولا برام خوشم آمده . همانطور که گفتم از گوشی اصلا انتظار امکانات ندارم و همون حافظه 5 مگابایتی برام کفایت میکنه . این گوشی مثل اینکه در سال های 2004 و 2005 جز 5 گوشی پرفروش جهان بوده و از لحاظ زیبایی هم مثل اینکه نامبر وان هست ؟؟ آیا در سته ؟؟ این L7 هفت گوشی خوبیه ولی من تصمیم دارم یک گوشی تاشو بخرم . سوال دیگه من اینه که کیفیت ال سی دی گوشی چطوره ؟ و آیا گوشی اسپیکر فون داره ؟
http://www.gsmarena.com/motorola_talkabout_t191-267.php

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از laminor2006 :
در حال حاضر گوشی من T191 موتورولا است که حدود 5 سال پیش 420 هزار تومان گرفتم . واقعا گوشی معرکه ای است یکبار داخل بنزین افتادو هیچیش نشد و از لحاظ آنتن دهی بی نظیر است . حدود 1 ماه پیش یک اتفاق افتاد که آنتن گوشیم شکست و متاسفانه الان خوب آنتن نمیده :wacko: . برای همین تصمیم گرفتم عوضش کنم . از این وی تیری و با توجه به سابقه خوب موتورولا برام خوشم آمده . همانطور که گفتم از گوشی اصلا انتظار امکانات ندارم و همون حافظه 5 مگابایتی برام کفایت میکنه . این گوشی مثل اینکه در سال های 2004 و 2005 جز 5 گوشی پرفروش جهان بوده و از لحاظ زیبایی هم مثل اینکه نامبر وان هست ؟؟ آیا در سته ؟؟ این L7 هفت گوشی خوبیه ولی من تصمیم دارم یک گوشی تاشو بخرم . سوال دیگه من اینه که کیفیت ال سی دی گوشی چطوره ؟ و آیا گوشی اسپیکر فون داره ؟
http://www.gsmarena.com/motorola_talkabout_t191-267.php

خب طبيعتا زيبا كه هست شكي نيست :) بله از لحاظ ديزاين فكر كنم سال 2004 جزء بهترين ها بوده :)
ال سي دي اين گوشي به نظر من خيلي خوبه و شفافيت خوبي هم داره ، در مورد اسپيكر فون به نظر م داره من از اين گزينه استفاده نمي كنم ولي به نظرم داره :)
ولي بازم ميگم با توجه به نبود گارانتي از وضع باتري مطمئن بشيد و آنگاه نسبت به خريد اقدام كنيد :)
موفق باشيد

بالا