CP-YOU
Registered User
آقا کی می دونه وی تری نقره ای از کجا میشه گیر اورد ؟
لطفا نگید " نیدونیم "
لطفا نگید " نیدونیم "
قا کی می دونه وی تری نقره ای از کجا میشه گیر اورد ؟
لطفا نگید " نیدونیم "
خدارو صد هزار مرتبه شکربه نقل از delavaznima ::lol: سلام
از cesootعزيز و mozaso0جان تشكر كنم براي راهنماييهاي خوبشون:lol:
بوت 8,26 رو با rsd نصب كردم موتو بالا نيومد:wacko: بعد به طور اتفاقي بوت 8,23 رو نصب كردم
موتو روشن شد :lol:
بازم ممنون اين برنامه rsd عالي بود:lol: :lol: :lol: :blush:
سلام عزيز آره منم كارام زياد شده امروز يه امتحانو دادم بد نبود ....سلام به دوستان عزیزم و cesoot جان
سلام به همه بچه های PT
آقا خدمتتون عرش کنم که به لطب راهنمایی های شما عزیزان تونستم گوشی رو به کامپیوتر کانکت کنم.
یه سری از آهنگهایی که نمی خواستم رو از گوشی پاک کردم
امـــــــــــــــــــــــ ـــــــــا مشکل اینجاست که:حالا وقتی می خوام وارد قسمت تنظیم زنگ گوشی بشم
امکان انجام چنین کاری میسر نیست!؟
یعنی می شه وارد تنظیمات شد ولی نمی تونم داخل هیچ کدام از پروفایل ها بشم تا زنگ و میزان صدای آهنگ و ... رو تنظیم کنم تو این قسمت فقط و فقط می شه وارد پروفایل ویبراتور شد تا به تنظیماتش دسترسی داشت .
برای انتخاب زنگ هم باید وارد قسمت مولتی مدیا بشم و از اونجا آهنگ رو به عنوان زنگ انتخاب کنم.
این رو هم اضافه کنم آهنگهایی رو که از روی گوشی پاک کرده بودم رو دوباره ریختم ولی هیچ اتفاق تازه ای نیافتاد
اگه راهنماییم کنید که چه کار کنم ممنون می شم
دوستان اسمه Ring Tone که میخواهید پاک کنید رو یادتون بمونه بعد با استفاده از این کدها اون رو پاک کنید.
شاید این لیست بدردتون نخوره ولی گفتم لیستش رو بهتون بدم که آهنگی که دوست دارید رو اشتباه پاک نکنید
AlertFile001 = Alert
AlertFile006 = Bells
AlertFile007 = Bits & Bytes
AlertFile020 = Cosmic
AlertFile027 = Door Bell
AlertFile056 = Provincial
AlertFile057 = Random
AlertFile061 = Snaggle
AlertFile064 = Standard
AlertFile071 = Triads
AlertFile073 = Up & Down
AlertFile075 = Wind Chime
AlertFile094 = Moonlit Haze
AlertFile108 = Ambient Mood
AlertFile128 = Helix
AlertFile150 = Nocturne
AlertFile167 = Power Surge
AlertFile171 = Hyperactive
AlertFile183 = Digital Signal
AlertFile199 = Fluid
AlertFile202 = Exotic
AlertFile203 = illumination
AlertFile204 = Club
AlertFile208 = Motion
AlertFile209 = Radiance
AlertFile210 = Sensation
AlertFile214 = Pluse
AlertFile216 = Organic
AlertFile218 = Urban Style
AlertFile219 = Sky Blue
AlertFile224 = Fashion
AlertFile237 = Waves
AlertFile242 = Clouds
همه جا گفتن شماها هم شنیدید که میگن هر کسی دل یک مومن رو شاد کنه دل خدا رو شاد کرده,حالا روحیه هم باشه چی میشه دیگه :lol: :lol:به نقل از cesoot :گفتم تصوير يه چند تا اسكينو بزارم يه كم روحيتون عوض بشه
البته cesoot عوض کرده و شاید قضیه فرق کنه :happy: :lol:به نقل از mozaso0 :همه جا گفتن شماها هم شنیدید که میگن هر کسی دل یک مومن رو شاد کنه دل خدا رو شاد کرده,حالا روحیه هم باشه چی میشه دیگه :lol: :lol:
واقعا دستت درد نکنه.