• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من تو قسمت سييم بدم كه يه دستكاري كردم و وقتي گوشيمو ريست كردم ديگه بالا نيومد.يعني صفحه كليد روشن ميشه و يه صفحه سفيد مياد چند لحظه هست يه دفه ريست ميكنه چيكار كنم؟ وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم نميشناسه . حالا چيكار كنم لطفا كمكم كنيدددددد. تو رو خدا

عزيز جان آدم الكي كاري نمي كنه :lol: هميشه با برنامه كار كن ;)
البته اين راهنمائي كه دوستمون دي جي بهي كردن كاملا درسته اين راهو بريد و فريم ور و فلكس خودتونو آپديت كنيد گويا اين قسمتهاي گوشي شما قديمي است :) پست هاي اين بخش رو كاملا مطالعه كنيد نكات نا مفهوم را به من يا دآور شويد تا بار ديگر از نو گويم كه چه كنيد ولي همه اينها لازمه اش مطالعه است .
در ضمن هميشه خونسرد و راحت باشيد .... مشكلات هميشه حل ميشوند و زمان بر همه چيز فائق مي آيد جز عشق ;)

hamidshok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا دمتون گرم خیلی نو کرتونم. گوشیم درست شد و در ضمن برنامه فیلم برداریشم اومد.:D :D :D
خیلی بهالید هم سه سوت هم دی جی جون. هر کاری از دستم بر بیاد براتون انجام میدم.
در ضمن یه سوال دیگه آیا امکان مدت فیلم برداری رو بالا ببریم؟:cool:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
گوشیم درست شد و در ضمن برنامه فیلم برداریشم اومد.
در ضمن یه سوال دیگه آیا امکان مدت فیلم برداری رو بالا ببریم؟

الحمدالله ...خدار رو شكر ....عزيز خودت سروري بيشتر زحمتو خودت كشيدي :)
در مورد زمان فيلم برداري نه متاسفانه هنوز راهي پيدا نشده ولي در آينده با تغيير درسيم راه اونم پيدا ميشه ;)
موفق باشيد :)

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
نكته جالبي رو گفتي كه خيلي بدرد ميخوره چون اين مشخصات اصلا براي ما كاربرد نداره
انشاءالله كار كردن با seem و تغيير تو اونو وارد هستيد :)
شما ابتدا بايد بوسيله نرم افزار P2kman سيم شماره 0001-0032 رو از توي گوشيتون بر روي كامپيوتر دانلود كنيد .
سپس اين سيم رو با نرم افزار XVI32 كه مخصوص تغيير در سيم است باز نمائيد ( طبق آموزش هائي كه قبلا داده بودم)

خواهيد ديد كه با زدن فوروارد ديگه اون مشخصات نمياد ... من تست كردم جواب داده اساسي
3سوت عزیز :با راهنمایی خوبتون مشگل .. بقول خودتون " اساسی " حل شد ... سپاس بیکران:rolleyes:

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
نكته جالبي رو گفتي كه خيلي بدرد ميخوره چون اين مشخصات اصلا براي ما كاربرد نداره
انشاءالله كار كردن با seem و تغيير تو اونو وارد هستيد :)
شما ابتدا بايد بوسيله نرم افزار P2kman سيم شماره 0001-0032 رو از توي گوشيتون بر روي كامپيوتر دانلود كنيد .
سپس اين سيم رو با نرم افزار XVI32 كه مخصوص تغيير در سيم است باز نمائيد ( طبق آموزش هائي كه قبلا داده بودم)

خواهيد ديد كه با زدن فوروارد ديگه اون مشخصات نمياد ... من تست كردم جواب داده اساسي

3سوت عزیز :با راهنمایی خوبتون مشگل .. بقول خودتون " اساسی " حل شد ... سپاس بیکران:rolleyes:

haCKER MOTOX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام وعرض ادب و خسته نباشید خدمت شما کاربران وفعالان محترم
من حدود 4 ماه است v3 دارم
چند روز ÷یش وقتی به کامپیوتر متصل بود همه نرم افزار هاشو پاک کردم الان هم فقط گوشیم روشن وخاموش می شه وهیچ صدایی نمیده موقع تماس نه صدا می ره ونه صدای طرف مقابل می اید هر کی هم زنگ می زنه گوشی زنگ نمی خوره
خواهش می کنم به من کمک کونید :eek: :(

haCKER MOTOX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا عجله کنید من فردا باید برم مسافرت با این وجود گوشی ندارم ممنون می شوم:( :crying: :eek:hno:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چند روز ÷یش وقتی به کامپیوتر متصل بود همه نرم افزار هاشو پاک کردم الان هم فقط گوشیم روشن وخاموش می شه وهیچ صدایی نمیده موقع تماس نه صدا می ره ونه صدای طرف مقابل می اید هر کی هم زنگ می زنه گوشی زنگ نمی خوره

فكر ميكنم يخ چند روزي دير رسيدم :lol: :lol: :lol:
من دقيق متوجه نشدم چيكار كردي ولي اگه صرفا فايل ها رو پاك كردي و اين اتفاق افتاده شما بايد يه بار ديگه رو گوشيت flex موتو رو نصب كني برو توي سايت motox و يه فلكس استوك موتو رو روي گوشيت نصب كن انشاءالله رديف ميشه ;)
يادت باشه دقيقا همون فلكسي باشه كه داشتي اگه هم نمي دوني چي بوده يه فلكس اوريجينال موتو رو نصب كن ;)

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:

من وقتي با هندفري بلوتوث كانكت ميكنم صداي زنگ چيز ديگه اي ميشه! بايد تنظيم خاصي بكنم؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب يه مدتي ميشه يه فريم وير جديد اومده براي وي تري خواستيد ميتونيد تستش كنيد البته اين يه ريسكه ولي بهرحال ديگه ;)
گزارش اونم و نقطه نظرات يوزرها رو هم ميتونيد بخونيد :)
موفق باشيد

http://www.motox.info/showthread.php?t=7244

.:Hamidtop:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من حدود دو هفتس که یه Motorola V3i خریدم. سعی می کنم اگه مطلبی اضافه بر اون چیزایی که بچه ها اینجا می نویسن یاد گرفتم براتون توضیح بدم. در ضمن اگه سوالی در مورد گوشی و قابلیتاش دارین لطفا" بپرسین که اگه تونستم :blink: جواب بدم.

فقط یه نکته رو می خوام بگم اونم اینه که موقع خریدن حواستون باشه که این گوشی یه کارت حافظه 256MB رو خودش داره. یعنی رو خود دستگاه و لوازمش هم به همون تکمیلی V3 هست. :D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه دوستان,مخصوصا cesoot جان بابا:)
آقا این v3i عجب چیزیه چون خریدمش ولی هیچ چیزی اضافه نداره و به نظر من کاملا شبیه v3 فقط مموری میخوره و حافظه خود گوشی هم بالاتر حدود 13 مگ هستش
فعلا تا بعد..:cool:

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
سلام به همه دوستان,مخصوصا cesoot جان بابا:)
آقا این v3i عجب چیزیه چون خریدمش ولی هیچ چیزی اضافه نداره و به نظر من کاملا شبیه v3 فقط مموری میخوره و حافظه خود گوشی هم بالاتر حدود 13 مگ هستش
فعلا تا بعد..:cool:
مبارک باشه . اگر ممکنه یک توضیح کامل راجه بهش بده و بگو کیفیت پخش mp3 نسبت به v3 چه فرقی کرده و در پک گوشی آیا همون چیزهایی که در پک وی تیری هست در این هم هست و اینکه چند خریدی؟؟ چه رنگی است و آیا مانند وی تیری معمولی مشکی هم داره یا نه ؟؟؟

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام دوستان:

من وقتي با هندفري بلوتوث كانكت ميكنم صداي زنگ چيز ديگه اي ميشه! بايد تنظيم خاصي بكنم؟

????????????????????

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

دوست عزيز سلام مطمئن باشيد كسي اينجا اگه موردي رو بلد باشه براتون توضيح ميده ;) من خودم جواب شما رو نمي دونم خودتون اگه به نتيجه رسيديد اينجا جوابو بزنيد ;) فروم هاي خارجي هم براي پرسش بد نيستند :)
http://www.motox.info/forumdisplay.php?f=4

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من حدود دو هفتس که یه Motorola V3i خریدم. سعی می کنم اگه مطلبی اضافه بر اون چیزایی که بچه ها اینجا می نویسن یاد گرفتم براتون توضیح بدم. در ضمن اگه سوالی در مورد گوشی و قابلیتاش دارین لطفا" بپرسین که اگه تونستم جواب بدم.

آقايون مباركه به سلامتي اگه لطف كنيد آموزش و ساير مشخصاتو كامل بنويسيد كه دوستان آشنا بشن ممنون ميشم بايد از XPLOD استاد عزيز هم كم كم بخواهيم به عنوان تاپيك يه v3i هم اضافه كنه ;)
پس دوستان مسائل مربوط يه اين گوشي رو لطف كنيد مرتب بنويسيد ;)

.:Hamidtop:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
V3i از نظر ظاهر فرق زیادی با V3 نداره، جز در یه تعداد موارد محدود، دو گوشی کاملا" شبیه هم هستن:rolleyes: د. ولی من سعی می کنم یه سری تفاوتهای رو که این دو گوشی دارن توضیح بدم:

1. V3i کارت حافظه می خوره از نوع TF (Trans Flash) که اندازه خیلی کوچیکی داره و از تمام کارت حافظه های موجود کوچیکتره.
2. دوربین V3i مگاپیکسله که کیفیت عکس برداری و فیلم برداری رو خیلی بهتر کرده.
3. Mp3 Player اون استریو هست که این مساله برای کسایی که از این گوشی می خوان برای موسیقی گوش کردن هم استفاده کنن می تونه مهم باشه. کیفیت صداش هم خوبه، بلند و واضح.
4.سخت افزار V3i نسبت به V3 ارتقا پیدا کرده یعنی سرعت گوشی اضافه شده (منابع این ادعا موجوده اگه شد لینکشو براتون می ذارم).
5. طبق وعده های شرکت Motorola قراره در آینده از طزیق ارتقا فیرم ور قابلیت EDGE به این گوشی اضافه بشه که این مساله خیلی مهمیه چون همینطور که می دونین در فاز سوم افزایش ظرفیت شبکه تلفن همراه کشور قراره از فناوری EDGE برای بالا بردن سرعت انتقال اطلاعات استفاده بشه. در حقیقت اگه گوشی EDGE نداشته باشه نمی تونه به اندازه کافی از قابلیتهای شبکه استفاده کنه.

فعلا" همینا تو خاطرم هست، اگه چیزی باز یادم اومد براتون میذارم.​

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
دوست عزيز سلام مطمئن باشيد كسي اينجا اگه موردي رو بلد باشه براتون توضيح ميده ;) من خودم جواب شما رو نمي دونم خودتون اگه به نتيجه رسيديد اينجا جوابو بزنيد ;) فروم هاي خارجي هم براي پرسش بد نيستند :)
http://www.motox.info/forumdisplay.php?f=4

مشكل اينجاست كه زنگهاي موزيكال رو نميزنه و فقط اون چند تا زنگي كه مثل زنگ تلفن هست رو موقع ارتباط داشتن هندفري بلوتوث پخش ميكنه!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينم يه رينگتون باحال برگرفته از گيم :
Need 4 Speed UG

تقديم به همه دوستان ;)

فایل های ضمیمه

• paul_van_dyk_nothing_but_you.zip
    114.3 KB · نمایش ها: 11

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از laminor2006 :
مبارک باشه . اگر ممکنه یک توضیح کامل راجه بهش بده و بگو کیفیت پخش mp3 نسبت به v3 چه فرقی کرده و در پک گوشی آیا همون چیزهایی که در پک وی تیری هست در این هم هست و اینکه چند خریدی؟؟ چه رنگی است و آیا مانند وی تیری معمولی مشکی هم داره یا نه ؟؟؟
خیلی ممنونم
v3i با v3 معمولی هیچ فرقی نمیکنه فقط کارت 256 مگ رو داره و حافظه خود گوشی بیشتره و دوربین خیلی بهتری داره با 8 تا زوم و در کل منوها هیچ فرقی نمیکنه ولی زیاد آش دهن سوزی هم نیست :) قیمتش 290 هستش و از علائدین هم خریدم
راستی سلام عرض کردیم حاج cesoot :D

بالا