• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از cesoot :
سلام و اختيار داريد ;) با يد بري تو پوشه pst وآيكون MultiFlashFlex رو كليك كني مراحل بعد رو چندين بار به تفصيا هم من هم ديگر دوستان توضيح دادند
سه سوت عزيز و mozaso0 جان سلام ممنون از اطلاع رسانيتون کارتون واقعا" جاي تشکر داره
من همه صفحات اين تاپيک رو save کردم و خوندم/ از صفحه 3 تاپيک جدي تر ميشه اون هم با نوشته ها و لينکهاي برنامه توسط شما
83.gif

بعد از رفع مشکل دوست عزيزمون " mozaso0 " ايشون هم به صورت آموزش تصويري به کمک اومدن ولي ديگه خبري از آموزش تصويري نشد
23.gif
ضمن اينکه سه سوت جان بالاخره بين من که تازه موتو... خريدم
و شما که ديگه استاد هستين بايد يه فرقي باشه هر دو نفر شما توضيحاتتون فقط تا همين جاست !(PST)
ديگه من بقيه اي نديدم
118.gif

اول از همه : من هنوز مشکل دارم ، گوشيم با برنامه (PST) که فرمودين کانکت نميشه. ميگه
No devices were detected
در صورتيکه با usb ميتونم آهنگ بريزم رو گوشي !؟
اين حل بشه بعديش رو هم خدمتتون عرض ميکنم . باز هم ممنون از زحماتتون
104.gif

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
delavaznima مشکلت به کجا کشید ؟ درست شد ؟

سلام mozaso0 جان

متاسفانه فایل فلکسی که دوست عزیز cesoot بهم معرفی کرد هم جواب نداد
چون تو pst برنامه به گوشی وصل نمیشه
البته برای فلکس کردن . برای فلش کردن میشناسه
ولی erro میده
ديگه موندم چي کار کنم:(
موتورولا رفته هي هي
کجا رفته هي هي
به خواب رفته هي هي:wacko:

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
ن

عزيز جان هميشه بايد فلكس و فلش باهم منطبق باشه مثلا شما يه فلش ميريزيد كه امكان فيلم برداري رو به شما ميده ولي فلكس شما گزينه اين كارو نداره البته اول بار كه فلكسو ريختي ميتونستي با تغيير در seem گوشيت فيلم برداري رو هم فعال ميكردي و لزومي به نصب ديگه اي نبود ;) اين موضوعات رو در سايت motox به تفصيل ذكر شده ;)
هرچند كه فيلم برداري اين گوشي همچين چيزي هم نيست كه آدم بخواد اونو فعال كنه :D
در مورد فايل فلشت بايد بگم خيلي قديميه :blush: چندين بار اينجا ذكر كردم كه از كجا فايلهاي جديد رو بگيريد وآپگريد كنيد و موقع آپگريد با PST بازم ميگم حتما يادتون باشه كه دست راست بالا گزينه اول سوم و چهارم تيك خورده باشه وگزينه دوم خالي باشه :)
موفق باشيد

سلام cesoot عزیز
متاسفانه فایل فلکسی که بهم معرفی کردید هم جواب نداد
چون تو pst برنامه با گوشی وصل نمیشه
البته برای فلکس کردن . برای فلش کردن کاري گفتي انجان دادم
ولی کلا" وسط فلش کردن erro میده
موتورولا رفته هي هي
کجا رفته هي هي
به خواب رفته هي هي:wacko:

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...ادب و مهربانی بیکران .... به روی گل همتون .. خصوصا" همونایی که همه میگن :p

من یه مشکل تقریبا" کوچولو دارم ..... وقتی بعضی از فلکسها رو نصب میکنم ... یا بهتر بگم بیشتر اوقات ... بعد از نصب کسایی که گوشی غیر از موتو دارن smsهای فارسی منو نمیبینن ...... !!!! ... چه باید کرد ؟؟؟

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موتورولا وی تری ای بالاخره اومد
Announced 2005, November
Status Available
در اینجا
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_v3i-1352.php
موزو0 جان اون دوستت که تو کویت هست رو باهاش یه تماس بگیر ببین اونجا اومده یا نه قیمت چنده؟
خدا کنه قیمتش ارزون باشه ما هم بتونیم بگیریم
لطفا هر کی میتونه بازار علاء الدین رو یه جورایی زیر و رو کنه یه قیمت گیر بیاره
البته نمایندگی ها رو هم زیر و رو کنه بد نیست

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته باید بگم تو چین و این فروشگاه اینترنتی یه مقدار قیمت موبایل گرونه
6020 نوکیا که الن تو بازار 130 هست رو میده 224 دلار و 99 سنت

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
اون دیود که هنگام ارسال فایل با بلوتوث روشن میشه در کجای وی تیری قرار داره ؟؟؟
در ضمن v3i را من امروز از اصفهان قیمت گرفتم 540 هزار تومان برام از دبی قیمت گرفت . فکر نکنم فعلا خردش با این قینت زیاد معقول باشه . :blink:

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينطور که معلومه فايل فلش ناقص روي گوشي لود شده به همين خاطر اجازه نميده فايل فلش ديگه اي نصب بشه.
راهي نيست اين فلش رو از روي گوشي کامل برداشت؟ يا گوشي رو مثل نوکيا با 3دکمه بالا آورد؟
آخه جايي که من زندگي ميکنم تعميرات درست و حسابي براي موتو نيست. بايد خودم يه خاکي بر سرکنم يا بندازمش دور:blink:
بدون v3 سخته! :wacko:

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين فلكس و فلش رو نصب كردم ولي هيچ فرقي تو منوهاش نكرد آيكون باتري هم عوض نشد چرا؟

كلا تغييرات در منوها رو شما ميتونيد بوسيله flex كه مربوط به سركتهاي خاصي هست ايجاد كنيد مثل T-mobile وغيره ..البته تا اونجائي كه من تجربه دارم اين تغييرات اصلا جالب نيست در مورد ظاهر قضيه كه بايد اسكين نصب كنيد كه البته بعضي از اسكين ها جالب هستند ...بگذريم كه من از 3 اسكين استاندارد موتو 2 تاشو كلا پاك كردم و از اسكين moto فقط استفاده ميكنم ;) با اين كار فضاي حافظه آزاد شده البته يادتون باشه به هيچ عنوان به فايلهاي اسكين موتو دست نزنيد و اونو پاك نكنيد كه گوشيتون ميريزه بهم اين اسكين موتو بايد رو گوشيتون حتما بمونه ;)

ا
ول از همه : من هنوز مشکل دارم ، گوشيم با برنامه (PST) که فرمودين کانکت نميشه. ميگه
در صورتيکه با usb ميتونم آهنگ بريزم رو گوشي !؟
دوست عزيز اگر دقيق مباحث اول رو دنبال ميكرديد متوجه ميشديد كه ارتباط گوشي با برنامه خود موتورولا مسئله اي نيست ولي براي ارتباط با ساير برنامه ها كه معرفي كرديم نوع ويندوز كه چه سرويس پكي است و آپديت كردن يو اس بي ويندوز با اون پكي كه من گذاشته بودم و بعدش در صورت شناسائي سخت افزار توسط ويندوز و خواستن درايور توسط اون آدرس دادن به پوشه هاي درايور p2kman لازمه اين مراحل بايد به درستي انجام شود .

من یه مشکل تقریبا" کوچولو دارم ..... وقتی بعضی از فلکسها رو نصب میکنم ... یا بهتر بگم بیشتر اوقات ... بعد از نصب کسایی که گوشی غیر از موتو دارن smsهای فارسی منو نمیبینن ...... !!!! ... چه باید کرد ؟؟؟

در مورد ارسال تصوير و اس ام اس هنوز يه گيرهائي بين برند هاي مختلف بواسطه استفاده خاص از تكنولوژي هاي آنها مشاهد ميشود ...گوشي هاي موتو تصوير رو بعضي اوقات نمي گيرن بعضي اوقات ميگيرن :wacko: و اصلا نمي تونند بفرستن و ..... اين مشكلات بعلاوه مشكل شما رو نمي شه كاري كرد ;)
اون دیود که هنگام ارسال فایل با بلوتوث روشن میشه در کجای وی تیری قرار داره ؟؟؟
سمت چپ صفحه روي گوشي نزديك به پائين ... توي دفترچه راهنما مكانشو نشون داده همينطوري ديده نمي شه ولي اگه ارتباط بلوتوث فعال بشه به فاصله زماني چشمك ميزنه ;)

اينطور که معلومه فايل فلش ناقص روي گوشي لود شده به همين خاطر اجازه نميده فايل فلش ديگه اي نصب بشه.
راهي نيست اين فلش رو از روي گوشي کامل برداشت؟ يا گوشي رو مثل نوکيا با 3دکمه بالا آورد؟
آخه جايي که من زندگي ميکنم تعميرات درست و حسابي براي موتو نيست. بايد خودم يه خاکي بر سرکنم يا بندازمش دور
بدون v3 سخته!

اينطور كه مشخصه گوشي شما سالمه و ايراد سخت افزاري نداره و مطمئن باشيد براحتي قابل حله پس كمي بيشتر كلنجار بريد ;) البته تو علآ الدين ميتونند رديف كنند ولي شما ميتونيد با كلنجار روي بيشتر به اطلاعات خودتون اضافه كنيد و مشكلتون رو حل كنيد :)
شما ميتونيد به طيف وسعي از افراد مطاع دسترسي داشته باشيد پس لطف كنيد بريد اينجا ها كه آدرس ميدم و مشكلتونو اونجا مطرح كنيد مطمئن باشي جواب هاي خوبي در اين فروم ها خواهيد گرفت ;)

http://www.motox.info/

http://www.motomodders.net/

http://www.howardforums.com/index.php?

lدوستان موفق باشيد .... لطف كنيد از تجربيات خودتون ديگر دوستانتون رو هم مطلع كنيد :)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از SiahSepid :
بعد از رفع مشکل دوست عزيزمون " mozaso0 " ايشون هم به صورت آموزش تصويري به کمک اومدن ولي ديگه خبري از آموزش تصويري نشد
23.gif
در دست تهیه هستش! :blush:

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از cesoot :
دوست عزيز اگر دقيق مباحث اول رو دنبال ميكرديد متوجه ميشديد كه ارتباط گوشي با برنامه خود موتورولا مسئله اي نيست ولي براي ارتباط با ساير برنامه ها كه معرفي كرديم نوع ويندوز كه چه سرويس پكي است و آپديت كردن يو اس بي ويندوز با اون پكي كه من گذاشته بودم و بعدش در صورت شناسائي سخت افزار توسط ويندوز و خواستن درايور توسط اون آدرس دادن به پوشه هاي درايور p2kman لازمه اين مراحل بايد به درستي انجام شود .
سه سوت جان ممنون از جوابتون
خدمتتون عرض کنم سرويس پک 2 نصبه نيازي به آپديت نيست ولي دومي رو متوجه نشدم بايد برم
26.gif
کار کنم.ببينم اي که گفتي يعنــــــــــــــــــي چــــــــــــــــــــه !
30.gif

به نقل از mozaso0 :
در دست تهیه هستش! :blush:
کارتون درسته
83.gif

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هميشه منتظر بودم تا بتونم از شر ايت آيكون هاي موتو راحت بشم و يه قيافه جديد ببينم :D اسكين ها و تم هاي مختلفي رو نصب كردم از اينجا :
http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=78

تو اين اسكينها چيزي كه برام جالب بود اسكين Matrix بود كه يه حال و هواي تازه اي به گوشي ميداد
ولي اين اسكين هم بد نيست منوهاي ساده و سريع با رنگي ملايم :

izq4vd.jpg

iTigerWB Skin Suite

كه تو همون سايت بالا ميتونيد پيداش كنيد و دانلود كنيد ولي چيزي كه با اين تم خيلي مچ شد اين Moto (3D Style Icons) بود كه آيكون هاي اصلي گوشي رو عوض كرد و با تم بالا خيلي مچ شد و من حسابي غافلگير شدم اينم ميتونيد از سايت بالا دانلود كنيد ;)

izq49y.jpg

براي نصب اين تم و تعويض آيكونها بايد بوسيله نرم افزار P2kcommander كه اينجا ميزارم بريد تو اسكين گوشي بعد تمام فايلهاي پوشه moto رو پاك كنيد و بعدش هم تمام فايلهاي اينو كپي كنيد در پوشه موتو البته بدون تصوير بكراند ;) براي جلوگيري از پشيماني چون ممكنه خوشتون نياد از فايلهاي داخل پوشه موتو يه كپي بگيريد كه بعدا بتونيد اونارو به حالت اول برگردونيد :) كلا براي نصب و پاك كردن هرچيز و مخصوصا نصب تم و اسكين از اين نرم افزار استفاده كنيد كه خيلي باحاله قبلا هم گفته بودم بازم ميزارم

فایل های ضمیمه

• P2kCommander-V2pre.zip
    99.9 KB · نمایش ها: 25

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چيزي كه در نصب اسكين ها يا تم ها بايد رعايت كنيد اينه كه با اين نرم افزاري كه گذاشتم يه پوشه در فولدر اسكين بنام همون اسكين بسازيد مثلا اگه اسم اسكين شما بود Matrix يه نيو فولدر ميزنيد و دقيقا همين اسمو مينويسيد چيزي كه اينجا بايد رعايت كنيد كو چيك و بزگ بودن حروفه مثلا در مورد ماتريكس حرف اول بزرگه و بايد بزرگ تايپ بشه حتما و الي آخر ........:D

اما يه نكته :
شما ميدونيد كه در گوشي موتو كلا 3 اسكين ديفالت وجود داره كه بغير از موتو كه اصليه و تمام آيكون ها رو مديريت ميكنه ونبايد پاك بشه ( فقط اوني كه بالا گفتم تعويض فايلها ) و حتي اسمش عوض بشه اون دو تا اسكين ديگه بنام Silver و Scarlet رو ميتونيد با اين نرم افزار پاك كنيد وخيلي از فضاي گوشيتونو آزاد كنيد :rolleyes: ولي چيزي كه اتفاق مي افته اينه كه بعد از پاك كردن اين دو پوشه با اينكه اثري از آنها در اين برنامه نمي بينيد موقع ريست گوشي و اومدن بالا با اينكه اين اسكين ها پاك شد ن و لي پوشه اونها رويت ميشه و هست :blink: خيلي حالگيريه :lol: چيزي كه پاك شده و كار نمي كنه پوشش باشه :D اما راهكار :
با همين نرم افزار P2kcommander بعد از پاك كردن 2 تا اسكين در همون پوشه اسكين باز دو تا نيو فولدر ميسازيد دقيقا به همون نام اسكيني كه پاك كرديد مثلا بازم ميسازيد Silver البته با رعايت كوچك و بزرگ بودن حروف و بدون فايلهاي دروني ...فقط پوشه رو ميسازيد بعدش پوشه رو كليك ميكنيد و ديليت رو ميزنيد و اونو پاك ميكنيد موقع بعد كه گوشي تونو ريست كنيد ديگه از پوشه هاي مزاحم خبري نيست :lol: به همين راحتي ;)
البته بازم تاكيد ميكنم هميشه با اين نرم افزار از هر چيزي كه خواستيد پاك كنيد يه كپي بگيريد و داشته باشيد
محيط اين نرم افزار دو طرفه است كه سمت راست گوشي شما و سمت چپ محيط كامپيوتر شما رو نشون ميده
موفق باشيد ;)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اميدوارم دوست عزيزم mozaso0 لطف كنند و يه راهنماي تصويري براي نصب اسكين با اين نرم افزار بدن بيرون كه واقعا لازمه و سپاس من و دوستان ديگه رو پيشا پيش در پي خواهد داشت :)

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
ّبا کابل همراه وی تیری میشه برنامه های جاوا را هم نصب کرد ؟؟؟;)

rezaonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از cesoot :
در مورد ارسال تصوير و اس ام اس هنوز يه گيرهائي بين برند هاي مختلف بواسطه استفاده خاص از تكنولوژي هاي آنها مشاهد ميشود ...گوشي هاي موتو تصوير رو بعضي اوقات نمي گيرن بعضي اوقات ميگيرن و اصلا نمي تونند بفرستن و ..... اين مشكلات بعلاوه مشكل شما رو نمي شه كاري كرد

من تازه قانع شده بودم وی تری بگیرم یعنی نمیشه با بلوتوثش عکس رد و بدل کرد؟؟؟؟؟؟؟:(

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از rezaonline :
من تازه قانع شده بودم وی تری بگیرم یعنی نمیشه با بلوتوثش عکس رد و بدل کرد؟؟؟؟؟؟؟:(
چرا نمیشه !
من که باهاش مشکلی نداشتم فقط حجمهای بالا رو گاهی موقع نمیتونه پخش کنه!

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام !‌سلام‌!‌سلام !‌خدمت همه دوستاي گلم .... اول از همه به اون دوستي كه گوشيش خاموش شده بگم كه هيچ مشكلي نيست . اصلا ناراحت نباش ... :D من تخصصم تو همينه كه وقتي گوشي خاموش ميشه چه جوري بايد روشنش كرد .... :D البته جسارتي به بزرگان مجلس نباشه;) بعد هم خدمت اون كليك ها دات كام بگم كه عزيزم اوني كه گفتي تو كويت رفيق داره موزاسو نبود . من بودم ..... باشه چشم. برات قيمت هم ميگيرم ....;) :)

بالا