mst_metallica
کاربر تازه وارد
استاد CESOOT از اينكه خيلي زود جواب ميدين ممنونم
اين نرم افزاريم كه گذاشتي خيلي باحاله دستت درد نكنه
:blush: :blush: :wub: :wub:
اين نرم افزاريم كه گذاشتي خيلي باحاله دستت درد نكنه
ضمن احترام به شما دوست عزيز خواهشا از اين كلمات استفاده نكنيد چون من خودم از افراد ديگه اي اينارو ياد گرفتم كه با جون و دل در همكاري جهاني براي توسعه دانش و آگاهي بشر كار ميكنند دوست عزيزم mozaso0 خيلي زحمت دارن ميكشن ايشون بيشتر شايسته هستند در اينجا بازم خواهش ميكنم دوستان نتايج موفقيت و يادگيري خودشونو اينجا بيارند تا دوستان ديگه استفاده كنند ..... ممنوناستاد CESOOT
قسمت Seem هم که از اسمش پیداست برای ریختن سیم یا دانلود
کردن اون هستش که برای هر دو شماره تعیین میکنید که مشخص
هستش.این سیم چیزی نیستش که در بدترین مشکل بدرده شما بخوره
فقط برای یک سری مشکلات خاصی هستش که تو کار کردن باهاش
میفهمید چیه,البته این نظر من هستش و شاید هر کسی به یک نحو از
سیم بهره ببره
هر موقع گوشیتون بالا نیومد دو تا دکمه # , * رو نگه دارید بعد دکمه قرمز رو بزنید و
گوشی در حالت آماده به فلش یا فلکس بالا میاد
خواهش میکنم دوست عزیز:blush:به نقل از cesoot :ضمن سپاس از دوست عزيزم mozaso0 خيلي زحمت كشيدخ بودي و واقعا بايد بگم دستت درد نكنه![]()
در جاهای دیگه به چنین چیزی برخورد کرده بودی,اگر که دیدی نکات کار رو توضیح بدی لطف کردی cesoot جان:blush:به نقل از cesoot :نكته جالبي بود فقط دوستان دقت كنند همزمان با دو انگشت كليد هائي كه دوست عزيزمون گفتند بگيرند و فقط يه فشار كوچيك رو دكمه قرمز بزنند براي استارت و دستشونو از روي اون دو تا كليد بر ندارند![]()
به نقل از mozaso0 :خوب در مورد اینکه یه موقع مشکلی مثل delavaznima عزیز براتون پیش
اومد چی کار کنید لطفا مطلب رو کامل بخونید.
چون برای خودم هم پیش اومد,همین که گوشی بالا نیاد و نتونیم فلش یا فلکس کنیم
جریان از این قرار بود که با P2Kman داشتم یه سری از فایلهای اضافی گوشی رو پاک
میکردم,حواسم نبود و اشتباه چند تا فایل سیستمی هم پاک کردم و گوشیرو خاموش
کردم و خوابیدم صبح که بلند شدم که روشنش کنم عکس اولش میومد و دیگه هیچی
صفحه سفید میشد باز خاموش میشد
به قول cesoot جان اول خونسردیمو حفظ کردم ولی دیدم روشن نمیشه![]()
در همه گوشیها برای فلش کردن باید دکمه خاموش و روشن رو با یه دکمه دیگه نگه داری
که معمولا # , * هستش که منم یکدفعه یه جرقه تو مغزم زد و دو تا دکمه # , * رو نگه
داشتم بعد گوشی رو روشن کردم (البته شایدم با یکیشون هم کار کنه که من امتحان نکردم)
دیدم که نوشته هایی که موقع فلکس یا فلش با کامپیوتر انجام میدادم اومد و گوشی بدون
اینکه روشن بشه آماده فلش شد و نوشته بود که جک USB رو به گوشی وصل کنید منم
سریع کامپیوتر روشن کردمو برنامه MultiFlashFlex رو باز کردم و فلکسی که قبلا نصب
کرده بودم رو باز کردمو دیدم که گوشیرو پناخت و بعد دکمه Start رو زدمو شروع کرد و پیغام
Success رو داد و تمام گوشی روشن شد و کار کردش
cessot جان یه چنین چیزی کشف شده بوده یا من اول کشف کردم![]()
,پس گرفتید که چی شد
هر موقع گوشیتون بالا نیومد دو تا دکمه # , * رو نگه دارید بعد دکمه قرمز رو بزنید و
گوشی در حالت آماده به فلش یا فلکس بالا میاد
تو این کار باید یک نکته رو بهش توجه کنیم اینه که قبل از اینکه گوشی از کار افتاده بوده
چه فلکس یا فلشی نصب کرده بودید همونو از دوباره نصب کنید البته فکر کنم هر مدل فلکس
یا فلش رو که نصب کنید بخوره مخصوصا Stock ها,حالا جناب delavaznima من از شما پرسیده
بودم که چه فلکس یا فلش رو نصب کرده بودید برای این بود,مثل توضیحاتی که دادم دکمهای
# , * رو نگه دار بعد از چند ثانیه که نوشته ها رو صفحه اومد گوشی رو به کامپیوتر وصل کن
دفعه قبل گفتی که کامپیوتر هم گوشی رو میشناسه ولی موقع انجام کار error میده,بعد
برنامه MultiFlashFlex رو باز کن و فلشی که گفته بودی
و قبلا نصب کرده بود نصب کن.
انشاا... مشکلت حل بشه و به قول cesoot جان خستگی هم از تن ما دربیاد
به نقل از karoon :با سلام - دوستان عزیز لطفا کمک کنید
برای خرید V3 چه نکاتی را باید در نظر داشت؟ قیمت آن در حال حاضر چقدر است؟
آیا جای خاصی را برای خرید پیشنهاد میکنید؟ در مورد گارانتی که لازم نیست سئوال کنم.
با استوکهای موتورولا امتحان کن اینجا http://motox.us/flexlash.phpبه نقل از delavaznima :ممنون از راهنمايي شما دوستان عزيز و گرام![]()
اما بازهم مشکل حل نشد با اينکه کار هايي که گفتيد، انجام دادم نتيجه نداد![]()
و باز فقط کليدا روشن شدند و روشن موندند تا باطريش تموم شد
از شانس بد، تو مولتي فلش هم براي فلکس کردن error ميده
error اون هم اينه !:blink: device 0 is not responding and will not be flexed
:blink: :blink: :blink: اين چه بلايي بيد که مثل بختک افتاده رو موتوي ما
دوست عزیز چرا ناراحت میشی,cesoot که سرش شلوغه منم چون امتحان دارم وقت نمیکنم سر بزنم:happy:به نقل از karoon :دوستان و اساتید محترم
از اینکه بنده را با پاسخگوئی سریع خود در خرید V3 راهنمائی فرمودید سپاسگزارم.
ظاهرا این بخش بیشتر بدرد کسانی می خورد که گوشی دارند و در خصوص نصب برنامه و یا
آپدیت کردن fw مشکل دارند نه کسانی که قصد خرید گوشی را داشته باشند.
به نقل از mozaso0 :دوست عزیز چرا ناراحت میشی,cesoot که سرش شلوغه منم چون امتحان دارم وقت نمیکنم سر بزنم:happy:
و اینکه شما باید اول و آخر به مغازها و مرکزهای فروش گوشی موبایل معروف مثل علائدین سر بزنی خوب سره بازار تا ته بازار رو یه دور گز کنی همه چی دستت میاد:lol:
قیمتش که 215 بود البته چند هفته پیش و جای معروف هم همون علائدین یا در کل جمهوری و گارانتی هم این طور که از دوستان شنیدم رانجو بهتره
موفق باشید.
به نقل از mozaso0 :با استوکهای موتورولا امتحان کن اینجا http://motox.us/flexlash.php
مثل
R374_G_0E.42.0CR_SE8615MBXXH1121_flexlash_MOTOX.shx
Stock Moto(Euro Edition)/Unlocked
[4.57 MB]
[Uploaded.Oct.26.05]
اونهایی که جلوشون نوشته stock
v3 من در قسمت message setup گزينه delivery report نداره چطور ميتونم فعالش كنم؟؟؟؟ ممنون