• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام cesoot جان . مرسي از اينكه لينك سالمش رو برامون گذاشتي . البته من ديشب خيلي سعي كردم كه ورژن 2 رو پيدا كنم ولي تو 2 ساعت سرچ كردن همين 1.5 رو هم به زور گير آوردم :lol: در ضمن يه چيزي بگم به همه موتو باز ها ! اونم اينه كه اون آموزشي كه ديشب براتون گذاشتم كه چطور ميشه صداي speaker موبايلتون رو بيشتر كنيد رو حتما انجام بديد . من كه انجام دادم كلي صداي بلند گوي موبايلم بالا رفته . از ديروز تا حالا كلي روحيم وا شده‌!:D
در ضمن cesoot جان 1 سوال ديگه هم داشتم :
من تو seem editing رسيدم به يه جايي كه نوشته :
offset 70 - bit 0: Multimedia > Video > Menu > Videos Setup > Lighting Condition (1 on, 0 off)
مثلا نوشته offset 70 بعد كه اونو با hex پيدا مي كنم و ميرم رو Bit ... حالا ادامه دستور رو كه بخوني نوشته : bit 0 ......................(1 on,0 off )q حالا بايد چي كار كرد‌؟ يعني بايد اول به جاي bit 0 صفر رو زد و بعد 1 يا صفر‌؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مثلا نوشته offset 70 بعد كه اونو با hex پيدا مي كنم و ميرم رو Bit ... حالا ادامه دستور رو كه بخوني نوشته : bit 0 ......................(1 on,0 off )q حالا بايد چي كار كرد‌؟ يعني بايد اول به جاي bit 0 صفر رو زد و بعد 1 يا صفر‌؟

قبل از هر كاري از سيمت حتما بكاپ بگير بعدش در اينجا منظور اينه كه اگه 1 رو تيك بزني اين گزينه فعال ميشه و اگه 0 رو بزني اين گزينه غير فعال ميشه حالا اگه ديدي صفر تيك خورده بدون اين غير فعاله و بايد تيك صفر رو برداري و يك رو تيك بزني و بالعكس ;)

موفق باشيد

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام cesoot عزيز . مرسي از لطفت .:)

ولي منظوره من رو فكر كنم نگرفتي انگار . . . .
همونطور كه خودت قبلا گفتي :

offset 1d : bit 6:.....(1is on ,0 is off ) e
شما فرمودين كه در اينجا اول 6 رو تيك زده و بعد اگه مي خواهيم فعال باشه 1 و اگه نميخواهيم فعال باشه صفر رو مي زنيم .

حالا سوال من اينه كه
offset 1d : bit1....(1 is on , 0 is off ) e
ميخوام بدونم اينجا بايد چي كار كرد‌؟ يعني مثل بالايي كه گفتيم اول 6 بعد 1, اينجا اول اگه 1 رو بخواهيم بزنيم و بعد بخواهيم فعال باشه بايد 1 رو بزنيم !‌؟‌ :wacko: آدم قاطي مي كنه اسنجاشو:blush:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
حالا سوال من اينه كه
offset 1d : bit1....(1 is on , 0 is off ) e
ميخوام بدونم اينجا بايد چي كار كرد‌؟ يعني مثل بالايي كه گفتيم اول 6 بعد 1, اينجا اول اگه 1 رو بخواهيم بزنيم و بعد بخواهيم فعال باشه بايد 1 رو بزنيم !‌؟

اين مربوط به چه تنظيميه؟؟ اگه مراحل رو درست رفتي آره همون 1 رو بزني بايد رديف بشه عزيز ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه دوستان
آقا دستتون درد نکنه چی کار کردین:)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
آقا دستتون درد نکنه چی کار کردی
ن

به به :D رفيق شفيق كجائي بابا :happy: كم پيدا شده بودي ;)
هي سرتو به اين ولنتاين گرم نكن :lol: بيا اينجا ببين همه ماشا.الله وي تري باز شدن :)
خوشحال شدم مسيجت رو ديدم ;)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان بهتر از گلم !‌ :rolleyes: آقا اين persiantools.com چند روزي تو ايران فيلتر شده بود و نمي شد اومد توش تبادل نظر كرد . :f34r: امروز مي خوام بهتون ياد بدم چه جوري ميشه حافظه گوشيتون رو به 8 الي 10 مگابات افزايش بدين !

1- اول از همه گوشيتون رو به حالت silente برده و بعد اين كارهايي كه مي گم بكنين .:)
2- اين نصيحت رو از من داشته باشين . هميشه back up بگيرين از فايل هاتون .
3- حالا اين هايي كه اين پايين گذاشتم delete كنين :
/a/
Delete these:
DL_DB_INET_RECORDS - Gets rid of provider shop links
Scarlet.tcf - Icon for scarlet theme
Silver.tcf - Icon for silver theme
ss_scarlet_176x220~~ - more theme/skin graphics
wp_scarlet_176x220~~
Silver Skin Wallpaper 176x2~~
Silver Screen Saver 176x2~~
mib_op_greet
custgoodbye.gif-deletes the shutdown animation
custwakeup.gif-deletes the startup animation
moto.tcf - deletes Moto listed in your themes list
ss_moto_a_176x220_c~~.gif
wp_moto_176x220_c~~.jpg

/a/mobile/audio
Delete everything except:
funlight.pat
AlertFile107.bas = Spooky (to keep motomixer working)

**Leave Start~up.mp3 & Power~down.mp3 if you want startup and shutdown sounds... I deleted these files as I dont care for Startup/Shutdown sounds**

/a/mobile/pictures
Delete These:
wp_moto_176x220_c.jpg
wp_scarlet_176x220.jpg
wp_sharp_176x220.jpg
All EMS and wv_emoticon files
Caribbean.jpg
Food.jpg
Higher Plane.jpg
Luminescence.jpg
Nocturne.gif
Metal.gif
Moto.gif
Moto.jpg
Pacific.jpg
Passion.jpg
Sapphire.gif
Silver.gif
Silver.jpg
Streaks.gif

/a/mobile/video
Delete Everything

/a/mobile/mms/mmstemplate
Delete Everything

/a/mobile/skins/Scarlet (If you want max space and dont care about skins)
Delete everything

/a/mobile/skins/Silver (If you want max space and dont care about skins)
Delete everything

/a/mobile/Moto
DO NOT TOUCH THIS FOLDER OR ITS CONTENTS

/a/mobile/system
Delete These:
shutter1.amr
shutter2.amr
shutter3.amr
shutter4.amr
shutter5.amr
secure_pds_init

فايل mma_dcp و mma_ucp رو delete نكنين چون تايمر دوربينتون و يك سري چيزاي ديگه از كار مي افته !
5- در ضمن با اين folder ها هم كاري نداشته باشين :
/a/mobile/audio/vavr, /a/mobile/certs, /a/mobile/mib, /a/mobile/kjava.
6- خوب حالا گوشي رو ريست كنين و ببينيد كه حافظه گوشيتون چقدر زياد شده .
113326493.jpg

7- حالا برين حالشو ببرين :D !

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يادش بخير سفر گرگان و كنبد كه با بچه هاي دانشكده رفته بوديم :( گفتم چند تا عكسي كه از اين سفر با وي تري گرفتم اينجا بزارم كه هم در حال و هواي سفر با من قرار بگيريد و هم نمونه عكس وي تري رو ملاحظه كنيد :)

nx4zcw.jpg

nx4z84.jpg

nx4z7l.jpg

nx4z0m.jpg

يادش بخير ;)

hamidshok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه موتو وی3 نقره ای دارم اما فیلم برداری نداره . هرکی که موتو داره فیلم برداری هم داره اما واسه من نداره اگه میشه کمکم کنید.
یه سوال دیگه اینکه گوشیم روش میزنه Invalid Battrey شارژم نمیکنه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید.:(
اگه میشه به طور واظح توضیح بدین.

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان من یه موتو وی3 نقره ای دارم اما فیلم برداری نداره . هرکی که موتو داره فیلم برداری هم داره اما واسه من نداره اگه میشه کمکم کنید.
یه سوال دیگه اینکه گوشیم روش میزنه Invalid Battrey شارژم نمیکنه باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید.

دوست عزيز در مورد فعال كردن فيلم برداري شما دو راه پيش رو داريد يا اينكه فريم وير و فلكس خودتونو آپ تو ديت كنيد كه مفصلا قبلا توضيح داده شده :) يا اينكه اين كار را با تغيير درسيم انجام بدين كه اينجا نوشته :

Video Camera

The SEEMs for Video Recording has been discovered. Today was my day off, so I was finally able to get some rest, clear my head, and now I'm confident to put my name, MotoX on these Video Recording SEEMs.
What does this mean? Now you can flash with the latest 9AR Monster Pack, and flex on top of 9AR with i.e. Cingular flex that I created. You can have the best of both world--Video Recording capability & AMR feature. Let's get to it!

1. SEEM 0032_0001 > offset 70 > bit 6 [Check]
2. SEEM 004a_0001 > offset 1D3 [01] - no bit manipulation with this SEEM. Just change the offset value to 01.

Extra SEEM: This one controls ONLY default option, NOT the function itself. If you want High Resolution to be default, SEEM 004a_0001 > offset 1D0 [01]. Even without this SEEM activated, you can still change the default opotion on your phone. Go to Videos Menu > Videos setup > Resolution: Low (128 x 96) or High (176 x 144)

3. You have to edit mma menu file. You can use program like P2KMenuEditor to activate Video Camera menu under Multimedia.

One more thing that I have to tell you is, so far, based on my experment, Video Recording function is also firmware specific--no guarantee you will have the function with older versions of firmware. But since I found the SEEMs for Vdeo Camera and we have the latest firmware 9AR, why even bother to go back to older versions. You can us many different flexes on top of 9AR firmware. Now, I've done the hard work, and you guys can enjoy the best combination that your RAZR can ever have, up to date.

Additional SEEMS found [Update: Apr.29.05]

I have found more SEEMs that cotrols Video menu options. Unfortunately, after going thru so many SEEM testing, Insufficient Space Error bug has not been found. However, I found the most important SEEM that controls Video length option. Here they are:

1. Video length: Maximum/MMS SEEM 0032_0001 > offset 6E > bit 3 [Check]Now with this option available on your phone, work around solution is to go to Message Setup > MMS Message Setup > Size Limit: NONE This way, you can take video longer than 10 secs.

2. Resolution: High (176 x 144)/Low (128 x 96) SEEM 0032_0001 > offset 7D > bit 7 [Check]
3. Recording sound: On/Off SEEM 0032_0001 > offset 6E > bit 2 [Check]

[Apr.28.05​
]

تعيير در سيم رو قبلا توضيح داده بوديم كاملا اين مطلب رو هم از سايت http://www.motox.us/ براتون نقل كردم
در مورد مشكل دوم من تا بحال با چنين مشكلي برخورد نكردم ميتونيد بريد در اين فروم و مشكلتونو اونجا هم مطرح كنيد :
http://www.motox.info/
البته به نظر من مشكل دوم شما مهم تره اول نسبت به رفع اون اقدام كنيد اولي رو با هم يه كاري ميكنيم
موفق باشيد

hamidshok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز سه سوت حان ممنون که منو راهنمایی کردی .
اگه میشه فایل های که گفتی رو لینکشو اینجا بذاری خیلی ممنون میشم چون تو این سایت که گفتی خیلی فایل است. خیلی ممنون میشم.
:) منو امیدوار کردی:p

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه دوستان,بچه ها یه نصیحت سعی کنید زیاد گوشیتون رو به PC وصل نکنید چون از عمر مفید باطری کم میکنه و دیگه مثل گوشی من 1 ساعته شارژش تموم میشه!

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه میشه فایل های که گفتی رو لینکشو اینجا بذاری خیلی ممنون میشم چون تو این سایت که گفتی خیلی فایل است.

سلام عزيز اون لينكي كه برات دادم صرفا براي گرفتن فايل نبود بلكه دستورالعمل تغيير در سيم گوشي بودن براي فعال كردن دوربينت البته اين قضيه زياد مهم نيست كه دوربينت فعال بشه چون مدت بسيار كمي رو شامل ميشه و با كيفيت نه جندان جالب :( البته اين موزد كه گوشي شما اين قابليت رو نداره دال بر اين است كه فريم وير گوشي شما قديميه كه شما بايد با عرض تاسف خدمتتون عرض كنم كل اين تاپيك رو بايد سيو كني و مو به مو بخوني تا متوجه بشي چيكار بايد بكني :lol: :lol: :lol: :lol: براي قايل اين فايلها كه در امضاي من هست مناسبه همين ها رو دانلود كن :happy:

ايمجا رو هم يه نگاهي كن:
http://www.mark-world.tv/motorola/page3.html

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان,بچه ها یه نصیحت سعی کنید زیاد گوشیتون رو به PC وصل نکنید چون از عمر مفید باطری کم میکنه و دیگه مثل گوشی من 1 ساعته شارژش تموم میشه!

البته اين مورد كه نرم افزارهائي مانند p2kman و... دخل باتري رو مياره شكي نيست ;) ولي اينكه به اين زودي شارژ باتري رو به 1 ساعت برسونه :wacko: يعني واقعا 1 ساعته دشارژ ميشه گوشيت ؟؟؟؟

hamidshok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:(
سلام دوستان موتورولا وي 3
من تو قسمت سييم بدم كه يه دستكاري كردم و وقتي گوشيمو ريست كردم ديگه بالا نيومد.يعني صفحه كليد روشن ميشه و يه صفحه سفيد مياد چند لحظه هست يه دفه ريست ميكنه چيكار كنم؟ وقتي به كامپيوتر وصل ميكنم نميشناسه . حالا چيكار كنم لطفا كمكم كنيدددددد. تو رو خدا.:(

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان....
خدمت اون دوستي كه ميگه گوشيش بالا نمياد بگم ....
عزيز اول از همه گوشي رو خاموش كن و به كابل usp وصل كن .بعد دكمه # و * و دكمه قرمز رو با هم نگه دار تا گوشيت روشن بشه . بعد كه روشن شد يه صفحه سياه مياد و وقتي صفحه اومد با برنامه pst كه آموزشش رو قبلا گفتن گوشي رو فلش يا فلكس كن....:happy:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اينم دو تا عكس از وي تري كه ببينيد اين گوشي چقدر fashion است :

ok3bk2.jpg

ok3bq0.jpg

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... ادب و مهربانی بیکران به تمام عزیزان و دوستانی که نادیده خوبند .... یه مشگل اگه میتونید کمکی هم به ما کنید ......اول سپاس از کمکتون .... دوم اینکه .. وقتی که میخوایم مسیجی که وارد اینبوکس شده رو در حالت forwardبرای کسی بفرستیم ... توی صفحه ای که آماده میشه برای ارسال .. شماره تلفن فرستنده اول sms + حروف ....FW: From: +9811و شماره طرف دیده میشه ... آیا امکان داره وقتی از این حالت forwardاستفاده میکنیم .. دیگه این شماره و چیزا نیفته که مجبور بشیم اونا رو پاک کنیم .............مهربانانه ترین مهربانی هایم تقدیم به شمایی که برای دیگرانید... زنده باشین و همیشگی : باران

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتی که میخوایم مسیجی که وارد اینبوکس شده رو در حالت forwardبرای کسی بفرستیم ... توی صفحه ای که آماده میشه برای ارسال .. شماره تلفن فرستنده اول sms + حروف ....FW: From: +9811و شماره طرف دیده میشه ... آیا امکان داره وقتی از این حالت forwardاستفاده میکنیم .. دیگه این شماره و چیزا نیفته که مجبور بشیم اونا رو پاک کنیم

نكته جالبي رو گفتي كه خيلي بدرد ميخوره چون اين مشخصات اصلا براي ما كاربرد نداره
انشاءالله كار كردن با seem و تغيير تو اونو وارد هستيد :)
شما ابتدا بايد بوسيله نرم افزار P2kman سيم شماره 0001-0032 رو از توي گوشيتون بر روي كامپيوتر دانلود كنيد .
سپس اين سيم رو با نرم افزار XVI32 كه مخصوص تغيير در سيم است باز نمائيد ( طبق آموزش هائي كه قبلا داده بودم)
حالا اين دستور را اعمال نمائيد :
offset 49 -
bit 3: SMS forwarding header (prepends to subject line when forwarding a message) (1 add header, 0 no header)​

در اين آف ست كه باز كنيد ميبينيد كه بيت 3 و 1 و 0 تيك نخوردن .... شما 3 و 0 را تيك بزنيد تغييرات را سيو كنيد و سيم آماده شده را در گوشي خود با نرم افزار p2kman آپلود كنيد .
خواهيد ديد كه با زدن فوروارد ديگه اون مشخصات نمياد ... من تست كردم جواب داده اساسي
موفق باشيد :)

بالا