در مورد نمايندگي بهتره اين شركتها زودتر اقدام كنند چون طرفدارهاي موتو دارن زياد ميشن و من مطمئن هستم خيليها بعد از خريد موتو سراغ گوشي هاي ديگه نمي رن كلا محصولات قابل توجهي داره كه ارزش بررسي بيشتر و ... رو داره و ميشه گفت لااقل در ايران پيشرفت موتو رولا مديون همين وي تري است
ضمن cesoot جان آقا جواب سوال هاي ما چي شد ؟ 1- منشي تلفن چه جوري نصب ميشه . 2- Mp3 player ميشه نصب كرد ؟ آخه مي خوام شو يا آهنگ رو جلو يا عقب ببرم 3- مي خوام memory گوشيم رو به حداكثر برسونم...
من از شما معذرت ميخوام بخاطر كوتاهي در اين امر جوابهاي دوست عزيز mozaso كاملا صحيح است گر چه من حتي نرم افزارهاي جاوا هم در اين مورد برخورد نكردم
من از جانب cesoot نمیخوام جواب بدم ولی منشی تلفنی و Mp3 player که میگی اصلا فکر نکنم برای Motorola V3 باشه که بشه نصب کرد!نکنه داری که میگی میشه نصب کردش؟
و این مموری رو من تا 8.3 رسوندم که فکر کنم cesoot بالاتر ازاینم برده بود.بیشتر از اینا نمیره
اختيار داريد عزيز

آره هيچكدوم از نرم افزارها نصب نمي شه

در مورد حافظه حداكثر ميشه تا 10 مگابايت حافظه آزاد كرد اونم با پاك كردن گيم ها و تون هاي اضافي

والا راهي نيست :happy: اگه حافظه بالاتر ميخواهيد منتظر مدل V3I باشيد كه الحق وانصاف گوشي خوبيه :
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_v3i-1352.php
كلا اين وي تري چيز تميزي در اومد اگه در نميومد موتورولا اينجوري بهش گير نمي داد :lol: اين مدل جديدشم كه پر واضحه كه خيلي توپه
چند نكته رو بخاطر داشته باشيد كه اين مباحثي كه مربوط به تغييرات در سيم اينجا بحث شد فقط در سري V موتورولا قابل اجراست

اين يه امتياز .....يعني اينكه اگه خواستين گوشي موتو بگيريد بريد سرلغ اونائي كه با وي شروع ميشه و نكته بعدي اينه كه تون هاي گوشيتونو همينطوري ديليت نكنيد كه تنظيمات مربوط به صداتون از كار ميافته

براي پاك كردن تون هاي اضافي از روي گوشي احتياج به نرم افزار ارزشمند P2Ktools
داريد

از تمامي دوستان پوزش ميخوام اول كه من چيزي بيشتر از شما دوستان وارد نيستم دوم هم اينكه واقعا سرم شلوغه و كم ميتونم بيام اينجا و از اطلاعات دوستان استفاده كنم عذر منو بپذيريد و دلگير نشيد .
قربان همه شما