• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آقا کی می دونه وی تری نقره ای از کجا میشه گیر اورد ؟ :(

لطفا نگید " نیدونیم "

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آ
قا کی می دونه وی تری نقره ای از کجا میشه گیر اورد ؟
لطفا نگید " نیدونیم "

يكي از دوستان من ميگفت تو علاءالدين طبقه زيرين همكف ديده .... يه سري برو اونجا ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به دوستان عزیزم و cesoot جان:)
من امتحانام شروع شده و دیر به دیر میام,انشاا... امتحانهام تموم بشه میخوام براتون مسیر فایلهای اضافی در V3 رو بگم که شما هم برید پاکشون کنید تا فضای ذخیره سازیتون زیاد بشه,البته شاید هم خودتون بدونید ولی من گفتم که آدرسهارو بدیم البته هم من,هم شما دوستان عزیز و cesoot که یک موقع فایلی رو به اشتباه پاک نکنیم که ضرری به گوشی بخوره, پس مسیرهای فایلهای اضافی رو بدین که با خیال آسوده پاک کنیم:)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از delavaznima :
:lol: سلام
از cesootعزيز و mozaso0جان تشكر كنم براي راهنماييهاي خوبشون:lol:
بوت 8,26 رو با rsd نصب كردم موتو بالا نيومد:wacko: بعد به طور اتفاقي بوت 8,23 رو نصب كردم
موتو روشن شد :eek: :D :lol:
بازم ممنون اين برنامه rsd عالي بود:lol: :lol: :lol: :blush:
خدارو صد هزار مرتبه شکر:D

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به دوستان عزیزم و cesoot جان
سلام عزيز آره منم كارام زياد شده امروز يه امتحانو دادم بد نبود ....;)
براي پاك كردن فايلهاي اضافي اينارو پاك ميتونيد بكنيد : ( البته قبلش از هر چيزي كه قصد پاك كردن داريد يه بك آپ بگيريد )

a/
Delete these:
DL_DB_INET_RECORDS - Gets rid of provider shop links
Scarlet.tcf - Icon for scarlet theme
Silver.tcf - Icon for silver theme
ss_scarlet_176x220~~ - more theme/skin graphics
wp_scarlet_176x220~~
Silver Skin Wallpaper 176x2~~
Silver Screen Saver 176x2~~
mib_op_greet
custgoodbye.gif-deletes the shutdown animation
custwakeup.gif-deletes the startup animation
moto.tcf - deletes Moto listed in your themes list
ss_moto_a_176x220_c~~.gif
wp_moto_176x220_c~~.jpg

**Pretty much everything else in this folder needs to stay the way it is, I may have forgot some files, but basically better safe then sorry**

/a/mobile/audio
Delete everything except:
funlight.pat
AlertFile107.bas = Spooky (to keep motomixer working)

**Leave Start~up.mp3 & Power~down.mp3 if you want startup and shutdown sounds... I deleted these files as I dont care for Startup/Shutdown sounds**

/a/mobile/pictures
Delete These:
wp_moto_176x220_c.jpg
wp_scarlet_176x220.jpg
wp_sharp_176x220.jpg
All EMS and wv_emoticon files
Caribbean.jpg
Food.jpg
Higher Plane.jpg
Luminescence.jpg
Nocturne.gif
Metal.gif
Moto.gif
Moto.jpg
Pacific.jpg
Passion.jpg
Sapphire.gif
Silver.gif
Silver.jpg
Streaks.gif

/a/mobile/video
Delete Everything

/a/mobile/mms/mmstemplate
Delete Everything

/a/mobile/skins/Scarlet (If you want max space and dont care about skins)
Delete everything

/a/mobile/skins/Silver (If you want max space and dont care about skins)
Delete everything

/a/mobile/Moto
DO NOT TOUCH THIS FOLDER OR ITS CONTENTS

/a/mobile/system
Delete These:
shutter1.amr
shutter2.amr
shutter3.amr
shutter4.amr
shutter5.amr
secure_pds_init

**do not delete mma_ucp/mma_dcp (menu) files or the count_down files (or your timer for your camera will not work anymore)**

There are probably a couple other files I forgot about that I deleted but this is the bulk of it, pretty much leave everything in the /a/ folder alone unless I said delete, I didnt touch the following directories /a/mobile/audio/vavr, /a/mobile/certs, /a/mobile/mib, /a/mobile/kjava.

The files names on your phone will vary from the ones I have listed above because most people dont have the flex my phone came with but you get the idea of what you can and cannot delete.

With this tutorial you should easily be able to reach 8-9MB without breaking a sweat, anything more is just extra. By the end you will not have any sounds, pictures or videos. So start loading it full of your custom stuff! Enjoy​
!

فقط بحثي كه ميمونه اينه كه براي ديليت كردن رينگتون ها يه هلو موتو رو براي زنگ نگه دارين يه رينگ هم براي اس ام اس بقيه رو پاك كنيد خلاص البته نوشته صداي روشن شدن و خاموش شدن گوشي رو دست نزنيد ;) در مورد پاك كردن رينگتون ها حتما قبلش پست 318 منو كه در اين مورد نوشتم بخونيد تا تنظيمات غير فعال نشه ..... و اين نكته كه من گيم ها رو نيز براي ازدياد حجم پاك كردم
موفق باشيد
بعد از امتحانا انشاءال... ميرم رو بحث تغيير تم و اسكين و بعدش مبحث seem فعلا تا اونموقع ;)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
براي دومین بار طی یکهفته من رفتم علاالدین و هیچ خبری از وی تری نقره ای نبود :( از اوون سر شهر بکوب برو علاالدین و دست از پا دراز تر برگرد .. من ایرانیان رو هم دیدم

بابا بعد عمری دوستم راضی شده وی تری بخره . حالا دیگه نقره ایش گیر نمی آد ....

جون بچه هاتون اگه می دونید کجا میشه وی تری نقره ای گیر اورد آدرس بدید ... ممنونم

Heechestan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هفته قبل در مجتمع پایتخت طبقه دوم V3 نقره ای را دیدم، به قیمت 235 هزار تومان.
مشکی این گوشی 220 بود.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام به همه بچه های PT
آقا خدمتتون عرش کنم که به لطب راهنمایی های شما عزیزان تونستم گوشی رو به کامپیوتر کانکت کنم.
یه سری از آهنگهایی که نمی خواستم رو از گوشی پاک کردم
امــــــــــــــــــــــــــــــــا مشکل اینجاست که:حالا وقتی می خوام وارد قسمت تنظیم زنگ گوشی بشم
امکان انجام چنین کاری میسر نیست!؟
یعنی می شه وارد تنظیمات شد ولی نمی تونم داخل هیچ کدام از پروفایل ها بشم تا زنگ و میزان صدای آهنگ و ... رو تنظیم کنم تو این قسمت فقط و فقط می شه وارد پروفایل ویبراتور شد تا به تنظیماتش دسترسی داشت .

برای انتخاب زنگ هم باید وارد قسمت مولتی مدیا بشم و از اونجا آهنگ رو به عنوان زنگ انتخاب کنم.
این رو هم اضافه کنم آهنگهایی رو که از روی گوشی پاک کرده بودم رو دوباره ریختم ولی هیچ اتفاق تازه ای نیافتاد
اگه راهنماییم کنید که چه کار کنم ممنون می شم :)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه بچه های PT
آقا خدمتتون عرش کنم که به لطب راهنمایی های شما عزیزان تونستم گوشی رو به کامپیوتر کانکت کنم.
یه سری از آهنگهایی که نمی خواستم رو از گوشی پاک کردم
امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا مشکل اینجاست که:حالا وقتی می خوام وارد قسمت تنظیم زنگ گوشی بشم
امکان انجام چنین کاری میسر نیست!؟
یعنی می شه وارد تنظیمات شد ولی نمی تونم داخل هیچ کدام از پروفایل ها بشم تا زنگ و میزان صدای آهنگ و ... رو تنظیم کنم تو این قسمت فقط و فقط می شه وارد پروفایل ویبراتور شد تا به تنظیماتش دسترسی داشت .

برای انتخاب زنگ هم باید وارد قسمت مولتی مدیا بشم و از اونجا آهنگ رو به عنوان زنگ انتخاب کنم.
این رو هم اضافه کنم آهنگهایی رو که از روی گوشی پاک کرده بودم رو دوباره ریختم ولی هیچ اتفاق تازه ای نیافتاد
اگه راهنماییم کنید که چه کار کنم ممنون می شم

پست 318 در همين صفحه رو مطالعه بفرمائيد ;) بعد به اينجا مراجعه بفرمائيد :

http://www.motox.info/showpost.php?p=2880&postcount=10

موفق باشيد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب طبق قولي كه داده بودم ميخوام براتون طريقه نصب اسكين روي گوشيتونو بهتون ياد بدم ، اولين چيزي كه بايد بدونيد اينه كه اين كار خيلي راحته و اصلا مشكل نيست و دوم اينكه فايلهاي اسكين رو كه دانلود مي كنيد معمولا حاوي فايلهاي زيادي مي شوند كه ممكنه باعث گيج شدن شما بشه !!! ولي چيزي كه شما براي نصب يك اسكين و استفاده از اون احتياج دارين يه پوشه به اسم Picturesا هست كه يه عكس بكراند توش باشه براتون كفايت ميكنه و ديگه يه پوشه بنام Skin كه شامل چند فايل با پسوند dat و يك فايل هم با پسوند ski ميباشد همين .
هميشه يادتون باشه موقعي كه ميخواهيد با نرم افزارهاي مختلفي روي گوشيتون كار انجام بدين هميشه گوشيتون فول شارژ باشه كه وسط هاي كار براتون مشكل ايجاد نشه.
براي شروع من يه اسكين نمونه انتخاب كردم بنام Matrix كه براتون ميزارم و نرم افزار P2kcommander حالا براي شروع آماده ايد :
گوشي رو بوسيله كابل به كامپيوتر متصل كنيد
نرم افزار P2kcommander رو باز كنيد اين نرم افزار دو قسمت رو همزمان بهتون نشون ميده سمت چپ محيط كامپيوتر و سمت راست محيط گوشي.

m7xdv5.jpg

از بالا سمت راست p2k mobile phone را انتخاب كنيد تا نرم افزار محتويات گوشي شما رو بخونه.
كل فايلهاي گوشي شما رو با حرف a نشون ميده .
m7xdvq.jpg

m7xdw6.jpg

ابتدا رو a وسپس رو mobile كليك كنيد تا وارد فايلهاي اصلي گوشيتون و اونجائي كه اسكين هست بشين.
m7xdz8.jpg

رو اسكين كليك كنيد ... معمولا شما اينجا چند تا اسكين داريد ولي من چون پاك كردم فقط moto رو دارم يادتون باشه اين موتو رو هيچموقع پاك نكنيد چون گوشيتون ميريزه بهم .
پائين روي new folder كليك كنيد .
m7xdzd.jpg

چيزي كه اينجا نكته اساسي در ايجاد اسكين هست اينه كه بايد اسم اسكينتونو وارد كنيد ... ولي چه نامي؟؟ هر چي كه دوست داشتين ؟؟ بايد بگم نه شما اينجا موظف هستيد نامي رو براي اسكينتون انتخاب كنيد كه در پوشه skin فايلهاتون به همون نامه ...مثلا تو اونجا اسم فايلها Matrix هست پس بايد اينجا هم همين نام رو بزارين البته با توجه به اين نكته اساسي كه به كوچيك و بزرگ بودن فونتها خيلي دقت كنيد اين اسكين حرف اولش بزرگه بقيه كوچيك پس به همين شكل اسمو وارد ميكنيم و پوشه رو ميسازيم .

m7xe02.jpg

پوشتون ساخته شد حالا رو پوشه خالي كليك ميكنيد و وارد اون ميشويد در سمت چپ نرم افزار هم روي پوشه اسكين كه روي دسكتاپ كامپيوترتون گذاشتيد كليك ميكنيد
چهار فايل مربوطه رو انتخاب ميكنيد و سمت راست نرم افزار پايين دكمه كپي رو ميزنيد تا فايلها تو پوشه اي كه ساختيد كپي بشن .
m7xe0m.jpg

حالا از اسكين ها خارج ميشويم و وارد پوشه Picture همين كارو براي كپي كرده تصوير و قرار دادن اون در پوشه عكس ميكنيم
m7xe0x.jpg

...گوشيتونو با دكمه Restart كه بر روي نرم افزار ميبينيد رسيت كنيد بعد از ريست كامل كابل رو از گوشي جدا كنيد ...... از اسكين جديد خود لذت ببريد

فایل های ضمیمه

• Matrix.zip
    357 KB · نمایش ها: 40

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
راستي اينم تصوير اسكين ماتريكس البته من عكسهاي زياديرو براي صرفه جوئي در حجم پاك كردم فقط شما اين اسكينو با عكس هنرپيشه اصلي خواهيد داشت كه البته از بقيه خيلي بهتره

اينم يه اآدرس پر از اسكين كه ببينيد كه موتو كارها چكار ميكنند
http://www.motox.info/showthread.php?t=1919

انشاا.... اگه فرصت بشه ميرم رو مبحث سيم و تغييرات توي گوشي به شكل تصويري كه ببينيد تمام گوشي ها منجمله سمبينيها بايد برن جلوي موتو بوق بزنند

m7xgds.gif

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان اسمه Ring Tone که میخواهید پاک کنید رو یادتون بمونه بعد با استفاده از این کدها اون رو پاک کنید.
شاید این لیست بدردتون نخوره ولی گفتم لیستش رو بهتون بدم که آهنگی که دوست دارید رو اشتباه پاک نکنید:)

AlertFile001 = Alert
AlertFile006 = Bells
AlertFile007 = Bits & Bytes
AlertFile020 = Cosmic
AlertFile027 = Door Bell
AlertFile056 = Provincial
AlertFile057 = Random
AlertFile061 = Snaggle
AlertFile064 = Standard
AlertFile071 = Triads
AlertFile073 = Up & Down
AlertFile075 = Wind Chime
AlertFile094 = Moonlit Haze
AlertFile108 = Ambient Mood
AlertFile128 = Helix
AlertFile150 = Nocturne
AlertFile167 = Power Surge
AlertFile171 = Hyperactive
AlertFile183 = Digital Signal
AlertFile199 = Fluid
AlertFile202 = Exotic
AlertFile203 = illumination
AlertFile204 = Club
AlertFile208 = Motion
AlertFile209 = Radiance
AlertFile210 = Sensation
AlertFile214 = Pluse
AlertFile216 = Organic
AlertFile218 = Urban Style
AlertFile219 = Sky Blue
AlertFile224 = Fashion
AlertFile237 = Waves
AlertFile242 = Clouds

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان اسمه Ring Tone که میخواهید پاک کنید رو یادتون بمونه بعد با استفاده از این کدها اون رو پاک کنید.
شاید این لیست بدردتون نخوره ولی گفتم لیستش رو بهتون بدم که آهنگی که دوست دارید رو اشتباه پاک نکنید

AlertFile001 = Alert
AlertFile006 = Bells
AlertFile007 = Bits & Bytes
AlertFile020 = Cosmic
AlertFile027 = Door Bell
AlertFile056 = Provincial
AlertFile057 = Random
AlertFile061 = Snaggle
AlertFile064 = Standard
AlertFile071 = Triads
AlertFile073 = Up & Down
AlertFile075 = Wind Chime
AlertFile094 = Moonlit Haze
AlertFile108 = Ambient Mood
AlertFile128 = Helix
AlertFile150 = Nocturne
AlertFile167 = Power Surge
AlertFile171 = Hyperactive
AlertFile183 = Digital Signal
AlertFile199 = Fluid
AlertFile202 = Exotic
AlertFile203 = illumination
AlertFile204 = Club
AlertFile208 = Motion
AlertFile209 = Radiance
AlertFile210 = Sensation
AlertFile214 = Pluse
AlertFile216 = Organic
AlertFile218 = Urban Style
AlertFile219 = Sky Blue
AlertFile224 = Fashion
AlertFile237 = Waves
AlertFile242 = Clouds

ضمن تشكر از دوست عزيزم اتفاقا كار بسيار بجائي كردي خيلي اين كدها بدرد مي خوره بايد خدمتتون بگم كد AlertFile137 هم مربوط به هلو موتو ميباشد كه نبايد پاكش كنيد چون بدرد زنگتون ميخوره چيز باحاليه ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
خواهش میکنم :)
راستی cesoot جان بابت آموزش ها خیلی ممنون و خسته نباشی;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه اسكين باحال كه تستش كردم واقعا جالبه روحيه آدمو عوض ميكنه ;)

m97lhc.jpg

نصبش كنيد حالشو ببريد :happy:

فایل های ضمیمه

• Moto-Symbian Kanabis.zip
    335 KB · نمایش ها: 48

karoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان عزیز بعد از مدت ها تحقیق و تفحص بالاخره هفته پیش یک V3 مشکی خریدم و البته قبلا
گوشی SE K700 داشتم که ضمن عرض احترام به K700 باید گفت V3 چیز دیگری است. ضمنا مقدار
حافظه گوشی 7 مگ است.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از cesoot :
گفتم تصوير يه چند تا اسكينو بزارم يه كم روحيتون عوض بشه :)
همه جا گفتن شماها هم شنیدید که میگن هر کسی دل یک مومن رو شاد کنه دل خدا رو شاد کرده,حالا روحیه هم باشه چی میشه دیگه:D :lol: :lol:
واقعا دستت درد نکنه.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از mozaso0 :
همه جا گفتن شماها هم شنیدید که میگن هر کسی دل یک مومن رو شاد کنه دل خدا رو شاد کرده,حالا روحیه هم باشه چی میشه دیگه:D :lol: :lol:
واقعا دستت درد نکنه.
البته cesoot عوض کرده و شاید قضیه فرق کنه :happy: :) :D :lol:

The_UNDERTAKER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز به خصوص سه سوت و mozaso0
واقعا زحمت کشيدين دستتون درد نکنه
من حدودا يک سالي ميشه وي تري مشکي دارم
قبل از اون کا 500 سوني اريکسون داشتم واقعا گوشي که موتو باشه يه چيز ديگست!!!!
بگذريم....توي اين يک سالي که موتو داشتم کلي بهش سيخ زدم و از تم و رينگتون تا سيم اديتينگ فلش فلکس
و...........
تازه اين فروم رو ديدم واقعا اين فروم بايد به آدمهاي با سوادي مثل cesoot افتخار کنه
چند نکته هم از اين حقير بشنويد:
1.موتورولا وي تري آي اومده درست همه ما هم تو کفشيم ولي به نظر من الان اصلا وقت مناسبي براي خريد اين گوشي نيست من خودم قيمت 510 هزار تومن از اين گوشي دارم ولي يادم هست که همين وي تري معمولي يه زماني تو علادين 430 تومن خريد و فروش ميشد يا کا 700 اون اولا 380 هزار تومن بود کسايي که گوشي خريد و فروش ميکنن ميدونن من چي ميگم من پيش بيني ميکنم v3i يک زماني قيمتش به 280 تومن برسه البته اگر به طور انبوه وارد ايران بشه( البته من اين نصيحت رو به بدبخت بيچاره هايي مثل خودم ميکنم وگرنه بچه مايه دارا همين الان برن بخرن حالشو ببرن........)

2.در مورد پاک کردن تم هم بايد به عرضتون برسونم که تنها در صورتي گوشي v3 به دليل پاک کردن تم به هم ميريزه که تمي که الان انتخاب کردين و دارين از اون استفاده ميکنين رو با p2k commander پاک کنين پس با خيال راحت ميتونين تم moto رو پاک کنين در صورتي که به عنوان تم رو گوشيتون انتخاب نشده باشه ولي حد اقل يک تم در مقطع زمان بايد رو گوشيتون باشه من خودم تمام تمهاي اورجينال رو گوشي رو پاک کردم و تم symbian رو ريختم واقعا cesoot راست ميگه حال و هواي گوشيهاي symbian دار رو به گوشي ميده.........در مورد تغييرات روي loud detail هم ممکنه بعضي از تمها با خودشون ringtone هم داشته باشن که شما اونها رو توي شاخه sound کپي ميکنيد در اين صورت با هر بار انتخاب تم رينگ تون شما هم تغيير ميکنه

3.در مورد تغيير آيکون آنتن و باتري هم بايد بگم که بعضي از تمها با خودشون فايلهاي فلش باحجم بسيار کم دارن که وقتي با اونا گوشي رو فلش کني تمام آيکونهاي بالاي ال سي دي تغيير ميکنه از اين سري تمها توي www.motox.us و www.motox.info پيدا ميشه....

من خودم چند تا سوال داشتم :

من قابليتي از v3 ميخوام که بتونه صدا رو با فرمت AMR بدون هيچ محدوديتي ضبط کنه و موقع پخش اونو از اسپيکر گوشي پخش کنه (voice recorder روي گوشي که با گرفتن دکمه کنار ال سي دي فعال ميشه صدا رو با فرمت amr ضبط نميکنه و موقع پخش اونو از اسپيکر پخش نميکنه تازه محدوديت ضبط داره که بيشتر به درد ضبط مکالمه تلفني ميخوره)

يک چيز ديگه هم که ميخوام اينه که چطور ميشه زمان فيلم برداري روبه هر مقدار که گوشي فضاي خالي داره افزايش داد من در اين باره يک مطلب با سيم اديتينگ پيدا کردم که زمان فيلمبرداري رو به 5 مگ يا 10 مگ هم افزايش ميداد ولي متاسفانه روي وي تري کار نميکنه با کوچک کردن اندازه صفحه اين مدت زمان افزايش پيدا ميکنه ولي باز هم محدوديت داره......

خواهش ميکنم کسايي به اين سوالات من جواب بدن که به طور عملي اين کارها رو کردن و جواب داده!!!!!!
من تو اين دوتا مورد بالايي اونقدر گوشيمو سيخ زدم که آبکش شده ولي نشد که نشد فکر نميکنم راهي داشته باشه.......................

بالا