• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گلم .. سلام .. ادب و همیشگی .... داشتم توی سایتهای مرتبت با موتو .. گشت می زدم که چیز جالبی دیدم .... آموزش نصب اسکین با تصاویر فلاش ببینین .. خالی از لطف نیست http://www.motomodding.com/tvrtko/Tutorials/P2KTools/P2KTools.swf

اینم یکی دیگهhttp://www.motomodding.com/tvrtko/Tutorials/P2KCommander/P2KCommander.html.... ساده باشین و همیشگـــــــــــــــــــــــی : بـاران

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از helenik :
The_UNDERTAKER man hameye karharo baraye 1000 omin bar anjam dadam valy baz vaghty restart mikonam too gooshin bazie jadidi dide nemishe:hmm: :( ....

والا من ديگه عقلم به جايي قد نميده....
شايد بازيها با v3 سازگار نيست
يک سر به سايت www.getjar.com بزن گوشي motorola v3 رو از اونجا انتخاب کن و چند تا بازي دانلود کن....
اگر اون بازيها رو هم نتونستي نصب کني مطمئن باش يک جاي کاري که انجام ميدي اشکال داره......

helenik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
manam bazi haro az hamin getjar gereftam nemidoonam moshkel chie...:( bazam emtehan mikonam dastet dard nakone

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام .. ادب و مهربانی بیکران ........... سه سوت عزیز .... .... فقط برا تشکر

لازم دونستم اينجا باز مراتب سپاس و قدرداني خودمو نثار عزيزاني كنم كه پيوسته ابراز لطف و محبت مينمايند و ضمن احترام و پاسداشت لطف اين دوستان باز بر اين نكته اصرار ورزم كه من در اين امور وامدار عزيزاني ديگر در انسوي مرزهاي قراردادي و تعيين شده هستم كه با زحمت و علاقه راه را براي ما هموار ميكنند .
خوشحال شدم كه ديدم عزيزاني مطلع به جمع ما پيوستند ضمن سلام خدمت اين عزيزان دوست دارم كه تجربيات خودشونو در رابطه با مبحث اين تاپيك اينجا درج كنند كه دعاي خير دوستان در اين فروم را بهمراه خواهد داشت ;)

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتيد اين فروم
من همه بلايي سر اين v3 آوردم فقط دوتا سوالي که چند صفحه قبل تو اين فروم مطرح کردم رو هنوز نتونستم جوابشو پيدا کنم:

من قابليتي از v3 ميخوام که بتونه صدا رو با فرمت AMR بدون هيچ محدوديتي ضبط کنه و موقع پخش اونو از اسپيکر گوشي پخش کنه (voice recorder روي گوشي که با گرفتن دکمه کنار ال سي دي فعال ميشه صدا رو با فرمت amr ضبط نميکنه و موقع پخش اونو از اسپيکر پخش نميکنه تازه محدوديت ضبط داره که بيشتر به درد ضبط مکالمه تلفني ميخوره)

يک چيز ديگه هم که ميخوام اينه که چطور ميشه زمان فيلم برداري روبه هر مقدار که گوشي فضاي خالي داره افزايش داد من در اين باره يک مطلب با سيم اديتينگ پيدا کردم که زمان فيلمبرداري رو به 5 مگ يا 10 مگ هم افزايش ميداد ولي متاسفانه روي وي تري کار نميکنه با کوچک کردن اندازه صفحه اين مدت زمان افزايش پيدا ميکنه ولي باز هم محدوديت داره......

خواهش ميکنم کسايي به اين سوالات من جواب بدن که به طور عملي اين کارها رو کردن و جواب داده!!!!!!
من تو اين دوتا مورد بالايي اونقدر گوشيمو سيخ زدم که آبکش شده ولي نشد که نشد فکر نميکنم راهي داشته باشه.......................

عاجزانه تقاضا دارم کسي که راهي براي اين دوتا مشکل بلده بگه که من به شدت به اين دو تا قابليت نياز دارم.....

helenik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
شما با اين تغييرات ( 2 تغيير ) ميتونيد زمان فيلمبرداري خودتونو به حداكثر برسونيد :
for longer video, goto: message center > menu (middle soft key) > message center menu > message setup > mmsMessage setup > size limit: set to "none"

then, goto: videos > videos setup > video length: set to "MMS"

البته كيفيت فيلمبرداري رو هم از ماكزيمم كمتر كنيد باز بيشتر ميشه
البته سعي كنيد كه حجم حافظه گوشيتونو با نصب فريم وير جديد وپاك كردن فايلهاي اضافي به حداكثر برسونيد كه در زمان فيلمبرداري گويا بي تاثير نيست

inha rahhayi bood ke cesoot pishnahad karde bood va dar gooshie man kar kard va hich moshkeli nadaram
:)
VALY MAN HANOOZ MOSHKELE BAZI VA APP DARAM ROO GOOSHIM INSTALL NEMISHE PLZZZZZ YEKI KOMAK KONE.....:(

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي از راهنماييت
ولي من قبلا اين کارو کرده بودم درسته اضافه ميشه ولي بازم محدوديت داره منظور من اينه که اين مدت زمان نامحدود بشه به هر حال دستت درد نکنه ........

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستاي خوبم . يه مدت بود نبودم و گير امتحاناي دانشگاه بودم.:rolleyes: دوباره اين توفيق نصيب ما شد كه بياييم و از تجربيات دوستان خوبم استفاده كنم . . . :blush:
جاتون خالي ديروز كلي با گوشيم حال كردم !‌ خدايي اين سيم خيلي چيز باحالي هستش ... ديروز واقعا يه گوشي خوب در آورده بودم گوشيمو و كلي داشتم حال مي كردم . ولي امروز اومدم skin black box رو نصب كردم و فايل mma_ucp رو كه آپلود كردم و ريست كه كردم ديگه گوشيم بالا نيومد:( از صبح تا حالا عذا گرفتم كه چي كار بايد بكنم :( اون روشي هم كه قبلا انجام ميدادم ديگه عملي نيست . . . بد جوري توش گير كردم . تو رو خدا اگه كسي مي دونه بهم كمك كنه . آخه گوشيمو تو اين يه مدت نياز دارم .

خير سرم داشتم اين فايل map رو مي خوندم كه بتونم به اين دوستمون كه گفته بود چه جوري ميشه زمان فيلم برداري رو بيشتر كرد كمك كنم كه موبايلم فعلا روشن نميشه . . .

واااااااااااااي خدا ! اگه الان موبايلم روشن بود :lol: كلي چيزاي باحال يادتون مي دادم .... !

cesoot جان داداش مي توني برام كاري بكني ؟ پس فهميدي چي شد ؟ داشتم skin اين black box رو نصب مي كردم كه وقتي ريست شد گوشي ديگه بالا نمياد . . .

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيز جالب !‌
چه جوري funlight رو فعال كنيم .

ببينين . من به ترتيب توضيح ميدم. يعني به ترتيب كار ها رو بكنين :
1- اول seem 0032-0001 را با p2kman دانلود كنين.
2-cnrl+g رو بگيريد و روي hex كليك كنين و بعد تايپ كنين63 . بعد يه چيزي براتون پيدا ميكنه . روي bit... كليك كنين . بعد 2 رو بزنيد و set رو بزنيد. و بعد هم save كنين .
3-سپس فايل Fum light رو از اينجا دانلود كنين .
4-سپس فايل Funlight رو تو‌:
/a/mobile/audio آپلود كنين.
5-Menu>settings>ring styles>ring lights
به همين راحتي . . . به همين خوشمزگي . . .

------------------------------------------------------------------------
99 ProBlEm

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

اي ول !‌خيلي با حال بود cesoot !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

عزيزم اون آدرسي كه دادي ----> http://www.motox.info/showthread.php?t=6302 اين جا يكي به نام drbehi گوشيش همين مشكل رو پيدا كرده ؟.....

خوب عزيز من drbehi همون من هستم ديگه :D من از بچه هاي motox هم دارم مي پرسم . ولي اونا معلوم نيست چي جواب ميدن !‌ فقط اين يارو djdownhill كه شاخشون هست به من نصيحت كرده كه اين دفعه از هي چيزي قبل هر كاري backup بگير . . .

جون behi يه كاري برام بكن cesoot جان :( از وقتي گوشيم اينجوري شده به خدا دپرس شدم :blush: . . .

آخه من تو اين چند وقته خيلي با موبايلم كار دارم . از شانس منم گوشي خاموش شده و هيچ كاري نميشه كرد :(

امروز كه اينقدر اعصابم خورد شده بود مي خواستم گوشي رو بكوبم به ديوار تا شايد يه چيزي بشه ! :D
اينقدر اين صفحه Hello Moto رو ديدم كه قيافم شده شبيه Hello Moto !:D

بازم خدا رو شكر كه شما اينجا هستي وكمكمون مي كني . :)

please يه كمكي به من بكن . ما رو شرمنده خودت كن .:blush:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز delavaznima مشكلت احتمالا اينجوري حل ميشه :
You should either get the bootloader screen. But you might just get a blank screen. Plug the phone to the cable open RSD the press the 3 buttons RSD will tell you if the phone is connected at the left hand side. It should say something like Blank Neptue Then Monsterpack it
.

ميگه بايد بري تو حالا بوت لودر يعني با همون روش 3 كليد كه گفتيم بعد يه صفحه سياه مياد كه توش يه چيزائي نوشته يعني شماره بوت لودر و نوشته كه كابلو وصل كن بعد گوشي رو به كابل وصل ميكني اينجا طرف از يه نرم افزار بنام RSD يا RSD Lite صحبت كرده كه با اون ميتوني فايل فلشتو بريزي رو گوشي تو گوگل بگرد دنبال اين نرم افزار و با اين روش گوشيتو رديف كن

تو گوگل گشتم اينم برنامه كمياب RSD Lite اين برنامه براي حالتهاي خاص ناشي از بد فلش كردن و فكس كردنه دانلودش كنيد تا لينكش نپريده

http://www.laneros.com/~andrespeed/R...te 2.0.3.rar

موفق باشي

اين نرم افزار رو نصب و با اون تست كن توي فروم موتو ايكس كه رفته بودي يه لينك مونستر پك استوك موتو بهت داده بودن اونو با اين رم افزار و اين روش نصب كن انشاءال.. كه حل ميشه ;)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok
سلام دوستان . . . cesoot جان مرسي از راهنماييت و لينكي كه دادي . ولي متاسفانه لينك كار نمي كرد .!:( ولي من كه به همين راحتي ها تسليم نميشم ! 2 ساعت search كردم تا بالاخره تونستم نرم افزارش رو بدست بيارم .:)
اين آدرسش :http://www.mobile-files.com/forum/attachment.php?attachmentid=2478

الان دارم دانلود مي كنم . وقتي تموم شد تست مي كنم و خبرشو بهت ميدم كه تونستم يا نه .
باز هم مرسي از راهنمايي هات .

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا گوشي درست شد ! :D
اي قربونت برم من cesppt :happy:
البته با rsd نه . ميدونين چي كار كردم ؟ اول گوشي رو به حالت بوت لودر بردم و بعد با اون برنامه pst كه آيكون سبز داره فلش كردم و گوشي بالا اومد . :D الان دارم از خوشحالي پر در ميارم :D
اگه خدا بخواد يه چيزايي دارم تو seem editing در ميارم.

فقط 1 سوال ديگه cesoot جان . اونم اينكه مثلا نوشته : offset 42 اين 42 رو بايد با hex.. بزنم يا با decimal ?

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
امروز با دستي پر براي همتون اومدم .!‌:)

موضوع امروز ما اينه كه چه جوري صداي speaker و speaker داخلي كه از توش صدا رو مي شنويم رو چه جوري زياد كنيم . يعني چه جوري از ايني كه هست بيشتر بشه !‌

اون نرم افزار p2k tools رو باز كنين . بعد كه گوشيتون رو كانكت كردين و اطلاعات رو خوند . يه قسمت بالاش نوشته tools . روش كليك كنين. بعد روي gian table كليك كنين . بعد چند تا گزينه داره كه جلو هر كدومشون از اعداد 1 تا 8 هست. مثل عكس زير :

ng3wh0.jpg

حالا كه تنظيمات دلخوهتون رو داديد گوشي رو ريست كنين .
موفق باشين . . . .

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فقط 1 سوال ديگه cesoot جان . اونم اينكه مثلا نوشته : offset 42 اين 42 رو بايد با hex.. بزنم يا با decima
با HEX راستي اين نرم افزار RSDLite خيلي باحاله سعي كنيد همه بچه هاي موتو اونو داشته باشيد براي روزهاي مبادا چون موقعي كه گوشيتون بالا نياد و با نرم افزارهاي ديگه نتونين گوشيتونو فلش كنيد اين نرم افزار اين كارو براتون ميكنه البته سعي كنيد ورژن بالاي 2 اونو دانلود و استفاده كنيد ;)
دوستان اگه لينك هاي ديگه اي هم پيدا كردن از ورژن هاي بالاتر بزارن بقيه استفاده كنند ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
عزيز جان اون لينكي كه داده بودم اصلاح شد اينجا برين علاوه بر RSDLite كلي نرم افزار داره كه بدردتون ميخوره دانلود كنيد براي روز مبادا ;)

http://www.laneros.com/~andrespeed/

موفق باشيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تو اين لينكي كه داده بودم كلي نرم افزار داره كه يكيش اينه :

ngbiu1.jpg

بنام Mp3 direct cut علاوه بر حجم كم شما رو قادر ميسازه كه موسيقي ها رو كات كنيد و اون قسمتهائي رو كه دوست داريد رو مثلا زنگ گوشي كنيد چيز بدرد بخوريه براي همه دوستداران موبايل بكار مياد ;)

بالا