• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola V3 / V3i / V3x ٠

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میخواستم بدونم آیا با کابلی که در جعبه وی تیری هست میشه همه کاری کرد مثلا هم آهنگ ریخت و هم فیلم و ... و بالعکس. دیگه اینکه دوستانی که قبلا گوشی نوکیا داشتند و الان موتو در مورد آنتن دهی و کیفیت مکالمه صحبت کنند در این گوشی

تمام نكاتي رو كه در اين تاپيك توضيح داديم به كمك دوستان ديگه شامل : آپديت فريم وير و فلكس ، ريختن تم و اسكين ، ريختن موسيقي ، عكس و .... با اين كابل رابط USB قابل انجام است ( حتي با اين كابل ميتونيد از همين پورت USB گوشيتونو شارژ كنيد ) البته براي اين كارها به نرم افزارهائي همچون P2KMAN وساير نرم افزارهائي كه توضيح اونا ولينك دانلود شون داده شده احتياج داريد :)
در مورد بخش دوم سوالتون :
گوشي قبلي من نوكيا 6230 بود از لحاظ آنتن دهي هيچ تفاوتي نديدم ;)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . cesot جان عزيز دلم :D من قبل از خريد كلي تو سايت ها گشتم و همش فكر مي كردم گوشي من v3i هست . ولي اون مغازه دار عوضي v3 رو به جايv3iبه من داد . البته الان تنها مشكلي كه دارم با حافظه گوشي هست . آخه 6 مگابايت هم حافظست‌؟ نميشه حافظه اين رو شارژ كرد يا جوري حداقل به 30 مگابايت رسوند‌؟ آخه الان همين كه يه شو توش مي ريزم پر ميشه . اونوقت فايل mp3 هم پخش نميكنه . ولي يه سوال ديگه : چه جوري منشي تلفن و Mp3 player رو اين گوشي نصب كنم . اصلا امكان نصب منشي تلفن يا mp3 player hast ?

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از masoudboy :
میخواستم بدونم آیا با کابلی که در جعبه وی تیری هست میشه همه کاری کرد مثلا هم آهنگ ریخت و هم فیلم و ... و بالعکس. دیگه اینکه دوستانی که قبلا گوشی نوکیا داشتند و الان موتو در مورد آنتن دهی و کیفیت مکالمه صحبت کنند در این گوشی .:eek:
دوست عزیز توصیه میکنم چند دقیقه ای وقت بگذار و صفحات رو از اول حتما یک نگاهی بنداز:)
چند دقیقه وقت بگذار که بعدا دچار شک و تردید نشی:blush: مرسی.

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djbehi :
سلام دوستان . cesot جان عزيز دلم :D من قبل از خريد كلي تو سايت ها گشتم و همش فكر مي كردم گوشي من v3i هست . ولي اون مغازه دار عوضي v3 رو به جايv3iبه من داد . البته الان تنها مشكلي كه دارم با حافظه گوشي هست . آخه 6 مگابايت هم حافظست‌؟ نميشه حافظه اين رو شارژ كرد يا جوري حداقل به 30 مگابايت رسوند‌؟ آخه الان همين كه يه شو توش مي ريزم پر ميشه . اونوقت فايل mp3 هم پخش نميكنه . ولي يه سوال ديگه : چه جوري منشي تلفن و Mp3 player رو اين گوشي نصب كنم . اصلا امكان نصب منشي تلفن يا mp3 player hast ?
راستي اين عكس هم كه اين كنار ميبينين با v3 گرفتم . در ضمن cesoot جان حرف هات رو من تاثير گذاشت و تصميم گرفتم همين موبايل رو نگاه دارم. يه خبر خوش در آينده برات دارم cesoot....:D

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
اگر فارسی ساز روی وی تیری نصب کنم ولی انگلیس بذارم زبان را میشه sms فارسی هم خواند .
جعبه وی تیری مانند شکل زیر است ؟؟؟

f65d8d77.jpg

f65d8d62.jpg

این چیز که توی پکش هست و آرم موتورولا روش هست چیه ؟؟؟

baran21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام ادب و مهربانی بیکران به تمام کاربران این قسمت از خوانندگان تا نویسندگان زحمتکش بخصوص 3سوت عزیزو mozaso0 .... من با دقت زیادی از حدود یک هفته پیش با مطالبتون دارم ور میرم و :) میخونم .... و با راهنماییهاتون تقریبا" تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم (خالی کردن اطلاعات اضافی .... ریختن تم ... فلش و فلکس ریختن ... بوت ریدر جدید و .... ) بهرحال اومدم تا یه تشکر اساسی بکنم ... و بگم که ازاین به بعد منم به جمع نویسندگان اضافی میشم البته با اجازه .... و مشکلاتم رو مطرح میکنم ... و اگر بتونم از هیچ کمکی هم فرو گذار نیستم .......... بهترین ساعات و زیباترین دیدنیهایم برای شما ... زنده باشید و همیشگی .....باران :rolleyes:

mahdi000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان.
دوتا مطلب:
اول اینکه من هنوز سراغ نسب فریم ور جدید نرفتم (چون یکم می ترسم!!!)
دوم اینکه آیا دلیورت هزینه ی اضافی داره؟ یعنی وقتی sms دلیورت میاد هزینه ی یه مسیج می افته؟
سوم اینکه این بگراند هارو تقدیم می کنم به همه ی موتو کارای گل......

:D
بیشتر جنبه ی هنریش برام مهمه....لذت ببرید از گوشی و بگرانده متفاوت خود.

فایل های ضمیمه

• a1.jpg
    a1.jpg
    45.7 KB · نمایش ها: 18
  • a3.jpg
    a3.jpg
    19.2 KB · نمایش ها: 16
  • 1657495-303f4ff3bff37d21.jpg
    1657495-303f4ff3bff37d21.jpg
    128.5 KB · نمایش ها: 10

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
به نقل از masoudboy :
اگر فارسی ساز روی وی تیری نصب کنم ولی انگلیس بذارم زبان را میشه sms فارسی هم خواند .
جعبه وی تیری مانند شکل زیر است ؟؟؟

f65d8d77.jpg

f65d8d62.jpg

لطفا در جواب سوالات که بالا پرسیدم این ها را هم جواب بدهید ؟
1- آیا وی تیری اسپیکر فون ( پخش صدای مکالمه بر روی بلندگو گوشی ) داره و اگر داره کیفیت درباره نوکیا چطوره ؟
2- دقیقا چه فایل های صوتی و تصویری پخش میکنه /

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از baran21 :
با عرض سلام ادب و مهربانی بیکران به تمام کاربران این قسمت از خوانندگان تا نویسندگان زحمتکش بخصوص 3سوت عزیزو mozaso0 .... من با دقت زیادی از حدود یک هفته پیش با مطالبتون دارم ور میرم و :) میخونم .... و با راهنماییهاتون تقریبا" تمام کارهایی رو که گفتین انجام دادم (خالی کردن اطلاعات اضافی .... ریختن تم ... فلش و فلکس ریختن ... بوت ریدر جدید و .... ) بهرحال اومدم تا یه تشکر اساسی بکنم ... و بگم که ازاین به بعد منم به جمع نویسندگان اضافی میشم البته با اجازه .... و مشکلاتم رو مطرح میکنم ... و اگر بتونم از هیچ کمکی هم فرو گذار نیستم .......... بهترین ساعات و زیباترین دیدنیهایم برای شما ... زنده باشید و همیشگی .....باران :rolleyes:
خیلی ممنونم. کاری نکردیم:blush:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از masoudboy :
لطفا در جواب سوالات که بالا پرسیدم این ها را هم جواب بدهید ؟
1- آیا وی تیری اسپیکر فون ( پخش صدای مکالمه بر روی بلندگو گوشی ) داره و اگر داره کیفیت درباره نوکیا چطوره ؟
2- دقیقا چه فایل های صوتی و تصویری پخش میکنه /
در جواب سوال 1 باید بگم که نمیشه گفت از نوکیا بهتره چون نوکیا مدلهای متنوعی داره با خصوصیات متنوع تر :happy: ولی در کل اسپیکر فون کیفیتش خوبه و صدای بلندی هم داره.
در جواب سوال 2 هم برو به http://www.gsmarena.com/motorola_razr_v3-853.php و http://www.mobile-review.com/review/motorola-v3-en.shtml که فی خالدون گوشی رو گفته.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از masoudboy :
بله.زبانت اگر فارسی یا انگلیسی باشه هم میتونی فارسی و انگلیسی بنویسی هم میتونی بخونی.
به نقل از masoudboy :
فکر نکنم چیزه خاصی باشه.شاید برای سلیقه خانمها گذاشته که اگر خوششون اومد به گوشی وصلش کنم.
البته منم چند وقتی به گوشی وصل کرده بودم:D

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
cesoot جان سلام.در مورد اون باطری ها که چند صفحه پیش گفته بودی سوال داشتم.:)

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند وقت پيش يكي از دوستان گويا گوشي رو فلكس كرده بود و وقتي گوشي خاموش شده بود و ايشون اومده بود و گوشي رو برداشته بود و روشن كرده بود گويا گوشي ايشون روشن نميشد . يعني يه صفحه سفيد مي اومد و دوباره خاموش مي شد . دوست عزيزم cesoot هم براي رفع مشكل ايشون يه راهنمايي كرده بود ولي نمي شد با اون كار مشكل رو حل كرد .خلاصه من امروز مي خوام براتون بگم چه جوري اگه يه وقت بعد از فلكس يا فلش كردن گوشيتون ديگه روشن نشد روشنش كنين :D به قول cesoot اول از همه خونسرديتون رو حفظ كنين .:D بعد دكمه پاور رو نگه دارين تا صفحه HelloMoto بياد . خوب حالا گوشي رو بزنين تو شارژ و يكم صبر كنيد . يه دفعه مي نويسه charching .حالا دكمه سبز يا قرمز رو چند بار يزنيد و بعدهم شارژر رو در بياريد . بعد از اين كه شارژر رو در آوردين ميبينين از شما پين نامبر مي خواد و بعد هم گوشيتون روشن ميشه :D ديگه غصه نخورين .:happy: مشكلي نيست كه حل نشه ;)
http://membres.lycos.fr/manosolov8/images/v3/pochoir.jpg
ضمن cesoot جان هنوز جواب سوال منو ندادي عزيز ( آيا ميشه حافظه گوشي رو بيشتر كرد ؟ آخه 6 مگابايت يا 7 مگابايت چيزي نيست . 2- آيا ميشه رو اين گوشي منشي تلفن نصب كرد ؟ 3- آيا ميشه Mp3 player نصب كرد ؟ )

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
من چند تا سوال دیگه هم داشتم :

1- اگر گوشی بسته باشه و هنزفری وصل باشه میشه به تماس پاسخ داد بدون باز کردن درب گوشی ؟

2- اگر گوشی چینی باشه مشکلی داره ؟

3- اگر زبا ن فارسی نصب بشه مشکل خواندن sms فارسی حل میشه ؟

4- آیا فایل های 3gp را هم پخش میکنه ؟

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
براي سوال هايي كه پرسيدين بايد بگم :
1-بله .اگه در گوشي رو ببندي هندز فري كار مي كنه / در غير اين صورت كه ديگه هندز فري نبود / هندز دستي بود :D
2- نه هيچ مشكلي نيست . گوشي من هم چيني هست . دوست عزيز ما 3 سوت مي گفت اين ها ميره چين و تو چين منتاژ ميشه مياد ايران .
3- بله . اگه فارسي رو نصب كني اونوقت حتي اگه زبان اصلي گ.شيت هم انگليسي باشه هم مي توني اس ام اس فارسي بدي هم بگيري
4- اون كه 100% ... يعني اگه پسوند 3gp رو پشتيباني نمي كرد كه ديگه موبايل نبود :D اين گوشي هم 3gp و هم mp4 v رو پشتيباني مي كنه !‌
بازم اگه سوالي داشتي با اجازه دوستان در خدمتتونيم !

Radix

Registered User
لایک‌ها
170

djbehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مسعود جان ! بايد بگم كه قابلت رو نداره ... در ضمن اين موتورولا ها 2 مدل جعبه دارن . يكي همون جعبه سياه هست و دوم اون جعبه طوسي . تو بازار جعبه سياه ها به جعبه كوچيك معروف هستن و جعبه طوسي ها به جعبه بزرگ ...:) مال خود من جعبه كوچيك هست . يعني سياه هست و تنها فرقي كه با اون عكس داره اينه كه سي دي مال من رنگشي سياه هست و روش عكس موبايل هست وگرنه اختلاف عمده با هم ندارن ...;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از masoudboy :
با تشکر از دوستان که جواب سوالات من را می دهند ؟

آیا جعبه موبایل و لوازم باید به صورت زیر باشه ؟؟

Motorola%20V3%20Black%20Packing%20List.jpg

یا جعبه باید این طور باشه ؟؟؟

http://www.imagestation.com/picture/sraid145/p16c6acba93c667da45d95f5a538ea5be/f65d8d77.jpg

http://www.imagestation.com/picture/sraid145/p634c4c5cb519bcc616483f9d9bc58b52/f65d8d62.jpg
آره.جعبه منم عینا مثل همینه:rolleyes:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
با تشکر

میخواستم بدونم منظور شما از جعبه طوسی این هست دقیقا ؟؟ و قیمتش با هم فرقی داره و آیا وی تیری سیاه که توی این مدل جعبه باشه هست ؟؟

f65d8d77.jpg

بالا